People Everywhere

Det är så galet mycket folk här. Man kan inte gå en meter innan någon verkar vilja slå sönder ens påse eller arm eller något. Gah är så trött på folkmassor..
 
Tänkte vara visa hur vi har det! Tro mig, det är inte lätt att shoppa eller hitta saker ens, när det är såhär fullt! Black Friday you know.. Alla är här. Alla ska shoppa. Hoppas det blir lugnare efter helgen!
 
Nej nu ska jag sova, ☆

The first snow

Idag har vi sprungit runt på Woodbury hela dagen. Är helt slut. Självklart fick vi vara med om (för vår del) säsongens första snö också, inte så jättevälkommen när man springer runt mellan butiker och försöker hinna med så mycket som möjligt. Här inne i stan är det självklart regn.. Inget snömys här inte!
 
Just nu ligger jag i sängen med både kläder och täcke. Fryser, mår illa och har ont i huvudet. Snälla låt mig vara frisk nu!

Friday

Som vanligt så är jag sämst på att hålla bloggen uppdaterad... Men det har inte hänt sådär jättemycket. Lite småshopping och en himla massa promenerande. Imorgon är dock en stor dag för mig (ingenting "livsviktigt" som det kanske låter som nu) och jag är super nervös.. Håll tummarna för mig! Så återkommer jag när jag har något att skriva om.

Yesterday

Igår tog vi oss en väldigt lång promenad, tog oss nästan hela dagen faktiskt. Men det var det värt, för nu har jag sett Freedom Tower, Brooklyn (på avstånd), Brooklyn Bridge, Statue of Liberty (Frihetsgudinnan, också på avstånd), och mycket av lower Manhattan såklart!

Säkerhetsnålar

Good morning! Klockan börjar närma sig 8am här borta. Och ja jag är nog fortfarande ganska jetlagad.. Att vara klarvaken denna tid på dygnet (redan kl 7) är inte något som händer speciellt ofta kan jag ju säga. F pluggar just nu och jag ska väl kolla på lite Sex and The City tror jag.
Tänkte bara dela med mig av ett tips först. Som ni ser på bilden! Jag vet inte om det bara är jag som är trög och aldrig tänkt på det förut,  men  att sätta säkerhetsnålar för att hålla täcket på plats är ju hur enkelt och smart som helst. Av min egen erfarenhet så är t.ex. de stora täckena väldigt svåra att hålla på plats efter en natts sömn, så jag ska nog faktiskt testa detta!
 

Victorias Secret

Igår kväll kom vi fram (inatt i Sverige) och allt gick bra. Första shoppingen för min del, förrutom mat och toalettpapper och så, blev på Victorias Secret. Ett skal till mobilen och ett par söta och juliga mysbyxor! 
Testade även på Dunkin Donuts för första gången. F tog en iskaffe och jag tog iste, amerikanskt iste (alltså typ vanligt te med is i). Och så delade vi på en munk! Nu är vi tillbaka i lägenheten, mys byxorna är på och jag ska börja kolla på serien Sex and the City medan F pluggar lite. Jag har faktiskt aldrig sett den serien förut..
 
Klockan är bara 16:20 här nu, men vi är lite småtrötta så går väl kanske ut igen senare. Eller så stannar vi kvar i lägenheten ikväll. Det får vi se. Har ju faktiskt inte så brottom med något, ska ju vara här tills den 12 december!♡

The Famous Arlanda

Som ni ser gick allt bra! Vi fick biljetterna och passet i tid och har nu checkat in på vår gate. Allt löste sig och jag är så glad över att jag inte stressade upp mig, onödigt att göra det utan anledning. Sitter på The Famous Arlanda och äter gott just nu, ska alldeles strax vidare till gate F58.

Evig väntan

Ikväll lyfter vi, äntligen! Dock började det inte så bra, biljetterna och F's pass glömdes hemma.. Vilket vi märke på Arlanda. Hans otroligt snälla mamma kommer alltså att åka hem och hämta det, och sedan åka tillbaka hit. Så nu är bara frågan om vi hinner med planet. Gör vi inte det så vet jag inte vad som händer, men just nu ignorerar jag den tanken. Allt löser sig till slut.

The Big Apple

Inte imorgon men nästa dag åker jag och F till New York. Tror inte jag fattat det än! Och kolla vilken härlig födelsedagspresent jag fick av min fina vän Jennie, så himla passande. The big apple liksom! Jag som älskar the body shop (och har väldigt mycket därifrån) hade inte sett denna nyhet och den luktade ju underbart. Perfekta reseförpackningar också. Hon träffade helt rätt!
 
Just nu ligger jag dock i sängen, orkar inte fixa mer idag. Har ju inte sovit på typ 100 år. Nu ska jag äta lussebulle och dricka julmust! Imorgon ska jag försöka hinna med att julpynta.. ☆♡

In the middle of the night

Att jobba sovande natt passar nog inte riktigt mig... Sov mellan ca 22:00-24:00, vaknade av att världens hemskaste grej hände. Ingen aning om det var verklighet eller en dröm, och tänker inte gå in mer på det. Men sedan dess har jag varit klarvaken... 
 
Imorgon (eller idag..) måste jag nog leva på energidryck då jag slutar jobba klockan 9:45, sedan ska jag gå hem (tar ca 25 minuter) duscha osv. sen ner till stan igen vid 12 för en lunch med två fina vänner, mys. Sen blir det ju att packa och bli klar med så mycket jag bara kan, åker ju faktiskt på onsdag!! Galet. 

Saturday

Hej! Sitter just nu på jobbet, min brukare lyssnar på musik så jag passar på att skriva lite här. Tänkte bara säga att jag letat efter en ny bloggportal att blogga ifrån men hittar verkligen ingen som verkar bra. Blir galen, på riktigt. Har letat i ett par veckor liksom och dessutom skaffat mig en blogg lite överallt men ingen går ju att ändra design på om man inte betalar varje år?! Förstår inte.  
 
Så ja, är det någon som vet någon bra så hör gärna av er!! Bara det går att ändra i HTML blir jag glad, får gärna vara enklare.. haha. 
 
Förhoppningsvis så ska jag få hjälp med designen av min pojkväns syster, så himla snällt och verkligen min räddare i nöden! För som den ser ut nu har jag ingen lust att blogga. En supergammal bild och helt svart och dystert.. Och eftersom man ändrar i HTML här på blogg.se så kanske jag kan ta med mig designen till nya bloggen, om det nu finns en bloggportal för mig.
 
Trevlig helg och Halloween på er alla!♡ 

RSS 2.0