Macis

Sakta men säkert, det är mycket nytt att lära sig på en Mac alltså. Nu såhär på morgonen har jag lärt mig att det finns en del dolda knappar, t.ex. hur man gör "$" och så har jag hittat "delete" knappen. Stolt över mig själv. (Tack Google, haha!)

Nu är det inte långt kvar tils det är dags att jobba. Ser inte fram emot det. Längtar till heeelg. Typ, fredagsmys for life liksom.


BANG

Jag har blivit riktigt duktig på att träna nu, för att vara jag. Dock så märker jag inga som helst framgångar, vilket förmodligen beror på att jag äter som en jävla häst.. Sen så är jag stressad ganska ofta också, vilket jag hört inte är så bra för hälsan. Men det där med maten ska jag försöka ta tag i, någon annan gång. Lite närmare beach 2013 kanske ;) haha.
Ja, det jag ville ha sagt från början var egentligen att jag idag lyckades jogga i 30 min (kunde till och med fortsätta, men hade inte tid då jag bara tänkt tillbringa 10 min på bandet), utan varken håll eller avbrott. Riktigt stolt över mi
 
g själv, då jag verkligen inte är gjord för att springa. Powerwalk är liksom min grej. Har alltid fåt håll efter ca fem minuter när jag joggat.. Så träningen kanske ger något i alla fall!

Nu ska jag fortsätta kolla på mina favorit nördar.


(Not from today)

Dead

 
Är det bara jag som tycker det är läskigt? Kolla in mina besök på Friskis denna månad. Ser ni? En ledtråd, kolla mina gymbesök. Jag loggade in EXAKT samma jävla tid båda gångerna. Skitläskigt ju. Fast det kanske bara är jag? Ne, det är faktiskt läskigt.

Ja, detta är vad jag sysslar med en lördagskväll.. Nu blir det The Big Bang Theory, love it. Sen imorgon blir det upp och spinna, kanske dags att skaffa sig ett par spinningskor snart, om jag nu hittar några i min storlek (vilket jag inte gjorde idag). 


Annars har dagen sett ut ungefär såhär:

Finkusin.

Fredagsmys

Vet ni vem som kommer hit ikväll? Jo, det gör tant på bilden nedan:



Onsdag

Nu ska jag kolla på mina älskade serier, som jag längtat ♥ tihi. Självklart ska jag äta nått mumsigt till och bara njuta av att jag kom hem skapligt idag. Imorgon blir det träning efter jobbet igen, vilket innebär att jag inte är hemma förrän ca halv nio. Jobbigt. Men vad gör man inte för spinningen?


Finally

NU (eller ja, idag. Eller till och med igår om man ska gå efter klockan) så har jag både dator och internet! Datorn gick ju som ni vet sönder för ett tag sen, datorn hämtade jag hem i lördags, då gick också vårat "internet" sönder. Alltså modemet eller nått. Kul. Det har krånglat hur länge som helst så var på tiden att vi fick nytt. Så ja, nu har jag äntligen dator och internet. Men hur bra är det egentligen? Nu är jag ju uppe för länge, måste gå och sova. Känner mig ju som en zombie på jobbet.

Btw, jag har sjukt jävla mycket lust att, komma bort. Bara att höra av sig om någon mer är sugen på att resa till massa spännande länder eller flytta till typ L.A eller nått. Just saying. Har dock ca 5 läsare, men värt ett försök liksom. Goodnight




Spinning

Då var det dags igen, taggaaa!! 20 min kvar, så varför inte skriva ett blogginlägg liksom?

Idag ska jag på jakt efter ett fodral till min kommande älskling, spännande. Har dock ingen aning om vart jag kan hitta det. Måste köpa en pärm till viktiga papper också, börjar bli nödvändigt.

Update: bloggappen suger. Inlägget skulle publiceras runt 10:10...


Skithelg

Sons of Anarchy är fan inte bra för mitt hjärta. Hemskt, hemskt & hemskt är vad det är. Btw så är det här den sämsta helgen ever. Så fruktansvärt uttråkad. Fattig är jag också, wiho. "Wiho" var det förresten en som skrek på spinningpasset lite då och då, kul tyckte jag.

Bild från julafton, 2012

Beslutsångest

Min dator har slocknat. Den är liksom i koma eller något liknande. Datorn går igång men skärmen är bara svart, sen är det två små lampor som blinkar. Jag fattar ingenting :( men jag antar att skärmen dött, och datorn lever, eller nått. Får nog bli att köpa en ny i alla fall, även fast jag egentligen inte har råd. Datorn jag vill köpa kostar dessutom ca 9500 + försäkring antar jag då jag är så jäkla klantig. Det blir typ, en månads lön för mig. Buhu..

Ska jag? Kan inte bestämma mig. Känns liksom lönlöst att lämna in datorn i alla fall då den nyss var på lagning för att hårddisken la av. Den har väl gett upp nu, tre år och två månader gammal. Men man kan ju köpa en billigare, men har liksom velat ha en MacBook ett tag nu. Svårt, mycket svårt.

Synd attmin blogg inte är lite känd så jag kunde ha fått lite tips och råd, haha. :)

RSS 2.0