Måndag

För en liten stund sen så var jag och älskling ute med vovven i skogen, det är riktigt mycket snö ute nu :D Det blev lite bus också i snön efter det, dock inte med hunden. Hon tyckte tyvärr inte att det var lika kul som vi tyckte. Lite barn är man fortfarande ;) haha. Vi hade velat vara kvar där ute i snön mycket längre men nu hade ju Gustav brottom då han snart skulle jobba :(

Jag fick förresten låna säsong 8 av oth i lördags av min kusin. Det var jätte längesen jag såg klart säsong 7 så är lite lycklig nu! Bara sett ett avsnitt än så länge men det blir mer nu, när älskling jobbar enda till halv tio..


Fredag

Tänkte att ni kunde få en bild på några av gårdagens pepparkakor! Detta är några av dem jag gjorde. Blev många hjärtan. Är man kär så är man ;)

Idag gjordes det marsipangrisar med syster! Och några andra saker. Blev inte så många, tröttnade väldigt snabbt. Detta var allt jag gjorde, haha.



Imorgon blir det träning redan klockan 10.15! Hoppas verkligen att jag kommer upp i tid. Annars får man en varning :( nu ska jag försöka hitta något gott att äta och sen kolla serier. Pusshej ♥

Torsdag

Dagen började med att älskling skulle åka hem. Efter det fortsatte jag sova, till 12... Sen har jag bara kollat på animal planet hela dagen, haha, tills min syster kom hem då för då drog vi till stan. Jag köpte ett linne på bikbok. Det fanns i vitt och i svart, jag har (nästan) bara vita linnen, älskar vitt. Men jag köpte det svarta! Duktigt av mig tycker jag, kan ju faktiskt inte alltid gå klädd i vitt. Eller kan kan jag väl, men vill variera lite ju. Det var dessutom 30% rabatt där så istället för 149:- fick jag betala 104:-, alltid något ;) borde kollat efter något att ha på nyår men så blev det inte. Har heller inga finare skor. Har bara mina shepherd och ett par riktigt höga. Så dehöver ett mellanting liksom.

När vi kom hem därifrån hade vi hämtat upp systers pojkvän för att vi tre skulle göra pepparkakor! Det tog sin tid kan jag säga. Vi dekorerade de flesta också!
Nu hade jag tänkt kolla några serier och bara vila ännu mer. Är helt slut i kroppen, vet inte varför :( drog ut en tand igår (hemskt, saknar den!!! Fast den gjorde ont..) så fick massa bedövning. Efter det fick jag inte göra några fysiska aktiviteter och var helt hängig. Man kanske blir det av bedövningen? Eller att kroppen läker hålet efter tanden eller nått. Vad vet jag. Kände mig som en vampyr igår, det kom liksom forsar av blod ibland, usch. Får väl försöka träna imorgon eller nått. Ska baka mer också!

Förresten så beställde jag en iPhone igår! Den skulle komma om 3-4 veckor. Får hoppas på att den kommer tidigare, i alla fall inte senare. Någon gång kanske jag kan ha tur? Då kommer jag kunna lägga ut fler bilder. Lovar! Är så tråkigt utan bilder :(

Nu blir det modern family. Sen kanske himym eller vampire diaries. Love it.

Torsdag

Vad gör man när man är arbetslös? Dör kanske? Ååh. Längtar tills klockan blir 18.45 då jag ska träna, sjukt långt kvar.. Vill göra något. Får väl kolla klart på mina sista avsnitt av The Vampire Diaries. Måste fixa säsong tre.


Onsdag

Jag blir galen. Är så sjuuukt sugen på massa saker nu! Jag vill shoppa, massa massa massa kläder och saker. Jag vill övningsköra, och VÅGA göra det till att börja med.. Och sen skaffa körkort. Sen vill jag utomlands, skulle lätt resa iväg i flera månader bara jag hade någon att åka med och råd med det också. Sen vill jag ha ett jobb, behöver verkligen pengar och något att göra på dagarna. Vill också komma igång mer med träningen. Jag vill flytta. FAN vad mycket jag vill. Åh. Vill på spa också...


Men vad gör jag?.....
DUMMA DUMMA DUMMA MIG. Kan inte fortsätta såhär. Bara sitter och fetar mig hela dagarna, har liksom ätit en halv påse chips också.. Och det enda jag gjort idag är att jag vart på Stillströms (min gamla praktik + min kusin jobbar där) och skrivit ut bilder, sen sökt ett jobb och sen köpt ett par tränings byxor på Stadium. Och sen ätit då, massa skit. Åh.

RSS 2.0