Top of the Rock

Detta är väl typ det vi gjort idag! Hann köpa mig ett armband på J.Crew innan vi fick stå i en väldigt irriterande kö för att få åka upp i Rockefeller Center. Väldigt besvikna blev vi på vädret också, men det är som det är. Många dagar här innehåller en massa moln, dimma och regn. Idag var det allt det, såklart.. Nej men lite tur hade vi iallafall, vi hann upp innan det blev kolsvart! Och igår när vi egentligen tänkt åka upp, men det inte fanns några platser kvar, så tog vi vara på dagen på annat sätt. Då tog vi tunnelbanan ner till Lower Manhattan och tog båten över till Frihetsgudinnan, Statue of Liberty istället. Riktigt fint väder var det och vi fick oss en hel del fina bilder. Båten gick vidare till Ellies Island och sedan tillbaka igen. Så det blev en super dag!
 
Nu har vi faktiskt sett allt det vi/jag tyckt varit viktigast. Känns otroligt skönt måste jag säga, men samtidigt väldigt tråkigt när jag tänker på att vi snart är hemma i Sverige igen. 

New York Rangers

LET'S GO RANGERS!! Yes, idag var vi på Madison Square Garden och kollade på New York Rangers som mötte Tampa Bay. Mindre roligt var det att Rangers förlorade.. Och det var ju inte det draget i publiken man hade hoppats på heller, väldigt tyst var det måste jag säga. Men ändå, en häftig upplevelse och mycket bra spel i början var det! Fick popcorn av F också så jag var super nöjd, haha!

RSS 2.0