SOMETHING NEW

LÄNK TILL NYA BLOGGEN - 
 
Nu har jag haft denna blogg flera år, och aldrig känt mig helt nöjd med varken bloggens utseende eller mina inlägg. Så, nu har jag gjort någonting åt det. Jag har gjort en ny! Nu hoppas jag verkligen att det kommer kännas bättre, en liten nystart liksom. Kommer inte att ta bort denna men förmodligen inte skriva mer här. Hoppas ni följer med mig till den nya, puss & kraam ♥

WORKDAY

  
 
Jobbar 8:45-21:15 idag. Inte världens roligaste tider såhär en helg måste jag säga. Men är ledig hela nästa vecka förrutom torsdag så ska väl inte klaga!
 
Snart är det förresten tre år sedan jag gjorde halkbanan (samt tog några lektioner osv.), så,  nu ska jag ta tag i detta igen och skaffa mig det där körkortet har jag bestämt. Av någon anledning var jag inte speciellt intresserad av att ta det då (för tre år sedan), plus att jag jobbade heltid i butik vilket betyder att man börjar "sent" och slutar sent. Alltså sov jag längre och på kvällen hann jag inte mycket mer än äta och sova.
 
Nu blir det istället att ta ledigt från jobb när jag behöver för att få detta gjort, vilket jag hoppas inte blir mer än ett par gånger.
Är liksom 23 år snart så känner att det kan vara på tiden. Kan ju vara bra att ha.

RSS 2.0