Tisdag

Superförkyld har man blivit, yey! Känns ju inte sådär jätteroligt, bra på att vila är man inte heller. Idag ska jag göra mitt bästa, ska försöka sitta här i soffan hela dagen (måste dock gå ut med vovven också), sen lite senare blir det förhoppningsvis ett skönt bad också. Nu ska jag gå och leta efter tabletter och göra iordning lite frukost. Ikväll drar vi till Arlanda! Bye byee

 

NY

Kan inte riktigt fatta det, men nu är det inte långt kvar. En vecka. Om en vecka är jag i New York! Visserligen bara för fem nätter, men hallå, jag kommer i alla fall att vara där. Ska göra mitt yttersta för att hinna shoppa ihjäl mig också, är riktigt nervös faktiskt. Jag är nämligen sämst på det, hittar aldrig nått, verkligen aldrig när jag just är ute efter att köpa något. Måste ju hinna göra en massa annat när vi är där också. Önska mig lycka till, tack!



Bilden är från Thailand ofc. Tagen på en av Khao Laks stränder ♥

Glad Påsk

Har verkligen haft en super mysig påsk, som i princip firats enda sen i torsdags! Killens syster och hennes pojkvän har varit i stan, har ätit massa god mat, massor av godis och annat gott, umgåtts med nära och kära, ja det har med andra ord varit en perfekt påsk! Ikväll blir det dessutom födelsedagsfirande hos en kollega som fyllt år, på en söndag. Men det är bara att passa på nu när det är röd dag imorgon och allt! Nästa vecka blir en hektisk vecka känner jag, ett par möten och hur mycket som helst som ska fixas, och så jobb på det. Tur att man fått vilat upp sig under helgen.
 
Funderar också på om jag ska byta mobil, gå över till samusung. Kom på det lite spontant så sent som igår och idag var jag nära på att dra ner på stan och fixa det, haha. Svårt val när jag för inte så länge sedan var helt såld på iPhone och Apple över huvud taget. Har ju MacBook air och iPad mini så känns lite sådär att byta bort iphone mot en samsung då. Det som gör mig mest intresserad av samsung galaxy s5 är kameran, att samsung är mycket friare än Apples produkter. Det jobbiga är att jag är så van med iPhone, och att jag faktiskt tycker iPhone är snyggare på utsidan.
 
Aja, jag får nog fundera lite. Måste ju ha råd med det också. Kan inte ha någon 24 månaders bindningstid heller om jag eventuelt flyttar utomlands nästa år.. Får gå ner och prata med dem på tele2 helt enkelt!
 
 

160414

Sitter just nu i mitt rum och bara njuter. Det är städat, rent, man kan på golvet. Efter att jag kom hem från Thailand så fick jag nämligen något ryck och började rensa precis ALLT. Började med garderoben, när iprincip alla kläder låg utspridda över hela mitt rum så började jag gå igenom resten av rummet. Och då menar jag resten av mitt liv med andra ord.. Alla papper och saker från alla år i skolan, som jag av någon anledning sparar, saker som jag ska ha när jag någon gång tänker flytta hemifrån, massor av sjukt onödiga saker och skräp, köpt och byggt ihop en klädhängare, och sen sorterat allt jag ville ha kvar. Det tog en jävla tid, men nu kan jag äntligen sitta här i min stora soffa med tända ljus, massa filtar, kuddar och så serier på paddan såklart. Underbart.
 
Har med andra ord varit en riktigt bra dag. Började med jobb på Djurgårdens förskola. Barn är härliga! (För det mesta.) Efter det blev det några viktiga och bra samtal, och sedan så blev det några goda mackor och efter det bara slappat här i soffan! Ganska lat eftermiddag med det kan vara behövligt ibland. 
 
 

RSS 2.0