Cosy

 
Legat i sängen och bara myst med cola, massor av godis och the vampire diaries nästan hela dagen. Nu måste jag ta mig upp ur sängen och göra mig i ordning för påskmiddag hos moster! Bra dag.

Glad Påsk till er alla!

Påskafton

 

Långfredagen

Helt slut är jag. Simmade 50 längder med min syster imorse, efter det har jag varit sådär jättetrött i hela kroppen som man blir när man simmat och badat länge, om ni förstår hur jag menar? Skulle egentligen bara vilja lägga mig och sova ett tag. Efter det bastade vi, jag köpte tre par skor på stadium, åt på Coffeehouse by George och sen blev det en massa godisköp!! Bra dag måste jag säga. Kunde varit lite piggare bara, blir nog en redbull snart.. Imorgon är det påskafton, undra om man får något godis, hihi.



Skärtorsdag

Denna dag har varit en riktigt j*vla stressdag alltså, speciellt tiden mellan ca 18.15-19.25, då vi bara var två på In&Finn med otroligt mycket att göra. Självklart hann vi inte med allt, vilket det inte var tänkt att vi skulle göra heller. Men jag ville ju få så mycket som möjligt gjort ändå, och samtidigt så skulle ju någon vara vid kassan osv osv. Vi överlevde i alla fall. Nu, så är det äntligen helg. Jag invigde helgen genom att dela en kebabtallrik med papi! Sen så ja, har jag väl inte gjort mycket. Vilat. Tagit det lugnt för en gångs skull liksom.

Nu sitter jag i rosa mysiga kläder och ska kolla på någon serie, om det finns några nya avsnitt det vill säga. Annars får jag väl börja på någon ny. Imorgon ska jag upp tidigt, blir aldrig någon riktig sovmorgon för mig inte, trots att det med säkerhet skulle behövas. Imorgon ska jag nämligen simma med min syster!
 
Min livlina sometimes

Dead and alive at the same time

En dag kvar. Sen är det fyra dagar av ledighet att se fram emot, ska bli så otroligt skönt. Kunde haft mer planerat bara, men skönt ändå. Att inte ha för mycket. Är ju ändå bara fyra dagar.

Är verkligen helt slut nu. Tog 10 min PW och sen en liten löptur på bandet efter jobbet, vilket var sjukt jobbigt eftersom jag egentligen bara ville hem och äta och sova, dessutom är min kondition inte heller den bästa. Blev i alla fall 5 km, ganska bra ändå.

Nu ska jag gå och sova innan mitt huvud sprängs.


Idioti

Ååååååååååååh. Arg. Så jävla arg! GODNATT 👊


Cupcakes

Tro det eller ej, men idag har jag bakat! Helt själv dessutom. Har nog aldrig hänt faktiskt. Cupcakes blev det, jätte söta om jag får säga det själv. Dock ganska så smaklösa... Skittråkigt :( Gjorde ju precis som reseptet sa åt mig.... Det kanske kräver lite övning bara, eller nått. Kan ha varit vaniljaromen, man skulle haft vaniljessens, vilket jag inte ens vet vad det är. Det var den enda "smaksatsen" (elller hur man säger) man skulle ha. Men men, hoppas det blir bättre nästa gång då! Tyckte i alla fall smörkrämen blev rätt så god :)

Här är en oredigerad bild på sötnosarna!

MAAT IN MY HEART

 
Igår fyllde min fina lillasyster år, och jag är ju bara tvungen att lägga upp bilderna på maten vi åt. Detta är då vad jag åt. Tyvärr orkar jag inte redigera bilderna så ja, dem är inte bäst. Men grymt gott var det. Dog nästan. Blir ni frestade? Omnom, det blir jag med. Pusshej.

Kraftlös, eller nått

Jag behöver powerHur gör man?
 

Fredag igen

Och så var det fredag igen, hur skönt som helst! Ska inte göra något speciellt egentligen, men det är precis det jag längtat efter. En lugn och skön helg, efter en lång vecka med stängning. Ska försöka få in lite teoriplugg också och kanske lite träning om jag inte är för lat, men det fixar jag nog.

Just nu har jag skittråkigt, därav detta onödiga inlägg. Sitter nämligen bara i soffan med min mysiga filt, börjar inte jobba förrän 10:45.. Längtar tills jag slutar, så jag får min helg.


Jobba utomlands, någon?

Någon som vill åka till Australien med mig? Eller kanske USA? Jag hade tänkt stanna ett år, men vill gärna ha någon att åka med.


RSS 2.0