Mobil inlägg

Nu funkar den! Härmed tillbringar jag ett tack till Patricia som gav mig tipset om att man kan aktivera sim-kortet via tele2s hemsida. Hade nog fått vänta en vecka annars. Men nu kan jag inte skriva mer för snart dör batteriet, eftersom jag inte laddat den än. Puss hej!


Äpple

Idag kom den. Efter 2 månader och 7 dagar exakt. Så jävla seg men är riktigt glad att den kommit nu i alla fall! Hoppas bara att det går att använda den snart också.

Dagen har sett ut så här idag:
  • Engelska
  • Träning
  • Hem och äta
  • Hämta efterlängtad iPhone
  • Installera iPhone
  • Duscha (lite sådär lagom sent, men var ju såklart tvungen att fixa min iPhone först, det går ju inte att vänta med det, hehe)
  • Träffa Emeliiiiie
  • House, såklart
Det var det. Sen har jag förresten packat lite och så också. Och ätit mer än en gång såklart. Det var denna dag, nu blir det alldeles strax sängen! Men först, en bild på gårdagens fika:
Fin bild vaa? Jag tycker! Nej men ja, vi var i Stockholm igår. Jag, Wilma, Amanda och Peter. Köpte ett par shorts och lite underkläder! Vi åt mumsig thai buffé och fikade, som ni ser. Så.jävla.gott säger jag bara.

Mys hund




Dagen började med engelska, gick åt helvete tror jag, skämde nog ut mig totalt. Hade nämligen muntligt och jag var så fruktansvärt nervös, jag skakade och var typ i trans eller något för jag minns inte en mitt "tal". Helt sjukt. Har ingen aning om jag sa fel ord, fel meningar, pratade snabbt eller pratade sakta. Kan det verkligen bli så? Läskigt. Men jag tror inte jag pratat många gånger alls inför en hel klass, på svenska då. Kanske bara ett par, tre gånger förut kanske. Nee, minns faktiskt bara att jag gjort det en gång, haha, kanske fick "minnesluckor" då också. På engelska vet jag i alla fall att jag ALDRIG någonsin förut pratat inför en hel klass. Jävligt bra gjort av min faktisk, hur dåligt det nu än var. Jobbigt att man inte fick reda på hur det gick bara, det var liksom en del av det muntliga betyget, eller hur man säger.

Efter engelskan var jag tvungen att gå hem, eftersom ingen var hemma och kunde hämta mig. För en gångs skull hade jag faktiskt lite tur eftersom vädret var helt underbart idag! För att vara vinder då. Fin tjock snö på marken och strålande sol :D haha det var faktisk jätte skönt att gå, om det inte hade varit för den jobbiga väskan på axeln. När jag kom hem så satte jag mig vid tvn i en timma och sen var det dags att gå ut mid vovven! En riktig myshund är vad han är. Han träffade två vackra damer på vägen och efter en liten bit till träffade han även en litenliten kille! När han hade kissat klart och så så blev det mys i all snö, och som ni ser så är jag inte så bra på att sikta med kameran. Men det får duga! Sen när vi kom in så fick han sin favorit "toarulle-leksak-godis" haha, orkar inte förklara. Sen fick han också en omgång av handduken. Fullt med snöbollar hade han i pälsen.

Aja, förutom engelska och myst med hunden så har jag också tränat, badat och kollat serie. Gud vad tråkiga mina fredagar varit den senaste tiden.. Inte okej. Men ja, n
u har jag skrivit jäätte mycket. Blir ju jobbigt att läsa. Hoppas ni alla har/får en trevlig helg nu!

Fredag

Nu börjar jag längta riktigt ordentligt efter min mobil som jag beställde den 12 december förra året. Sjukt jävla lång tid har det gått, och det skulle bara ta ca tre veckor. Fan heller. Men nu har dem lovat att jag ska få den nästa vecka eller veckan efter det, jag får väl bara hoppas att den kommer då! Kanske redan på måndag. Nej, jag skoja. Sån tur har jag inte. Förresten så kommer den tidigast på onsdag, så de så.

Imorgon så ska jag träna klockan 10.15, afro dans. Ska bli as skönt. Och roligt. Den här gången hänger lilla syster med också! Hon har köpt ett tre gångers kort eller vad man nu kallar det. Lite senare ska vi till moster och fika eftersom hon fyllt år. Ja, det var det jag hade att säga. Nu ska jag kolla lite serie och sen sova.


Jag förra sommaren.

Tisdag

Det känns som att det här kommer att bli en lång dag. Riktigt lång faktiskt.
Jag sitter hemma hos Gustav och vi vaknade runt halv tolv, han började jobba tolv. Så det blev bara en snabb frukost tillsammans och sen åkte han iväg. Han kommer inte hem fören halv tio ikväll. Så ja, vad fan ska jag göra i typ nio timmar?! Nej men, jag klarar mig nog. Skulle egentligen behöva plugga så det kanske jag kan göra, om jag orkar. Annars har jag ju datorn och tvn! Alltid något.

Måndag

Började dagen med träning. Gick på bandet i 65 minuter och det stod att jag hade bränt typ 796 kalorier. Det kan ju inte stämma? Brukar ju gå på den hastigheten jag hade och då har jag behövt gå 80 min för att bränna 800. Jag trodde ju att det stämde :( nu kanske det betyder att jag bara bränner typ 500, eller 100, eller nått. Dåligt att det inte stämmer ju.. Förresten så var det as många på gymmet. Klockan 11 på en måndag? Fattar inte. Trodde jag skulle få ha gymmet för mig själv (och gamlingarna då) eftersom alla borde jobba. Men jag hade fel.
Aja, efter det så åt jag mumsig pasta carbonara och några gurkskivor med salt, så jävla gott. Sen blev det en lång och skön dusch.

Så borde man börja alla dagar, med ett träningspass och en skön dusch.


Modell: Amanda
Fotograf: Jag
Haha :)

Söndag

Söndagar är nog den bästa dagen att träna på. Man har liksom ändå inget annat att göra.

Mötte Wilma på stan klockan 11:10 typ. Vi drog direkt till Friskis och var klara för att träna runt halv tolv. Vet ni när vi var klara? Runt två. Haha vi var alltså på gymmet i två och en halv timma! Fast vi var tyvärr ganska lata och tränade inte hela tiden och inte heelt seriöst. Rockade lite rockring och satt lite på roddmaskinerna (eller vad dem heter) och glodde på alla som var med på ett cirkelgympass. Vi ville ju in och boxas lite med då skulle det ju självklarv börja ett pass precis då och då blev vi ju lite otaggade. Men vi tränade ju massa också, faktiskt. Efter gymmet var vi grymt sugna på Pastahuset men när vi kom dit var det självklart stängt. Min vanliga tur. Så vi drog till Subway istället. Gick ju bra det också. Efter det drog var och en hem till sitt!

När jag kom hem satte jag mig vid tvn och råkade komma lite nära en chips påse och då MÅSTE man ju bara äta. Så är det liksom. Tänker kanske träna imorgon också bara för det. Tänker då inte fortsätta gå upp i vikt!! Ikväll ska jag nog bada igen, och kolla på ett avsnitt av True Blood idag igen tror jag. Var ganska smart av mig att komma på den idén. Orkar nästan aldrig bada bara för att jag tycker det blir så långtråkigt, men kan man kolla serie samtidigt så blir det ju inte det.


Lite förändring

Hm, försökte göra om bloggen lite. Bara fixa så det blir större plats att skriva på och så att bilderna kan vara över "hela" sidan utan att bli halva då. Kan inte förklara, dem som har blogg kanske förstår. Börjar faktiskt tröttna på min tråkiga design trors att jag inte är inne här så mycket längre. Men har verkligen ingen lust att försöka göra om den då det definitivt bara skulle bli mycket värre då. Så vi får väl stå ut med den här designen antar jag.

Nu ska jag sova så jag orkar upp och träna imorgon!

Här får ni en bild på mig och världens finaste, från när vi firade ett och ett halvt år tillsammans ♥

Lördag

Wow. Hade 14 läsare igår! Helt otroligt. Seriöst. Någon gång i livet ska jag bli bra på att blogga. Så ni vet.

Vill ni veta vad jag gjorde igår? Jag fick en spruta och det gjorde super ont. Sen brände jag 800 kalorier på gymmet! Visst är jag grym? Vill ni kanske veta vad jag gjort idag också? Jag har typ inte gjort ett jävla skit faktiskt (ungefär lika lite som igår). Har bara fikat med Wilma och det var ju riktigt gott alltså. Blev en morotsmuffins och en stor varm choklad med grädde och marshmallows! Känner mig väldigt fet nu. Men imorgon så drar vi till gymmet och gör oss av med allt! Perfekt, haha. Sen har jag faktiskt sökt ett jobb också. Pluggat någon engelska har jag däremot inte gjort och det skulle verkligen behövas, men jag har ingen ork överhuvudtaget till det. Hatar att det ska vara så mycket och så svårt. Nu ska jag nog ta ett bad tror jag, och kanske kolla på ett avsnitt av True Blood till det. Om jag lyckas fixa någonting att ha datorn på då.

Bilden snodde jag från Wilma, men vi åt ju samma sak så, haha. (Själv har man ju inte fått sin mobil än. Jävla skit tele2. Fattar inte varför det älltid är jag som ska råka ut för sånt här. Får den liksom över två månader efter att jag beställt den. Usch.)

Nom nom nom

RSS 2.0