Sleepa

Nu är klockan lite mycket för mig.. Haha nej men jag måste orka upp imorn och jag vet inte riktigt hur det ska gå till, eftersom jag inte kan ha min mobil på alarm. Den ligger nämligen i vardagsrummet på laddning eftersom den typ är död. Jag sover inne hos syrran så hon väcker mig väll förhoppningsvis, om jag har tur ;) eller det kanske är otur eftersom jag antagligen hinner med skolan då.. Haha!

Nu ska jag borsta tänderna och så, godnatt på er! :D



(Gammal biild, tralalaa.. måste nog ta lite nya! Haha)



Mot tvn!

Nu skiter jag i det här! Det går ju inte att fixa den här dumma bloggen :( nu går jag och sätter mig vid tvn och kollar Wallander som började för några min sen, bye!



Hållsta

Nu ska jag dra till Hållsta och kolla på Dahniels hus! Amanda ska kolla på en mobil hos några som bor i Hållsta så jag tänkte följa med, så bye!


Jaha,

När ska jag sluta sova bort halva dagarna? La mig inte speciellt sent och ändå sover jag till typ ett. Jag hatar verkligen söndagar, finns inget värre! Eller jo, måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag är ju ioförsig värre, eller fredags kvällar är nice! Haha men söndag är ändå skit, då har man ju en hel skolvecka framför sig och det suger!

Orka..

Det är ju fan till och med lördag och jag får inte ens gå ut, skit kul.. ÅÅH!!
Nu sitter jag här som en liten tönt och har väldigt tråkigt, fryser och har ont i bulan! Kan inte ens gå och lägga mig typ eftersom jag inte har något rum, det är kålsvart i källaren och värmen funkar inte där, så nej tack! Får väll sova i soffan tills på måndag... Blää


Bilden är as ful, helt omgjord
och jag ser konstig ut.
Jag vet!

Hur fan gör man?

Hur gör man för att få en länk till äldre inlägg längst ner på sidan?! Jag får fan damp det står ju ingenstans ;(

ÅÅÅH!

Kul kväll man kommer ha! Om jag inte ska någonstans? En jävla huvudpropp har brunnit upp typ och ingenting i huset fungerar! Eller jo, lamporna i köket och i min syrras rum typ.. men inte någon annanstans och ingen tv, spis, kylskåp eller nått fungerar! Hur fan ska jag överleva? Blir väll donkan tills på måndag! Annars har jag ingen aning om vad man ska äta...

RÄDDA MIG!

Ojojoj..

Hej!
Tänkte skriva lite om gårdagen eftersom jag knappt skrev någonting då. Dagen började med att jag sov lite för länge och fick skynda mig med att duscha, äta frukost och gå ut med Morris för att jag skulle klippa mig halv fem. Jag hann i alla fall!
Min frisör var dum och sa att mitt hår är fult när det är plattat och så vägra hon typ att platta det så jag fick gå runt med krull på stan medans jag väntade på Nicole. Vi skulle till tuna park och där köpte jag tre as söta trosor! Har redan ett par sådana men nu hade det kommit nya :D (på gina tricot) sen åt vi äppelpaj på waynes coffee och efter det åkte vi hem till Erika och sen fick vi skjuts till Ostra, där det typ var fest. Där var vi väll till halv fyra.

Nu har jag lite ont i mitt stackars huvud :( vi badade nämligen bubbelpool där och det vart nog lite för varmt för mig, vi var typ elva pers i en 40 graders pool och jag hade knappt ätit något på hela dagen heller. Så när jag ställde mig upp för att duscha efter det så vart jag helt plötsligt jätte yr och svimmade! Slog i bakhuvudet i klinkersväggen.. Gjorde jävligt ont. Men jag fick hjälp med att ställa mig upp igen, men då typ svimmade jag ståendes in i andra väggen! Haha :( sen kom Nicole och gick med mig upp till köket sen var några gulliga och gjorde mackor åt mig och gav mig vatten så jag fick äta något!
Måste säga tack till alla dom som var så snälla igår, speciellt Nicole och Simon, Tack! ♥





De söta tosornaa!♥

Jag är kär!

I min hund! Det finns ingen sötare, kolla bara på honom! ♥


Vi var ute och lekte i snön, han är underbar! ♥


Morris älskar snö!



Bestämd vovve!♥

PUSS PÅ HAN:*


Ännu mer film..

Nu har jag och Wilma kollat I taket lyser stjärnorna och A night at the roxbury. Värsta filmkvällen! haha och snart somnar vi.. men jag måste äta!

Puss:*

Flickan

Har precis kollat på flickan. Tyckte inte den var så speciellt bra.
Den var väldigt seg typ:/


Torsdag

Heej!
Jag är as trött och har inte orkat sätta mig vid datorn förän nu. Har jobbat hela dagen och typ frusit ihjäl, jätte kallt där! Efter jobbet så har jag bara vart onyttig som vanligt, ätit donkan, muffins och choklad! Sen har jag kollat på svampbob också, så jävla bra! haha

Det ska bli så jävla skönt att få vara vaken hur länge jag vill i kväll och få sova ut imorn. Den enda tiden jag måste passa är frisören som jag har tid hos halv fem. Ska bara klippa topparna men kommer nog bli flintis, eftersom mitt hår är slitet som fan!:( Har aldrig vart på det stället heller så hoppas att det är bra, det är i alla fall billigt! Tror jag.. haha


Mmm jammie! haha

Coolt!

Det här kanske är jag, eller?! Haha nej men jag heter ju faktiskt Emma och min mamma heter Rigmor. Hmm..



Detta är då taget från aftonbladet.se så ni veet


Aja, jag har precis kollat efterlyst och nu måste jag försöka gå och lägga mig!
Kusiin Wilma är här men hon ska sitta uppe och vänta tills min syster kommer hem så hon dissar mig lite... Haha fast det kan ju bero på att jag ska upp vid sex och jobbaa :(

PUUUSS:*


En speciell dag!

Vill ni veta varför den är speciell?!:D hihi jo den är speciell bara för att jag såg, inte bara en utan två livs levande älgar idag, för första gången i mitt liv! Det var en jääätte söt älgmamma som gick på åkern (eller ängen? Eller vad det nu var..) med sin älgbebis efter sig! Den var jätte söt och kunde knappt gå för det är så jävla hög snö!

Nu är jag i alla fall hemma, och jätte trött, och jätte hungrig.. Men ska äta voffla NUU! Så hinner tyvärr inte skriva mer.. Hehe byyee:*

Godnaaatt

Nu ska jag sova! Duktig jag är som ska lägga mig tidigt. (Ganska tidigt iaf.. hehe) Men jag han inte kolla film, och inte baka paj heller... bara duscha och kolla House! Får väll ta det imorn om jag hinner med det då(:

Nu har jag bara några få problem till, jag är hungrig och så är jag inte ett dugg trött..! Äta får jag väll ta imorn, eller så tar jag ett glas nyttig nyponsoppa! Och trött, hmm.. jag somnar väll någon gång! Kan ju inte ligga vaken hur länge som helst liksom! haha

Nattii:*


Ont om tid!

Nu känns det inte riktigt bra här! Haha nej men, jag måste duscha, men orkar inte just nu.. Sen ska jag se House ju! Och jag ville hinna kolla film.. Hmm, blir nog ingen film:( tråkiigt... Fast jag borde hinna, men jag e ju lite lat kom jag på:o

P.S
Jag vill ha godis! Eller nee, paj! Men det har jag ju såklart inte bakat...


Liite gammal bild men...

Tisdag

Shoo! Nu ska jag gå ut med vovven snart(: kommer säkert att frysa ihjäl..! Sen ska jag nog inte göra någonting, tråkigt.. Måste lägga mig tidigt idag också eftersom jag ska jobba imorn, måste liksom åka klockan halv sju på morgonen, det är ju typ mitt i natten! Usch.

Imorn kommer jag typ inte kunna blogga har jag kommit på, eftersom jag jobbar från sju till fyra. Kommer alltså hem runt halv fem. Får väll skriva nått då! 

Pusshej, nu ska jag ut med Morris!:* 


Vill ha tillbaka!


Jag saknar mitt svarta hår! Det är ju knappast svart längre, mer
brunaktigt nu. Tycker inte att färg borde försvinna, då kan man
ju lika gärna tona det! blä

Hej.

Har vart på stan en snabbis med syster och jag köpte en tröja på gina, en foundation på kicks och en paj på donkan! Skit kul att veta, haha. Jag är typ as trött och vill bara sova.

Puss:*

ÅÅH!

Jag e så trött på det här!! Händer fan inte ett skit i mitt liv just nu, jag kommer fan snart att ruttna bort eller nått! Imorn ska jag ut med min underbara hund och sen till stan med syster. Sen ska jag väll vara hemma och dö. Usch för det här!


Hemma..

Nu är jag hemma igen. Köpte typ bara några galger och en kudde till mig, sen matta till hallen och lite. Vart inte så mycket eftersom över halva jävla Ikea var stängt pga att dom tog bort snö från taket, kul.. Skulle köpa en filt på Chilli också, men den fanns inte. Min vanliga tur! haha..

Ikea!

Nu ska jag till Ikea och Chilli så hinner inte skriva nu!:( hehe skriver mer senare! Byye:*


Natti:*

Nu ska jag snart sleepa men först har jag gjort lite huvudmassage på mig själv (inte alls lika skönt att göra på sig själv men vad ska man göra när ingen vill göra det åt en?!) sen ska jag ligga på min fina spikmatta ett tag!
Imorrn blir det kanske Ikea? Annars ska jag i alla fall vara med Jenny!

Jag tror jag skriver liite många inlägg ibland. Must take it easy... haha ska försöka minska det något! Fast dom är ju inte så långa så det kanske funkar(: men endå..  Pusssss



(fanns ingen bild på den spindeln jag har
så det fick bli denna)


Hata sf!

Varför går avatar bara klockan två varenda jävla dag?! Ofta någon vill gå så tidigt? Kommer aldrig få se den.....


Wallander

Nu börjar wallander (mörkret), som man redan har sett.
Men vad ska man göra en tråkig söndags kväll?


Hahah okej?

Shit, satt och snacka med någon på msn som addat mig från bdb som skrev varenda gång jag logga in typ. Idag fick han reda på att jag inte kan engelska så bra och då börja han helt plötsligt hata mig, hmm?

Han är 21 år gammal också och borde ju veta att vissa har svårt för vissa saker och vissa har svårt för andra saker. Med andra ord så har oftast alla svårt för nått. En sak han sa (av alla idiotiska saker han sa) var "haha ska jag vara ärlig så tycker jag att du verkar rätt efterbliven som inte kan engelska". Jag fattar inte, är man efterbliven för att man har svårt för språk? Skulle inte tro det. Alla har svagheter. Han sa också något om att jag måste vara den enda som inte kan engelska och att han slår vad om att alla barn i afrika är bättre än mig. So what? Har jag sagt att jag är bra eller? Nej.

Jag vet i alla fall att jag inte är den enda som har svårt för engelska. Jag känner flera som har det och dom är knappast efterblivna för det.

Aja nu orkar jag inte lägga ner mer tid på den idioten. Det är han verkligen inte värd! Skrev det mest för att jag tyckte det var så sjukt. Byye:*


Svampbob

Satt precis och kolla på svampbob, det äger ju! haha jag gillare i alla fall!


Diggar den här videon as mycket också, det ser verkligen ut som svampbob sjunger(: haha

Grattis!

En av mina bröder fyller ju år idag, Dahniel! Grattis till honom och hoppas han haft en bra dag och kommer ha en bra kväll(: Längesen jag såg honom men vi ses väll på lördag hoppas jag!
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRAAA!!<3


Sööndag..

Shooo! Suttit hemma hela dagen idag också, shit vilken lat helg jag haft.. Har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll, om jag inte bara ska fortsätta med att sitta hemma. Ganska skönt endå, att göra ingenting ibland. Men har tröttnat lite nu tror jag.


Myyskläder! I like it ♥

....

Mår bajs just nu. Skriver nog inte mer idag, i be back tomorrow!

Åh, minnen! heh


Jag, Jenny och Mathilda gav vår kära lärare Micke en fin röd
balong från donkan. Han ville nämligen ha just en röd! Alltid
vi som är lite knäppare än alla andra, speciellt i skolan! haha


Godmorgon!

Nu har jag hunnit vaknat och ätit frukost, en jätte bra frukost.. eller kanske inte, det blev ett glas nyponsoppa! Och sen äppelpaj.. haha men ja, sån e jag ibland! Och jag fattar inte att klockan redan är ett snart, jag vill ju sova mer!:(

Det är något fel på mitt internet tror jag, allt är helt segt och jag vet inte vad jag ska göra! Alla sidor tar typ as lång tid att gå in på, kanske inte ens funkar att lägga upp det här, man vet aldrig!


Dagens låt!



pusss:*

Freeedagsmyyys

Det är ju freeedag så då måste man ha lite mys, så jag har ätit lite godsaker hela dagen! (fast det gör jag ju ändå varje dag) Nu ska jag väll försöka kolla på en film, fick som förslag att kolla på The Blind Side så ska nog göra det, måste bara komma ifrån msn och så först!





Grattis!

Har ju glömt att säga grattis till storasyster Bella som fyller år idag!
Hoppas du haft en riktigt bra dag och kommer att ha en riktigt bra kväll!
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRAAAA!!! <3

//Me and my little sister Amanda


Tråkig fredag?

Ja det här ser ju ut att bli en rolig fredag! Eller kanske inte... Ska bara vara hemma, vet inte ens om det är något bra på tv heller. Kanske kan baka en äppelpaj, äta paj är ju faktiskt jätte gott:D haha, sen kan jag ju sitta uppe hur länga jag vill också eftersom det är lov! Jag måste ju försöka vara lite positiv. Juste, man kan ju kolla på film också! Bara jag hittar någon bra som jag har lust att se också(:

puss:*


We are the world

Ååh det är så jävla fint! Får gåshud och blir typ tårögd:(


LOOOV!

Shit vad skönt, har ju inte tänkt på att det är en veckas lov nu! Eller blir inte ens en vecka för mig, ska jobba onsdag och torsdag. Jobbigt! Men pengar e ju alltid bra att ha, man vet ju inte vad som händer i framtiden, kanske blir uteliggare eller nått. Då e de bra att ha lite pengar! hehe

Oj, nu e det mat om en kvart! Äntligen ska man få lite god mat på fortet. hihi

puuss:*

In da schoool!

Sitter här i skolan och har någon medialektion. Det är meningen att vi ska göra klart en propagandabild eller nått som jag inte ens har börjat på, skit bra... Hade rast nyss och dansade runt lite och sjöng med Jenny, vi e så normala! hehe..

Har ingen engelska stuga idag eftersom Anna (lärare) är hemma, så det blir att sitta och göra ingenting tills det blir lunch och TACOS! mums

PUSS & FREDAGSMYS:*

maaaat

Nu är jag verkligen dödshungrig. Har knappt ätit något på hela dagen, bara mått massa illa. Förstår inte varför, kanske börjar bli sjuk.. Klockan börjar iaf bli lite mycket nu igen, eftersom jag ska hinna äta något och massor:( måste skynda!!
Aja, här kommer en låt med underbara Rabihs röst som gör att låten blir bra! pusshej:*


Gul fågel, hehe

Ett bevis på att jag har sjuk humor kan man nog säga att det här är. Eftersom jag tycker fågeln e rolig.. Jag måste vara sjuk eller nått!:( inte bra alls.. hoppas jag blir frisk snart! hahah xD


Min lilla vovve är förkyld:(

Morris bara nyser och nyser, fattar inte varför han ligger där under fotöljen när han bara slår i nosen varje gång han nyser! Han är nog lite knäpp, precis som mig.



Godnatt!

Nu har jag vart uppe lite för länge tycker jag, måste ju fan orka upp imorn! Inte för att jag har någon lust med att ha engelska men.. Bloggar ger mig damp, jag fattar ingenting av hur man ska fixa den, får väll hoppas att jag lär mig någon gång. Nu ska jag gå och borsta tänderna, natttii!:*

Juste, ska hälsa till en vän också. Du vet vem du e <3 hahah!

Shoo!

Nu har jag skaffat blogg! Undra hur det här ska gå..


Välkommen till min nya blogg!

 

RSS 2.0