31/10

Godmorgon!

Klockan är fan bara åtta men jag vaknade nyss och är pigg så kan inte somna om :( ligger bredvid tröttisen Gustav i hans säng. Igår var vi ju på tuna park men det gick inte så bra.. Jag blev arg på att det inte fanns ett skit och det slutade med att jag bara köpte lösnaglar! Haha. Efter det fick vi brotom eftersom vi skulle hinna till heron city och kolla på the social network. Den var helt okej men lite svår att hänga med i tycker jag. Men det kanske beror på att jag inte är världens smartaste person direkt...

Nu ska jag bara kolla runt lite här och sen ska jag nog gosa lite med min snygging. Hihi hejdå :)


Tuna Park

Nu har jag brotom! Klockan två är älskling på tågstationen och då borde jag vara där. Men jag har nyss duschat och måste fixa mig! Vi ska till tuna park som stänger fem så vi hinner inte gå så länge eftersom jag säkert inte är klar till två och vi ska ta oss dit och allt. Måste skyndaaaaa nu!!

Varför blir tiderna på mina inlägg cp?!?! Klockan är liksom 13.22 och inte ett på natten..

Nattinattiiii

Alltså, det händer ingenting kul. Varför?!!?! Ska nog gå och sova. Måste ju ändå upp ganska tidigt och fixa lite i rummet och sen dra till tuna park :D Mina inlägg suger just nu (eller kanske alltid) men jag hoppas att det blir bättre snart.. Haha godnatt:*

Kollade nyss på denna:

.. och ja, jag kanske ska säga vad jag tyckte. Så här kommer det: den var braa! :D haha

29/10

LOOOOOOOOOOOOOOV! Känns lite sådär faktiskt, lever ju liksom i stress för tillfället och det är inte så kul om man säger så.. Har så mycket i skolan och har inte ens någon praktik plats :| vill verkligen bli klar med rummet innan jag fyller också men det ser inte direkt ljust ut. Har massor kvar att göra, hatar stora rum! :(

Aja, imorgon blir det bio :D nice hihi

28/10

Snart blir det donken :D min fina pojkvän kommer hit och hämtar upp mig sen drar vi och köper maaat. hihi

:'( !!!!!

Kan inte alla bara gå och dö? FAAN VAD JAG HATAR ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och nej jag menar inte alla, men kan inte säga vilka.

27/10

Tja!

Jag har precis köpt nya skor! Wohoo :D ville egentligen ha korta men dom är ju fan slut precis överallt... I alla fall svarta som jag vill ha. Blev överlycklig när jag hittade dessa och trodde att dom bara kostade 950 :- men jag kollade ju såklart på de korta bruna.. De som jag köpte kostade 1169 :- så nu blev jag lite fattig :( Men mina föräldrar kunde betala dem åt mig så jag får tillbaka det vid ett senare tillfälle, hihi dem är riktigt snälla ibland ;)



26/10

Idag har jag varit i skolan som vanligt eftersom det inte är helg. Lite senare så åkte mamma och jag och köpte lite tyg och bakelser! Usch vad jag äter mycket bakelser :| men det är ju gott och jag dissar bantning så.



Jag är verkligen fullbokad nu framöver.. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra därför skrev jag ingen onsdag... Resten som måste göras hinner jag inte med denna vecka :( det får bli på lovet. Och innan lovet. Och efter lovet.



HAHAHAHAHAHHAH!!!




STRESSIGT

Ojojoj vad jag har mycket att göra nu! Jag ligger ju som alla säkert vet efter massor i skolan. Men det orkar jag inte tänka på nu. För det som stressar mig nu är mitt rum. Har sjuuukt mycket att göra och vill vara klar innan jag fyller 18. Alltså om 10 dagar.. Har värsta listan på allt som ska fixas och målas och spikas/skruvas och köpas och flyttas och blablabla. Det är typ enormt mycket. Kommer inte bli helt klar men vill bli klar med det mesta. Lycka till Emma! haha



Emma maraton?! Yeeah, jag gillar att leka med min cam. Som ni säkert märkt :D

25/10

Du är mitt liv.

Mot moster!

Hinner inte med solningen :( buhu! Har inte packat eller ätit heller... Haha. Har nämligen målat massor och duschat och ja, nu ska jag snart iväg till min moster och fira min kusin. Hon bor vid munktell så där ska jag väl vara tills Gustav slutat jobba. Pusshej:*

24/10

Godmorgon!

Det blir inga sovmornar för mig inte, vi försov oss och vaknade typ nyss. Precis då han började tror jag. Men nu är han redan iväg för längesen och jag sitter här helt dödstrött och ska väl äta frukost och så. Vill nämligen hinna måla idag och kanske sola? Tror inte jag hinner det. Han slutar vid fem tror jag och då ska jag med honom hem, innan det ska jag då hinna måla, äta, duscha, packa och kaanske sola. Blir nog stressigt..



12 dagar kvar

Om 12 dagar blir jag 18 år! Inte dåligt va? Fyller så himla sent men känner mig ändå på något sätt inte redo.. Eller jo men liksom, vet inte alls vad jag ska göra på min födelsedag och knappt ens vad jag önskar mig. Vill göra något kul så hoppas jag hittar på något.. Vill verkligen ha körkort också men har inte ens körkorts tillstånd!! :( Är nog det som gör mig så "oredo" för att bli 18 haha.



Har precis laddat med lite mat från MAX och nu är klockan snart tre så spacklet har torkat. Dags att måla alltså! Yeeah



23/10

Gick upp redan klockan nio idag. Gustav skulle börja jobba halv tio så gick upp med honom, efter det kunde jag inte somna om så har bara legat i soffan och ätit chips och läst lite sedan dess. Ätit lite sockerkakssmet också, mamma gör nämligen en sockerkaka! Mums :)

Pappa har spacklat lite i mitt rum så när det har torkat ska jag försöka hinna måla! Måste verkligen ta tag i det här nu. Mitt rum är fortfarande en stor katastrof..

Bild tagen den 30 september..

Mys

Kom precis hem från en sista minuten bio! Haha jag och Gustav bestämde oss för att ville gå på bio och kom dit fem i nio när filmen började nio. Vi hade inte ens bokat biljetter och det skulle bara finnas två dåliga platser kvar. Men när vi kom dit så frågade vi om det fanns kvar och då fick vi två platser i mitten, as bra ju! :D Aja, den var i alla fall helt okej. Vi kollade på the other guys!





Nu ska vi mysa och sova! Så godnatt :) ♥


Lite fint till köket + pizzaaaaa

Heej!

Kom precis hem från Växthuset. Var där med mamma och vi köpte två coola blommor, tre vita stilrena krukor (hade en ensam blomma hemma därför köpte vi tre) och två söta kronor man ska ha ljus i, fast det har inte vi. Inte än i alla fall. Så nu är våran fönsterbräda i köket jätte fiin, hihi! Med tre fina blommor, två kronor och en ljusstake!

Nu så har vi beställt pizza som vi ska sitta och mumsa på :) och lite senare kommer min älskade och underbaraste älskling hit! ♥







Nu kom pizzan! Hihi pusshej:*

22/10

Slutade halv 12 idag. När jag kom hem fick jag bara vila en liten stund innan jag skulle laga mat åt mig, min syster och hennes kompis. Blev makaroner och köttbullar! Jag är ju ingen kock direkt.. haha :( nu har vi i alla fall ätit klart och dom har stuckit. Så nu sitter jag här hemma helt ensam (eller har ju Morris!) och väntar på att tiden ska rinna iväg. Ska träffa Gustav vid klockan sex någon gång, får se om jag hittar på något innan det..


"Videoblogg" nr.2

17 oktober klockan 02:42 - Jag & älskling pratar litee. Min hals var inte normal då och inte jag heller för den delen! Hahaha. "Videon" har dessutom lite bättre bild på mobilen, nu är allt verkligen helt svart..



20/10

Är inte så aktiv här nu längre märker jag, eller är jag? Känner mig inte så närvarande i alla fall. Har så himla mycket och mår inte så bra. Allt går liksom upp och ner.. Men ja, får väl hoppas att det blir bättre snart, det måste det bli :| borde inte skriva mer nu, sådana här inlägg är bara deppiga och tråkiga!

Typ, godnatt


Äntligen hemma.

Har haft matte exakt hela dagen idag, haha. Jag klarade dessutom matteprovet! Men det gick fan inte bra, fick bara G och ett svagt G dessutom.. Men inte så lätt när det kommer uppgifter man aldrig ens sett förut. Känns lite konstigt för det här var den näst sista matte lektionen i år :o sen är det liksom prov nästan direkt. Usch på det..

Nu är jag i alla fall hemma och ska väl äta nått! Blev bara en cheese burgare till lunch.. :(

18/10

Dålig uppdatering av mig! Jag ber om ursäkt.. haha men jag har faktiskt inte suttit vid datorn är därför. Någon gång efter mitt senaste inlägg så träffade jag Gustav. Vi åkte till tuna park, åt, kolla film och så! Sen igår åkte vi hem till honom. Jag sov kvar där och fick gå upp hur tidigt som helst!!!! (typ en kvart tidigare än vad jag brukar... heheeh) Var jätte jobbigt men halvsov på bussen på väg till skolan sen och det var i alla fall skönt! :) Nu sitter jag här i skolan och har haft matte prov, gick verkligen inge bra tror inte ens jag klarade G, det är en katastrof har nog aldrig fått IG på ett matte prov förut :(

Är hur hungrig som helst så gick till ica, blev en naturdiet! Inte för att jag vill gå ner i vikt eller nått men man blir lite mätt och dom är goda tycker jag, perfekt! Haha :)



Född till pucko!

Jag är nog ganska trög ibland, eller oftast.. :) stod liksom nyss och dansa i köket medan hela min familj hade damp på mig, as kul då ju :D hahahaha



16/10

Godmorgon! Själv har min natt varit sämst. Somnade inte fören efter tre någon gång fast jag la mig typ halv två.. Sen har jag vaknat flera gånger också. Men aja, nu är jag i alla fall uppe! Sitter i köket och lyssnar på höög musik och dricker lite C-vitamin (kosttillskott) och ska väl äta frukost också men har ingen ost så då får det vara så länge!


Iskallt

Är hur kallt som helst ute, värker i hela kroppen :( kom precis in efter att ha vart på stan och fikat med Daniel :) det var jätte längesen vi träffades så det var verkligen på tiden, haha! Nu ska jag nog sova, längtar efter att få krypa ner i sängen och värma mig. Sen är jag dessutom jätte trött. Fast måste hålla mig vaken en liten stund till, tvingade nämligen honom att smsa när han kommit hem så jag vet att han inte dött! Men det kommer han ju säkert glömma.. Men aja, nattiii!

GRRRRR

Gick ju så bra ett tag!!! Fattade liksom vad jag gjorde. Nu helt plötsligt blev allt helt främmande och konstigt. Fattar liksom ingenting längre...  Hoppas provet är riktigt lätt! :( Hm, kul fredags kväll det här förresten. Vill göra nått, behöver göra nått.. Men är man mobbad så är man!


15/10

Sitter och pluggar lite matte! Eller kan man kalla det plugga om man bara gör talen man kan och skiter i resten? Fattar faktiskt inte hur man pluggar matte utan lärare. Man kan ju inte bara komma på räknesättet i huvudet bara sådär! Fattar inte.. Har i alla fall prov på måndag morgon så någon mer hjälp med det får jag ju inte :( 

Just nu är min pappa och hämtar mat! Ska äta kebabrulle, mumsigt! ;)



Jag & min tvilling? hihi

Mår inte bra

Nej alltså det här går inte. Jag får ingenting gjort och nu kliar min hals sönder och jag har ingen aning om varför?! Sen har jag sjukt ont i huvudet. Orkar inte med att tänka. Orkar ingenting. Går och lägger mig nu! (kul min blogg var idag.....)

Behöver tröst...

Så nu blir det tröstsolning! Haha...

Min vanliga tur..

Det var bara skit. Passa inte alls. åh....

14/10 (hatar verkligen rubriker ibland!!!)

Tja! Sitter och äter rostade mackor (ovanligt?) och dricker apelsin juice! Mums. Kom typ nyss hem ifrån skolan och när jag ätit upp ska jag dra till hemköp och köpa någonting gott och samtidigt hämta ut mitt paket! :) see you later:*

PANIK

Fan vad jag hatar skolan. Kan den inte bara dö? Har såååå mycket nu. Allt på en gång liksom. Kommer bara mer och mer.

Jag är dålig.

Mitt paket (det jag beställde i måndags) har kommit! Måste bara orka hämta ut det.. Tror jag tar det imorgon, nu är det ju i alla fall försent. Men vet inte om jag vågar hämta ut det, haha jag är trög. Men den kommer ju säkert inte passa :(

Har inte pluggat än heller, herregud vad ska det bli av mig?? Haha... Hoppas jag klarar av och orkar göra det imorgon då, eftersom det ska vara klart på fredag.

Sovmorgon!

Vaknade typ 12 idag. Sköönt! Har bara hunnit äta frukost och nu sitter jag här.. Borde börja plugga men usch. Det är inte min grej, lyckas aldrig :| får se hur det blir med det. Byee

FETT SÖÖÖÖÖT!!!



Åh, jag dör liite. Kolla bara leendet?! ÅÅH. Godnatt! ♥

Movie time!

Nu ska jag kolla på Avatar. Orkar inte ladda ner någon ny film och fick lust att se den igen :) är ju leedig imorgon så kan ju inte sova än ;) sen är jag inte ens trött heller. Så nu blir det film, chips, kola, vatten (haha..) och mitt mysiga täcke och min underbara filt! hihi puss

MUSIK ♥




I love music so damn much! Tänk att jag faktiskt glömmer bort det ibland. Måste skärpa mig.

HAHAHAH

Herregud, är det värt att skämma ut sig såhär? Borde jag göra fler? Nej. Jag tror inte det va! HAHA alltså, det här är verkligen inte min grej. Har varken rösten, utseendet eller nått! Usch.. Typ mongo.. och nej. Nu måste jag skynda mig och publicera innan jag ångrar mig!!! Tycker bara jag är så sjukt dålig så jag är tvungen att lägga upp den här, borde nog inte gjort det ändå.. HAHAHA :(



12/10

Slutade lite tidigare idag, underbart! Och jag är ju inte lite trög ibland.. Fick liksom reda på idag att det var kemi vi haft. Hahah så långt har inte jag tänkt, har ju bara tänkt att det var naturkunskap liksom :( nästa vecka börjar vi på fysik i alla fall! Intressant för er att veta va? Juste, hade ju prov idag. Kunde seriöst inte en enda fråga :/ chansade på nästan alla, tror jag hoppa över typ tre frågor. Undra om jag kan få G? Haha orkar fan inte göra om :(

Efter skolan tog jag en promenad hem! Ganska skönt faktiskt. Men skulle ha haft vantar.. Kollade nyss på House och det kan ju vara hur sorgligt som helst ibland! Aja, nu ska jag göra något annat typ, byyyyyee




Jag idag! Jätte fina och seriösa bilder. Verkligen.

Jag just nu:


Arg som jag vet inte vad!!!!! "God"natt nu skiter jag i allt och går och sover. Det är lika bra innan jag typ slår sönder datorn eller nått.. Haha nej men åh. Hatar skolan. Kommer att dö och kommer skämmas när jag lämnar in ett tomt papper på provet. K*kkunskap :@

Jag ♥ skolan? NEJ verkligen inte..

Alltså döda mig eller nått :'( har ett jävla naturkunskaps prov imorgon och jag fattar INGENTING. För det första kan jag knappt läsa hennes stil.. och sen är det en miljon olika saker man ska kunna. Men jag tänker inte vara hemma imorgon, antingen går jag hem innan naturkunskapen eller så sitter jag där och får IG och gör omprov sen istället. Det lutar faktiskt åt alternativ nummer två. ÅÅÅÅH att skolan kan vara så sjukt jobbig och dålig och allt annat negativt!!!

Hihii, hoppas den passar! Annars dör jag.


Hemma idag.

Mår fortfarande inte helt okej. Känner mig lite konstig och sådär. Gick nyss upp typ, eller ne kanske gick upp 11 men.. jag har bara hunnit äta frukost i alla fall och har ingen aning om vad jag ska göra nu. Borde kanske plugga till naturkunskaps provet som är imorgon. Smart som jag är så har jag inte pluggat någonting på det. Men ett IG är inte hela världen, då är det bara att göra om och hoppas på det bästa! Kolla vad positiv jag är, haha..

10/10 - 10

Jaahap. Då sitter man här hemma nu, ont i heela kroppen, känner mig helt skum. Har liksom inte feber men känner mig ändå helt febrig.. Har vart hos Gustav hela helgen, om någon ville veta! Kom dessutom precis fram till att jag fått ett nytt beroende, lypsyl! Har nämligen sex stycken nu och fyra av dom är mindre än en vecka gamla. Vad mycket roligt jag har att berätta.. Hahah. Kan ju också passa på att säga att jag såg en älg i helgen, precis bredvid bilen var den, as coolt!! (enligt mig i alla fall..) Märkte precis att jag är senil också för jag kommer inte ihåg om det var igår eller i fredags jag såg den :( Gustav var lite blind så han hann inte se den, hihi.

Direkt när jag kom till Eskilstuna så hämtade mamma, pappa och Morris upp mig så åkte vi till min moster och fikade. Efter det blev det Mc Donalds och Nicole stod i kassan, läängesen nu, verkligen :( sen åkte jag och mamma och handlade och nu är jag äntligen hemma. Mår bajs. Kommer att dö, eller i alla fall bli mer sjuk eller nått. Det var allt för denna gång. Haha byeee!


Förresten så är det ett så jääävla coolt datum idag alltså!! Borde typ ha gift mig eller fått barn eller nått. Men nu är det nog försent.. synd.

Jag älskar er Judit & Judit!


8/10

Är så trööött. Tycker höstlovet kan komma nu, precis nu. Jag behöver vila. Alldeles för mycket plugg, för mycket som händer, för mycket som bara måste göras. Hemma, i skolan, överallt!
Hinner ju inte ens med att leva..

Fett roliga vi är alltså

En msn konversation jag hade nyss med min syrra efter att jag kommit tillbaka från duschen..

Amanda:
nu kommer jag knappt ihåg vad jag skrev din sega kötbulle..
Jag: förlåt. var tvungen att tvätta bort allt fett från stekpannan!
Amanda: HAHAHHA jahaaaa




Jääävlar vad jag uppdaterar :| måste seriöst sluta nu, det här går inte. Skriver godnatt nu. Förresten så hade jag ingen aning om hur man gjorde en sådan här linje, såg det nu.. Är jag efter eller är jag efter? Hahaha. Men aa, det enda jag har kvar att göra ikväll/natt är att försöka plugga som fan och ha ansiktsmask och äta kanske. Såå, puss på eeer.

Gud vad jag uppdaterar idag...

..men varför har jag två profilbilder för?? Fattar ingenting.

Oups, no good..

HJÄÄLP! Jag kan ingenting, blandar ihop allt, orkar inte plugga och det fastnar inte. Jag har provet imorgon direkt på morgonen! Jag tror jag är så gott som död. Haha :(

IDIOT!!!

ÅÅÅÅH. Jag kokar. Så JÄVLA arg. Hur fan kan man sjunka så lågt att man stjäl en klasskompis mobil?! Vill döda den idioten som gjorde det, kommer dom inte på vem det var så ska jag fan gå dit och ha ett eget litet förhör med var och en. Fan vad lågt. Min syster ska ha tillbaka sin mobil, så är det bara.

Trött

Är så trött på min blogg.. Så ful och jag har ingen aning om hur man fixar någonting. Kommer liksom inte ens ihåg vad den där hjälp sidan saken heter. Någon som vet vilken jag menar?! :( Aja nu ska jag försöka sova lite. Är as trött så jag kan inte plugga, måste få lite sömn först.

Rostat är livet

Shit, jag sitter och äter rostade mackor igen! Det är så jävla gott, kan inte sluta :| vill bara ha meeeer! Måste ju gå ut med vovven och sen måste jag ju plugga som en gris :( juste, tror jag har fel svar på frågorna så allt jag kommer plugga in kommer säkert vara fel. I så fall dör jag. Nu är min andra macka rostad! Måste äta hejdååå hihi


Affischskit

Gaaaah, InDesign hatar mig!! Blir minst ett fel varje gång jag skriver ut den..... Om den inte blir bra nu dör den, typ femte gången gillt eller nått!


Fan..

Drack en energidryck för ett tag sen. Nu är jag pigg som en mört! Orkar inte plugga mer för det är tråkigt och jag fattar ändå ingenting.. Men hur ska jag nu kunna sova? Det var tydligen inte alls något bra sömnmedel, inte efter en energidryck i alla fall!


Pluggeliplugg

Hmm, tror jag ska försöka plugga lite nu. Har redan försökt men det är fan inte lätt när man somnar efter knappt fem minuter! Herregud vilket bra sömnmedel det är att plugga religion, ett tips som garanterat kommer funka till er alla som lider av sömnproblem, värt att testa i alla fall ;) haha. Provet är ju redan på fredag, hur ska jag lära mig två religioner tills dess, hoppas jag har turen med mig sen på provet!

Jag just nu, haha

Beroende

Faaan vad jag blivit beroende av rostade mackor! Aaaas gott ju :o har inte ens tyckt om mackor (äter det ändå men..) och jag tycker fortfarande inte det. Men rostade mackor är helt underbart!! Med smör och ost ska det vara :D

I skolan..

Jaha, skolan igen då som vanligt. Suttit här i två timmar och 20 minuter ungefär. Inte gjort någonting. Har faktiskt inget att göra på den här lektionen så jag skulle ju kunna pluggat på annat, men så smart som jag är så kom jag inte på det fören nu. Och nu är det försent för snart börjar historian. Har ingen lust alls. Är helt slut.

"½#?!%*!

SÅ JÄVLA MISSLYCKAD!!!! Kan inte ens plugga. Lär mig ingenting. Vad fan ska jag göra?! Och skolan blir bara värre och värre, allt, precis allt. Och jag som funderade på att hoppa av förut. Nu verkar det som det enda rätta. Men så jävla onödigt, fast kanske inte eftersom jag inte kommer klara att ens få G i alla jävla idiot ämnen.... Fan vad negativ min blogg blivit. Kanske borde ta en blogg paus, eller så varnar jag er nu. Några dagar, kanske veckor, månader? framöver så kommer min blogg vara ett helvete. Så vill ni inte läsa om mitt kaos så får ni komma tillbaka om ett tag då. Jag säger hejdå så länge till er :( ♥

Ska försöka börja blogga som vanligt igen, så..

HUR FAN SKA JAG ORKA/HINNA?!!?! Det är nog faktiskt omöjligt. Speciellt naturkunskapen, hur jävla mycket tror hon man kan få in i huvudet på en vecka bara när man dessutom har andra prov??



Jag måste klara av det här.

Mitt liv ser helt plötsligt helt annorlunda ut. Vet inte hur det gick till det bara blev så, människor förändras. Tydligen mer än vad jag hade trott var möjligt. Jag har hållit på att gå under helt i flera dagar, men nu måste jag fokusera, på det som antagligen blir (eller redan har blivit?) mitt nya liv. Det löser sig, det måste det.

!

Jag tror jag ska flytta till rymden :) hejdå 

Godnatt i förskott.


.

jag kommer att bli psykiskt störd på grund av er. seriöst

2 oktober

Det är lördag och jag har inte ett jävla skit att göra. Eller jag borde plugga men orkaar inte :( bion igår var förresten bra, om det är någon som undrar :) haha. Nu har jag hittat en till film jag vill se, men tror inte den går än? Kommer inte ihåg vad den heter och det står inte på sf att den går så.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, kolla på tv! Och fortsätta undra varför min blogg inte funkar :/

Massage massage massaaaaaage ♥

Vet niiii?! Jag ska snart till forever och få massage! Fan vad skönt det ska bli :D ska ha en manlig massör så jag hoppas att det blir hårdare massage än sist i alla fall, det måste det ju bli. Har bara fått massage (av en som är utbildad) en gång tidigare. Och jag är såå glad, har så ont i ryggen och behöver verkligen det här! Gaaah jag vill ha massage NUUU! Men måste vänta lite till, har tid klockan 16.20.. Och efter det ska jag få träffa älskling också, kan det bli bättre?!

Bio med älskling ikväll! ♥


4 ♥

Jag älskar dig Gustav!


RSS 2.0