NYA KAMEROR

- kamera: sony a5000 -
 
Köpte en ny kamera förra veckan, testade den lite smått idag, bara på auto läge. Känner mig rätt nöjd faktiskt! Var väldigt sugen på att köpa a6000 men tyckte inte den var värd dubbla priset för någon som mig, som inte är så jättebra på kameror. Den här duger alldeles utmärkt! Fick även hem en sony HDR az1 action camera idag som F beställt, nu har vi allt vi behöver på ett tag framöver.
 
Har som ni kanske redan listat ut varit ledig idag, vädret svek oss så blev att inviga bikinin i jaccuzzin, mc donalds och lek med kamerorna! 

MORRIS

- morris & jag, tidigare idag -
 
Tänk att jag fick denna underbara hund när jag var 10 år gammal. Vi har vuxit upp tillsammans. Är så otroligt tacksam över att jag fått växa upp med honom, från att vi låg på en madrass på golvet och jag läste sagor tills han somnade och blev så arg när han hade tuggat på mitt favvo-suddgummi, tills att vi nu båda är vuxna, Morris är ju till och med en gammal gubbe nu, som för det mesta ligger och sover hela dagarna eller hänger med Husse. Och jag själv är knappt hemma.
Skulle göra vad som helst för att bara stanna (eller helst spola tillbaka) din tid, så att du skulle finnas föralltid.

SUMMER

- bilder tagna olika dagar denna vecka -
 
Jobbade natt igår så kom hem runt 9:30 imorse, hängt på baksidan och saknat poolen (som befinner sig hos F) enormt mycket. Höll på att stekas kan jag lova så det blev bara ett par timmar eller så. Efter det bar det av till Slagsta Glass med mami, tycker det är ganska överskattat måste jag tyvärr säga. Smakade inte så mycket? Men det kanske bara är jag, var otroligt lång kö i alla fall så uppskattat är det!
 
Nu kommer snart F hit, han jobbar till 18, och blir tyvärr bara här en kortis. För att vi ska hinna ses liksom. För sedan börjar jag jobba klockan 21 igen, och slutar inte förrän 15 imorgon.. jobbigt.
 
Hoppas alla haft en bra helg!

RSS 2.0