31/1

Fan vad svårt matte C är. Hänger inte alls med nu, inte ens på G delarna liksom. Och jag som ville satsa på VG?! Lycka till säger jag bara, skulle behöva ha en personlig matte-tränare haha om det ens finns något sånt?


DÅLIGT

Orka att man MÅSTE ha nya msn.....

Helgen!

I fredags så var jag med älskling, han kom lite senare än vad han skulle från början :( så träffade väl honom vid fyra kanske. Vi åkte till donken och där träffade vi Nicole, det var väldigt längesen :( efter det så åkte vi till ica och köpte pingvinstångsaker (haha vet inte hur man säger) och sen blev det film och så. Älskling hade varit gullig och köpt bubbel till oss så det blev en lite extra mysig kväll! :)
Igår så skjutsade älskling mig och Josefine hem till Therese. Det blev en mysig kväll med film och god mat :) senare på kvällen vid ungefär halv tolv så kom älskling och hämtade mig så jag sov hos honom tills idag. Åkte hem till Therese igen vid fyra idag och kollade på film med dom och fick sen skjuts hem av hennes mamma. Nu är jag hemma och har ätit och ska nog kolla på Gilmore innan jag duschar och går och lägger mig. Det var lite kortfattat om min helg!


27/1

Fan vad lång tid det tar att plugga alltså. Slutade tidigt idag, köpte mat från donken och sen pluggade jag faktiskt lite. Bara media, låg så himla mycket efter (gör det i alla ämnen redan..) så tänkte att jag kunde göra något. Satt och plugga, samtidigt som jag kollade lite tv och lite dator och så, från kanske tolv enda till klockan 20 över sex tror jag?! Och ändå hann jag inte göra mycket alls, och bara ett media ämne. Jag kanske borde plugga varje torsdag..

Nu är jag jätte trött och ska nog kolla lite Gilmore kanske, var nån dag sen nu! Hehe ;) sen imorgon ska jag upp rätt så tidigt och duscha och boka soltid och så innan älskling kommer hit, myys :)

Bara för att den här vovven som bor i Grekland är (var?) så sjukt söt..

I´m in love with you

Nu orkar jag inte mer alltså, har försökt lära mig historian för att det för en gångs skull ska gå bra på ett prov. Men nej, jag lär mig ingenting. Det fastnar liksom inte :( längtar tills det är över så jag slipper tänka mer på det och sen efter skolan ska jag vara med min älskliiiing :D vi behöver verkligen träffas, känner i alla fall jag.


25/1

Imorgon har jag prov så jag borde börja plugga nu va?.. Haha jag är verkligen seg, men ville bara blogga lite innan jag börjar. Är så sjukt trött, vet inte vad det är med mig :( kanske borde sova istället.. Var förresten hos tandregleringen idag, dom/hon sa att det ser väldigt bra ut! :D hoppas det inte är allt för långt kvar nu.. Förra gången lät det iofs som att jag ska ha den typ ett jävla år till eller nått, så man vet ju aldrig med dom..

För en stund sen fick jag lust att ta kort på något när jag såg min kamera som jag inte rört på läänge. Så jag gick upp till syrran och tog en massa roliga bilder :D dom blev så fula att vi nästan dog av garv, kan tyvärr inte dela med mig av dom eftersom dom verkligen var fula.. Så dom här får duga, bara för att jag vill ha bilder med i inlägget liksom. Haha ;)


24/1

JAG KAN INTE PLUGGA!!!! Hur fan ska det här gå.....

Vi börjar om på nytt.


18/1

Min mun har verkligen problem. Idag har jag lagat ett pyttelitet hål och sen har jag tagit bort en lagning bara för att jag laga det för ungefär ett år sen och har haft så ont att jag inte har kunnat äta på den sidan av munnen sen dess. Hoppas att det blir bättre nu, ska tydligen få en ny lagning på den om en månad. Jätte intressant, eller hur? 



Jag har faktiskt försökt plugga lite idag, men en sak kunde jag inte börja med bara för att det inte står vilket program man ska jobba i och då är det ju inte lätt att börja..... Sen har jag försökt lite med historian men nja, det går inte så bra och jag har ju historia imorgon så kanske kan börja med det då, om man nu får jobba med det på lektionen.

Alltså gud vilket tråkigt inlägg! Men aja, bättre med ett tråkigt inlägg än inget alls, eller? Haha

17/1

Har äntligen fått fixa datorn så att jag har internet och så igen. Men nu måste jag ju installera massa och lägga in alla skolsaker och blä vad jobbigt :( är dessutom jätte sur på msn för jag kunde tydligen bara ladda ner det nyaste? Och det suger ju! Fattar ingenting.

Aja, nu ska jag sluta greja med datorn och gå och lägga mig i min skööna soffa och sova :) haha jag är verkligen jätte trött och orkar inte tänka på att jag har massa plugg och sånt som väntar, det får bli en annan gång, tror jag.

Måste orka lägga in bilder och sånt också!!

Ögonmigrän

Har förmodligen ögonmigrän. Jag har fan alla fel man kan ha snart.... Inte så lätt att vara positiv, längtar tills jag tagit studenten och åtminstone har en sak mindre att tänka på. Bara några månader kvar nu!


Om någon har lust att läsa om det och vill ha större text:
http://2.bp.blogspot.com/_RnlEazZrO_o/Svxt6gQ5i0I/AAAAAAAAACs/1GEaDwVIPJE/s1600-h/IMG.jpg

16/1

Imorgon har jag massor att göra i skolan. Orkar inte ta upp allt men kan i alla fall säga att jag har matte prov! Det blir nog inte så svårt, hoppas jag. Skulle bara vara ett G prov, man kan alltså inte få högre än G och jag tror jag kan det nu, har gjort några tal och det har gått ganska bra så. Provet är på Gränsvärden och Geometriska talföljder, wish me good luck.





MÅSTE fan börja träna snart... Har bestämt att jag åtminstone måste börja springa, ganska ofta. Men ska nog börja i vår när det inte är lika halt och kallt. Har nämligen stoppat i mig massa onyttigt igen, har redan ätit mat från max, druckit pucko, ätit chips och jag åt i alla fall havregrynsgröt till frukost, pluspoäng där va?! Haha ;) fast hade iofs massa sylt :( och nu ska jag äta kola och dricka en stor energidryck tror jag... Dåliga jag!


Sämst.

Måste bara skriva av mig lite. Sluta läs redan nu om du inte vill ta del av en massa negativa saker/tankar jag har.

Det här är fan den sämsta lördagskvällen på länge. Jag har inte gjort någonting annat än tjockat mig framför Gilmore. Har dessutom sjukt ont i magen på grund av stress tror jag? Eller alltså jag är jätte stressad men orkar inte göra något åt det. Har en maaassa plugg, redan. Och skolan, själva skolan, gör mig jätte stressad. Orkar inte ta tag i nått och kan ju knappt ens, jag är så jävla dålig att jag inte ens kan plugga, inte ens kan göra det jag ligger efter i. Eller jag ligger väl inte direkt efter än kanske, men kommer snart göra det om jag inte tar tag i det. Det har jag ganska mycket erfarenhet av om man säger så. Hela gymnasiet har nämligen varit ett helvete för mig, har ALLTID legat efter. Har aldrig, verkligen aldrig legat före, inte ens i fas. Eller hur man säger? Haha, kan inte ens svenska liksom. Är så trött på all stress, på att vara en av de sämsta i skolan, för det måste jag nog vara. Ååh! Jag kan väl fan inte rå för att jag inte fick en smart hjärna när jag "blev till".. Kanske är utvecklingsskadad och ingen märkt det. Måste ju vara nått! Haha :( fast jag är ju inte helt dum i huvudet, tror jag inte? Matte kan jag ju i alla fall. Har inte MVG men inte IG heller. Kanske till och med får VG i matte C om jag orkar plugga. Då kan jag ju inte vara helt dum i huvudet. Nu ska jag försöka hålla resten av mina negativa tankar för mig själv. Skönt att få skrivit av sig lite, det behövdes. Känns ganska okej också att jag faktiskt varnade alla för dessa tankar. Hoppas ni som ändå fortfarande läser har haft en mycket bättre lördagskväll (och skoltid..) än mig! :)


15/1

Mitt bloggande går verkligen upp och ner. Ibland blir det as många inlägg på samma dat och ibland blir det inte ett enda. Aja, jag har i alla fall varit med min älskling från i torsdags kväll tills idag vid typ halv sex. Mamma hämtade mig vid tågstationen och sen åkte vi direkt och handlade, blev massa sallad och frukt och sånt. Sen lite onyttigt också såklart.. :( Jag äter alldeles för mycket onyttigt så därför ville jag äta sallad till middag. En timma senare typ så förstörde jag all nyttighet med att äta en massa "Pommes pinnes" alltså typ chips och sen två chokladbollar och en coca cola till det.. men ja, jag åt ju i alla fall sallad!

Igår gick jag och älskling på bio, såg Tron Legacy 3D. Den var faktiskt väldigt bra tycker jag :) hoppas på att det kommer en fortsättning snart! Om det ens kommer någon? Borde göra det!

12/1

Skolan har börjat igen och jag är redan helt slut. Nej men, i skolan har jag inget internet än så där kan jag inte blogga och när jag kommer hem har jag varit helt slut och bara ätit, kollat Gilmore och sovit. Har inte ens startat datorn på typ två dagar.. Nu ska jag snart upp och äta semla och sen blir det duschen och så hade jag tänkt försöka plugga lite och kanske dessutom städa. Tror inte jag hinner med allt det men får se. Imorgon får jag äntligen träffa min älskling igen :D men innan det blir det skola och en massa saker som ska lösas, förhoppningsvis..

9/1

Nu är jag hemma igen. Har verkligen haft det hur bra som helst :) men idag är jag lite deppig. Det är nämligen en väldigt sorglig dag, det är nu ett år sedan min älskade morfar gick bort. Han var en underbar morfar och jag saknar honom enormt mycket.



Nu ska jag duscha, försöka komma på vad det är för jävla fel på min laddare och sen kolla Gilmore girls. Imorgon börjar skolan igen, det ser jag verkligen inte fram emot.



Den här dagen har inte börjat så jätte bra. Hade en massa saker att göra men när jag vaknade så mådde jag inte bra alls och allt jag skulle hinna med blev försenat. Så, jag är inte hos Gustav än, som jag skulle vara. Skulle vara hemma hos honom när han kommer hem, som är typ snart, han är ju i alla fall i Sverige nu :D hihi. Men jag tar åtta tåget istället, ååh vad jag längtar!



Min familj har förresten kommit hem nu, så fick gosa lite med min sötnos Morris! Dagen börjar redan bli bättre, hihi

Känner mig trög.

Nu orkar jag inte mer. Har suttit och försökt plugga jätte länge nu, fattar ingenting typ så väntar nog med det här tills skolan börjar, så jag kan få hjälp. Nu blir det Gilmore girls och bara en massa laaata saker!

Joggaa

Kom precis in efter en 15 minuter lång joggingrunda! En joggingrunda i mitt eget lugna tempo.. haha. Är ganska stolt faktiskt, som går ut och joggar när det är över 8 minusgrader, helt frivilligt och med världens mest otränade kropp ;)


4/1

Själv hemma igen, Wilma hade träning klockan 12 så hon åkte runt 11. Sedan dess har jag tvättat (två plagg för hand), städat lite och ätit upp mina kokosbollat. Nu blir det lite Gilmore girls och sen måste jag nog packa, kanske.


Imorgon kommer älskling hem!! ♥:D

Porträtt

Nu ska jag och grisen sova. Hon hälsar oink oink! Och jag säger godnatt :)

Tjockis varning


Vi sitter och sjunger. Det är kuligt :D haha vi har precis kollat på Dum och dummare och ätit massa kokosbollar! Usch vad tjocka vi är.... Här räknas inga kalorier inte! Det är så det ska vara, tycker jag ;)

Proppjävlar.

Jag satt och kollade på Gilmore girls på datorn efter att min dvd blev cp. Sen helt plötsligt säger mina högtalare ett litet "poff" och det blir tyst och kolsvart. Jag blev jätte rädd (var ju helt själv i en kolsvart källare!!) så jag ringde pappa, och dom ringde Peter som fick komma hit för att fixa proppen. Men han kunde inte så han ringde en annan och nu är det i alla fall fixat! Men nu fattas det en propp så typ mikron och ugnen funkar inte :( haha. Han hade med sig Wilma så nu ska hon sova här i natt igen! Blev kebab också. Yummy!

Nya mysiga lakan!

Bytte precis till nya lakan, som jag fick i julklapp. Det är såå skönt! Kommer nog sova riktigt bra i det :D och eftersom jag bara sov fyra timmar inatt så känns sängen väldigt lockande. Men jag har bestämt mig för att inte "sova middag" idag. Har ju vänt helt på dygnet, eller typ i alla fall. Lakanet är i satin, jätte skönt! Iiih i love it!! Haha :)


3/1

Har bara sovit fyra timmar inatt. Det är INTE okej, kommer somna typ sex ikväll eller nått.. Haha. Klockan ett kommer Caroline hit och hämtar mig, ska till tandregleringen och fixa tandställningen som gick sönder för en vecka sedan men jag märkte det inte fören på nyår då det inte var öppet.

Snart åker hela familjen (förutom jag) till Bjursås, så jag kommer att vara hemma själv tills på onsdag. Då tar jag tåget till älskling om allt blir som det ska! Ååh ska bli så kul :D hihi.


Just a random picture.

04:42

Varför är vi inte trötta?!? Ååå...

Moviee

Nu ska jag och Wilma först kolla klart på Grown ups och sen börja kolla på Cop out! Orkar vi ska vi även kolla på Remember me innan vi går och lägger oss. Om någon vill veta så är bananen min, Crisp´it Wilmas och sen har jag också en halv dumle choklad! Sen blir det energi dryck och vatten till det ;)


Mmmm mumsigt vaa? hihi :D

2/1

Kom precis in efter en 10 minuter lång (eller kort..) jogging tur med Wilma och Amanda. Nu har jag i alla fall rört på mig lite! Fick jätte ont i halsen av den kalla luften :( inte min grej att springa utomhus, eller överhuvudtaget. Men börjar tycka att det är lite roligare nu. Även fast jag aldrig springer, ska nog börja göra det oftare.


Gårdagens kaka!



Visst ser den god ut? Vi har hittat en dold talang, baka. Den blev jääätte god :D
Hade tänkt lägga upp bilderna igår men blev inte så, vi kollade på the karate kid och snackade med Gustav och lite annat. Idag vaknade vi kvart över ett.. Sen åt vi makaroner och köttbullar och varsin mockaruta, hihi. Snart ska vi ut och springa, haha om vi lyckas det vill säga. Byeee:*

1/1

Blev inge sims, Wilmas dator typ paja :( haha, men vi kollade på My sisters keeper istället. Sorgligaste filmen vi någonsin sett, jag har gråtit varje gång :( men nu ska vi baka, om vi har ingredienser och så! Muuums

Sims 3!

Nu blir det sims med Wilma! Heheh vi är inte nördar, jag lovar.

Godnatt.

Wilma fick lust att rita av mig. Här är resultatet! Likt, eller? haha :)



Det blev väldigt många inlägg idag.. Är verkligen jätte trött, just nu sitter vi, jag och Wilma, här och bloggar. När vi är klara blir det att fixa oss och sova! Gud vad skönt det ska bli. Godnatt! ♥

Scary!

Vet ni vad som hände några minuter efter 12, precis i början på det nya året? Jo, vi höll alla på att dö. Vi var klara med alla fyrverkerier och sen helt plötsligt kom några andra dit där vi stod. Några jag aldrig sett förut. Dom började fixa med någon bombsak, en rund, hög och ganska smal sak. I alla fall så såg Amanda det och vi stod då ganska nära dem, så hon sa att vi borde flytta på oss och så gjorde hon och jag det direkt. Vi började säga till alla andra och så och sen så bara smällde det och det flög raketer mot oss och vi sprang och duckade och visste inte vad vi skulle göra! Min pappa fattade ingenting (som vanligt.. haha) så jag fick springa fram och dra bort honom därifrån. Vi alla var verkligen sjukt nära att bli träffade. Skit läskigt var det och mitt hjärta dunkade väldigt snabbt efter det kan jag säga.

Dem hade ställt bombsaken mitt på vägen, utan att liksom gräva ner den eller nått. Klart som fan att den skulle välta liksom! 



Gott nytt år!!

Nu är 2011 är här! Det här skulle komma upp klockan 12 men det blev tydligen inte så..

Tiden går så fort.. Själv har jag både längtat och inte längtat efter det nya året. Längtat bara för att jag ska få träffa älskling igen, för att sommaren snart ska vara här igen och för att äntligen få sluta skolan! Men jag har inte längtat bara för att jag inte vill bli 19, gillar inte den åldern på något sätt, längtar inte för att skolan börjar igen och den kommer att ta livet av mig, och för att tiden går så fort helt enkelt. Man blir bara äldre och äldre :( haha, så kanske jag inte borde börja tänka än? Är ju trots allt bara 18 år.

RSS 2.0