Pictures of NY


Bilder från våren 2014.

Old times

En sak med att bo i hus - man hittar otroligt gamla grejer ibland!
Vi åkte ju som jag skrev i det tidigare inlägget till min bror idag, vi åkte i bilen som vi inte brukar åka i så mycket (mina föräldrar har två bilar). Vi hade "egna platser" i bilen när vi var mindre, jag och min syster, så vi satt på dem platserna nu med och av uttråkning kollade jag då i facket framför mig, mitt fack, för att se om jag hade nått roligt där i! Och ja, min gamla Game Boy Advance låg där! Hahah, fattar verkligen inte vad den gjort där i så många år. Batteri hade den också?!! Helt sjukt.
 
Testade även att spela lite på den, men vet inte vart så många spel är.. Dock är den inte lika rolig som den var då, det där året då jag fick den i julklapp och sedan satt med den resten av julen! Precis som min syster och kusin också gjorde, med sina som dem också fått i julklapp! Haha, minnen säger jag bara.
 
Tänk vad utvecklingen går framåt. Och vad gammal jag blivit. Paniiik 
 
Rotade lite i några lådor också i ett misslyckat försök att hitta spelet Donkey Kong, som jag minns var ett av dem roligaste spelen, men hittade istället en 5 kronors sedel. Hur gammal är inte den då? Haha 
 

Saturday

Lördag, och jag bara sitter här hemma och gör ingenting alls. Har varit förkyld i över en vecka nu och det börjar bli väldigt irriterande. Hatar att vara hängig och typ, äcklig. Snor liksom. Usch... Snart ska jag gå och värma på min halva pizza som blev över från gårdagens fredagsmys. En California (tror jag den hette) med bl.a. banan, ananas, skinka och curry på. Yummy! Om ett par timmar så åker vi (familjen) till en av mina bröder för att fira en av hans söner. Ska bli mys. 
 
Ikväll blir det förmodligen ännu mer lägenhetssökande.. Går inte så bra kan jag säga. Väldigt dåligt utbud om man vill ha något under 25 000:-. Vi har inte så jättestor lust att ge 50 tusen kronor för en lägenhet vi ska ha i en månad. Då man inte direkt kommer spengera hela dagarna i lägenheten liksom. Vill ju ha råd att shoppa också, och göra en massa saker. Sen behöver vi ju äta också, haha.

Nej nu ska jag värma pizzan. Pusshej ♥

Travel

Jag publicerade precis ett inlägg om min vistelse i New York i våras. Som jag faktiskt skrev för längesen men ville inte publicera det då för jag tänkte försöka komma ihåg mer från vad vi gjorde.. Men nu var det så "längesen" så jag gav upp. Var btw väldigt dålig på att blogga om NY, tror det var det andra inlägget eller något sånt bara? Men guess what? Jag får en ny chans att blogga om New York! Jag och min pojkvän bokade nämligen flyg för någon dag sedan, 12/11 - 12/12. Hur underbart som helst, en hel f*cking månad!!

Nu ska vi hitta en lägenhet också "bara". Kan ju inte bo på gatan. Väldigt dyrt dock. Fick direktflyg för 4200:- per person, men lägenhet ligger i alla fall på runt 20-25 tusen kronor för en månad. Helt sjukt. Och det är ju inga snygga lägenheter då heller, man får vara väldigt glad om dem har både säng, soffa, TV och köksbord. Väldigt fula stilar också. Kommer inte känna mig hemma direkt... Men vem vet, vi kanske hittar något bra. Håller tummarna för det.
 
Ska inte klaga egentligen, ska faktiskt bo i NYC i en hel månad!

Central Park

 

3 Maj -Vi spenderade en förmiddag i Central Park. Köpte med oss varsin bagel med cream chesse, vitamindryck och en fruktsallad. Satte oss på en bänk och kollade på alla söta hundar som gick förbi och alla som "gick för kvinnorna". Filip skulle sedan ta en bild på mig och då frågade mannen som satt på bänken bredvid (med en kvinna) om vi ville att han skulle ta en bild på oss två tillsammans. Hur tevlig som helst! Och jag som hade varit orolig ifall man skulle våga fråga någon om att ta en bild, att folk skulle tycka vi var jobbiga eller att dem skulle ta mobilen/kameran och springa iväg! Han hade en jättegammal telefon själv så han fick kämpa lite med att ta en bild. Men det gick alldeles utmärkt. Bilden han tog ser ni ju här ovanför!
 
Efter att vi hade ätit upp så gick vi runt lite i parken, hann ju inte se så mycket då den är så otroligt stor, men fick se lite i alla fall. Bland annat så gick vi över den där bron (som jag inte minns vad den heter) där dem brukar kyssas på film. Gick ner till vattnet en liten bit från bron där vi också ville ta lite bilder,  då var det en kvinna som frågade om hon skulle ta kort på oss! Vi behövde alltså aldrig fråga. De två bilderna nedan är tagna där. Och jag måste be om ursäkt för den dåliga kvalitén, men jag la till min adress i en app på min telefon, tänkte inte på att bilderna blev så mycket mindre då. Borde ha gjort det i ett bättre program..

När vi hade gått runt i Central Park ett tag så blev det lite shopping och sådär.


Detta var vad jag menade med "gå för kvinnorna":

Sötaste hunden någonsin

 

RSS 2.0