Grr

Haha alltid så knäppa.. Min mamma och syster var på apoteket och dom skulle köpa ett lypsyl till mig om det fanns något bra. Så kommer dom hem och har köpt tass-salva?! Hahah ja dom kan tydligen inte läsa :( dom låg nämligen vid lypsylen... Stavas det så? Har aldrig fattat hur det stavas.. Men aja, jag får väl låtsas att jag är en liten hund då? Eller så kan jag ju ha den tillsammans med Morris. Haha nej usch, vill ju inte ha hans tass basiller på mina läppar, man vet ju aldrig vad han gått i. Blää 


Voff!!!

Torsdag

Idag är jag en tv nörd. Har kollat på tv sen jag kom hem typ, eller började kolla kanske två och här tänker jag sitta hela kvällen! Mamma är och köper mat, det bli mc donalds weeeee :D imorgon är det fredag, kommer bli en bra dag. Meen nu måste jag fortsätta kolla, missar ju massor!!

...............................

Nu är jag äntligen klar med min jävla affisch!! Kanske inte blev världens finaste men den får duga, jag är ju inget proffs i media liksom (bläää hatar media..) nu tror jag att jag har slutat :o hahah fett seg jag är, inte märkt att alla gått. Sååå, nu drar jag. Fuck off från mig och tummen upp från Mathilda då. Nee bara skojar så skulle jag ju aldrig säga, hihii. Eller??


Ååhh..

Jävla historia, det går inte att skriva nått bra :( har kämpat länge nu och nu ger jag upp. Får skicka in den som den är och hoppas på det bästa liksom. Var ju ändå ingen viktig uppgift tror jag?..

Känner verkligen för att göra någonting riktigt kul nu, meen finns ju inget.. ska nog leta efter något gott att äta. Hihi :)

Idag är det jag som skriver!

Emma försöker "plugga" men vet inte om man kallar det att plugga när man kollar på fokis blogg? :O Eller har jag FEL? för övrigt så fick jag reda på att alla i min klass är lite efter idag, ingen har hört att man säger/kan säga "du har inte en janne!" istället för "du har inte en chans"?
GALEN!!!11

Naturkunskap...

NEEEJ. Har naturkunskap nu, orkar inteee. Kan man ha en jobbigare lektion än våran naturkunskap? Svar: NEJ. Bläääää jag dör nu hejdåååå.

Det var det.

Nu tänker jag inte bomba med fler Zakynthos inlägg. Här kommer den sista bilden också. En liten plaskbild på mig, haha! :) kan komma någon mer bild då jag sett dom min syrra och kusinen tagit och så, men vet inte. Nu ska jag gå och duscha, puss!


Ibland måste man få vara lite ego, eller?


Sköldpaddsviken



Hyrde fyrhjulingar den 21 september och åkte runt lite på ön. Var bl.a på en strand där skörldaddorna lagt sina ägg! Tror det hette sköldpaddsviken, är inte säker. Och jag har tyvärr inga bilder på mig och fyrhjulingarna! ;) men det finns, inte på min dator bara haha. Jag fick köra lite också, var as kul!! :D måste jag göra fler gånger!

Ännu ett inlägg om Grekland. Jag är på hugget nu! Snart kommer fler tror jag..



Den 22 september åkte vi (jag, Wilma och Amanda) aquaglide, en soffa typ som åker efter en båt. Var as kul, höll på att garva ihjäl mig!!

Innan det så "flög" vi sån där grej som sitter fast i en båt. Jag började och sen åkte Wilma och Amanda tillsammans. Det var verkligen sjukt kul att kolla på dom. Blev helt fel både vid start och landning!!! Hahaha. Och medan dom var uppe i luften fick jag sitta själv med en grek och vänta. Han snacka massor och flirtade och så, haha. Men han var faktiskt ganska trevlig! Och jag klarade mig ganska bra, är ju inte så bra på engelska och trodde aldrig att jag skulle kunna snacka helt själv med någon som inte kunde svenska. Stolt!

Sweeeet ♥


Sköldpaddor, grottor och ett vackert hav!



Var ute med en båt som rymde 50 personer den 18 september. Såg sköldpaddor, inte varje gång man får se några men jag såg faktiskt tre stycken om det inte var fler! Sedan åkte vi vidare och såg massa fina berg och stannade två gånger då man fick bada om man ville. Var otroligt fint och klart vatten och vi såg massa fina fiskar.

Vi simmade i grottor också, tre stycken och en av dem var så trång att man knappt fick plats mellan väggarna. Men det var minnesvärt och ganska roligt. Helt klart värt pengarna! Kommer inte ihåg vad det kostade men under 500 kr i alla fall.

KOOOLA

Sitter och äter mumsig femminuterskola som jag gjorde igår! Lite stolt över mig själv att det blev så bra, aldrig gjort kola förut liksom.. haha. Aja, första skoldagen idag efter en veckas sol och baaaaad. Det var hemskt faktiskt. Säger inte mer än så. Nu ska jag lägga in grekland bilderna på datorn så byye

Hemma igen!

Heeeeeejsan sverigeeeee

Nu är jag hemma igen. Kom hem i fredags men har vart hos Gustav hela helgen men nu är jag hemma hemma liksom, haha. Kommer nog att lägga upp massa bilder senare, orkar inte idag faktiskt :( några bilder har dessutom försvunnit tror jag :o helt jävla stört och irriterande, blää!!

Imorgon är det skola igen, och jag kommer nog att dö ganska mycket faktiskt. Ligger verkligen såååå mycket efter nu. HEEELP

Snart åker jag!

Klockan två (kanske?) inatt så åker vi till Arlanda. Kommer sakna mina älsklingar Morris och Gustav ♥ och mina älskade vänner Jenny och Mathilda massor! Ville bara att ni skulle veta det.

Måste nog börja packa snart, eller ja, packa klart. Sen ska jag duscha och stryka och så! Haha. Just nu känner jag inte ens för att åka, eftersom jag har så mycket i skolan och så. Men det kommer nog bli mycket bättre när jag kommer dit. Hoppas jag. Hade ju varit lite roligare om jag skulle åka med vänner eller älsklingen, men nu är det familjen jag ska umgås med i en vecka! Tar inte med någon dator så kanske inte blir ett enda inlägg på en vecka nu. Eller lite mer? Kommer hem från Grekland nästa fredag och då åker jag direkt till Gustav. Så vi får se hur det blir med det.. Puss på eeer alla


:D


Tomorrow

Oj, vad snabbt allt går nu! Är i Grekland imorgon, hm känns lite overkligt på något sätt. Har liksom inte packat än, bara väldigt lite. Och nu är jag liksom i skolan! Sen efter skolan ska jag jobba lite matte.. Och sen vara med Gustav en stund, och packa(!!!!) för sen inatt åker jag till Arlanda. Usch, hoppas jag inte får så ont som jag alltid får när man landar med flyget, ja man kan väl alltid hoppas fast jag vet att det inte kommer hända?! Haha :( sen hoppas jag också att jag kommer få den semester jag behöver, att jag inte kommer gå och tänka på allt jag ligger efter i och missar hela veckan... Nu har jag lunch, byee

Yeeey

Slutar nuuuu :D ska gå direkt till frisören, har en tid klockan fyra! Sen ska jag köpa liite saker och klockan fem kommer Gustav. Hihi

Inte långt kvar nu


!


Lagt till..


På min ipod alltså. Behövde verkligen lite nytt, har nämligen bara 69 låtar! :( tänk då vad lite jag hade innan. Usch och fy, måste skärpa mig! Haha. Men får klara mig på dom här 69 låtarna i Grekland, det går nog jätte bra tror jag! :D

GAAAAH!!

Ojojoj vilken vecka det här kommer att bli. :/

Idag har jag fått en massa att göra i matten. Fixat musik till Ipoden och skrivit ner lite vad jag ska packa.

Imorgon
har jag en redovisning som kommer att gå åt helvete eftersom jag inte har något att säga typ.

På onsdag
ska jag vara klar med nån släktforskning jag inte börjat på. Sen klippa mig och vara med Gustav.

På torsdag
måste jag göra mattee och vara med Gustav kanske? Sen ta flyget 06.00 på fredag till Grekland!

Sen ska jag packa någon gång också. Och har ju massa i andra ämnen också som jag inte kommer på just nu.. Juste, måste låna någon religion bok också! Och prata med Åse. Herregud..

Panik

Usch vad jag känner mig stressad nu. Har massor, verkligen massor att göra i skolan redan. Eftersom jag inte kommer att vara i skolan på fredag och hela nästa vecka så missar jag ju en hel del. Fan vad jag har panik. Kommer fan få ig i massor tror jag :'( måste packa också, har inte ens börjat tänka på vad jag ska ha med mig. Måste köpa underkläder och klippa mig någon gång i veckan också.. haha åååh vad jag hatar stress. Och all stress beror egentligen bara på skolan. Den tar seriöst livet av mig snart..


Godnaaatt

Nu ska vi typ sova. Så, godnatt :D hihii

!


Faaan

Ska plugga nu med Mathilda, men såklart så har jag glömt mina samhällskunskaps saker hemma :'( det ska vara klart på tisdag då vi ska ha redovisning. Lycka till säger jag bara!

Fint!


.

Jag hatar skolan.

Trött..

Jag är jätte trött. Kollar på idol och måste packa och duscha innan jag kan gå och lägga mig. Har ingen lust alls med det.. :( På Tuna Park hittade jag i alla fall ett par skor, ett par jeans och två par linnen! As bra :D hihi



Jag är bara sååå bra på att rita eller vad säger ni?! Hahah... xD

Fan vad jag suger på att plugga..

Sitter och ritar bananer istället!..... åh :(



Torsdag

Jahap, sitter här i klassrummet och hade nyss rast. Har något projekt stilstudie?! Hmm.. Lunch om en kvart också, yeey!!

Sen när jag slutat så ska jag ta med mig min drömkille hem och gå ut med vovven först och sen åka till Tuna Park. Ska kolla på skor, jeans och ett linne som jag verkligen hoppas finns kvar. Jag lyckas alltid vara för seg på att köpa saker jag vill ha.. Sen kanske vi tar en fika eller nått, mys! ♥

Skrivskrivskriv

Mmmmmm åt precis en sandwich!! Och kollar på efterlyst nu. Fast såklart blev det reklam nu..... Ska gå och hämta en cola. Intressant va? Hihi är på lite onödigt-skriv humör! :D

Onsdag

Shoooo alla mina kära läsare!

Sitter och lyssnar lite på idol, ja, jag kollar inte jag lyssnar bara, eller kollar lite ibland kanske. Haha! Och juste, kanske ska be om ursäkt för bilden i förra inlägget, den är nämligen ritad med min dators mus, har en bärbar dator. Vad fan heter dom musarna?! hahah..

Nu ska jag nog poppa popcorn tror jag, inte ätit det på jätte länge :o men är så himla hostig och har inte alls varit sugen på mat idag och vet faktiskt inte om jag är så sugen på popcorn nu heller :( hm, får tänka lite!

Måste ha en till 50 poängs kurs..

Psykologi A, Global miljövård eller Filmkunskap. Måste välja en av dessa kurser och jag har ingen aning om vilken. Ingen verkar rolig och ja, hjälp mig någon! :(


Nu börjar nedräkningen!



Naturkunskap

Hej, nu har jag naturkunskap. Skojigt. Eller kanske inte.. Ska svara på massa frågor, läraren är sjuk tror jag. Hejdå!

Måndag

Usch vad tråkigt man kan ha. Kan liksom inte njuta av kvällarna längre, känner bara hur jobbigt det kommer bli när man ska upp tidigt och gå till skolan.. Känner mig stressad nu också. Ligger såklart redan efter lite och jag åker ju snart till Grekland. Kommer ju bli en bra semester när jag kommer ha en klump i magen hela tiden, pga att jag inte kommer hinna med allt, hatar det här :(

Sitter bara och lyssnar på musik nu, var faktiskt längesen jag lyssnade på musik. Skulle vara gott med något att äta, men åt upp min kokosboll för några timmar sen..... Måste gå till Friskis&Svettis snart. Usch vad jag är lat och dålig.


ÅH..

Nu är jag sur. Min blogg gör inte alls som jag vill!! Vad har den för problem?!

Hooome

Heej!

Har varit hos Gustav hela helgen. Igår åkte vi till Stockholm, jag behövde massa nya kläder men det blev bara två skjortor och ett par leggings. Har så jävla svårt att hitta kläder/skor/saker. Det jag vill ha finns bara i
min fantasi tror jag. För jag har liksom bestämt hur jag vill att något ska se ut sen letar jag efter det. Men hittar det inte. Så det finns nog inte ens.... Haha :(


Det här köpte jag på Bikbok.

Är i alla fall hemma igen nu, kom väl hem vid fem någon gång. Har ätit mina favorit nudlar som knappt säljs längre (kommer typ döö!!!!!!) och chips och kokosboll! Ifall ni ville veta, hihi det var riktigt gott. Nu vet jag inte vad jag ska göra, har jätte tråkigt :(

Freeeeeeedaaaaag!!!

Är lite bättre idag, ingen feber och ont i kroppen. Nu är jag bara förkylt och hostig.. Men det går väl över så småningom nu när jag börjat med kan jang! Tror det stavas så? Haha.. Var i alla fall i skolan idag, fick reda på att dom två fredagarna jag kommer att vara borta (ska ju till Grekland) så missar jag en hel fjärdedel av kursen religion!!?! Kommer aldrig klara den nu. Fan.

Nu ska jag packa lite sen vid fem tar jag tåget till Gustav! Hihi :D

1 september

Alltså, jag har inte varit sjuk på jätte länge. Men idag är jag fan täppt i hela jävla huvudet och hostar och har ont i halsen, huvudet, nacken, ryggen och ja. Jag dör typ.. Vill bli frisk på en gång, vill inte missa massa i skolan när jag dessutom ska åka bort en vecka snart. I helgen kanske jag ska till Stockholm också så måste bli frisk! Vet därför inte om jag borde gå till skolan imorgon, gick hem tidigare idag för jag mådde dåligt. Går jag imorgon kanske det bara blir värre.. Aja, får fundera på det ett tag.

Idag har älsklingen och jag varit tillsammans i tre månader, ett helt kvartal alltså! ♥
Älskar dig Gustav Wassberg

RSS 2.0