21:47

Sitter med myskläder, nytvättat hår, musik i öronen och en smoothie i handen. Helt okej. Det är faktiskt fjärde dagen, av fem, som jag och syster gör smoothie. Man kan aldrig få för mycket av det goda har jag hört! Snart blir det antingen serie eller sängen. Går ju upp sex varje morgon så känner mig ganska död.
 
Mysshorts (och lite håriga ben.. haha)
Hahaha tänkte göra det lite fint med en jordgubbe (pappa har köpt tre liter idag, yeey!) men den var bara gigantisk och ful, och ivägen. Men god.

Instagram


Följ mig: emmasundberg :)

Be honest



Knäpp syster

När man registrerar (på jobbet liksom) så har man en lapp där det står ett datum. Den lappen lägger man lite åt sidan på bordet, men Amanda hittade inte lappen när hon var klar. Den hade hamnat lite fel. Såg så jävla kul ut när hon börjar leta efter den och så när hon kollar efter den på golvet så ser jag att den sitter på rumpan på henne! Haha, hur hamnade den där liksom? :D

Seriously

Denna minimala förändringen tog mig, timmar? Vet inte hur lång tid det tog men lång tid var det i alla fall. Den är bredare än förut nu, och jag vill ha en ny header men orkar inte kämpa med det också. Har inte ens någon bild jag kan ha i den, tråkigt. Men men, så kan det vara. Får se till att fixa det någon gång i alla fall, den bilden jag har nu är ju över ett år gammal.

Testing testing

Försöker fixa min blogg så den blir lite bredare liksom och fyfan vad dåligt det går!! Det här är mest ett test inlägg, måste lägga upp en större bild så jag ser hur det ser ut liksom. Hoppas ni inte blir besvikna för att det inte var ett roligt inlägg. Men mina inlägg är inte roliga så ofta, så ni är nog vana. Haha ;)


Live forever


MUSIK MUSIK MUSIK

Fyfan vilken värdelös dag. Har inte gjort ett skit helt ärligt. Kom precis på att spotify finns, och fan så mycket bättre det blev nu! Älskar musik, hur kan jag ha klarat mig utan den så länge?! Helt sjukt. LOVE IT. Ska nog snart ta ett bad också, med musiik eller serie. Mys. Ikväll blir det att lägga sig tidigt så att jag orkar upp imorgon, då blir det bara en halvdag, som jag skrev att det skulle bli förra tisdagen men då blev det inte det. Så jag ljög lite. Rörigt inlägg det här blev. Puss på er mina trogna läsare :* hihi.
 

Midsommar

Nu var det ett tag sen igen, men jag har inte orkat blogga något eftersom jag jobbat och inte hunnit med så mycket efteråt. Igår (i förrgår nu) så var det midsommar (helt sjukt att så mycket av sommaren redan gått). Den började i Sundbyholm, sov i husvagnen med min familj och på morgonen så åt vi smörgåstårta till frukost. Efter det gick vi bort till midsommarstången och köpte lite lotter och fiskade i fiskdammen, hehe ja, jag vet att jag inte är barn längre, men ville ju ha godis. Sen efter det så gick vi tillbaka till husvagnen och spelade lite "racket med boll saker" (haha, vet inte vad det heter), fia med knuff och så. Sen blev det mat och efter maten åkte jag hem. Träffade två kompisar och så och senare drog vi, några stycken, till brasserie. Det var min midsommar!



Min något bleka kropp. Haha..


Tar man egobilder med min kamera åker man upp här. Hihi 

Visst är vi söta?
Btw så är min blogg kanske lite förvirrande nu, med bildtexten alltså. Jag kan nämligen inte bestämma mig ifall jag ska ha texten ovanför bilden eller under. Stora problem man kan ha. Någon som har lust att tala om för mig om den borde vara över eller under? Please

Hoping for the best

Gud så snabbt kvällarna går efter att ha jobbat, känns som om jag nyss kom hem och nu är klockan redan över åtta. Idag när jag satt och skulle skriva på några kuvert så kom det upp en adress som såg ut såhär ungefär:

Apan Apansson
Apstigen
666 66 Apby

Blev helt chockad och sen började jag bara skratta. Det har aldrig hänt förut att någon skämtat, det är liksom ett seriöst jobb med viktiga papper, så det kom verkligen som en överraskning. Alla som jag visade lappen för skrattade, tänk att något så tönting faktiskt kan vara riktigt kul. Det påminner mig om när jag gick på gymnasiet, japp, jag var ungefär lika töntig! Typ, Arne Kurtsson, Ankstjärtgatan, Ankeborg och ja. Ni hör ju. Kul hade vi i alla fall.


Imorgon jobbar jag halvdag.

Sons of Anarchy

Har precis kommit upp ur ett varmt & skönt bad med ett avsnitt av Sons of Anarchy! Mys, eller ja, badet i alla fall. Ikväll måste jag försöka somna tidigt för imorgon måste jag upp och jobba! Hur nu det ska gå. Sovit till tidigast 12 under några veckor nu, kom upp vid 10 idag. Imorgon ska jag upp senast 6. Håll tummarna för mig! Haha


Älska mat

Blev inget bloggande igår eftersom jag sov hur länge som helst och sen åkte vi ut till Sundbyholm och där har jag inget internet. På kvällen blev det att kolla på fotbollen och sen somnade jag typ. Så därför får ni se två bilder på mat igen, vi grillade riktigt bra kött och sen åt vi också chips, melon, chokladboll och ja, massa. Tjockisar.
 

Food

Dagens lunch, nyttig va?

Dagens middag. Självklart kan jag inte vara nyttig en hel dag!


Blev en lite sen uppdatering, hade missat att publicera detta inlägg och har precis kommit in efter en promenad med en riktigt bra vän. Nu blir det sängen för imorgon ska jag upp rätt tidigt för en fika i Sundbyholm!


Fika

Vid klockan 11:00 idag så mötte jag och syster upp våran låtsasmormor på stan för en fika. Efter det så gick vi en snabb runda på stan, våran låtsasmormor hängde bara med en stund. Jag hittade ett par mjukisshorts och ett linne. Svarta jeans är totalt omöjligt att hitta i min storlek. Så sjukt irriterande. Nu ska jag sluta sura och gå och göra mig en avokadomacka! Ingen aning om det är gott men man måste ju testa för att veta liksom.


Boring

Idag när jag kom hem så möttes jag av en massa folk och bilar, dem spelar tydligen in en reklanfilm här utanför och är inte klara än. Nu sitter jag bara och funderar på vad jag ska göra, har precis ätit massa goda kex med ost, nom nom. Spelat sims också med min syster, men nu har jag tröttnat så vet inte vad jag ska hitta på. Är liksom inte trött heller. Åh.
 

Vill haaa


Junkfood for life

Sitter hemma hos Wilma och försökte fixa internet till min dator, men det gick inte så bra så därför blir det en mobilblogg. Vi spelar sims lite från och till och för en stund sen var vi på mc donalds med Markus och Bati. Kul var det. Träffade Nicole där också! Nu sitter vi och äter godis och chips, kanske inte så normalt efter att ha varit på donken. Men ja, såna är vi. Nu orkar jag inte skriva mer, bye.



Lunch på stan

Idag har jag ätit lunch på stan med Johanna. Kom på att jag glömt ta bild på maten när det var alldeles för sent tyvärr. Men ni får en bild på efterrätten i alla fall! Mums. Efter det så gick vi på stan en stund, hittade ingenting.. Men har ändå inte råd så lika bra det. Efter det så gick jag hem, duktig som jag är. Nu blir det duschen snart! Sen, vet jag inte riktigt.

Min goda cheesecake

Dagens outfit (vet att jag behöver städa..)

Baby it´s all wrong

One more fucking love song I´ll be sick

Lazy day

Idag har jag bland annat tjockat mig med en fet Peppar Jack. Jag har varit på kyrkogorden och grattat min älskade morfar som skulle ha fyllt år idag ♥. Nu är det många jag saknar, men det är sånt man får ta. Lära sig leva med. Annars har jag mest bara suttit framför datorn idag. Gått en liten promenad med hunden också då. Lite senare hade jag tänkt kolla på någon serie och äta frukt i ett varmt och skönt bad! Men innan det ska jag nog ta en sväng i skogen, det är faktiskt skönt och även ett väldigt bra sätt att rensa tankarna på, vilket jag kan behöva göra ibland.


Thunder

Ligger fortfarande kvar i sängen, känns som det här kommer bli en riktigt lat och långtråkig dag. Men man får väl passa på, nästa vecka är det jobb som gäller! Vädret är ju inte det roligaste heller, regn och åska. Då får man ligga kvar i sängen hela dagen, även fast det typ slutat nu.. Haha.

Nej usch. Så lat kan jag inte vara. Nu drar jag ut med hunden! Senare blir det kyrkogården också.


The OC

Har precis kollat på de tre sista avsnitten av OC. Så ja, nu var det slut. Inge mer OC. Tråkigt. Det var väl ett helt okej slut, lyckligt och så. Men vill ändå se mer. Kommer ju sakna dem. Usch vilken nörd jag är. Vad ska jag börja kolla på nu då? Kanske borde kolla klart på de andra serierna jag börjat på innan jag börjar på en helt ny, är lite speciell så kan inte kolla på flera samtidigt. No, I'm not a boy. Promise.




Light´s gone, day´s end


RSS 2.0