21/2

Blä vad dålig jag är på att uppdatera nu igen! Har inget kul att säga nu heller. Har klippt mig idag, var jätte slitet så fick klippa mycket.. Imorgon ska jag jobba. Hejdå :D haha

17/2

Nu är det snart lov. I en enda liten vecka bara men ändå, det kommer förmodligen att gå väldigt snabbt och jag kommer att behöva plugga och så ska jag jobba tisdag och onsdag. Hoppas att det blir bättre och skönare än vad det känns som att det kommer bli just nu. Kan ju inte vara värre än att vara i skolan så! :)

Slutar om typ 45 minuter, as skönt :D nu ska jag fortsätta med att lyssna på massa gamla låtar på min spotify lista. Många minnen kommer upp, är väldigt många låtar jag inte lyssnat på på jätte länge. Det är skönt att lyssna på låtar som påminner om hur det var förut, saknar mycket.

16/2

Har varit hemma hela dagen idag. Blev ingen skola för mig eftersom jag hade feber igår kväll men idag har jag faktiskt mått ganska okej. Håller nog äntligen på att bli lite friskare! Ska gå till skolan imorgon och hoppas på att det inte blir värre av det. Ska försöka få en klipptid imorgon också! Behövs verkligen..

Ikväll ska jag bara fortsätta ta det så lugnt som möjligt för att också bli så frisk som möjligt, alltså duscha, kolla Gilmore girls och sova!

Här kommer några bilder från min mysiga alla hjärtans dag ♥


15/2

Jag hatar feber..

Alla hjärtans dag ♥

Fredag: Gick upp vid kvart i sex för att snabbt packa och göra mig i ordning för att bli skjutsad till jobbet klockan halv sju.. Kände min dålig på morgonen och tog en ipren (händer inte ofta att jag tar värktabletter) vid tio hade den slutat verka och jag mådde inte bra alls, alla tyckte jag såg frisk ut och så så jag tänkte att det bara var och bita ihop. Efter jobbet åkte jag hem till älskling, mådde helt okej eftersom jag tagit mer ipren.. haha. Sen vid tolv kanske (på natten) så mådde jag riktigt dåligt och det visade sig att jag hade 38,5 grader feber. Det är hög feber för att vara mig eftersom jag har runt kanske 36,7 när jag inte har feber. Tur att jag har min älskling som är jätte gullig och tog hand om mig! :)

Lördag: Myste hela dagen med min älskling och på kvällen så åkte vi hem till Lucas. Hade febergräns på morgonen men sen så försvann den helt! Skönt att det bara varade en dag. Men är verkligen inte helt frisk än, är jätte förkyld och hostig och allt :(

Söndag: Alltså igår, så försökte jag plugga lite matte men det gick inte bra alls. Åkte hem sen runt halv sex och när jag kom hem så kolla jag Gilmore girls (såklart) och duscha och kolla Wallander och lite allt möjligt.

IDAG: Hade matteprov, gick åt helvete!!! Men nu glömmer vi det tycker jag och fokuserar på framtiden istället för det förflutna. Hahah.. Om ungefär en timma kommer min älskling hit! Eftersom det är alla hjärtans dag så tyckte vi att vi såklart borde ses! ;) Vi ska mysa till någon film och äta massa gott :) längtar!


Tröttast i världen.

Heej. Jag är sjukt trött, kommer seriöst att somna snart :( visste att det skulle vara onödigt att gå till skolan idag, eftersom jag bara har en lektion och inte har någon fantasi för att göra det här och är inte heller tillräckligt bra.. Längtar tills jag slutar, alltså runt 12 någon gång tror jag. Då ska jag till banken och fixa ett sparkonto typ, ska börja spara lite pengar. Duktigt vaa! Fast har ju tänkt åka utomlands i sommar och då försvinner pengarna igen.. Haha. Efter att jag vart vid banken så lär jag somna direkt. Ååh måste plugga. Bli smart nuuuuu!

9/2

Sitter på historian, undrar när min hjärna ska börja fungera igen.. Ingenting intressant har hänt, på läänge. Vill göra något kul, typ resa! Fan vad jag vill resa :( vill ta studenten också, så jag kan börja mitt liv liksom. Inte behöva tänka på skola förän jag själv känner för att plugga vidare eller nått. Aja, inte långt kvar nu!


5/2

Har haft en jätte mysig helg och nu är det lördagskväll och jag sitter hemma själv framför tvn och kollar serie! Helt okej faktiskt, men skulle behöva plugga och städa. Men det är inte direkt roliga saker och plugget är sjukt svårt så det blir nog inte av på ett tag. Kom förresten på att det "bara" är två veckor kvar tills lov! Fan vad skönt, även fast det bara är en vecka!

3/2

Här nedan kan ni se min dag i punktform! Haha nej men så här har och kommer min dag att se ut, ungefär :) hoppas att jag hinner med allt nu! Är på "ringa ett litet samtal" nu så är väl bäst att jag gör det och hoppas att det går bra.
  • Skola
  • Hjälpa pappa med några lister
  • Ringa ett litet samtal
  • Tvätta några klädesplagg för hand
  • Skriva ut några saker åt pappa
  • Duscha + typ fixa mig
  • Åka till Tuna Park med mamma
  • Ta tåget till älskling klockan 20.07
  • Åka tåg, hehe
  • Träffa älskling
  • Resten är obestämt! Spännande va? Haha ;)

I don´t want to be a zombie

Allt är sjukt stressigt nu och min blogg suger på grund av det. Skriver alltid nått negativt liksom.. Men har så mycket att göra nu att jag varken känner mig död eller levande. Känner mig som en zombie med stress typ?

2/2

Idag är det ingen bra dag har jag kommit på. Jag har nämligen inte gjort ett jävla skit på hela den här tre timmars lektionen.. Det var ju så det var förut, att jag kunde sitta en hel lektion utan att göra ett skit och så har det inte varit på väldigt länge nu, jag har alltid gjort i alla fall någonting. Men den här uppgiften är verkligen ingenting jag har ork att göra, fattar den inte ens. Undra hur det här ska gå.. Hoppas det går bättre på historian som börjar typ snart!

Igår hade jag och Gustav varit tillsammans i 8 månader. Hihi puss på det!

RSS 2.0