SUNDAY

Mitt liv går inte att kalla liv just nu. Jag gör ingenting annat än att jobba. Är nu inne på dag 14, var nämligen ledig söndagen den 15 mars. Skulle jag få sluta tidigt en dag (som idag, då fick jag sluta redan 12:30) så orkar jag ändå inte göra någonting annat än att ligga i soffan och lata mig. Kämpar just nu för att hålla mig vaken.. Helgen den 11-12 april är jag i alla fall ledig, men jag är ganska så säker på att jag kommer vara mer eller mindre en zombie då efter att ha jobbat 7 dagar i veckan ett tag.
 
Nu när jag har denna eftermiddagen/kvällen ledigt så skulle det ju vara underbart att kolla på alla mina serier som jag ligger väldigt mycket efter med, som jag aldrig hinner annars, men självklart laggar det otroligt mycket. Min vanliga tur.. Så får göra det näst bästa, vilket är att ha bra musik i öronen och bara njuta medan jag kollar runt lite på internet.
 
För övrigt blir jag snart galen pga att det är så fruktansvärt svårt att hitta en bostad som både är värd pengarna den ligger ute för (eller priset den går för kanske man ska säga) och som är i den stil jag/vi vill ha. Måste verkligen flytta snart. H e l p !

WEDNESDAY

Är det ett tecken på att man börjar bli gammal när man åker till Ica för att köpa en Aladdin ask? Eller gör inte ens äldre människor så? Har nämligen aldrig fått ett sånt sug efter en Aladdin ask förut.. yummy

RSS 2.0