Lita ♥



Dessa underbara skor kom på posten i fredags. Har velat ha dem ett bra tag nu så tyckte att det var dags att beställa hem dem. Det som hindrat mig förut är priset, men vad gör man inte för kärleken? hihi. Jag ville bara skryta lite, nu ska jag snart till stan och kanske göra av med ännu mer pengar. Det har liksom blivit lite av min grej för tillfället. Puss!

Beställning efter beställning

För typ, längesen, berättade jag att jag hade beställt varor för ca 600:-, det kom några få dagar senare. Här är det mesta av det! Om någon var intresserad. Man vet ju aldrig liksom. Det är lite (mycket) olja och jordnötssmör och sånt. Hade egentligen tänkt publicera det här för  typ en vecka sen men det blev inte av och sen gick datorn sönder, så det passar bra att publicera det nu tänkte jag då jag ändå inte har några andra bilder för tillfället.. Btw så är jag på jobbet när detta publiceras. Tidsinställt you know. Annars kommer det aldrig upp. Hehe.

Längtar efter min TREDJE iPhone!!!

You can do it

Idag började min dag med en stor klump nervositet i magen. Jag har nämligen gått på min första körlektion idag. Fyfan vad jag trodde det skulle gå åt helvete, men det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde. Jag klarade till och med att stå helt stilla i en brant backe på andra försöket :) dragläge heter det väl? Haha, jag är inte så bra på alla miljarder ord som finns. Körde liksom i trafiken också, direkt. Har aldrig gjort det förut. Är så stolt över mig själv att jag vågade! Körde i 70 också, mitt förra personbästa var typ, 30-40 kanske ;) haha. Jag ser i alla fall fram emot nästa lektion. Hoppas jag lär mig mer och blir bättre.


Nu till något annat. Jag fick nämligen paket från Kina för någon dag sedan! Det var mina fimostavar som jag beställt. Söta va? De används för att dekorera naglarna, men jag kommer nog att använda dem till annat också. Till vad får ni se när det dyker upp, för jag lär ta bilder på det :)



Vill ni se en till bild? Då ska ni få det. Här är en bild på min kopp varm choklad som jag gjorde i fredags (ja man är ju inte lite efter på att uppdatera när man inte har egen dator eller någon iPhone..).


Visst är jag duktig?

12:15

Ledig idag, hur skönt som helst. Än så länge har jag bara duschat, kollat på tv, ätit frukost, några chokladbitar, och kollat serie. Till lunch tänkte jag och pappa antingen åka till Max eller köpa en kebabtallrik och dela på, får se vad det blir :) har verkligen blivit onyttig av mig, har väl alltid varit det men nu är det illa. Men jag har goda nyheter också, igår var jag faktiskt ute och joggade! Haha, de ni ;) nej men, blev faktiskt förvånad. Hatar att jogga, kan liksom inte det. Jag tar hellre en powerwalk. Men det tar sån tid och man behöver gå så långt och ja, det hade jag ingen lust med. Joggade i alla fall i ca 13 minuter, skitdåligt tänker ni, men senast jag joggade klarade jag inte ens fem minuter så en klar förbättring var det faktiskt. Och det konstiga var att innan jag började jogga hade jag precis ätit två pannkakor, massa chips och en rad choklad. Så det där med att äta två timmar innan stämmer ju inte. Jag är ju i och för sig ganska speciell. Haha!

Nej, nu pratar jag bara om massa onödigt. Bilden visar några fler små saker jag gjort. Det var ett tag sedan, men jag har inte orkat blogga om det bara.

Modern Family

Älskar denna serie, så jävla skön. Denna dag har bokstavligt talat bestått av Modern Family, How I Met Your Mother och massa gott. Har verkligen ätit hela tiden den här helgen, men det blir ändring på det nu när den nya veckan kommer. På jobbet blir det inget småätande i alla fall. Nej, nu ska jag gå och ta ett bad!

12:47


Idag har jag duschat, ätit frukost och ätit godis. Händelserik förmiddag va? Jag vaknade dessutom någon gång mellan sju och åtta helt av mig själv, och gick upp då också! Sjukt. Men var konstigt nog pigg. Nu ska jag åka ut till Sundbyholm. Vad som händer där vet jag inte, förmodligen kommer jag i alla fall att kolla på the Vampire Diaries (love it!) och äta massvis med godsaker. Hade tänkt bli nyttig, men det får bli en annan gång, om någon månad kanske eller så.. haha.

Give me money, someone

Jag jobbar typ hela tiden, känns det som. Därav blir det dåligt med bloggskrivande. Vill ha ny mobil snart också!! Orkar inte ta bilder med systemkameran, den är så stor liksom.. haha. Vet ni vad jag precis gjorde förresten? Jo, jag beställde en massa jävla produkter för ca 600:- ... Inte bra. Behöver liksom en jacka, flera skor, väska, plånbok (och mycket, mycket mer) egentligen. Jackan jag vill ha kostar runt tre tusen, ett par av skorna runt två tusen. Väskan 600 och åh, det blir dyrt. Jättedyrt, för halvt fattiga mig :( men men, vill man vara fin får man (plånboken) lida pin, eller?


En vecka gammal bild

Fimo, my new hobby


Inte världens bästa bild, med detta är vad jag skapade igår. Kanske inte så jättefina, jag vet inte, men är i alla fall riktigt nöjd för att vara första gången! Har ju inte heller några redskap som man behöver, får försöka fixa det någon gång. För att få lite förståelse för hur stora dem är så kan jag gissa på att dem är runt en centimeter långa, förutom blomman då som är något större. Orkar inte gå och mäta, och jag kunde ju ha lagt någonting bredvid för att jämföra, men så smart är inte jag.

Anledningen till att jag börjat med det här är för att jag vill göra söta skal till min iPhone (när jag har råd att köpa en ny, fick typ ingenting från försäkringen..). Har velat det hur länge som helst nu men hittar verkligen ingenstans vart man kan köpa små söta saker att limma fast på skalet/skalen, så igår bestämde jag mig för att skapa egna små söta saker. Blir kanske inte lika fint, men det blir åtminstone mer personligt. :)

Ebay

Gjort min första beställning från ebay. Skitnervös för hur det ska gå, haha jag har nämligen ingen aning om hur bra/dåligt/säkert/snabbt osv det är att beställa därifrån. Men det var inte något stort jag beställt så det är kanske inte hela världen om det inte går så bra. Vet heller inte om det tillkommer extra kostnader och så, men det lär jag väl också märka!


Sötsaker

Idag så åkte mamma och jag ner till stan en snabbis för att köpa bl.a. fimo lera! Jag har nämligen bestämt mig för att börja pyssla lite. Tycker sånt är jättekul :) Har redan hunnit gjort några få saker, var lite svårare än jag tänkt mig då jag vill göra så små saker, men jag antar att det blir lättare med lite övning. 300:- gick det på, och jag fick inte tag på allt jag behövde. Så det lär bli några hundra till när jag fixat allt jag måste ha, men det får det vara värt! Sakerna jag gjort kan ni få se imorgon.

16:32

Slagstaglass, plusmeny på McDonalds och ikväll blir det å-festen med bl.a. min braiga vän Emelie. Bra dag, hoppas kvällen också blir så bra som den borde!


Healthy Old Man


Varken mamma eller jag trodde att han skulle förstå sig på den nya leksaken (som för övrigt huvudsakligen är en kattleksak, haha), med det tog knappt en minut innan han var igång och vickade på den, vände på den och var jätte duktig! "Man kan inte lära en gammal hund att sitta"? Jodå, Morris kan allt ;) Haha, stolt matte här.

10 hela år

Min lilla gubbe fyller tvåsiffrigt idag. Han är en gamling nu. Men han är pigg och frisk så jag är glad ändå! Helt underbart att jag fått ha han i familjen så länge :) Grattis till honom! Och snart kommer det upp en bildbomb på när han leker med sin nya leksak. Som jag sa, han är en pigg gubbe ♥


Världens finaste hund, nyvaken!

Borrar ner huvudet i mitt knä och vill ha en godmorgon-födelsedags-kram.
Såå, dagen då. Den ser ut som så att jag jobbat, jobbat och jobbat. När jag kom hem från jobbet så hade mamma gjort tacopaj, mums. Nu ska jag nog bara ta det lugnt resten av kvällen. Sitta ned är något man verkligen behöver efter att ha sprungit runt i en butik hela dagen, eller ja, dagarna!


Nom nom.

Köpte förresten en present till Morris på jobbet, fina vaa? Nu blir det såå mycket roligare att ta upp bajs, eller? ;) hahaha

Photographs

Förresten så vill jag bara säga att alla bilder i min blogg är tagna av mig om inte annat anges (eller någon annans namn/signatur/osv står på bilden), i alla fall från och med nu. Har inte varit så noga med det förut så jag har en massa bilder tagna från Google men ja, ni ser säkert vilka som jag tagit därifrån och vilka jag tagit själv. Oftast är väl bilderna tagna med min (stulna..) iPhone, och kommer vara tagna med min nya som jag någon gång ska ha råd att köpa. Tills dess är dem förmodligen tagna med min systemkamera. Nu vet ni det!


Old picture - Från min förra födelsedag.

RSS 2.0