Yeeey!

Mina skor finns nuuu och jag har köpt dooom :D hoppas verkligen att dom inte är för små nu, då blir jag riktigt ledsen. Men å andra sidan så går allt ALLTID fel för mig när jag beställer eller ska köpa saker över huvud taget. Så det här lär ju inte vara ett undantag.. haha :(


Jävla Nelly!!

Har gått och väntat på att min studentklänning ska komma, och idag skulle jag hämta ut den, trodde i alla fall jag. När jag öppnar påsen så ligger det en annan klänning där, så ja, nu fick jag lov att skicka tillbaka den och eftersom min klänning tar slut hela tiden så var jag tvungen att köpa en ny direkt och fick därmed betala 200:- mer eftersom jag tidigare hade ett presentkort... Kommer att få tillbaka det, men i "nellypengar" så nu måste jag hitta något annat därifrån som jag vill ha.
Jag provade i alla fall den klänningen jag fick eftersom det var av samma märke och så som den jag skulle ha, för att se om storleken passade, och den var sjuukt kort.. Men jag vill verkligen ha den klänningen jag beställt, hittar ingen jag tycker är finare :( så jag får helt enkelt se till att hålla mig skapligt nykter och inte böja mig framåt!! Haha :D sen får jag se till att ha några snygga trosor på mig för säkerhetsskull ;) nej men, får se hur den klänningen är på, bara för att det är samma märke så behöver den ju inte vara lika kort.




Var hos sjukgymnasten idag. Denna gången fick jag akupunktur! Coolt. Men det gjorde lite ondare än jag trott och har lite ont nu efteråt :( Fick lite laser också.. Här är en bild från förra gången jag var där (i tisdags)



Senare den dagen var jag med min älskling! Han skulle träna efter skolan och jag fick tydligen inte kolla på om jag inte skulle träna själv för hon som jobbade där... Så jag gick till bilden och väntade, sen somnade jag också! Haha, en trött emma:



Idag har jag varit i skolan, såklart. Efter skolan så gick jag och älskling till Kicks där jag köpte en ny parfym! Hoppas jag blir nöjd med den och att den passar mig. Efter det myste vi lite i solen på torget och när han gått på tåget och så så köpte jag donken som jag tog hem och åt ute på studsmattan! Efter det åkte jag och pappa och handlade, sen hämtade jag mitt paket och ja, sen har jag inte gjort så mycket mer än försökt fixa det.. :(






Här kan ni se min akupunkterade arm till höger i bild. Hahah



27/4

Idag har jag haft prov, ett nationellt prov. Usch vad jobbigt det var hoppas verkligen det gick bra, tror inte att det gjorde det men man kan ju alltid hoppas.

Den här veckan har verkligen varit en "sjuk" vecka, liksom, i tisdags var jag både hos tandregleringen och sjukgymnasten, idag var jag på sjukhuset och imorgon ska jag till sjukgymnasten igen.. Lärarna börjar väl snart undra om jag inte skolkar, haha! Hade egentligen inte tänkt blogga nu, min dator dör snart och så. Men på grund av massa fina kommentarer så fick jag en liten "skrivkick" haha :) därför är det här inlägget inte särskilt genomtänkt..

Imorgon ska jag köpa en ny parfym tror jag! Den är ganska dyr tycker jag, 585 tror jag den kostar? Men har 20% så blir 500. Det får jag fan leva med! Måste ju få lukta gott liksom ;) och jag har haft samma parfym så himla länge nu så vill prova något nytt. Köper jag den så visar jag bild, känns onödigt annars ^^ nu ska jag kolla runt lite på internet innan datorn dör! Puss sålänge :*

Ute i solen!

Just nu ligger jag ute i solen och steker lite! Jätte skönt väder idag också, minns inte att det varit så här varmt i april tidigare år. Det har inte det va?

Eftersom jag var hemma helt själv så trodde jag att jag skulle sova bort hela dagen, men lyckades faktiskt komma upp vid 11 någon gång! Duktigt. Har bara ätit frukost och nu ligger jag här, på studsmattan. Har ingen aning om hur bilderna nedan ser ut på grund av att min dator (skoldatorn) är sämst så man ser typ ingenitng när man är ute med den. Bara så ni vet! Lite senare ska jag ta en promenad, är ju så skönt väder :D

Visst är mina Hello Kitty söta? Haha :)


Inte bloggat på en hel vecka?!

Ooups! Har tydligen inte bloggat på en hel vecka, riktigt dåligt av mig. Jag som precis hade börjat bättra mig. Blir inte något roligt inlägg nu heller faktiskt.. Jag har inte lagt in några nya bilder eller nått så orkar inte skriva om lovet, inte idag i alla fall. Har ändå mest bara tagit det lugnt! :) Nu är jag hemma helt själv, jätte läskigt. Hör massor av ljud, brukar inte låta i mitt hus så det är väldigt läskigt... Har säkert råttor på vinden eller nått, haha usch. Ska nog sova snart om jag ens vågar gå mer till mitt rum, som är i källaren. Måste våga. Haha jag låter jätte feg men det är jag inte i vanliga fall, bara lite feg ;) men känns lite extra läskigt idag av någon anledling.

Imorgon hoppas jag på sol och fint väder så jag kan ligga ute och sola lite! Kanske ta en promenad också, måste ju röra på mig det var ett tag sen nu, eller gjorde några ben/rumpövningar igår (bara 3x10 på en maskinsak..) och har faktiskt lite träningsvärk i rumpan. Det är riktigt illa. Det måste det bli ändring på! ;)

Snart börjar helvetet igen. Fan.

Ekstra?

Klickade mig in på en sida (genom fb) som heter "modehus" och tänkte att jag kunde kolla om dem hade några fina bikinisar, och kolla på storlekarna?! "Ekstra Large" vad fan är ekstra? Hahah det heter väl i alla fall "extra".. Ganska konstigt tyckte jag, ofta man skriver så fel.   :)




Nej nu ska jag nog fan lägga mig på spikmattan ett tag (kanske kan hjälpa mot ryggen? hahah) och sen sova. Har ju som ni ser inget vettigt för mig och ska ju ändå upp så himla tidigt imorgon så lika bra att sova!

Schema för halva lovet

Just nu ligger jag i sängen och deppar lite, eller mycket.. Har sjukt ont i ryggen (det bara kom helt plötsligt, vet inte varför..) och massa plugg som ska göras som inte går bra alls. Får försöka göra det på onsdag istället, för nu kan jag inte. Det går bara inte. Imorgon ska jag upp väldigt tidigt för att åka hemifrån vid halv sju eftersom jag börjar jobba klockan sju, då kommer nog ryggen gå sönder helt. Blä. Längtar tills, studenten typ, fast ändå inte. Haha fan, allt är ju jobbigt :( det enda positiva med att ta studenten är ju att inte längre ha massa plugg.. Så här kommer i alla fall dem första tre dagarna på veckan/lovet att se ut:


17/4

Idag har jag gått i ca 30 min. Verkligen jätte skönt :D så himla skönt när det är "varmt" ute, när man känner att det ger någonting och nu när jag har köpt solglasögon så är det jätte skönt för ögonen också! ;) Nu ska jag snart äta och sen vet jag inte vad som händer.

Kvällen igår blev faktiskt ganska kul! Det började i min husvagn med kortspel och så, sen när vi kom till nybron var det verkligen heelt tomt. Eller, kanske va typ 10 stycken där :o aja, lite senare började det komma fler och sen var det fullt! Blev massa dans och lite iskrig mellan mig och Emelie och så ;) haha

Nybron

Blev en två timmars promenad! Känns verkligen jätte skönt nu efter. Är lite seg så har bara hunnit äta sen jag kom hem för över två timmar sen :o nu blir det duschen och fixa mig lite. Runt åtta kommer Emelie och Ida hit och sen blir det nybron, inte det roligate stället att gå ut på men va fan, jag har inte pengar till att gå ut och det är gratis innan elva såå!

Promenad!

Nu ska jag gå och möta Emelie! Sen ska vi ta en promenad på ungefär 5km kanske? Och efter det gå hem igen. Ska bli skönt att få röra sig lite, och trevligt med sällskap :D

16/4



Fick hem lite rabatt i posten för någon dag sedan! En rabattkupong på 10% och två rabattkuponger på 20%, alltid något. Speciellt när jag funderar på att köpa en ny parfym, vet bara inte vilken men jag har liksom haft en och samma parfym i flera år nu :o alltså, samma sort parfym, en flaska har inte räckt så länge.. haha ;) men btw så gäller dem "bara" till nu alldeles i början på maj så måste bestämma mig för vilken jag ska köpa snart!


Helt otroligt

Jag hittar nästan ALDRIG kläder, seriöst. Har verkligen jätte svårt för det. Men i både i onsdags och torsdags (igår) så hitta jag massor!! Kunde inte ens köpa allt jag hitta eftersom jag måste spara pengar till t.ex. en studentklänning som jag inte hittat än (paniiiiik!!!) men jag köpte ändå för sammanlagt 1626:- :) tycker jag fick helt okej mycket för det faktiskt! Vill köpa meeer :( får fan ta och bli rik helt enkelt.




Lite oseriösa bilder på när jag och Emelie leker leoparder! hihi ;)


Vill haaa!

Dem är jäätte söta ju! Funderar på om jag ska köpa dem? Men finns bara i storlek 38 och jag vet ju inte om jag har 37 eller 38, svårt. Jag och min beslutångest :( hittar alltid en massa nackdelar med det jag vill ha, som till exempel att dem kommer bli smutsiga så lätt och dem kanske inte kommer att vara sköna eller passa över huvud taget eftersom jag köper dem från nätet liksom osv.. Köpa, eller inte köpa. Det är frågan.

Någon av mina få läsare som har lust att slänga in en snabb liten kommentar om vad du tycker? :)

Bilderna kommer från have2have.se!

Påskägg!

Therese är bara sååå söt! :D Hon åkte till skåne igår och innan hon åkte så fick jag ett supergulligt påskägg av henne, med mumsigt godis och en jätte söt liten sak! Åh vad glad jag blev, och är fortfarande för det :D nu kommer vi inte träffas på jätte länge :( men när hon kommer hem har vi bestämt att vi ska ta en fika i alla fall, mysigt! Och gott ^^ egentligen skulle det här inlägget ha publicerats igår, eftersom det var då jag fick det och då hon åkte. Men blev så himla många inlägg då så det fick bli såhär helt enkelt.


14 april 2006

För fem år sedan, långfredagen den 14 april så åkte jag skidor för kanske sista gången i mitt liv. Har inte vågat åka efter det och tror inte jag kommer våga det heller. Eftersom jag då hade åkt en hel vinter med nyköpta skidor och det var sista dagen vi var där, det var också det vi sa skulle vara det sista åket, så ramlade jag, och skar upp ett stort hål i benet. Ett djupt och stort hål fick jag i benet. Kommer ihåg den dagen som om det vore idag, eller, kommer inte ihåg den dagen helt, men kommer ihåg nästan allt från och med då jag och min syster sa att det skulle vara det sista åket. Nu har jag ett stort fult ärr på 13 stygn! inte fint alls, tyvärr. 


Den första bilden är tagen 10 dagar efter olyckan, precis då jag fick ta bort bandaget. Bild nummer två är tagen år 2008 i mars tror jag och den sista bilden är tagen idag, fem år senare.

LASER BILDER




Coolt vaa?! Jag tycker i alla fall det :D haha

LASER

Igår när jag var hos sjukgymnasten så fick jag ännu mer laser i mig.. Hjälpte ingenting i måndags, fick däremot ont i både armbågen och axeln i förrigår och igår efter den andra laserbehandlingen :( nu är det som det var från början, varken bättre eller sämre. Stackars mig vaa? :( fick en ny tid på onsdag klockan 09:00. Jobbar måndag och tisdag, mycket sovmorgon man kommer att få på lovet, eeller inte. Sen blir det att plugga massor också.

När jag kommer hem kommer bilder på min laaser arm! ;) haha, jag har inte bildena på datorn nu så det får vänta..


MOOHAHAHA NU HAR JAG TAGIT ÖVER EMMAS BLOGG! hedan efter kommer jag styra och ställa allt som händer här : D och emma... henne ska jag.... måla glitter på! eller nått... o.O' euhm.... Therese vill också vara med... och jag sa att hon får det meen... nej... jag ska styra denna blogg ensam, som den grymma härskare jag är! :DD eh ja... nu blev det tråkigt... men... ni får leva i terror tills nästa inlägg.. vem vet.... kanske kommer det upp en ful bild på DIG då? ;) / Josefine

13/4

Fan, var nyss hos sjukgymnasten i 45 min. Missat typ heela den här medialektionen. Imorgon är det redovisning och jag har inte ens börjat, hur fan ska det här gå? Undrar om man får ig om man skiter i det eller gör det typ, om någon vecka. Vi får väl se.

Om en halvtimma eller nått börjar historian, hoppas det går bättre där! Sen efter skolan blir det att gå en stund på stan, låna en bok på biblioteket och sen måste jag pluggaaa!!! :( Det positiva är att allt ska göras tillsammans med min älskling :D hihi

Samhällskunskap

Har samhällskunskap, det går inte så jätte bra. Jag vill sattsa på ett högre betyg men fattar bara kriterierna för G :( lyckaaaat. Får försöka plugga mer hemma, för snart slutar den här lektionen... Och då börjar naturkunskapen! Usch, har ingen lust.

Fick nyss prata, krama och pussa min älskling så nu känns det liite bättre! :) hihi

Total blackout


Hahaha as kul program! Sitter och skrattar ihjäl mig :D älskar roliga program! Hoppas det fortsätter vara roligt efter pausen! Hihi

Äntligen varit hos en sjukgymnast!

Var hos en sjukgtmnast imorse klockan 10. Han kollade vad anledningen till min smärta och allt konstigt med min armbåge/armveck och det slutade med att jag fick laserbehanlding i axeln och armbågen. Ska tillbaka redan på onsdag för att få laserbehandling igen och något annat som jag inte fattade vad det var, kanske blir akupunktur också. Både spännande och läskigt! Vill inte ha ont, ha problem. Hoppas att det blir bättre snart, han sa aldrig någonting om hur länge jag kommer ha problem och om det kommer att gå över och så.. Jag får väl vanta och se hur det går helt enkelt!


10/4

Usch vad dum jag är :( håller på att städa mitt rum och jag har damsugit upp två spindlar nu! Jag som brukar fånga dem och sen släppa ut dem då jag inte gillar att ta livet av "saker" även om det är en äcklig spindel. Men vad gör man inte när man får panik av att det helt plötsligt sitter en stor spindel framför än och man står där med damsugaren på?

Mitt rum är så himla stort och tar en evighet att städa, har redan gett upp och jag har endast lagt in lite kläder i garderoben och damsugit. Vet inte om jag orkar städa så mycket mer, måste i alla fall bädda rent i sängen innan jag ger upp helt!

I helgen så har jag varit hemma hos min älskling. I fredags blev det Harrys och igår blev det bio! Kollade på I am number four, trodde inte den skulle vara bra alls men den var faktiskt väldigt bra tycker jag! Älskar att ha jätte låga förväntningar, då blir man oftast positivt överraskad! :)


Storm!

Gud vad det blåser, jag blåste nästan bort! Kom nyss in från en 35 minuter lång promenad. Ville gå mycket längre men gick ju jätte långt typ. Såå, gick ju i alla fall snabbt ;) med vinden som motstånd dessutom, ganska duktigt av mig tycker jag :)

DAGENS PLANER


5/4

Nu ska jag träffa älskliiiiiiing

Varning för negativt betéende

Varför kan inte allt bara vara bra? Det behöver inte vara perfekt men åtminstonde bra. Orkar inte stressa, orkar inte misslyckas, orkar inte behöva bry mig. Liksom, vissa är smarta och vissa är dumma i huvudet. Vissa snygga, andra fula. Vissa har det bra, andra dåligt. Jag orkar inte att allt ska vara så jävla överdrivet orättvist. Jag vet att det är sjukt många som har det så himla mycket värre än mig, och sjukt många som har det så mycket bättre än mig, så det är inte bara mig jag syftar på. Är bara så trött på orättvisa och fattar inte varför vissa ska vara dumma i huvudet, fula, sjuka, ensama, fattiga och allt vad det nu är. Medans andra är näst intill perfekta. Usch. Hatar det. Ville bara få det ur mig..



Måste skärpa mig

Gud så dålig jag är. Ska bli otroligt skönt när skolan är slut.. Om jag ens kommer klara av att ta studenten :(
Matteprovet gick inte bra alls, omprov nästa tisdag så blir väl säkert att jag måste gå.. Sen har jag prov nu på onsdag i historia och det har jag inte orkat plugga än så det lär också gå åt helvete. Fy på mig..

P.S märkte precis att min kamera är, typ sönder. Kul! Annars hade jag tänkt ta kort på min nybadade sötis hund men nu går inte det.

Hihi lyckades fixa kameran :D

Oh no!

Fattar fortfarande inte matten. Typiskt mig att vara sämst :( alltså, matten som faktiskt gick bra förut.. Fan. Nu går jag och lägger mig och hoppas på att ett under ska ske. Nattii!

Duktiga jag!

Joggade en lite längre runda idag med till en början ett saktare tempo, i 20 minuter!! Är lite stolt över mig själv nu, jag menar, igår orkade jag ju bara 10 min! :D Visste inte att det var bättre att jogga sakta men en längre tid än att jogga snabbt och en kortare tid, så därför joggade jag lite lugnare idag. Duktig jag är som joggat två dagar i rad nu :D nu gäller det bara att fortsätta med det. Kanske inte ska jogga varje dag.. Men så fort jag har tid!


Eller? ;)

Pluggapluggaplugga

Imorgon är det måndag och därmed skola igen. Har matte prov och inte pluggat än, inte så smart eftersom att jag inte kan det vi har prov på. Har nyss stoppat i mig massa donken och nu blir det plugg som gäller. Lite senare ska jag försöka hinna med en kort joggingrunda igen, har ju så himla dålig kondition så måste försöka förbättra den och samtidigt bränna lite fett!


Emelie & jag! Har ingenting med inlägget att göra men ändååå, tycker att min min är så himla snygg så måste ju dela med mig lite! Bilden är tagen den 4 mars.


Nu får det vara nog

Måste verkligen börja ta tag i min hälsa nu alltså.. Vill inte gå upp mer i vikt nu så måste ju göra någonting. Fick för mig att jag var tvungen att gå ut och jogga idag, så försökte fixa lite låtar till iPoden och det tog ju as lång tid för bara några få låtar så det hann bli mörkt ute.. Det sket jag i så jag drog ut och joggade ändå. Efter bara 10 minuter(!!) så var jag helt död.. Då är det illa. Så ja, bäst jag fortsätter med det här så att det kanske blir en förbättring någon gång och så jag blir lite hälsosammare. Måste nog också börja tänka lite på vad jag äter.. Nu funkar det tydligen inte längre att äta precis vad jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill utan att kroppen ändras. Nu går jag upp i vikt om jag äter för mycket och onyttigt samtidigt som jag inte tränar över huvud taget. Jag MÅSTE alltså börja träna, så är det bara.




Galen helg

Torsdag + Fredag
Var ledig och som jag skrev i inlägget innan så åkte jag till Therese! Vi åt mumsig tårta och typ lekte, haha :) efter det så kom älskling och hämtade mig. Senare på kvällen ringde David och undrade om vi ville med och sola och vi bestämde oss för att vi kunde följa med. Vi kom dit kanske halv/kvart i tio och på dörren stod det att det stängde nio. Vi kollade om dörren var låst och det var den inte, så vi gick in och tänkte att det måste stått fel på dörren eller nått. Vi tog varsitt solarie och tänkte inte mer på det. När jag hade solat klart och bara hunnit tvätta rent solariet så går larmet igång(!!), jag står där i endast trosor och undrar vad fan jag ska göra?! Jag klär på mig byxor, bh och tröja så fort jag bara kan och öppnar dörren för att kolla vad dem andra gör. När jag öppnar min dörr så blev ljudet otroligt mycket högre, jag trodde mina öron skulle sprängas! Gustav står då ute och vinkar att jag ska komma, han springer sen in och hämtar mina saker som jag inte tog med ut och sen så skyndar vi oss in i bilen eftersom det var otoligt jobbigt ljud att stå ute i och det regnade dessutom och var jätte kallt. När vi väl är inne i bilden och hade åkt en bit så frågar jag om han fick med sig min jacka, och nej, det fick han inte. Den hängde bakom dörren. Vi åkte direkt tillbaka och då hade larmet stängts av med det var fortfarande ingen där. Vi försökte ringa "solariet" men det gick inte. Vi väntade på att någon skulle komma (eftersom larmet gått borde nån kommit) men ingen kom. Så ja, min jacka var inlåst där och det skulle inte öppna fören klockan sju på morgonen. Jag och älskling fick alltså börja fredagsmorgonen med att gå upp klockan sex och åka till solariet.
Bra början på våran 10 månaders dag? Haha ;)

Vi var i alla fall där först, var en till som kom dit till sju men vi ställde oss och väntade precis utanför dörren och jag gick direkt in och hämtade min jacka när dörren låstes upp, allt fanns fortfarande kvar! (mobil, alla kort, 2000:- löst mm) Underbart.

Sen åkte vi hem igen, sov en stund, och vid halv elva tog vi tåget till stockholm! Där gick vi runt hela dagen men jag köpte endast ett par svarta shorts, ett skärp och två bh:ar. Fick en bh av älskling också, jag har världens bästa pojkvän :) ♥ Blev att äta lunch med Gustavs mamma där också, trevligt var det! :) Innan vi skulle hem så åt vi på donken också såklart(a) där såg vi Tsatsiki! Han stod typ bakom oss i kön. Coolt va?? haha. Senare på kvällen så blev det att plugga lite och sen så åt vi kola, kollade film och myste!

Lördag
Idag tog jag tåget hem vid halv två. Älskling var tvungen att plugga så jag kunde inte vara kvar, jag måste dessutom också plugga. Men jag är seg och har inte börjat än.. :(


Bilden är tagen den 6 mars 

RSS 2.0