Pakeeeet!

Jag har fått paket :D alltid lika roligt, även fast jag visste vad det var. Köpte nämligen en parfym för några dagar sedan, haft haft samma parfym i ungefär tre år nu.. Kanske borde skaffa en annan lukt också, så att jag har två liksom. Kanske är bra med lite variation ibland? Men jag gillar att ha en parfym som liksom luktar mig, för det gör den här, i alla fall för mina nära och kära som har luktat på mig under dom här åren ;) hahah.


30/11

Sitter i skolan och ska snart få gå hem! Kommer nog att somna direkt.. Är så sjukt trött, fortfarande. Måste lägga mig i tid idag, när nu det är.. Har inte gjort ett skit i skolan idag, bara fixat praktik. Men det var inte så svårt, frågade Peter (min kusins man) om jag kunde få vara hos dom, som jag var förra året. Blir ju bara två och en halv vecka nu. Så imorgon ska jag ta mig dit, på något sätt.

Har lämnat in två uppgifter också, som jag gjorde klart i helgen med min älsklings hjälp! Skulle inte klara det utan honom. Men, fick en ny uppgift idag, eftersom jag fick ig när man skulle svara på frågor om filmen V för vendetta så nu ska jag skriva ner alla svar. Kommer jag aldrig att klara eftersom jag inte fattade filmen.. Blir att kolla på filmen igen och göra sitt bästa. Fast det kommer nog innebära ett ännu starkare ig... Herregud vad allt ska gå dåligt för mig :(

Vad kan jag göra förutom mitt bästa? Ingenting antar jag. Det blir som det blir. Nu ska jag hem och bara ta det lugnt, sova, äta, ta reda på hur jag ska göra imorgon och ja, sen sova meeeer.




Blir att hålla på med färg och sånt på praktiken, antar jag. Finns inte så mycket att göra där, men jag orkar inte söka nått annat. Måste också säga att jag är trött på att sno massa bilder från google hela tiden. Måste se till att börja ta fler och egna bilder!!

Nu har jag skrivit av mig lite, och har inget mer att tillägga för tillfället. Nu går jag hem! Byeee

Världens tröttaste

Sjukt trött idag. Vet inte vad som har hänt men jag känner mig riktigt död, ont i huvudet har jag också. Imorgon är det skola som gäller. Har ju ingen praktik så måste väl söka det, men jag orkar inte. Kommer ju bara bli för två veckor plus att jag har massa tandläkar/reglering saker nästa vecka. Alltså blir det lite mindre än två veckor till och med.. Så onödigt då ju!

Aja, jag får väl se vad min mentor säger. Och vad alla butiker eller var jag nu ska fråga säger.. Nu ska jag nog sova snart, eftersom jag är så sjukt trött. Någon gång ska jag börja skriva lite mer intressanta saker och lite mer/roligare bilder, kanske, om jag orkar. Haha vi får se helt enkelt.. Godnatt!

27/11

Hej!

Lördag, och jag har bara varit hemma hela dagen. Älskling sov här inatt, han kom hit när jag hade slutat jobbet så tände vi ljus, åt mat från spicy hot och kollade på film! Hade det jätte mysigt^^ men sen någon gång så somnade vi i soffan och vaknade vid halv fem eller nått och då gick vi och la oss, haha :) han åkte hem vid tre eller fyra någon gång. Efter det så har jag bara tagit det lugnt, ätit, shoppat lite, spelat sims 3 och nyss kollade jag på filmen kärlek på menyn som gick på 3an. Den var bra tycker jag! :) Men nu ska jag göra något annat, är egentligen jätte trött men har ingen lust att sova än.. Blir nog inte så sent i alla fall.



25/11

Nu har jag inte bloggat på ett tag.. Det beror endast på att jag inte har ett skit att skriva. Har jobbat hos mamma tisdag, onsdag, idag och ska jobba där imorgon också. Sen har jag tre veckor till som jag ska ha praktik, finns ett problem med det bara.. Jag har inte hittat nått än :( inte letat heller... Så går det när man är lat. HUR FAN SKA JAG GÖRA NU?! Jävla bajs.


Jag vet att jag inte ser bra ut, och jag vet att man inte borde skriva så för då tror nästan alla att man vill höra typ "neej du är as snygg!! blablabla" men så är inte fallet. Det här är nämligen MIN blogg. Då borde det vara fler bilder på mig, tycker jag, typ. Och jag försöker, men måste få liite bättre självförtroende först. Såå, visst är min bulle cool? :D hahah


Juste! Måste ju säga att imorgon så kommer min älskliiiing hit :D i´m happy with you  hihi

Film!

Shit vad bra det går att plugga alltså, eller? Haha nej inte alls. Har i alla fall gjort något idag men just nu sitter jag och Josefine och kollar på film, Scott Pilgrim blabla vad den nu heter, den är grym. Kollade på den på övernattningen vi hade men då missa jag början och halvsov i mitten av filmen så.. Ja, nu får jag se hela :D om vi hinner kolla på hela då.

Måste bara säga att jag är riktigt sugen på donken. Mmm skulle vara så jävla gott :( måste nog dra och köpa nått snart.. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen :D

Skolan..

Fan vad tråkigt det här är. Sitter helt ensam i ett jävla grupprum och fryser :( inte alls kul, vill bara hem! Måste försöka plugga också, men orkar inte ens börja eftersom jag är så sjukt trött och har en massa andra tankar i huvudet just nu. Vet inte vad jag ska göra.

Hos Gustav!

Dålig uppdatering här nu. Men jag är hos Gustav! :) Vi har haft jätte mysigt hela helgen, tänt en mysig brasa, druckit glögg, ätit glass, pizza, kollat massa filmer osv! Just nu sitter vi och pluggar.. Eller, han sitter och spelar på någon sida nu och jag skriver lite kort här, så bra går det med pluggandet alltså! Haha ;)

Imorgon blir det att gå upp jäääätte tidigt och åka in till eskilstuna igen för att gå till skolan.. Usch vad tråkigt :( nu när alla andra är på praktik dessutom. Jag har iofs också praktik men ska vara i skolan varje måndag. Nu ska jag försöka plugga lite igen!

Utgång!

Nu drar jag! Blir utgång med braiga personer och sen hem till älskling inatt. Yeeeeeah i like it

Namnsdag!

Vet ni en sak? Idag är det min namnsdag! Så. Nu vet ni det :D hahah. Fast det har mina två systrar faktiskt också :) så grattis till er och miig! Nu måste jag sätta lite fart.. Eller, har faktiskt inte så mycket att göra, ska bara klä på mig och fixa håret lite tror jag. Värst vad jag kan vara snabb ibland, blir förvånad :| haha

Bild från min födelsedag.


Maaaat

Hade tänkt äta pannkaka nu. Men sen hittade jag en pizza och ja, jag är ju som jag är. Så det blev pizzan som tilltalade mig mest! Hahah.. Nu är den klar så nu ska jag äntligen få äta :D


Jävla kort....

Alltså, jag får damp. Hoppas jag hittar pengar... Är ju seriöst as svårt att installera det!!!!! Åååååh.... Ursäkta men har lite damp just nu. Ska nog sova, är sjuk och dör snart. Måste vara frisk imorgon! Nattiii


Måste bada oftare.

Nu har jag badat, det var jätte skönt och mysigt med massa tända ljus. Tog lite mysiga bilder med mobilen men har tappat bort den lilla grejen som man måste ha för att lägga in bilderna på datorn... Inte så kul :( men den kommer väl fram någon gång!

Här kommer några bilder på mitt badvatten! Och ja, bilderna är inte så fina men det var de enda jag hann ta, hade lite brotom :( såå, dessa får duga!



18/11

Heeej.

Jag kan ju börja med att säga att jag är sjuk. Inte så allvarligt sjuk men har ont i huvudet och ja, kroppen. Sen är jag full med slem i hela huvudet också, kul att veta va? Haha nej förlåt, jag ber om ursäkt! Jag gick hem tidigare idag, var ändå klar med det vi skulle göra och är som sagt sjuk. Ville hinna vila så att jag förhoppningsvis känner mig bättre imorgon. Imorgon ska jag nämligen ut, om allt fixar sig och så!

Nu ska jag ta ett skönt bad! Var jätte längesen jag badade :( så kände att det var dags nu. Kanske är ett bra botemedel dessutom? Får hoppas det :)

Sen måste jag bara säga att... Du är bäst Therese! :D Blev verkligen jätte glad av att läsa ditt inlägg, du bryr dig så mycket, är jätte söt, snäll och allt! Kommer att sakna dig också. Vi får se till att träffas någon gång, ibland, eller nått! Jag gillar dig :) hihi PUSS! ♥

Hej folket! :D

Det här är helt otroligt. Emma har gett ett stort förtroende till mig... "Jag litar fullständigt på dig.. :D" Här sitter jag, inloggad på hennes blogg, och hon har åkt hem. :D
Jaaa jag ska presentera mig. Jag heter Therese Engberg och går i samma klass som Emma. Och det här är min blogg; http://youcantreachme.blogg.se :D

Att gästblogga här är kul, för... Emma kan inte hindra mig från att härja. ;D Inte för att jag kommer göra det, för jag är en snäll person som bara gör snälla saker. Oftast. :D Så nu ska jag skriva om Emma, ur min synvinkel.

Emma Sundberg.
Jag vet att Emma började i våran klass ungefär två-tre veckor efter oss andra. Innan hon började på John Bauer så gick hon på St: Eskil. Hon insåg att Eskil inte var något att gå på så hon började här på JB, smart val! ;) Emma är väldigt söt, otroligt söt! Hon är en sån där glad och söt tjej som man bara tycker om direkt när man ser henne, hon sprider glädje och man blir glad när man ser henne glad. :'D
Jag har aldrig riktigt pratat med Emma sådär på riktigt... Men hon är verkligen inte svår att prata med. När man väl har börjat prata så flyter resten bara på.
Emma Sundberg är alltså; Söt, snäll, rolig och underbar! :D <3

Jag hoppas att du kommer få det bra, hela ditt liv. :* För jag kommer sakna dig när vi tar studenten. Inga mer stolpar eller jättar. :< PUSS PÅ DIG! <3

/Therese Engberg (http://youcantreachme.blogg.se)

Fult, jätte fult, otroligt fult

Handelsbanken har världens fulaste kort... Trodde jag äntligen skulle få ett fint nu när jag byter till Visa, men nej, det är lika jävla fult det! Fula tråkiga färger och föreställer ett grönt element typ och någon sovande tant?! Usch vad fult. Undra vad det kostar att fixa ett kort med egen bild? Kanske ska göra det.. Har tyvärr ingen bild, det orkar jag inte med nu. Har tillräckligt med annat att tänka på och är så seg att jag inte ens orkar ta kort! Inte bra.

Seeeegt

Kan man vara segare? Gick upp nio för att åka till skolan och sen fixa en sak på biblioteket. När jag kom hem så blev det soffan och tvn direkt och sen somnade jag och sov läänge. När jag vaknade blev det tvn igen.. Haha rolig dag eller vad säger ni?!


Har inga nya bilder, så här kommer tre bilder från när jag var i grekland förra året. Saknar det massor, vill ha värme, nu!



Min helg! Lite kortfattat..

Söndag.. Varför går helgerna alltid så fort? I fredags var jag, älskling, lucas, paulo och david på heron city och kollade på Jackass 3D! Den var faktiskt riktigt bra :D förutom en viss scen som jag höll på att spy av. Jätte jobbigt att bara skriva det här eftersom jag påminns av det och mår redan illa.. Fyfan vad äckligt det var, jag var tvungen att blund och tänka på annat men fick ändå kväljningar!

I går så var jag hos älskling eftersom jag sov hos honom. Vi gjorde inget speciellt under dagen men lite senare så åkte vi hem till mig för att jag skulle fixa mig och så för att lite senare åka till hans syster där jag, älskling, lucas, david och skoog skulle förfesta lite :) vid halv tolv(?) så gick vi till epic och var där tills det stängde. Hade riktigt kul så det vart helt klart en lyckad kväll! Träffade bland annat samme där också!

Idag så har jag sovit.. Sov till typ två tror jag. Sen så diskade jag och gustav städade och sen drog vi hem till mig för att han skulle hjälpa mig att plugga lite. Han åkte hem vid typ åtta och sen dess så har jag bara kollat på tv och ätit, nu ska jag snart sova tror jag.. Kanske plugga lite först. Imorgon ska jag upp vid halv nio, ska ha utvecklingssamtal men annars är jag ledig! Skööönt

Jävla dator..

Varför lyckas datorn alltid få en att sitta alldeles för länge vid den? Slutade vid 12 idag och efter det åkte jag och pappa till banken och sedan ica maxi. När vi kom hem så åt vi och jag skulle gå ut med morris.. Men istället så fastnade jag här och har suttit här ett tag nu! Måste verkligen gå med honom nu, sen ska jag hinna duscha och så för att dra till skolan igen vid sju någon gång.




Plugg, plugg, plugg..

Nu orkar jag inte mer, har pluggat ganska länge nu men inte kommit långt alls. Så nu ska jag äta lite coco pops och sen ska jag krypa ner i sängen med älskling! Hihi

Geeeet

Hahahahahah vilken söt och samtidigt så ful get! :D

Mitt första sendrag

Ajajajajajj :( fick nyss mitt livs första sendrag! Min ena tå flyttades ju över den andra tån?! Herregud, sendrag är ju riktigt dramatiskt. Riktigt ont gjorde det ska ni veta (ni som inte haft det manar jag då.. eller gör det kanske ondast i foten?) aja, nu vet ni det.

Jag tror jag börjar bli sjuk, eller, jag börjar bli sjuk. Men kanske bara är någon liten förkylning, får hoppas det i alla fall. Har nyss legat och sovit en timma och försökt plugga, men det gick ju som det brukar. Lite senare är det House! Nice säger jag bara.


Jag som liiiten bebiis typ! Ganska söt va? :D haha, längesen jag satt vid skoldatorn så hittade lite gamla bilder! :) bland annat den här då, på mig som liten vid köksbordet. Med en badanka?

7/11

Vaknade så sent som typ 20 i två idag.. Ganska skönt faktiskt eftersom jag ändå inte har någonting alls att göra idag. Nu sitter jag bara och kollar på Disney Channel, just nu är det knatte, fnatte och tjatte. Jätte längesen man såg det! Haha aja, har inget mer att säga..

Sleep.... ZzZzZz

Klockan är inte ens tio än, det är lördag och jag har sjukt tråkigt.. Tror jag ska gå ner till mitt rum, hissa upp ryggstödet på min high tech säng (haha..) och sen kolla på någon film jag har på datorn (och som jag redan sett minst en gång i alla fall..) tills jag blir trött och kan sova. Kul lördag va?..


Måste bara säga att jag har världens sötaste hund! Han heter Morris och är 8 år. Jag älskar honom, här kommer några bilder på sötnosen!

Inget är så svårt som att vara ensam..

Ni har förstört mitt liv, faktiskt. Drömmer om er nästan varenda natt. Att ni ber om förlåtelse, att allt kommer bli som vanligt. Men så är det inte, jag måste inse att ni är falska, att ni inte är dom jag trodde ni var, eller att ni förändrats sjukt mycket och kanske blivit hjärntvättade eller nått? Inte fan vet jag! Allt är så sjukt. Så Jävla töntigt och äckligt. Jag måste släppa taget helt och vara glad för det jag har, ni är ändå inte värda mig, inte värda någon , så som ni beter er. Omogna. Riktigt jävla omogna.


MAAT

Åh, mamma kom hem med lite donken!  As gott nu ju, när man är lite halvt sliten... mmmmm vad gott det ska bli!

MORRIS I MITT HJÄÄÄÄRTA





Oj, har inte duschat än.. Måste nog skynda lite nu, har lite att fixa! Tror jag, haha... Och vet ni? Jag gillar min kamera. Den är skojig. Morris har till och med börjat ignorera mig nu istället för att bli sur! :D det måste nog betyda att jag tagit för många bilder på honom nu. Tur att jag i alla fall inte använder blixten då.. Hihi han är så söt^^

5/11

Heejsan!

Idag är det fredag! :D Underbart. Fyllde år igår, 18 år, jag är stor nu. Och idag blir det krogeen!! Eller, ikväll kanske man säger. Innan det ska jag bara äta, duscha, klä på mig och sen vid typ fem (tror jag) kommer älskling hit och sen går vi väl till hans systers lägenhet där vi ska vara innan vi går ut :) nu ska jag fixa lite låtar till min iPod, behöver verkligen nytt!

Min snygging!! Tagen med nya kameran jag fick igår, hihi. Och ja, jag tycker bilden blev coool!

Storstädning..

Städat hela dagen idag också! Haha, snart dör jag nog.. eller, har inte bara städat. Här köpt en ny lampa, en lampknapp, "gardinsaker" och bullar. Sen har jag ju skruvat och fixat eftersom jag skulle sätta upp lampan och en gardinstångsak. Aja, har i alla fall gjort massor. Men är ändå inte klar :( Tror inte jag orkar göra mer idag, eller nej, jag ska inte göra mer. För nu ska jag kolla efterlyst och sen ska jag fixa naglarna, ha ansiktsmask och duscha för imorgon ska jag upp tidigt och åka till stockholm! :) då är det ju min födelsedag också! hihi :D

3/11

Eftersom klockan är över tolv så är det redan den tredje november! Nu går det snabbt.. Idag har jag och Gustav fixat lite i mitt rum, och sen har jag klippt mig, solat, "byggt" lådor, försökt städa lite och kollat på House såklart! Mitt rum är verkligen inte det lättaste. Blir inte klar tills jag fyller som jag ville men det är ju inte sååå mycket kvar nu i alla fall.

Nu ska jag typ inte göra något speciellt, ska nog sova snart tror jag. Är jätte trött och måste ju hinna göra nått i rummet imorgon också.. Usch vilket jobbigt lov. Ingen vila alls! Pusshej:*

1 november

Idag har jag och pappa varit på Ikea. Hittade några ramar och en lampa och några lådor och lite smått. Allt som jag skulle ha fanns inte :( det får jag fixa på annat sätt, haha alltså leta i någon annan affär. Nej nu måste jag gå och duscha för vid fem typ kommer min älskling och då vill jag ju såklart vara fräsch ;) haha vi "firar" ju faktiskt fem månader idag

RSS 2.0