NYTT NUMMER!

Har ju glömt att säga att jag har nytt nummer nu! Min mobil blev nämligen stulen i fredags men som tur var så fick jag tillbaka den, men då utan kontantkort... Så ja, fick skaffa ett nytt och har därför inte längre samma nummer. Är det någon som känt sig dissad eller nått sen dess så kan det bero på just det, att jag inte längre har samma nummer. Jag har kvar allas nummer men om ni vill ha mitt så är det bara att säga till! På typ msn eller här eller något? Känns som att ingen kommer göra det men ändå, bara så ni alla som läser vet liksom..




Upp tidigt imorgon..

Nu ska jag sova, eller snart ska jag sova, men datorn dör nu. Ska upp vid sex imorgon, KUUUL....... Godnatt

Hemma hos Gustaaav(:

Shooooo

Sitter hemma hos Gustav, han jobbar från två till sex idag så jag får vänta på honom i fyra låånga timmar :( men just nu kollar jag på one tree hill så förhoppningsvis går dom där timmarna ganska snabbt ändå.

Vi firade midsommar hemma hos Emil igår, och någon gång under kvällen lyckades jag ha bort min mobil, har fortfarande ingen aning om vart den är och det känns ju inte speciellt bra.. Hoppas verkligen att den hittas och att jag får tillbaka den snart!! När jag och Gustav skulle hem sen så GICK vi hem därifrån. Igenom värsta skogen och allt, as jobbigt och jätte läskigt. Hade aldrig gått där helt själv i alla fall! Vi hälsade också på ett jättesött vildsvin på vägen hem, den nöffade massor och bet mig, fast inte hårt som tur var. Den tyckte nog bara att jag var god ;) hahah

Nej nu ska jag nog fortsätta kolla på one tree hill, pusshej!:*

Godnatt!

Klantarslet Gustav kollade fel så mitt tåg går tydligen 09.20... Fan vad tidigt jag måste upp :( dags att sova snart då! Hade ju tänkt äta kex och ost med det får väl bli en annan gång. Har precis bölat till Click också, fast jag sett den förut. Aja, godnatt!

Hemma själv

Jaha, nu är jag hemma helt själv. Alla har åkt ut till Sundbyholm för att sova där, eftersom det är midsommar imorgon. Själv ska jag måla naglarna nu, sen måste jag packa (som jag fortfarande inte orkat gjort) och äta och så. Kan inte bestämma mig hur jag ska göra imorgon, antingen så får jag gå med en otroligt tung väska till stan ELLER så får jag skjuts med är då vid tågstationen redan halv tio ungefär när tåget går 10.06.. Svårt val.


Hooome

Heeej!

Torsdag idag, alltså fredag imorgon som också är midsommar!! Det visste ni inte va?! Haha skoja bara.. Men i alla fall, nu är jag hemma. Eller ja, kom hem för längesen men idag menar jag. Har nyss vart på stan och köpt ett tandborstfodral eftersom mitt gamla är borta och jag behöver ett! Och sen ett nytt vitt nagellack eftersom dom jag har antingen är slut eller dåliga.. Nu måste jag försöka orka packa och duscha och så eftersom jag ska ta tåget redan klockan tio till Läggesta. Måste dessutom GÅ till tågstationen med min tunga väska. Kommer ta 40 minuter säkert :( så får inte försova mig eller något..

Här kommer lite bilder från mina dagar hemma hos Mathilda ;) haha


I Flen!

Ett tack till alla mina kära läsare som troget besöker min blogg fast än jag är så dålig på att uppdatera just nu! Hahah nej men, just nu sitter jag i Mathildas säng för hon har nämligen gått och duschat. Idag har vi solat, men blev inte så länge eftersom det kom världens största måln över flen så solen försvann helt och hållet. Fan vad roligt jag skriver?! Jag har blivit så fyndig på sista tiden. Det tycker i alla fall jag och Mathilda!! Tror jag.. hihih :D

Vi har inte baara solat idag, vi har ju också vart i katrineholm och shoppat! Haha nej men jag köpte en skjorta bara.. Sen har vi åkt massa bil och lite annat! Ha det underbart, så skriver jag mer när jag har mer tid ;) Juste, ska sova här inatt också, sen på fredag ska jag till Gustav och på måndag börjar jag jobba.. Så ska försöka ha tid. Puss!

Igår + idag!

Heej!

Hade typ fullt upp hela dagen igår så blev ingen dator alls för mig. Började dagen med att åka till stan med Amanda. Köpte ett linne, två tubtoppar och ett armband för 400 kr tillsammans, rätt bra tycker jag! Aja, sen gick vi hem och solade ute på studsmattan. Efter det blev det att möta Jenny på stan för att äta på ming och kolla på beck premiären!! Den var riktigt bra, och läskig. Vi satt och höll för ögonen och skrek typ, hahah! Efter beck så gick vi på en promenad typ, kom inte hem fören halv tre kanske.

Nu väntar jag på Mathilda som är på väg hit. Vi ska till tuna park eller stan? Vet inte riktigt. Jag ska i alla fall köpa skor. Sen ska jag sova hos henne inatt. Nu måste jag avsluta det här, pusshej!







Haha hitta ingen större bild..



Sööndaaag

Har inget speciellt att skriva nu heller, så tänkte bara säga vad jag gjort idag. Jag har vart hos min mammas moster, fikade, pratade och så lagade hon min byxdress som gick sönder efter att jag använt den en gång.. Annars har jag bara vart hemma, kollar på systrar i jeans nu och ska gå och hämta lite äppelpaj när jag skrivit klart, alltså nu!!

Lördag

Sov till halv ett idag, fan vad skönt säger jag bara!! Har nyss ätit lite Mc Donalds mat, mums hihi. Kollar lite på bröllop just nu, jätte kul... NOT. Har inget intressant att skriva, så hejdå :D

Världens tröttaste

Jag är sjukt trött just nu. Fattar inte varför?! Har ju inte gjort ngot speciellt idag och gick inte upp så jätte tidigt heller.. Aja, bäst jag går och lägger mig nu så det inte slutar med att jag vaknar upp här i soffan någon gång inatt! Godnatt

Sundbyholm

Nu ska jag och pappa dra ut till Sundbyholm ett tag och umgås med Bella och hennes egna "lilla" familj! Grilla vid husvagnen och så, sen ska jag hem igen. Har ingen lust att sova kvar där när det inte är så fint väder.. Men pappa klarar sig själv där ute så det är nog lugnt! Haha :)

Dumma dag

Min näsa är jätte dum, den vill nysa hela tiden :( vädret är lika dumt, mste ut med Morris snart med det är ju inte alls fint väder idag. BLÄ! Sen kanske jag borde äta något också, har bara ätit massa chips idag, men orkar inte laga mat. Gustav åkte med 10 tåget så nu har jag vart själv jätte länge... haha vi vart stoppade av polisen också, för att han skjutsa mig på cykel. Så töntig regel tycker jag, vad spelar det liksom för roll om man skjutsar någon som är under 15 eller någon som är över 15? Hmm.. Slapp i alla fall böter som tur var :) pusshej!:*


Jag älskar vädret!!

HEEEJ ALLA GLADA

Jag sov inte bort hela dagen idag trots att jag inte hade något alarm på. Vaknade faktiskt så tidigt som 10! Haha ja, och då åt jag frukost och sen gick jag ut till min kära studsmatta och till den underbara solen! :D Sen vid 12 ungefär så gick jag ut med min lilla vovve i en timma. Jag gick inte speciellt långt men när det är sol så gr han inte speciellt snabbt ska ni veta! Aja, nu ska jag, hmm, göra något annat hejdå!!



Sol hela dagen(y)

Tjaa!

Idag gick jag upp vid 11 halv 12 för att äta frukost, gå ut med Morris i det underbara vädret och sen cykla till stan med syrran! Vi skulle gå en stund på stan men det kändes inte alls kul att gå runt i alla butiker när det var så fint väder där ute så det vart en väldigt snabb runda, köpte glass som vi åt ute i solen, underbart!

Om det saknas ett "å" ibland så är det p.g.a. att mitt å är väldigt trögt just nu :( försöker att kolla lite extra varje gång jag använder det så tror inte det ska saknas något..

Det är förresten jätte synd om min lilla hund, han har en äcklig fästing på örat som har kliat så mycket att han har värsta blödande såret nu, usch stackarn, den ska bort s fort Peter kommer!!


Glassigt


VILL HA SOMMAR NU TACK


Tisdag

13 dagar kvar av mitt sommarlov kan man säga. Känns inte så jäätte bra men jag överlever ju säkert. Vaknade halv ett idag, och har vaknat flera gånger i natt. Kan det kanske bero på JÄTTE spindelbebisen jag hittade innan jag skulle sova? Har hittat stora spindlar ganska många gånger i mitt rum nu, och den här var inte lika stor (men ändå jätte stor!!!) så därför kalla jag den jättespindelbebis. Men den är i alla fall ute i naturen nu där den hör hemma! Haha

Vad ska man hitta på idag då? Har inga idéer just nu så får väl fundera ett tag och se om jag kommer på något..

Så här ser dom ut, tror det är sådana i alla fall. FAN VAD ÄCKLIGA!!!!!!!!

Home again..

Heejsaan mina kära läsare!

Nu är jag hemma igen, eller kom hem lite efter sju men ni fattaar?! Nu ska jag dammsuga och lyssna på musik! Ganska kul faktiskt, fast jag kanske bara är lättroad? Haha aja, de är ju bara bra i så fall ;)

Fett trög.

HAHAHAHAHA jag känner mig ganska trög som sagt till alla att jag börjar jobba den 26 juni (och t.o.m. skrivit det här på bloggen...) fast det egentligen är den 28, 26 är ju på en lördag :( det är vecka 26 jag ska jobba...

Bushumör

Sitter hemma hos Gustav och snackar med Mathilda i tele!! Han är och iväg och tränar lite snabbt. Mathilda och jag har gjort ett litet bus på Gustavs dator, hihihihi ;)

Fint va!!


Använde mitt fina rosa paraply när jag gick och klippte mig förut, ville bara skryta lite! Hihi
Sen har jag faktiskt ätit på mc donalds också med Jenny, bara så ni vet. Nu ska jag till stan, hejdå :D

Åååååh...

Varför blir allt så dåligt idag?! Fattar inte... Det börjar med att jag går till frisören och klipper mig. Fick jätte kort hår.. Och det är fortfarande slitet :( Sen tänkte jag byta om till min byxdress, och vad ser jag då?! Jo, jävla larmsaken sitter kvar. Så jag får åka in till stan lite senare och fixa det... Efter att jag märkt det sätter jag mig vid datorn, då är den också helt störd?! Kolla bara på min paint t.ex. (hahah ja jag har ju inte ps längre så måste använda mitt kära program paint!) den brukar verkligen inte vara så ful? :/

Man kanske inte ser så bra på bilden, men den är verkligen jätte ful och skum :(



Sleepa

Nu ska jag gå och lägga mig, är jätte trött och imorgon ska jag upp tidigt och klippa mig! Har tid halv 11 så måste gå hemifrån klockan 10, vill ju sova ut :( men det får jag väl göra imorgon, fan vad skönt det ska bli! Godnatt:*

SOMMARLOV

Heeej!

NU har jag sommarlov!!! :D fan vad skönt. Men den 26 juni så börjar jag jobba, i fem veckor. Blir inget långt sommarlov för mig alltså.. Men nu är det som det är, jag överlever nog!

Hade hajk idag, det vart min skolavslutning.. Det var faktiskt ganska jobbigt, även fast vi inte gick alls lika långt som alla andra gjorde då det var den "riktiga hajken" och de va ju tur det. Hade nog dött då, eftersom jag började få skavsår och har ont i axlar och lite i rumpan nu :( hahah...
Jag såg två ormar idag, lite coolt faktiskt för jag har aldrig sett levande ormar i en skog förut. Haha låter störd. Men eftersom jag inte har det är det ju coolt att se två på samma dag, eller?!?!



Lite bilder från dagen!





Fan vad jag kommer att sakna photoshop, gör redan det liksom.... Aja, nu ska jag äta bakelse hihi bye!

Fan vad bra säger jag bara

Nu är jag klar med svenskan också! Skulle hålla tal i ca fem minuter och jag snackade i fyra. Nu är det bara hajken kvar! Usch vad tråkigt och jobbigt, vet inte ens vad man ska ha med sig :(

VVVVVVVVVVGGGGGGGGGG

Fick VG i Projekt & Företagande!!!!!!!! FAN VAD VI ÄR BÄST JENNY :D

HAAHAHAHAHAHAHHAHAHHA sämst..

Kul att ha engelska A i trean också. FAN vad jag är dålig.. :(

Fettis mat och coca cola glas!

Jippie! Pappa och mamma är och handlar, sen på vägen hem ska dom köpa en plus meny till mig. Mums! Har ju de andra coca cola glasen så då måste jag ju i alla fall ha minst ett av dom här nya också. Annars blir det ju inte rätt liksom, hihi ^^

Fattar ingenting

Jaha, nu är jag äntligen klar med Etos, logos och patos! Så jävla skönt att ha en sak mindre att göra. Har kämpat med mitt JB-lopp planeringsak också och nu frågade jag om man verkligen behöver göra den, eftersom jag inte är kallad att göra den eller nått. Och då sa hon att jag inte behöver göra den, att jag ändå ligger på ett VG, känns lite onödigt att jag kämpat med den nu :( men känns också konstigt att jag låg på VG när hon sagt förut att jag låg på G, har ju alltid undrat vad jag gjort för fel men ja, nu känns det ju i alla fall lite bättre! :D MVG kan jag ju liksom glömma att jag skulle kunna få så det är ju bara onödigt att göra klart det nu haha.

Nu har jag muntliga i engelska och svenska kvar. Sen Projekt och företagande som jag gör tillsammans med Jenny. Vet fan inte hur det ska gå till... ÅÅH... HEJDÅ

Skola på sommarlovet!

Hej!

Nu sitter jag här i skolan och har såååå kul, eller har jag?! Nej... Kom typ till skolan efter 10 någon gång och har typ nyss haft lunch och så, nu ska jag försöka fortsätta skriva, fast inte här, utan på några skolarbeten!

Ska t.ex. skriva klart vad etos, logos och patos är i den här bilden. Inte det lättaste för en trög människa som mig.. Särskilt inte när man ska skriva en hel A4... Bye!!

Helgen

Mamma: (till Amanda) Har du haft det bra?
Jag: Varför frågar du inte mig?!!
Mamma: För på dig hör man att du haft det bra!

Hahah Amanda har vart i Göteborg hela helgen, på Liseberg och massor och jag har vart hemma hos Gustav! Men ja, jag har haft det bra, jätte bra(: förutom en liten sak som "hände" i fredags, men allt är inte som man hoppats, sånt är livet!
Känner mig jätte duktig nu som klarade att åka hem själv, gick liksom av bussen på rätt ställe och gick på rätt tåg! Hahah var lite nervös faktiskt, aldrig vart där ju :( nu har jag jätte tråkigt och imorgon är det skola. Fan vad det suger.

Sms galning

Shit, jag tror jag smsar ganska mycket! Eller, jag köpte mobilen den 8 maj, och jag har nu smsat 3803 sms. Det låter i alla fall mycket?!

Hihih

Juste, jag har vart med Jenny idag. Jag var med henne i förrgår också. Hon tyckte jag skulle säga det och jag tyckte det var en bra idé! :D Vi gick på stan och så, very funny säger jag bara.

Nu är jag riktigt jävla trött, har inte sovit middag. HAHA trevlig kväll allesammans! Nu ska jag äta äpple, om jag orkar skära ett...

Så sjukt dåligt.

HEEEEEJ!

Oj vad längesen det var jag bloggade nu! Ajja bajja, hahah... Imorgon är det skolavslutning!!! Fast inte för mig, ska ju gå en jävla vecka till :( och sen får jag lov i två veckor och sen ska jag jobba fem heela långa veckor! Jag har redan sagt det här men jag kan inte låta bli att skriva det igen, förlåt. Tycker det är så orättvist!

Idag skulle jag vart ledig om jag inte legat efter med så mycket. Så jag kom till skolan som jag skulle, och var där till halv fyra men fick ändå inte mycket hjälp alls, skolan är fan sjuk. Fattar inte vad dom tänker med, en lärare har liksom tagit ledigt eller nått? Och kommer inte tillbaka på ett tag så jag och Jenny kommer inte kunna göra klart vårat projekt. Får vi IG då? Hon kunde liksom ha sagt något, det är så jävla stört...




RSS 2.0