För en liten stund sedan:


Riktiga puckon.


31/12

Vi började äta klockan fyra, förrätten var någon god hummersak :) vid klockan fem blev det fika, med bullar och tårta! hihi. Sen lite senare så blir det fondue (har ingen aning om det heter så eller stavas så, en vild gissning alltså.) och vid tolv blir det en massa raketer och sånt som vi köpt själva, orkar verkligen inte gå till stan eller något sånt. Vi köper alltid eget, skönt tycker jag. Skulle vara lite tråkigt utan dessutom. Det var allt jag ville säga, inget viktigt eller intressant alls men det skiter jag i.


Förrätten!

Vet ni en sak?

Jag gillar inte nyår, det är inte min grej. Vill inte ha ett nytt år, vill inte fira det utan älskling, vill inte. Jag tror jag är den enda som inte gillar nyår :( Måste se det positivt. Jag får ju äta god mat, se fina fyrverkerier och ja, typ det..


USCH.

Solade med Wilma idag igen. Och vad fan hände?! Jag blev helt jävla bränd i ansiktet och värsta vita ringarna runt ögonen :( blev liksom ingenting alls igår och sen tomat idag, skumt.....


Yes man.

Nu ska vi kolla på yes man (som man redan sett ett antal gånger men..) och äta lite godis! hihi


New clothes!

Idag har jag varit på stan med Wilma, som jag sa förut. Köpte nya jeans :D och sen en tavelram som faktiskt var på rea! Vi har solat, ätit på donken, gått till ica maxi och tagit bilder på nya kläder! (som jag sa att jag skulle lägga upp på bloggen) Så, här kommer dom! ;)


Blus från Monki & jeans från Gina Tricot


Trörja från Monkiiii


Tröja från JC

Idag fyller min navel piercing ett år! hihi


Good morning!

Gick upp typ för 40 minuter sen, både Wilma och jag försov oss.. Haha. Nu ska jag kolla lite på Gilmore girls (ovanligt..) sen kommer Wilma hit och så drar vi ner på stan! Lyckosten Wilma får donken till frukost.. :( men hon är snäll och följer med mig till donken sen :D hihi. Finns det någon tid så blir det solning också, niice.


Jag borde sova..

Men istället sitter jag och snackar med älskling på msn.. Måste sluta med det nu, ska ju upp ganska tidigt. Godnatt!

Hahaha så jävla kul :D fast jag kanske har dålig humor? Eller har jag?


30/12

Nu är det dagen innan nyårsafton! Klockan är i och för sig bara runt ett så jag tycker inte riktigt att det är den trettionde än. Idag har jag klippt mig, åkt till farmor (fast hon var inte hemma..) sen sov jag några timmar på eftermiddagen och sen har jag kollat en hel del på Gilmore girls. Som vanligt ;)
Har skypat en massa också, först med älsklingen, älskar när har ringer :D blir så glad och usch vad mycket jag saknar honom!! Nu skypar jag med Wilma. Nu vet ni det! :)

Min söta "kusin" Wilma :D

Min ÄLSKLING!

Fattar inte, den jätte söta bilden jag tog när han log blev pytte liiiten :( men han blir ju ändå söt, snygg, fin och allt på alla bilder så :) KOM HEM

28/12

Nu har jag jobbat min sista dag :( nej men, min sista bestämda dag i alla fall. Jag får ju hoppa in när dem har dåligt med folk, hoppas dom har det snart igen, haha. Synd bara att den jävla skolan börjar snart, då kan jag ju inte jobba..

Efter jobbet åkte jag och mamma direkt till stan och jag köpte de jag hade lagt undan igår :D älskar nya saker, ååh det är så kul! Hihi. Eller nja, inte när man gjort av med massa pengar men :( efter stan så blev det donken och nu ska jag snart kolla på Gilmore girls och äta godis, jag har blivit nörd. Men det är jätte bra ju! :D 



Rea suger.

Jobbat hela dagen och när jag kom hem drog jag direkt till stan för att träffa Josefine! Vi skulle shoppa lite nu på rean och visst, båda köpte något. Men det var såklart inte rea på det :( Jag köpte en tröja på JC (kanske visar sen orkar inte nu), hade presentkort på typ 300 kr och köpte en tröja för 300 så nu blev jag av med det, som jag haft hur länge som helst. Hängde dessutom undan två "tjöjor" som jag kaanske ska köpa imorgon. Kan inte riktigt bestämma mig..

Nu ska jag äta! Har knappt hunnit med det idag. Sen blir det godis, ramlösa och Gilmore girls! Byyee

Yeey, jobba imorgon!..

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gilmore girls, är på andra säsongen ifall någon var intresserad av att veta det. Imorgon ska jag upp klockan sex och åka till jobbet halv sju, kul va?! Vill sova länge, sova bort halva dagen, kommer förmodligen vara halvt död imorgon och sova så fort jag kommer hem i alla fall, så det kanske blir att sova andra halvan av dagen då? Haha aja, godnatt!...


26/12

Heej!

Idag har jag varit på Tuna Park med mamma. Skulle byta mina hörlurar som var glapp, såklart var dom inte det då i butiken enligt han som jobbade där.. Men jag fick byta dom ändå, eftersom att dom faktiskt var glapp i min dator. Testar dom nya nu och dom funkar i alla fall! ;) Köpte två hudkrämer och en läpp sak, haha vet inte vad man kallar det? Den heter i alla fall "Tin o ´Tint" visar bild på innehållet. Haha.. Är ju rea nu och allt jag köpte var det faktiskt halva priset på. Kläder är ju omöjligt att hitta, allt är så himla ur plockat och rörigt. Ville ju köpa en massa kläder nu på rean men det ser inte ut att bli så :(
Snart ska jag iväg till Solfuxen och bli lite brun, förhoppningsvis :) ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, som vanligt. Är så jävla skönt att göra ingenting ibland.



Jag just nu! Jätte fin bild :D eller inte. Fan, varför suger min cam?! :(

25/12

Jag känner mig som en levande deg. Vaknade klockan ett typ och sedan dess har jag endast ätit, kollat på film/tv och suttit vid datorn. Hade/har inga planer alls för dagen och då kan det lätt bli såhär.. haha. Ska faktiskt träna lite nu tror jag :D bara här hemma i mitt rum alltså, tänkte att jag åtminstone måste röra lite på mig i alla fall! Efter det blir det nog Gilmore girls. Haha vilken nörd/latmask jag är :( men jag måste ju passa på och lata mig, på måndag och tisdag ska jag ju jobba! Och det är ju dessutom lov. Pussheeej:*


GOD JUL!

Är uppe tidigt idag. Varför kan man ju undra, det gör i alla fall jag. Borde fan ligga och sova som en stock just nu, gick liksom och la mig vid två och gick upp vid sju.. Har i alla fall ätit gröt och tänt en massa ljus i mitt rum, jätte mysigt! Ska kolla på Gilmore girls tror jag :) en sak som är mindre mysigt bara är att det är en massa kråkor ute som skriker som fan, hörs as bra in!! Sjukt irriterande.. Men när jag sätter igång tvn kanske jag inte hör dom lika bra, får hoppas det i alla fall.


Kan man ha en sämre webcam? Nej jag tror verkligen inte det.

Äntligen!

Nu är jag klar med städningen av mitt rum! Är inte helt nöjd men det beror på att jag inte har tillräckligt med plats för alla mina saker.. Annars är jag nöjd, har lite julpynt nu också! :)

Har pratat med älskling på skype idag :D han ringde och störde mig mitt i städningen! Det var lätt dagens höjdpunkt. Fan vilken sexig pojkvän jag har, det är helt sjukt ;) nej nu ska jag inte skriva mer för nu blir det att borsta tänderna, mysa ner mig i sängen och kolla serie! Myys.


Bilden är tagen den 3 december. Miss u ♥

23/12

Imorgon är det julafton! Känns inte alls som det. Allt har gått så himla fort, jag har inte ens julpyntat i mitt rum! Det är nog på tiden att jag gör det nu idag så att jag i alla fall kanske hinner få någon julkänsla. Har aldrig varit såhär seg förut :( det är inte lätt när man har mycket plugg, jobbar ibland, har en pojkvän som åkte till texas och man skulle hinna vara innan och köpa julklappar och allt. Sen är jag nog lite lat också och känner inte att jag vill ha jul ens. Hoppas att det känns bättre imorgon..

Nu har jag precis kommit hem ifrån min farmor. Vi fikade och pratade, min faster var där också. Har inte träffat dom på en evighet! Nu kommer snart min äldsta bror Roberth hit och hans två barn! Nu orkar jag inte skriva mer, har ändå inget vettigt att komma med.. byeee!

22/12

Heeej!

Idag hade jag tänkt sova länge. Eller i alla fall till minst 11, men så vaknar jag ändå vid nio.. Har ju faktiskt gått upp tidigt några dagar nu så är kanske inte så konstigt. Jag somnade i alla fall om men då ringer Amanda och vill att jag ska gå på stan med henne och så blev det! Köpte bara en sån där sak man har på ögonen, som typ kyler. Har ingen aning om vad det heter men typ en sån här:

Fast större med hål för ögonen. Sen har jag bara ätit och nu försöker jag städa mitt rum men det går inte bra alls. tror jag tar det någon annan dag, plugga får också bli en annan dag. Inte för att jag har tid med det men får försöka fixa det :( Idag har jag inte tid för jag måste hinna duscha och så sen ska jag till Josefine vid sju!

Tidsinställt!


Hej!

Eftersom jag för bara några dagar sen insåg hur man gör tidsinställda inlägg så tänkte jag testa det nu. Haha jag vill bara se så det fungerar och så att jag gör rätt. Så, nu ställer jag det här på klockan 03:00 inatt. Så kollar jag imorgon om det fungerat :D

Nu när det här inlägget publiceras så ligger jag antagligen och sover, annars kollar jag på Gilmore girls! Har precis börjat kolla på det så har bara sett två avsnitt. Men det verkar vara bra :)

Bullar!

Bullarna är klara och riktigt mumsiga blev dom :D här kommer en bild på bullarna innan ugnen och efter ugnen. Haha det är kul att beskriva saker noga, jag har nog blivit lite knäpp? Neeee skoja bara. Klart att jag inte är knäpp. Nu ska jag nog kolla på Gilmore girls kanske? Fan vad varmt det är, jag dör av att ha datorn i knät och tjock lurvig tröja på mig och allt! Nu snackar jag om massa onödigt som vanligt så, byyee:*



Är utan mitt hjärta i över två veckor.

I morse vid klockan halv åtta kanske(?) så flög min älskling iväg. Han ska ju till texas och nu "funkar" det tydligen att flyga igen. Buhu, saknar honom redan! Men vi ses igen nästa år(!!!) låter sjukt länge :( men två veckor är ju egentligen inte så mycket om man tänker på hur långt livet är :) för de flesta i alla fall.. 

Nu sitter jag och gör ingenting. Väntar väl kanske på julkalendern, kollar faktiskt på den ibland. Jag tycker att den lilla killen (kommer inte ihåg namnet) och grisen Pyret är sjukt söta :D haha värt att kolla på bara för dom! Annars är det faktiskt riktigt dåligt. Usch.



Mamma och jag bakar förresten bullar, saffrans bullar! Just nu står degen och jäser och ska göra det läänge. Sen ska det vara mandelmassa och vanilj socker och ååh vad gott det ska bli :D dom kommer säkert ta slut på julafton. Då blir jag ledsen. En bild på bullarnas uppväxt:

(hahah vad rolig jag är!..)

Lov?

Nej jag har inte lov än, jag jobbade nämligen idag och det blir att jobba imorgon också.. Man får verkligen jätte ont i ryggen av det jag får göra :( är dessutom inte alls på bra humör och tyckte därför det var läge att tröstshoppa. Blev iofs bara en t-shirt. Men jag har velat ha den ett tag nu men inte riktigt kunnat bestämma mig fören  nu. Sen bytte jag också Gustavs tofflor som var en av julklapparna han fick av mig. Dom var lite försmå och det kostade tydligen mer för en större storlek, blä..

Här kommer en bild på t-shirten jag köpte, den är fin tycker jag. Enkel och bra. Den heter tydligen Lerima! Ifall någon undra.

Skulle behöva göra en ny design...

Hmm.. Borde ta någon dag och fixa hela min blogg. Men orkar liksom inte det.. Är inte så bra på att ändra, fixa och designa bloggar liksom. Nu har jag i alla fall ändrat så att mina länkar inte längre är understrukna och gjort rubrikerna svarta. Ser konstigt ut :( vill göra en ny header och massa men det tar ju sjukt lång tid att göra allt sånt själv när man knappt vet hur man gör. Blä.

Vem är du egentligen Majlis?!

Jag får både sms och samtal från flera som tror att jag är någon Majlis. Nyss ringde ett blomsterbud(?) och frågade om jag var Majlis. För några veckor sen (en månad kanske?) så fick jag ett samtal av någon som brukade sälja tvättmedel till Majlis. Jag förklarade då att hon säkert bytt nummer så han skulle ta bort mitt nummer så att detta inte skulle upprepas. Jag får även en massa sms från någon tandläkar/tandreglering(?) om att Majlis har en tid nästa dag.. Ofta hon inte märker att hon inte får sms om sin tid och talar om för dom att hon har nytt nummer? Jag får dessutom sms från City Gross (eller vad det heter) om en massa erbjudanden.

Har aldrig varit med om något sånt här förut faktiskt. Visst har flera ringt fel till mig och så men inte flera olika som tror att jag är samma person. Eller hur man säger. Skumt.


Vid 12 går tåget. Då ska jag till min älskling :D kommer förmodligen inte skriva mer idag. Kanske inte imorgon heller, får se när jag kommer hem och om jag orkar då.

Nattii

Nu har jag bara packning kvar. Det går nog snabbt. Sitter med ansiktsmask nu, såå skönt :) Nu vill jag snart sova, vill att det ska bli imorgon så jag äntligen får träffa min älskling, som åker på söndag morgon. Fan vad jobbigt det kommer bli, seriöst :/ Har i alla fall lite saker att göra på lovet som tur är. Dock inte så märkvärdiga saker.. Ska t.ex. jobba några dagar, göra julgodis, plugga(?!), kolla serier, festa(?) och lite sånt!

Pluggdamp.

Jag är så irriterad just nu. Varför suger jag?! Har gjort jätte mycket på bara två dagar nu (duktig jag är!), men jag kan inte göra det bättre. Det finns INGEN (mer) jävla fakta om brott och straff på medeltiden!! Och jag behöver mer fakta. Har typ bara hittat en sida om det ämnet. Och har bara en bok, med tre små sidor om det. Jag hittar inget mer. Blir så ledsen :( ville ju göra det här bra. Liksom, det jag får på den här uppgiften kommer jag att få i betyg. ÅÅH.



16/12

Sitter på praktiken. Alla håller på och lär sig något nytt så jag fick göra vad ag ville sa dom, och ja, vad finns det att göra? Ne inte mycket alls, så nu sitter jag vid min kusins dator och bloggar lite.

Idag har jag sjukt mycket att hinna med, speciellt med tanke på att jag inte vill lägga mig så sent. Måste vara pigg imorgon när jag ska till älskling efter skolan (har skolavslutningt). Han åker ju på söndag så fredag och lördag blir sista gången jag ser honom i år. Usch vad hemskt det är.. Men jag/vi överlever nog.

Jag ska bland annat hinna med att plugga(!!) var jätte duktig igår faktiskt och plugga massor :D men det räcker tyvärr inte, tror jag inte. Sen måste jag komma på en lösning tills imorn, Gustav vill att jag ska ta med mig min dator OCH skol datorn. Sen ska jag ha med kameran, julklapparna, kläder och allt möjligt! Kan ju inte gå till skolan och sen tåget med typ tre eller fyra väskor?! Det går inte.. Sen ska jag i alla fall också hinna duscha och göra ansiktsmask och så och även skriva ut några bilder från datorn. Plus att jag ska hinna äta och ta det liite lungt också. Orkar nämligen nästan aldrig göra någonting direkt när jag kommer hem. Sätter mig oftast vid tvn en stund, måste liksom lila, varva ner lite efter en jobbig dag ;) haha. Undra hur mycket stress min kväll egentligen kommer bestå av :(


Längtar tills imorgon, kommer vara underbart. Sen blir det svårare..


Jag är inte så bra på hur min systemkamera fungerar!


Bilder från "praktiken"

Några burkar färg på Stillströms.

Jag kör truck! :D haha


Togga och Peter!

Under denna kran bor det en liten mus. Så jäävla söt är den! :D

Som jag skrev i förra inlägget så ritade jag lite. Eller, kladdade kanske man säger! Haha lägger inte upp allt..

15/12

Praktik hos min bästaste bästa kusin (hon sa att jag skulle skriva det, hihi). Mittemot mig sitter en liten Togga. Lalalaaa, finns inte mycket att göra nu. Sitter och ritar, hehe. Kommer lite bilder från dagen sen kanske! :D Kan ju vara kul att se, eeller inte. Men jag skiter i om det är kul eller inte, ska ändå göra det..... Nu ska vi gå till John H och kolla lite (en affär). Hejsvej.


14/12

Idag är jag lite glad, haha! Jag har nämligen köpt klart julklapparna till älskling :D har typ haft panik över att jag inte hittat nått. skulle ju vara klar innan fredag.
Han är underbar och värd det allra bästa, just därför det varit så oerhört svårt. Men jag är inte rik och kan köpa något för flera tusen, så jag hoppas att det jag köpt duger :)

Har dessutom köpt klart till min syster också, duktig jag varit idag! Nu ska jag snart kolla på House som börjar klockan nio, as bra, typ, jag gillar house.. Ska äta blomkol, paprika och dipp också! Muuuums.



På söndag åker älskling. Jag kommer att dö. Herregud. Ingen som råkar ha en flygbiljett till texas som jag kan få? Snälla?

VILL HEM NU, SKA HEM NU

Usch vad jag är hungrig nu, tror jag drar hem. Har fan ändå varit här helt jävla dagen nu. Måste bara kolla en sak på stan först sen ska jag sova och äta!!

Alltså seriöst, så jävla hemsk dag. Vart HELT ensam och inte ens ätit. Kommer dö eller nått :( (ville inte sitta och äta själv om någon undrar varför jag inte ätit) HEJDÅ SKOLAN!

13/12

Skolan. Fan vad det suger, är helt ensam här och har varit här sen klockan nio.. :( Hade tänkt gå hem om ingen var här men nu ska jag tydligen vänta på min lärare som ska ge mig någon uppgift "lite senare". Varför inte bara ge mig den direkt?! Åååh, pluggar liksom inte ens. Kan inte det jag har kvar att göra och har ingen lärare här som kan hjälpa mig, så är typ omöjligt. Nu har jag förresten fått en till uppgift, jag ska skriva en labb rapport om en brustablettnågonting som jag var sjuk när vi gjorde (snackar naturkunskap nu) och ja, hur fan skriver man en labb rapport om något man inte gjort? Skulle skriva om hennes typ sa hon. Men det kan jag ju inte göra? Den kommer ju bli typ precis likadan. Jag kan ju inte hitta på massa? FAN.



10/12

Hej alla mina trogna läsare!

Idag vaknade jag ganska sent, var nämligen ledig från praktiken idag! Riktigt skönt att kunna ligga kvar hur länge man vill när man vaknat. Åt frukost och duschade och så, sen vid två åkte jag till stan med syrran och köpte några julklappar och kläder och mat! Haha.. Sen har jag inte gjort mycket mer idag. Min kusin och hans tjej var här och hämtade min soffa som jag inte ville ha kvar, skönt att bli av med den. Pappa har haft sönder min tavla också, mindre kul. Så nu har jag ännu fler ramar att köpa. Kommer bli fattig direkt :(

Nu håller jag på och slår in de julklappar jag köpt idag! Börjar bli stressigt det här med julklappar, är inte alls klar. Blir alltid klar i sista minuten, typiskt mig..

Tänkte att ni kunde få en bild på det jag köpt idag också (förutom julklapparna, inte för att mina föräldrar läser min blogg men ändå.. hahah) och trosorna fick jag när jag köpte två tröjor från bikbok, kul att dom ger små presenter ibland tycker jag! :)


5/12

Ojoj, jag säger hela tiden att jag ska bli bättre på att blogga. Men det går inte så bra.. Nu har jag till och med tappat massa läsare :( meen, dom kanske kommer tillbaka när jag bättrat mig! Kommer inte ha ett skit att göra på hela lovet så då har jag nog tid för bloggen, om jag kommer på något att skriva då..

Har mycket att göra nu innan lovet. Har inte köpt julklappar än och är inte ens klar med alla uppgifter i skolan än heller, som måste vara klara innan jul..

Just nu sitter jag och kollar lite på svenska hollywoodfruar och Gustav har precis åkt till affären för att köpa lite mat som han ska göra till oss sen, vilken lyx jag har ibland ;) hihi

2/12

Fan vad jobbigt det är att jobba, seriöst. Gå upp så jävla tidigt och komma hem halv fem. Jag orkar verkligen inte är helt död! Vill sova men man har ju så mycket annat att göra.. Eller så kanske jag bara ska skita i allt och sova..

Har fått paket idag, igen :D haha den här gången var det liite nördigt. Men grejen är den att jag faktiskt aldrig spelar längre, men eftersom det var så billigt tänkte jag att jag köper det ändå. Kanske börjar spela någon gång liksom, haha!



Ibland är jag rätt så awesome! eller?

När jag kom hem från praktiken idag så duschade jag snabbt och skyndade mig att göra mig i ordning. Vid kvart över fyra åkte jag och Mathilda (Gustavs syster) till stallet.
Eftersom jag och Gustav varit tillsammans i ett halvår idag så hade han fixat så att jag skulle få rida, eftersom han vet att jag verkligen saknar det. Så han, jag och Mathilda red i skogen idag! Is kallt, mörkt, massa grenar i ansiktet och världens största hästras! Det har jag varit med om idag. Liksom, JAG fick rida på världens största hästras, bara jag, och jag har aldrig ens ridit själv förut (alltså utan ledare) aldrig ridit i så kall temperatur, aldrig i skogen på vintern, men idag gjorde jag allt det. Så jävla underbart! :D Om man räknar bort att det var jävligt kallt och att hästen var lite läskig när han inte ville göra riktigt som jag sa och snubblade dessutom hela tiden!

Det har varit en riktigt bra dag faktiskt :) men nu måste jag gå och lägga mig snart. Ska upp väldigt tidigt eftersom jag ska åka hemifrån halv sju imorgon :(





En liten bild på mig innan jag skulle ta mig till Lidl för att bli hämtad av Mathilda!

1/12 - halvår ♥

Julkalendern verkar inte bra alls det här året. Blir ju bara sämre och sämre för varje år.. Ville bara säga det, och en till sak. Det är nämligen den 1 december idag, alltså har jag och min underbara älskling varit tillsammans i ett halvår. Jag är verkligen lyckligt lottad som har honom. Nu ska jag skynda mig och klä på mig och så, ska ju iväg till praktiken!


Årets julkalender..

RSS 2.0