GAAH

Vad är det för fel på mig? Jag kan inte säga nej till jobb. Jag vet inte om det är något bra eller dåligt, men just nu känns det dåligt. Jag har jobbat alla, precis ALLA dagar i februari (nej förlåt nu ljuger jag lite, var ledig den 1:a..) och så skulle jag ÄNTLIGEN ha ledigt idag och imorgon. Som en liten helg mitt i veckan. Men nej, då ringde ett av mina jobb nyss och undrade om jag kunde jobba mellan 12-15 idag. Och vad gör jag?! Säger ja såklart. Så det blev ingen ledig dag för mig, inte ens sovmorgon tog jag.
Jag är alltså bara ledig imorgon (om jag inte får en förfrågan och är dum nog att säga ja..) sedan jobbar jag både dag och natt i helgen. Dag och natt. Jag kommer ju gå in i väggen... Önska mig lycka till. Och håll gärna tummarna för mig!
 
Nu tänker jag kolla ett avsnitt av Sex and the City innan jag måste ringa den idiotiska A-kassan (som ALLTID ska krångla massor och alltid, verkligen alltid "behöver mer uppgifter och intyg" Någon som känner igen det?) och sedan förbereda mig för jobb innan det är dags att börja promenera dit. 
 

 
Man ska väl kanske inte klaga på att man har jobb, men det vore ju underbart om det var lite mer uppdelat. Hade
liksom ingenting i princip i December. Ganska mycket i Januari och sen nu otroligt mycket i Februari. Så missförstå mig inte. Är bara så trött just nu men vill inte tacka nej till jobb för att sitta hemma och ta det lugnt liksom..
 
Njut av era lediga dagar allesammans!!

5

Guess what? Idag blir min blogg fem år gammal! Helt otroligt. Tänk att jag ännu inte hittat en bättre bloggportal? Haha nej men, den här är ju inte så som jag vill ha den, men då är det betala som gäller och det känner jag inte riktigt att det är värt. Är ju ingen känd bloggare och dessutom verkar man inte kunna tjäna någonting alls på blogg.se så varför ska jag betala dem då?
 
Jag kan i alla fall säga att min blogg fått ett bättre utseende (enligt mig), något mognare inlägg och en mer sparsam uppdatering! Hahah, bloggade väl ca fem gånger om dagen ibland då när jag startade upp bloggen. Galen. Väldigt mycket klagande också, men ja, det var väl skönt att skriva av sig ibland!

 

VALENTINES DAY

// Fick en jättefin kopp, te, tesil och choklad av F, och Lindt choklad av mamma och pappa <3 //

Som jag skrev i förra inlägget så har det blivit massor av jobb denna månad. Har faktiskt bara varit ledig den 1:a denna månad! Så imorgon blir det 15:e dagen i rad som jag jobbar, är dock olika arbetstider så jobbar ju inte 8h varje dag eller så. Då hade jag nog inte klarat det så bra som jag gör nu, haha. Största nackdelen med att jobba så mycket är att jag blir otroligt trött på kvällarna. Alla hjärtans dag till exempel (igår), då jobbade jag till 16:20, och sedan blev det en god middag med F och hans föräldrar, efter det åt jag lite choklad och så och sedan somnade jag. Ungefär så såg kvällen ut.. Inte så jätte romantisk, men var väldigt skönt att sova kan jag lova! haha.
 
Idag slutade jag 14:00, då blev det en promenad hem och efter det har jag bara latat mig i soffan, otroligt skönt. Nu ska jag fortsätta sitta här och lyssna på musik innan jag beger mig hem till F.

CRAZY

Galen månad måste jag säga, i alla fall som det ser ut just nu.. Jag var ledig den 1 februari, en söndag. Men sedan dess har jag jobbat varje dag. (och ja, det är fem dagar sedan dess, vilket är en normal arbetsvecka för dem flesta) Men jag får inte ledigt i helgen, utan då ska jag jobba, både lördag och söndag. Får jag ledigt sen då? Nej då jobbar jag hela den veckan också (förhoppningsvis inte på fredagen i alla fall, behöver en dag vila tänkte jag) jobbar även helg alltså.
Efter det kommer v.8, alltså lov i skolorna (tror jag?) och då pratades det om att jag skulle behöva jobba hela veckan, inte fått tider än. Bara söndagen är klar där.
 
Jätteintressant inlägg förstår jag! (not..) Men jag var bara tvungen att dela med mig av det. Kommer vara stolt över mig själv om jag klarar det! Men blir bara mer och mer förkyld nu för varje dag som går, så får se om jag lyckas hålla mig på fötter!
 
Bilden tog jag förresten igår, utanför förskolan som jag är på just nu. Jag och F fattade ingenting först, men den hade helt enkelt vält! Haha. Alla som gick förbi tog kort så jag var tvungen jag med.

RSS 2.0