MIN MAN HAN KAN

 - hemmagjord pasta -
 
Jag är lyckligt lottad som har en pojkvän som är så duktig på mat (och självklart bra på alla möjliga sätt, världens bästa) speciellt med tanke på hur mycket jag älskar just mat, haha. Detta bjöd han på idag, hammagjort pasta med en massa gott, bl.a. chili och vitlök, mina favoriter här i livet.
 
Nu ligger jag i sängen på jobbet och ska försöka sova. Har redan behövt gå upp en gång så hoppas verkligen jag kan få några timmars sömn i alla fall.

LIVET JUST NU

- gårdagens middag -
 
Känns lite konstigt att efter att ha jobbat heltid, 8:00-16:30 varje vardag i nu tre månader, bryta av helt och jobba natt nu.  Och att det sedan blir blandat dag och natt. Dock var det jag själv som sa att jag kunde ta både natt och dag, men ändå. Lär ju inte hinna komma in i det helt heller eftersom det bara blir under juli. Såå, eftersom jag inte har tänkt ta någon semester i sommar så hoppas jag på fint väder så jag kan sola och bada dem dagar jag jobbar natt! Ser inte så lovande ut med tanke på att det snart är juli och ännu inte blivit sommar, men man kan ju alltid hoppas.
 
Nu har jag ganska nyss kommit hem efter en liten "tisdagsfest" hos en vän, ska ta mig till stan innan 16 för ett ärende och sedan har F lagat hemmagjord pasta som vi ska äta till middag! 21 ikväll blir det jobb..

HAPPY GIRL

Dessa beauties kom pojkvännen hem med i lördags, han skämmer verkligen bort mig. Men jag klagar inte! Har dock inte hunnit prova dem än men kanske inviger dem imorgon på zumban.
 
Sitter just nu på rast och dricker te, vädret börjar äntligen likna sommar! Fast känner fortfarande kalla vindar och står helst inte i skuggan... Ikväll blir det bodybalance och sedan äta äppelpaj som F bakat. Kommer aldrig komma i form om han fortsätter såhär, men ska väl inte bara skylla på honom. Måste lära mig att säga Nej till godsakerna.. haha

STRONGER

 
- väntar på att dessa tights ska komma hem -
 
Har deras tights med leopardmönster som jag köpte för rätt längesen. Nu har dem tydligen ett nytt material och även gjort om dem på andra sätt, så var ju tvungen att köpa ett par till då jag gillar dem gamla. Hoppas dem är ännu bättre nu. Behöver en massa nytt nu när jag (ÄNTLIGEN) kommit igång med träningen igen. På riktigt!

TRIANGL

- denna skönhet är nu min! (bild tagen från Triangls hemsida) -

Jag och min syster skickade efter varsin bikini från Triangl förra veckan. Var väldigt osäker på vilken storlek jag skulle ta och frågade dem om hjälp ca 3 ggr i deras livechat. Efter att ha fått ungefär samma svar från alla valde jag att lita på det. Kan ju säga att jag nästan började gråta när jag märkte att den passade! Haha. Har jättesvårt att hitta bikini/bh i min storlek nämligen.
Snabb leverans var ett plus, men jag kan säga att den blev väldigt mycket dyrare än vad jag hade hoppats på. Min bikini gick totalt på ca 1280:-. Min systers ca 80:- mindre än det. Så sammanlagt ca 2 480:- för två bikini. Det tillkom nämligen tull och annat, vilket vi hade räknat med men inte att den skulle vara på så mycket. Vi är glada att vi kunde dela på det!
 
Jag är i alla fall väldigt nöjd med bikinin och hoppas att den kommer hålla ett bra tag, haha. Kändes lite tråkigt dock att köpa en i den stil (och färg) som väldigt många andra också valt, men det var bara den modellen som fanns i min storlek. Och den färgen var den jag trodde skulle passa bäst på just mig. Dem sa att dem jobbar på att få samma storlekar i dem andra modellerna så kan ju bara hoppas på att det kommer snart. Vet dock inte om jag kommer tycka det är värt att beställa en till, för det priset. Sen fick vi bara en påse till också, vilket kändes rätt dumt. Vi vill ju ha varsin!

RSS 2.0