Söndag

Bild från 10 juli.
Just nu så har jag precis kollat på Prison Break, blir ni förvånade? Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp klockan sex och har då en halvtimma på mig innan jag ska sätta mig i bilen och åka till jobbet. En veckas jobb kvar, sen är jag ledig en vecka och sen jobbar jag en vecka till. Vad fan händer sen? Jag har faktiskt ingen aning. Funderar på att kanske åka till Norge och jobba ett tag, men kan inte åka dit själv ju. Det blir alldeles för dyrt. Aja, vi får se vad som händer, det blir en överraskning helt enkelt!

Imorgon har jag och min fina Gustav varit tillsammans i ett år och två månader

Snälla ta inte slut..

Jag är nog kär i Prison Break, och ja, nu har alldeles för många blogginlägg handlat om den serien. Men jag kan inte låta bli. Är på säsong 4 nu och jag vill verkligen inte att det ska ta slut, jag kommer typ börja om och kolla på hela serien igen då! ♥ Men nu måste jag gå och borsta tänderna och så sen gå och lägga mig. Är inte alls trött men ska man upp innan klockan 6 så måste man ju försöka sova, i alla fall lägga sig tidigt så att man så småningom somnar.. Imorgon är det fredag så det är äntligen snart helg igen! Men vet ändå inte vad jag ska göra i helgen, slipper jobba i alla fall..

Torsdag

Idag tog jag sprutan! Hon liksom högg in den, det gjorde ont.. Sen ska man vänta en månad innan nästa men jag kommer att ta nästa om tre veckor och en dag. Det blir överdosering sa hon, men att vi kör på det ändå, läskigt. Dyrt vare också... Men ja, nu är det bara två sprutor kvar, en avklarad! :)



A + B

Idag så blev vi klara med allt på jobbet jätte tidigt! Satt och gjorde ingenting hur länge som helst typ.. Sen åkte vi hem lite tidigare då också, hihi. Eller hem kom jag inte så mycket tidigare eftersom vi (jag och mamma) åkte direkt till apoteket. Jag skulle nämligen kolla om ett recept till mig hade kommit, och det hade det också! Var verkligen i sista sekunden att jag fick det, har ringt/gått till FEM olika ställen nu, i Eskilstuna, Strängnär och Mariefred. Antingen så var det semesterstängt, för lite personal eller så hade dem inte mitt recept hemma. Så det fick bli att min vårdcentral här i Eskilstuna fick ringa in ett recept och så fick jag helt enkelt hoppas på att dem hade det. Så ja, imorgon blir det en spruta med vaccin mot Hepatit A och B för mig! Hoppas det inte är för sent bara.. Och att jag inte får massa biverkningar som min stackars älskling fick. Hoppas han blir bra snart ♥




Alltid otur

Jag har verkligen otur med allt. Det suger så jävla hårt och det börjar nästan kännas lite overkligt att man kan ha sån otur, det gäller oftast småsaker men ALLTID liksom?!

  • Att grejen jag köpt/fått oftast är trasiga när jag sen öppnar det eller kollar nogrannare.
  • Att när jag ska köpa något jag verkligen vill ha så ska det precis ha tagit slut eller inte finnas i t.ex. den storlek eller färg jag vill ha.
  • Att första gången jag ramlar med skidorna på ett helt jävla år får jag ett stort hål i benet, som kommer att synas föralltid.
  • Att jag får sjukt mycket skit fast jag inte förtjänar ens hälften av det.
  • Att jag alltid gör illa mig, oftast vet jag inte hur det ens gick till (och nej, det händer inte på fyllan).
  • Och tyvärr, mycket mycket mer. Som jag inte kommer att ta upp här p.g.a. att mycket av det känns för personligt och jag tror inte det här är speciellt intressant att läsa.
Och nej, ni behöver faktiskt inte tycka synd om mig, jag tycker redan tillräckligt synd om mig själv! ;) hahah

Torsdag

Alltså, jag är helt död. Hur fan klarar folk som har ett fast jobb sig? Liksom, jag somnar nästan på väg till jobbet, jag tycker att en minut känns som en timma när jag är där, jag somnar (sådär så man rycker till heela tiden ni vet) när jag åker hem, hemma så är jag helt slut och orkar inte göra någonting, sen när jag ska sova är det för tidigt och jag ligger vaken för länge och när jag väl somnar så känns det som att det gått någon minut bara och jag ska upp igen. Och så börjar det om. Kul liv liksom?

Jag hoppas att jag är så smart att jag ALDRIG blir fast på ett så tråkigt jobb.

Det som fick mig att inse hur jäävla trött man blir var förresten för att jag tänkte ta en promenad på ca 45 min som jag brukar men jag orkade fan inte ens gå hela vägen. Det kändes bara så jobbigt, inte sådär jobbigt som det brukar vara när man tränar hårt typ utan jobbigt för jag var så trött och slut i kroppen, så jag gav liksom upp lite och så ska det ju verkligen inte vara. Då kommer jag ju bli sjukt ohälsosam så fort jag skaffar jobb, hur bra är det?!

Nej, jag får lösa det där med jobb på något sätt. Bli rik så jag slipper jobba. Genom att vinna pengar eller gifta mig med en rik man typ. Nu ska jag kolla Prison Break, äta vitlöksbröd och sen sova, försöka i alla fall.

Onsdag

Jag är nervös. Det är så nytt, om man kan säga så. Tänker inte skriva om det nu. Haha ni fattar nog ingenting men jag vill veta lite mer och vänja mig lite vid tanken innan jag skriver om det. Nu låter det som att det är värsta grejen och det är det ju egentligen inte, eller är det? Ja alltså för mig är det ju faktiskt värsta grejen, det är stort och spännande! Som det alltid är första gången (eller oftast i alla fall) och nu är det flera saker som blir första gången på samma gång.

Idag har jag jobbat, som vanligt höll jag på att saga. Har bara jobbat tre dagar.. Gustav sov här inatt så det var väldigt jobbigt att gå upp sex på morgonen (som vanligt men ändå), vill ju ligga kvar och sova och gosa. Haha ;) nu har i alla fall mer än halva veckan gått så snart är det helg, yeey! Skit kul att det ska regna hela helgen. Jag behöver sol, har blivit så jävla vit nu.. Efter jobbet så åkte jag och mamma till Margareta för att fika, hon har nämligen namnsdag och ville då bjuda på fika, mys :) sen har jag ätit donken, och nu måste jag fan tagga ner lite. Har blivit beroende av glasen :( efter det satte jag mig vid datorn och ja, nu kanske jag ska kolla på lite Prison Break.


JOBBAJOBBAJOBBA




Nu är klockan sju och jag befinner mig i strängnäs för att börja min arbetsdag. Skulle bara ha tre veckors sommarrjobb egentligen men jag hade "turen" och fick en vecka till, alltså denna vecka! Tycker det här jobbet är väldigt enformigt och långtråkigt så jag känner nästan mest att det bara är jobbigt. Men vad gör man inte för pengarna? Måste söka något annat jobb snart, något som faller mig mer i smaken. Men det är inte så jävla lätt när man inte tycker någonting är roligt. När man inte tycker det är roligt alls att jobba heller för den delen.

Just nu så sitter jag förmodligen och är väldigt avundsjuk på alla som ligger och sover och på alla som kanske ska sola och bada idag! (om det är fint väder) Jag hoppas vädret kommer suga de närmaste tre veckorna. Sen kan det vara fint väder en vecka och sen kan det bli dåligt i minst en vecka till.. Hihi

Paige


Så sjuukt söt hund :o vill ha den :( villvillvill!! :D

BEROENDE

Nu ska jag äta kebabtallrik och drcika cola! Så jävla gott. Tror jag har lätt för att bli beroende av mat och dryck, nu är jag liksom "beroende" av donken, kebabtallrik, cola och chips! Mmmm så jävla mums. Sen ska jag nog kolla Prison Break också. Jag är ganska bra på att spara, är liksom fortfarande på säsong 3. Sen finns det ju bara en säsong till, så sorgligt, vill ju se det meeera. Aja, man kan inte få allt här i världen.



Fina bilder? I know.

Söndag

Heeeej.....

Idag är det ingen bra dag för det känns nämligen som att det är sista dagen på sommaren. Usch. Jag vill ha sommar och jag vill göra massa roliga saker! Men imorgon börjar jag jobba och jobbar i tre veckor, sen har jag en vecka ledigt och sen jobbar jag en vecka till. Efter det är det ju typ september, alltså höst. Hatar det :( menmen, det kommer ju en till sommar, nästa år.

Åååh är så arg, hatar att jag inte gjort ett jävla skit på hela jävla sommaren!!!!!!!!!

Varför?!

Åååh....... Prison Break som är så jävla bra blev helt plötsligt mycket mycket MYCKET mindre bra. Fan. Varför?! Det ska alltid hända någonting i serier som gör att man (i alla fall jag) blir så sjukt arg, eller som gör att det bara blir för mycket, för sorgligt eller bara dåligt. Jag måste lära mig att serier/filmer inte är på riktigt. Att det bara är skådespelare och (oftast) en påhittad historia. Jag måste sluta ta åt mig allt. Men nej, nu blev det bara mycket sämre, ååååh.



Jävla äckliga cpkärring!!!!!!!!!!

RÖSTA DÅ! Hihihi

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Torsdag

Är helt ensam hemma, hatar det :( Älskling åkte jätte tidigt imorse eftersom han började jobba klockan sju. Så jag fick somna med honom men vakna ensam, jobbigt. Nu sitter jag här hemma i soffan och funderar på om jag ska kolla lite Prison Break, är ju så jävla konstigt väder nu bara för jag börjar jobba nästa vecka. Vill ju sola eller bada eller nått men är inte mycket sol alls.

Fick nyss reda på en väldigt obehaglig grej också (eller egentligen två), usch. Det kan jag ju såklart inte skriva här.. Men var bara tvungen att skriva så. Eller ja, en av grejerna kan jag skriva lite om och det var att en stor hund som var i Sundbyholm attakerat flera, man borde fan inte få ha såna aggressiva hundar, speciellt inte på en camping!..


Onsdag

Idag ska jag ut till Sundbyholm och åka flotte! Det blir jag, Wilma, våra föräldrar, hennes farmor & farfar och Gustav (om han inte försover sig som vanligt). Vi ska äta och om det är varmt så ska vi bada också. Hoppas verkligen att det blir varmare för jag vill verkligen bada :( har fan bara badat en gång i år :o

Har nyss duschat så måste väl snart klä på mig och göra mig lite i ordning för att åka.


Jag & Gustav, natten den 10 juni.



Tisdag

Kanske borde skriva lite om de senaste dagarna. Så, natten mellan den 8 och 9 juli så var jag uppe på ett tak (väldigt högt uppe...) för typ första gången om man kan säga så(?), det var djukt läskigt för jag trodde vi (jag och Gustav) skulle ramla ner och dö. Sen i söndags så var jag i Västerås med Wilma där vi blev fotograferade. Ganska kul men väldigt dyrt och sjukt mycket väntan. Sen efter det så åkte vi till Sundbyholm och där har jag varit tills idag när jag och Wilma åkte hem. Vi firade bl.a. hennes farfar som fyllde 70 igår! Annars gjorde vi inte direkt något speciellt i Sundbyholm, tog mest roliga bilder, filmade, kollade på film, spelade, åt osv, haha. Idag har jag bara ätit mumsiga donken och fixat med bloggen!


Snygga jag! ;)

Finaste Wilma!

Me again.

NY DESIGN


The old one


and the new one.

Vad tycker ni, blev den bättre?

Mobilblogg

Hej! Sitter i kusinens husvagn och chillar. Regnar ute och nyss oskade det också, kul väder, verkligen.. Det här inlägget är egentligen helt onödigt men jag ville bara testa mobilblogga liksom(a) vill också ha en iphone:(

Måndag

Ikväll tar jag tåget hem till dvärgen. Vi har inte setts sen förra söndagen, alltså var det över en vecka sedan. Har saknat honom, visst är han söt?


JAG KOMMER


Heheh är vi bra eller är vi bra? Säg att vi är bra.

Yeey, †



Älska cambilder, eller? Haha nej men, roligare med cambilder än inga alls. Så orkar man inte hämta kameran, ta bilder och sen lägga in dem på datorn så är detta ett mycket snabbare och enklare alternativ ;) dock inte lika profsigt och snyggt.. Sen är ju inte jag så fixad heller, en toffs mitt på huvudet och en stor t-shirt. Gick nämligen upp så sent som ett idag och sen har jag bara latat mig.

Det jag ville säga var att jag fått hem mitt örhänge nu! Sjukt snyggt är det. Annars så sitter jag bara och kollar prison break (ovanligt?) och nu kom pappa hem med kebab! Mmmm, är jätte hungrig så det ska bli super gott :)

Happy birthday


Otroligt söta lilla Gotfridh fyller ett år idag! Gud vad fort tiden går. Min storasysters yngsta son blir liksom ett idag, han var ju nyss en pytteliten bebis! Aja, imorgon blir det kalas för honom och idag har jag ingen aning om vad som händer för min del, boooring.

RSS 2.0