Galet




Workout

Känner mig duktig. Tränade gym i onsdags, red i torsdags, gym igår (fredag) och idag (lördag) tränade jag jympa, HIT och spinning! Bra va? Skitnöjd är jag och ont i hela kroppen har jag också. Dessutom var jag nykter förra helgen och även denna helg blir det nyktert. Låter som en alkis.. Men ja, jag brukar ju dricka minst en dag varje helg, så har varit riktigt duktig nu. Är ju inte långt kvar till Thailand heller! Då måste jag ju vara fit liksom. Beach januari 2014, here I come!


 
 

Galopp

Jag har haft en riktigt bra vecka än så länge måste jag få säga. Jag jobbade i måndags och efter det har jag bara umgåtts med vänner, tränat och haft det riktigt bra!
 
Igår var det dessutom allra första gången för mig att galoppera! Har gått på ridskola när jag var liten men det varade inte länge alls. Slutade i princip för att jag inte ville rida utan en ledare (min syster) som höll i hästen medan man gick runt där i ridhuset. Efter det har jag väl ridit absolut högst en gång per år. 
 
Tillbaka till igår. Vi (jag och Nicole) bestämde helt spontant att jag skulle få prova på att galoppera. Livrädd var jag. Hahah! Det gick väl sådär första gången, tyckte det gick snabbt och satt inte helt rätt heller. Nicole ville att jag skulle testa igen, så hon förklarar precis hur jag ska sitta/stå och så skulle vi testa en liten sträcka till. Vi börjar och jag sitter/står riktigt bra känner jag, han (hästen) sprang dock otroligt jävla jätte snabbt, kändes som jag flög fram! Nicole stannar då vi sagt att vi skulle stanna men min häst springer bara snabbare och jag kan inte riktigt sätta mig bakåt i sadeln för att få stopp på honom. Så jag får ju lite småpanik och undrar hur fan detta ska gå.. Var jätte trött i benen och fötterna höll på att åka ur stigbyglarna och jag tror verkligen att jag kommer flyga av vilken sekund dom helst. Det kommer en liten sväng och jag lyckas sätta mig bakåt och får stopp på honom. Efter det var han RIKTIGT nöjd! Fyfan vad vi skrattade åt det alltså.
 
Jag kände verkligen att jag levde där.  Otroligt kul!!
 
Kvällen/natten fortsatte bra med massa hundmys, filmer, sällskaps spel och massa gott! Satt väl uppe och spela till halv fyra inatt, massa skrattanfall fick vi också. Blir inte förvånad om jag får träningsvärk i magen av det! Haha
 
Nu ska jag väl ta mig upp snart, måste in till stan och gå ut med min lilla vovve.  Blev väckt av att en valp i princip satte sig på mitt huvud! Mysigt
 




Stockholm

Sitter på tåget mot Stockholm. Klockan är bara tjugo i tio på en lördag, vaknat minst sju gånger inatt av att det varit så kallt (hur dum är man om man sover med öppet fönster liksom) och jag satt bak på en moppe från slagsta till tåget utan handskar, halsduk eller en bra hjälp och dessutom på en frostig, ja, vad heter det? Kan inte moppar. Men det man sitter på helt enkelt! Ändå mår jag super. Hoppas humöret håller i sig. Har bra musik i öronen just nu och ett bra sällskap, så det blir nog bra. Puss:*
 

Just some pictures

 

Fastnat

 
 
 
 

Life is good, sometimes

 

Köpte nya fina ljusrosa ljus idag, passar mycket bättre än dem lila jag hade innan. Inte fina alls, men hamnade här på grund av att dem kostade 1:- styck, på Ikea. Men nej, utsidan är också viktig. Så nu fick dem bli utbytta! Haha
Dem andra bilderna är från helgen som var, hann med två utgångar och Heron City! Inte illa. På fredag står det spa på schemat, inte alls fel. Nu ska jag kolla på serie, standard för mig. Ledig resten av veckan också, känns väl sådär. Hoppas någon vill underhålla mig! Have a good night, puss

Trumpets

Jason Derulo - Trumpets. Hörde den för första gången idag och är helt fast. Blir glad av den, den är mysig. Han var faktiskt en utav mina favoritartister förut, hade Ridin' Solo som ringsingnal också kommer jag ihåg. Kul att jag "hittat tillbaka" till honom faktiskt. Dock tycker jag väldigt olika om hans låtar, vissa är inte min smak alls. Men man kan ju inte vara perfekt, inte alla kan det i alla fall.
 
Var bara det jag ville säga. 
 
"Yet the drums they swing low, and the trumpets they go"

Det var enklare förr

Så grymt stressad och irriterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Måste allt vara så himla komplicerat? Man kan fan inte göra någonting på egen hand längre.. Orkar inte ringa runt en massa hela tiden. Åh. 

Måste bara säga förlåt, mina inlägg kan nog inte alltid vara lätta att förstå. Jag vill oftast skriva i bloggen när jag behöver få ut lite känslor, men eftersom min blogg inte är privat så går inte det så bra. Vill ju inte att alla ska veta allt liksom.

Kan avsluta med att säga att om 3 månader, 5 dagar, 15 timmar och 33 minuter så ska ett plan lyfta från Arlanda, och på det planet kommer jag och Nicole sitta. UNDERBART.
 
 
 

Världens finaste vovve


På promenad med denna kille. Han ser ut att vara ungefär lika trött som jag, fick släpa mig upp efter att ha somnat framför TVn. Varit sjukt trött dem senaste dagarna, hur jobbigt som helst. Men men, that's life sometimes. Nu ska jag koncentrera mig på vovven så han inte får för sig att springa ut i vägen eller nått!

RSS 2.0