Crete

Bilder från gårdagen samt dagen innan. Igår så var vi vid stranden hela dagen, inte så mycket solig men en hel del strandtennis i havet!  Jag suger på det, vi suger på det har vi kommit fram till.. haha. När vi hade spelat ett bra tag hade två solstolar blivit lediga så då tog vi dem. Senare på kvällen åkte vi in till Chania för shopping och middag, köpte fan en höstjacka så vet inte hur jag ska få med mig den hem, hade inte mer än ett eller två kilo under gränsen. Så jag lär få ha dubbla kläder på mig hem, och jacka!!! Usch. Hittade även en handvippa eller vad man nu kallar dem? En sån man håller i handen och fläktar sig med iallafall. Behövs verkligen här. Blev att köpa mer vatten också på vägen hem, kommer aldrig vänja oss vid den där backen och trappan kan jag tala om, dör varje gång!
Nu har vi brottom att göra oss iordning för stranden, redan sena...

Monday

Godmorgon! Igår hade vi solstolar vid stranden för första gången här, det gäller att vara nere i tid för att hinna få någon och sedan måste man köpa något i en av restaurangerna för att få ligga i deras solstolar. Värt då det annars kostar massor för att få ligga i en stol och äta och dricka måste man ju ändå göra. Blev en massa bad, frisbee och bollkastning,  och även madrassräddning! Haha, det började nämligen blåsa en massa och då flög madrasserna väldigt lätt ur folks händer. Så,  vi fick tag i en efter att ha simmar som galningar ungefär. Snälla som vi är gav vi självklart tillbaka den också, trots att han redan gett upp hoppet om den, haha!
På eftermiddagen gav vi oss upp till hotellet (jävla backe!!) och kollade på lite Lost och lagade lite makaroner (usch, blev inte så gott..). 
Runt klockan nio tog vi bussen in till Platanias för lite goda drinkar och dans! Kul var det men det är ju lite konstiga/jobbiga folk här måste jag säga.. haha. Vi kom väl hem runt tre någon gång. Så nu ligger jag här i sängen och orkar inte riktigt gå upp.. Har inte fått så mycket sömn sen vi kom hit. Blir ju inte stranden förrän i eftermiddag om vi ska dit iallafall, nu börjar det bli lite sent. Men poolen fungerar också hur bra som helst!

Sunday

 

Saturday

 

1st Day

Ligger just nu vid poolen med musik i öronen och äter min lilla ask Berry Boost. Vi kom väl fram till hotellet vid midnatt någon gång. Haha har redan tappat tidsuppfattninen! Idag har vi bara hunnit med att gå till första affären vi hittade för att köpa hem frukost för några dagar och lite pasta och så. Dödens jävla backe är det upp till vårt hotell... Så det var riktigt plågsamt att bära upp påsarna måste jag säga. Annars verkar hotellet vara super! 
Nu ska vi snart gå in och äta lite mackor till lunch, senare ska vi möta upp Jennie som redan är här nere för middag. Hon lär ju hitta lite bättre också! Haha. Nej nu börjar mobilen bli överhettad så måste sluta skriva. 
 
 

Skuggan

Sitter här i fina Sundbyholm, i skuggan. Och ja, det har jag gjort hela dagen, inte solat någonting.  Vet inte vad det är med mig, brukar sola varenda soltimme varenda solig dag annars. Men inte nu. Skönare i skuggan. Till och med här är det varmt. Jag klagar absolut inte, vill ha det här vädret jämt, men just nu känner jag inte för att sitta i solen. Hur ska det bli när jag kommer till Kreta egentligen? Haha, kommer väl ligga i vattnet hela dagarna då! Skifta mellan poolen och havet liksom ;)
 
Hemma väntar resväskan halvt färdigpackad. Tycker det är ganska svårt att packa, skriver längsta listorna med saker jag ska komma ihåg. Men tycker ändå det är svårt att veta vad man kommer behöva och inte. Brukar alltid lösa sig dock! Just nu ska jag inte tänka mer på det, utan bara ta det lugnt. Packningen får jag ta tag i lite senare!

Min namnsdag idag

Bild tagen från apollo
 
Så himla konstig natt det varit. Jag har varit hur trött som helst den senaste tiden, sen helt plötsligt kunde jag inte sova igår kväll. Var inte trött alls. Tror inte jag somnade förrän runt 2-3 kanske fast vi la oss innan 1. Och ja det är konstigt nuförtiden då jag brukar decka direkt! Haha.  Inte nog med det så vaknade jag för ett bra tag sen, och kan inte somna om eftersom jag är pigg... Aja,  är väl nått fel på min stressade hjärna! Nej men jag ska väl inte klaga,  bättre att vara pigg än trött.
 
Förresten så är det inte långt kvar nu. Jag åker till Kreta fredag!! Ska bli så otroligt skönt. Bara släppa alla måsten. Blir där i två veckor med kusinen. Och idag är det dessutom min namnsdag! Så ni vet.

Bra torsdag

Allt tyder på att detta ska vara en av de bättre dagarna. Kolla bara hur den började liksom?  Bästa frukosten. Efter det blev det en liten promenad i det underbara vädret och nu ska jag byta om till bikini och lägga mig vid poolen, där alla andra redan är. (Jag är lite av en nörd som väljer att skriva ett blogginlägg först.. nej men, ville faktiskt vara borta från solen en liiten stund först bara.) Lite senare blir det en vända på stan som avslutas med Papas Tapas klockan 19 ikväll. Mer än så behövs inte för en perfekt dag. Sen imorgon blir det upp och jobba igen, men inte förrän 11. Skönt ändå! 

Torsdag

 
Äntligen hemma! Så jävla varmt. Ska absolut inte klaga för det är sånt här väder jag skulle vilja ha jämt, men man orkar ju inte så mycket. Började jobba sju imorse, sedan dess har jag i princip bara stått ute i värmen och glott. Efter det (kort dag idag) så gick jag och bokade en klipptid, blir andra gången i år jag klipper mig hos frisör, innan var det flera år sedan sist! När det var klart gick jag in på systemet, helt svettig och äcklig efter jobb och sådan värme, så började jag med att kolla runt och måste sett helt jävla lost ut eftersom jag inte visste alls vad jag hade tänkt köpa, och en som jobbade där frågade om jag behövde hjälp eftersom han tyckte jag "såg så fundersam ut". Jag sa att jag inte visste riktigt vad jag var ute efter, och frågade sen vart dem hade vitt vin. (Nej, jag vet inte det. Är nästan aldrig på systemet, och är jag det är jag inte på systemet på stan, utan där vid Tuna Park.) Så när jag sedan ställer mig där istället och ser fundersam ut så står det ju en kille där också och plockar upp varor, så han bestämmer sig för att försöka hjälpa mig. Vilket inte gick så jättebra då jag inte visste vad jag vill ha såklart. Tillsist tog jag det jag hade tänkt lite på sedan första början. Går vidare till kassan, helt slut och vill bara hem och byta om, då säger han i kassan (efter att han frågat om leg såklart..) - "Det är så sött med sommarfräknar!" Jag bara brast ut i skratt och sa att jag inte riktigt kunde hålla med honom. Med andra ord tycker jag att dem var väldigt trevliga där och bra service också. Även om jag inte alls gillar mina fräknar speciellt mycket så är det kul att höra att i alla fall någon uppskattar dem! Haha ;)

Nu måste jag ringa ett trååkigt samtal. Hoppas ni andra orkar njuta av det fina vädret! Jag är helt slut.

Sommardag

 
Idag har jag hängt vid poolen hela dagen, fattar ni hur skönt jag haft det? Bara solat, flytit runt pp en madrass i poolen, simmat lite, läst i skvallertidning och ätit hamburgare. Såna här dagar borde man ha oftare. Dock så har jag bränt mig på i princip hela baksidan av kroppen, vilket är mindre kul. Men det lär vara bättre imorgon, inte så jättebränd.
Just nu sitter/ligger vi och kollar på tv, ska snart äta och sen ska vi väl börja åka hem till mig. Börjar jobba 07:15 imorgon. Blir dock inte någon lång dag, men har en massa annat och fixa så det passar mig bra! Hoppas på att vädret ska hålla i sig nu. Vi behöver sommar och sol här i Sverige, det är ju så otroligt grått, trist och deprimerande annars. 

Gårdagen

 
Igår tog jag mitt första dopp i sjön för i år! Helt ärligt så minns jag inte ens om jag badade en enda gång i sjön förra året, jag tror faktiskt inte jag gjorde det. Första doppet blev iallafall med min lilla Morris! Han var så varm så det var bara att hoppa i och lyfta ner honom, tror inte jag doppat mig så snabbt förut utan att ens tänka på om det var varmt eller inte. Men med tanke på hur varmt det var i luften så var det verkligen ett välbehövligt dopp. Gick faktiskt tillbaka till bryggan och doppade mig igen senare, själv den gången. Svalkande och skönt.
 
Fick en body lotion av min pojkvän också, så himla snäll. Den luktar så sjukt gott!! Helt klart min nya favorit.

En bättre söndag

 

Kändis

 
Kolla vem jag träffade på Ullared i torsdags! En riktig kändis ;) Blir ni imponerade? Haha, kanske inte. Men min pojkvän blev i alla fall lite imponerad, han tycker nämligen att Ola-Conny och Morgan är jätteroliga. 
 
Aja, nog om det. Hade det i alla fall jättetrevligt där borta, blev lite shopping och sådär. Mysigt! Skulle mer än gärna göra om det nästa år, om han ska dit då, och om jag jobbar kvar. Är väl kanske inte så troligt då jag bara är vikarie för en som är sjukskriven för tillfället.
 
Tänkte också tala om att jag överlevt första nattpasset! Slutar om 20 minuter. Lär somna i solstolen sen (om det är fint väder i Sundbyholm), men det är sånt man får ta när man jobbar natt, eller hur?

Sundbyholm

 
Är just nu i mitt andra hem och käkar lite grillat. Så mysigt här. Påminner om gamla tider! Blir dock inte här så länge då jobbet ringde mig tidigare idag och behöver mig inatt. Det blir premiär att jobba natt för mig! Spännande. Klockan 21:00 börjar jag, hoppas ni får en supertrevlig helg! 

Guess What?

Jag köpte en Samsung Galaxy S5 i fredags! Jag bytte från iPhone till Samsung vilket jag för ett år sedan aldrig hade trott att jag skulle göra. Jag är supernöjd! Känner mig fri liksom. Enda negativa just nu (av allt jag hunnit upptäcka än så länge, kan finnas fler negativa saker liksom) är att jag inte får meddelande skickade av dem som har iPhone, då alla iPhones tror att jag fortfarande har iMessage.. Har stängt av det på min iPhone, på min iPad och på min Macbook. Vad mer begär dem? Måste lösas på något sätt. Funkar ju inte annars.. Aja, nog om det.

Måste bara säga att jag köpte världens finaste kalender idag! Jag vet, nörd. Vet ingen som är lika beroende av en kalender som jag är, kan i princip aldrig vara utan den. Eller ja, jag måste inte ha den i handen 24/7 men ska jag någonstans hänger den nästan alltid med i väskan. Det som var extra nördigt var att jag för bara några veckor sedan köpte en kalender. Som jag hunnit använda/skriva i i två veckor nu. Och nu köpte jag en ny. Har alltså två med samma år.. haha! Sån är jag.

Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av The Walking Dead som jag "sparat" hur länge som helst. Sen blir det sängen tidigt idag. Imorgon blir det jobb, börjar 05:50! Ska nämligen till Ullared. Kan bli kul. (Är personlig assistent.)


 
 

RSS 2.0