Vovven

Det gör så ont i hjärtat på mig när jag ser Morris såhär :( han har vart hos veterinären hela dagen där dem gjort något ingrepp i ögat och också sytt ihop ögonlocken lite så att han inte ska blinka så mycket. Han har verkligen jätte ont nu. Han som brukar bli så otoligt glad och hoppa en massa på en när man kommer hem rörde sig inte en centimeter när mamma och jag kom hem från jobbet idag. När jag sa hej till honom började han gråta! Ååh, jag blir så ledsen :( aldrig hört honom riktigt gråta förut. Det var inget gnäll utan det var verkligen att han hade så ont och var ledsen. Nu är i alla fall mamma och pappa och hämtar ut smärtstillande åt honom så han ska väl få det snart. Hoppas det hjälper! Mitt lilla hjärta ♥

(Förra gången han var påväg till Strömsholm. Nu ska han ha kragen på sig igen)

Focus

När mamma kom hem från affären ropade hon på mig och skulle vara lite rolig och höll händerna bakom ryggen och frågade, "vilken hand?". Jag valde fel men fick det hon höll i ändå ;). Hon hade visst köpt tuggimmin till mig. Ni vet dem man ska bli antingen snygg, fokuserad eller typ bli mer aktiv av eller vad fan den tredje gör? Hon hade köpt de man ska bli fokuserad av. Kan det möjligtvis ha att göra med att jag hållt på att somna flera gånger på jobbet både igår och idag? Hahah, jag tror det. Hoppas dem hjälper då, imorgon är det upp till bevis!


I bilen på väg hem från jobbet

Vi snackade lite om att jag ska ta körkort (så småningom).

Mamma: Det är som att lära sig cykla, när man väl kan det så sitter det!
Jag: Ja men det tog ju jätte lång tid för mig att lära mig cykla..
Mamma: Ja, det gjorde det ju faktiskt..

Hahah, ser det lovande ut eller? Eftersom jag inte ens börjat övningsköra än så kan jag gissa på att jag tar körkort runt år 2016 eller nått? ;) (lite Egoinas.se stil på det här kände jag)

Lämnar staden

Nu åker jag till Mariefred och träffar den här sötnosen. Puss hej!


Hemsökt.

Okej, nu börjar jag faktiskt tro att jag är hemsökt eller nått. Tvn sätts på och stängs av ibland, helt av sig själv. Och nu är det datorn som är sjukt skum. Tröck igång datorn och gick sen direkt på toa och sen gick jag och pratade med mamma ett tag, och när jag kommer tillbaka till datorn har en film satts igång?! Filmen ligger inte ens på skrivbordet eller nått heller, inte för att det kanske skulle spela någon roll.. Men liksom, hur fan går det till? Det måste ju bara vara ett spöke.

Unbelievable..

Jag tappade bort min ring. Började ge upp hoppet. Hittade ringen där jag letat redan tusen gånger och blev överlycklig! Skulle lägga den på ett säkert ställe så att jag inte skulle tappa bort den en gång till. Efter några dagar är den spårlös försvunnen igen, trodde att jag hade den låg precis bredvid datorn (jätte säkert ställe... hahaha) men sen efter ett tag märkte jag att den inte var där längre. Började leta på alla "säkra" ställen jag kunde komma på och har letat i flera veckor nu, letade även runt datorn, under den, under soffan, på mattan, överallt och tusen gånger.

Jag gick nyss ner till mitt rum (dade datorn stod i vardagsrummet då den försvann) för jag var så arg på den dumma ringen och tänkte att jag skulle kolla på även de omöjliga ställena, dvs typ i soffan i mitt rum. Jag hittade två påsar under en liten hög med kläder. Lyfte på en men den var tom. Den andra var en liten KICKS påse som konstigt nog inte var tom. Stack ner handen i påsen och fick upp ett lypsyl, men påsen vägde fortfarande trots att jag bara kunde se ett kvitto kvar. Så jag stack ner handen igen och vet ni vad jag fick upp?! Jag tror ni vet. MIN RING!! Helt jävla otroligt, och frustrerande. Gaaaaah, jag är lycklig :D hahah. Visst, den kostade bara 80 :- och finns kanske fortfarande kvar? Det vet jag inte. Men ändå, ville inte behöva köpa en ny i alla fall. Nu kan jag ha den i helgen! Hihi


Onsdag


Gissa vart jag är nu? Jo jag är i Strängnär och jobbar! Det ni, det är inte alla som gör. Haha ;) nej men, de behövde mig idag, så klart jag ställer upp! Jag behöver alla pengar jag kan få liksom..

SAKNAR

Ser helt störd ut på bilden, men fan vad jag saknar det där. Grekland, värme, vara brun, färga svarta slingor, valpar och tröjan som jag fått av min pojkvän som jag säkert glömde kvar där? Jag vet inte, den är i alla fall borta och har varit det sjukt länge. Jag hatar att sakna, det är så jävla jobbigt. Jag måste åka utomlands snart, jag måste. Två veckor vill jag åka. Men kan ju inte åka själv..

Nu måste jag ta en promenad, kan inte ligga kvar här i sängen och kolla på gamla bilder hela dagen.

Dagens planer!

Inte så mycket att skyta om va?

Yesterday

Blogg.se fungerade tydligen inte igår kväll/natt? Så jag kunde inte blogga då. Därför kommer det här inlägget upp nu. Och som jag skrev i det tidigare inlägget så var jag med Emelie igår! Däremot så blev det ingen promenad. Jag har verkligen blivit sjukt lat :(

Testade ett par söta mössor vi hittade ;)

Var på gamla skolan en stund också, konstig känsla. De var det, bye!

Ny vecka

Nu när jag inte är hemma själv längre så har jag ju ingen tid att passa på morgonen (gå ut med hunden). Så ja, idag sov jag till halv 12. Vaknade såklart flera gånger men somnade om igen varje gång. Pappa är inte så bra på det där med droppar så det lär bli jag som får göra det hela den här veckan också, jobbigt :( men måste man så måste man. Just nu sitter jag och har smakat på mina toffifee, skit gott. Men vill inte äta så många nu, har som sagt ätit alldeles för onyttigt redan. Kanske till och med blir Max till lunch idag med.... Vi har inte handlat hem så mycket mat än så pappa tyckte vi kunde göra så idag, nu när det bara är han och jag hemma. Lär nog bli en promenad senare, det måste jag orka med! Tror jag ska vara med Emelie också i eftermiddag, om hon inte glömt bort mig ;) nej men, det har hon nog inte. Innan det tänker jag nog bara kolla lite serier och så, duscha också.

Mys

Har nyss varit ute på en liten kvällspromenad med Morris. Han är lika mörkrädd som mig tyvärr, inte direkt någon trygg vakthund inte :( haha. Har också gett han droppar och sattit på den jobbiga kragen. Nu blir det antingen how I met your mother eller modern family (har inte riktigt bestämt mig än, kan nog bli båda) i min mysiga "TheOne". Love it. Önskar att jag kunde moffa massor till det också, mamma har ju faktiskt köpt toffifee och maltesers till mig, i extra stora förpackningar! Men har ätit alldeles för mycket onyttigt nu hela veckan (hela livet) och känner mig helt ur form så hjärnan och hälsan säger nej till att moffa, medans resten av mig säger ja. Hahah, jag är en "liten" tjockis. Vill börja träna, men inte själv. Det som är problemet..

Veckan

Jag gillar verkligen inte att vara hemma själv. Det är så jävla tråkigt, ensamt och läskigt, i alla fall på kvällarna och nätterna. Visst har jag min lilla hund, men det hjälper liksom inte så mycket. Men det hade självklart varit värre om inte han heller var här.

Familjen åkte förra söndagen så idag kommer dem hem! Eller dem åkte hemifrån på natten till söndagen. Min fina pojkvän kom hit i måndags för att hålla mig sällskap så som tur är så har jag inte varit ensam hela veckan. Han åkte hem vid 12 på dagen igår, så sen dess har jag varit ensam hemma igen med vovven. Trodde att det här skulle bli en jätte mysig och bra vecka men jag har som vanligt en jävla massa otur, som dessutom verkar ha smittat av sig på Morris. Han har fått åka till veterinären två gånger nu den här veckan, en gång till veterinären i Eskilstuna och en gång fick vi åka enda till Strömsholm med honom. Stackarn. Han ska tillbaka igen nästa vecka, hoppas det blir bättre. Sen "hände" det nått med mig också, som jag inte vill skriva här i bloggen. Men jag fick ringa till sjukhuset och prata med dem och de trodde inte det var något allvarligt. Att det tydligen kunde bli så fast det aldrig någonsin hänt förut.. Aja, blir det värre skulle jag höra av mig igen men det har det som tur är inte blivit. Så den här veckan har liksom bestått av en massa oro, ögondroppar flera gånger per dag på lilla Morris och en massa passande på att han inte rör ögat. Därför ska han också ha en "krage" på sig hela tiden. Självklart har vi haft det sjukt mysigt också men det hade kunnat vara så mycket bättre :(

I tisdags så hälsade jag, Morris och Gustav på hans syster för att göra lite tacos! Skit gott var det. Sen i onsdags så åkte vi till min "låtsas mormor" för hon hade bjudit över oss på mat, det blev jätte god kykling med ris och grönsaker. Min moster var där också.
Här får ni lite bilder från veckan! (mest ätbart, haha)

Söndag, 11 september.

Innan jag visste att han inte fick klia ögat..

Tisdag.

Blev massor med onyttigheter den här veckan. Det som visas på dessa två bilder var inte ens hälften av det vi åt under denna kväll ;)
Gissa vem som var nörden i huset? Hihi
Tänk att få krypa ner bredvid honom varje natt. Önskar att det inte bara gällde den här veckan, saknar det redan!

Onsdag.

Från bilen.


Independence Day-molnet.



Torsdag.

Morris med sin fina krage, på väg till Strömsholm.
Karta kan vara bra att ha!
På kvällen åt vi Max!

Fredag.
Pizza - Parma, på Tuna Park!

Vi lyxade till det lite extra i fredags, för sen på kvällen blev det kycklingspett (texas honey) också med potatissallad! Sjukt gott.
Juste! Fick min jumpsuit den här veckan. Den passade också, som tur var!

Tandregleringen


Yeey, nu är jag hos tandregleringen. Klockan 08.10!! Hur jobbiga får dem va? Har inte ens en aning om vad jag ska göra där. Eller ja, nu kanske jag vet det om jag fått gått in, vilket inte är så troligt iförsig. Man brukar inte få komma in den tiden man fått. Men jag antar att dem bara ska kolla så allt ser bra ut, har inte varit här sen jag tog bort tandställningen. Men ja, intressant inlägg va? Ville bara att ni skulle veta att jag lider lite. Den enda natten jag inte har Morris så måste jag ändå upp tidigt liksom :( och dessutom cykla eller gå till stan eftersom jag inte har körkort och är ensam hemma!!

När jag är klar här så ska jag ringa Margareta (min mammas moster, alltså min mormors syster. Ja ni fattar!) och se så hon är vaken och så sen ska jag dit på en liten morgonfika! Efter det ska jag ringa min moster så att hon kan skjutsa hem min lilla Morris som sovit över hos henne inatt :)

(haha, försökte rita. Men det gick inte. Sjukt svårt ju? Att rita med en mus? Kanske bara är jag som inte kan. Så det fick iaf bli att slänga ihop en snabb bild med text, bilder (den i mitten från google) och olika brushes som jag hade på datorn..)

Du & Jag, Morris.

Vid två inatt åkte resten av familjen till Arlanda. Planet skulle väl gå vid sex någon gång tror jag? Har ingen koll. Så jag antar att dem är i Grekland nu. Fan vad jag är avundsjuk :( skulle vara så otroligt jävla skönt! Jag kom tyvärr inte iväg på min resa i augusti eftersom älskling blev sjuk :( hoppas att vi kan boka en ny snart, och att vi får tillbaka våra pengar snart också!! Inte fått dem än, dåligt..

Morris var jätte ledsen inatt när dem skulle åka, han fattade inte varför alla var uppe och gick runt när han ville att vi skulle gå och lägga oss med honom. Sen när dem åkte blev det bättre för då gick vi och la oss direkt och idag var jag uppe vid åtta för att gå ut med honom! Sen när vi kom in så fick han sina droppar och sen åt jag frukost. Efter det så har jag bara tråkat framför datorn och han har legat och sovit vid mina fötter. För en liten stund sen så kammade jag honom också! Han är sjukt tovig vid nacken och jag fick fan inte ut någon tova.. Vet inte hur man ska göra då? Raka honom eller? :o haha.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske kolla på något avsnitt av oth och sen är det ju snart dags att gå ut med honom igen! Sen ska jag äta också, vad jobbigt det är att bo själv, haha. Har ingen aning om vad jag ska äta. Sen måste jag ladda kameran också. Har verkligen bildbrist nu men har ju inte orkat ladda den. Och får jag inte min jumpsuit imorgon så måste jag komma ihåg att maila dem igen! Måste nog visa att jag är irriterad nu efter alla trevliga mail jag skickat, haha ;) jag menar, jag köpte den den 7 augusti. Leveranstiden ska vara 1-3 dagar. Oftast ska den skickas SAMMA dag står det.. Blää.



Veterinär nästa?

Nästa vecka, eller nu på söndag tills nästa söndag, så får jag agera veterinär! Min stackars lilla hund har nämligen fått hornhinneinflammation (tror jag det hette). Hela min familj åker ju utomlands på söndag så jag har honom själv under i stort sett hela behandlingen. Han ska ha en massa ögondroppar, morgon, middag och kväll. Blir en jobbig vecka för mig (och älskling som förhoppningsvis bor med mig när dom är borta) kan jag säga. Det är nog inte det lättaste att ge vovven ögondroppar flera gånger per dag.. Sen kanske jag måste ta honom till veterinären igen, om det blir värre. Hjälper inte dropparna kommer han att bli blind på ena ögat. Stackars lilla bebis. Hoppas verkligen att dropparna hjälper.

Min lilla vovve när han var frisk. Så söt. Kryaa nu!!

Över en månad sen..

Idag var det en månad sen jag köpte en jumpsuit från pieceofnorway, och vet ni? Jag har inte fått den än. Nu är jag irriterad. Men ja, får se hur det blir med den. Nu blir det i alla fall snart sängen för mig för imorgon ska jag jobbaaaa, godnatt!



Mot Hållsta!

Lilla (eller stora?) Theodore fyllde år igår, hela 5 år! (Theodore är min storasysters äldsta son.) Så nu ska jag, mamma, pappa och Amanda dit och fira honom. Här nedan är en bild på min syster och mig på min student!


Big breakfast

Bregott havssalt, philadelphia vitlök & örter, extra mild apelsinjuice och äggröra. Två mackor och två ägg blev det. Bra och gott, det är så det ska vara! Blev dock en ganska sen frukost, men sätter man inget alarm får man skylla sig själv. Nu blir det duschen, byye :*



One tree hill

Jag vet inte hur längesen det var jag började kolla på oth? Kanske ett år sen eller något. Men hade ju bara sett till säsong 6. Så för ett tag sen så laddade jag ner säsong 7 och nu har jag kollat om på hela säsong 6 bara för att komma in i det igen, hade glömt massor och jag kommer fortfarande inte ihåg allt som hänt. Skulle behöva kolla om på hela serien egentligen! Kanske gör det när jag sett klart hela, hehe who knows? Men nu har jag i alla fall snart kollat klart på hela säsong 7 också, eller har nio avsnitt kvar men kommer kolla massa nu ikväll så. Aja, måste hitta säsong 8!! Den finns ju inte.. Eller, i alla fall inte hela säsongen och med svensk text. Blä.

Nu ska jag nog snart göra lite popcorn! Och kanske ta en bulle? Mums.



En riktigt bra dag

Hade en riktigt bra dag igår, på min och älsklings 15-månadersdag! Vi var aldrig med varandra på våran ettårsdag, och har inte varit med varandra någon månadsdag efter det heller förän igår då, så därför tänkte vi ha det lite extra mysigt! Det blev bland annat Slagsta glass som Gustav aldrig ätit förut, sen blev det en liten sväng på Tuna Park och Elgiganten, en massa bilåkande (dom hade stängt av vägarna lite överallt så vi fick åka massa omvägar), åt på Ming på kvällen och sen när vi kom hem blev det bland annat film, massage och en maaassa mys! ♥

Min glass!

Sötnos och hans glass!

Ming
Vi ♥

RSS 2.0