Hej snygging




Vill bara säga att prison break är så sjukt jävla bra. Jag är helt beroende. Det är så bra, spännande, obehagligt och blir liksom aldrig tråkigt. Det händer någonting hela tiden. Alla som inte har kollat/följt prison break borde göra det nu, för erat eget bästa. Måste bara säga att det bästa med prison break nog ändå är Michael Scolfield (Wentworth Miller) som är så javla grym! Sen så är han ju snygg också, det är ju alltid ett plus ;) haha nej men, jag tyckte faktiskt inte han var snygg alls i början men när man kollat några avsnitt så blir han liksom det, eftersom att han är så jävla bra. Hoppas Gustav läser det här sen när han kommer hem och blir svartsjuk. Nee jag bara skoja, han blir faktiskt aldrig svartsjuk, lite tråkigt :( eller det kanske är bra? Fast jag vill ju veta att han verkligen tycker om mig och vill ha mig för sig själv! Hahah nej det är nog bäst att sluta skriva nu när jag ändå kommit bort helt från ämnet. Blir att kolla på ännu ett avsnitt av PRISON BREAK! Hihi ;)

EGO




Ja, såhär såg/ser jag ut idag. Plattat hår och allt. Tänkte att jag kunde platta det nu när vi skulle ut men så blev det ju inte så! Nu är jag i alla fall hemma och jag har haft en mycket trevlig kväll :D med film, ett par öl, promenad och, håll i er nu, DONKEN! Yeey, köpte plusmeny och fick ett grymt snyggt glas! ;) hihi ja, jag är beroende av både donken och cola :( och prison break också för den delen. Ska kolla på ett avsnitt (eller kanske två) innan jag går och lägger mig. Får ju inte bli allt för sent för imorgon är det ju en ny dag, som inte är värd att sova bort! :)

Onsdag

Det är helt sjukt vilket underbart väder vi har nu här i Sverige! Har legat ute och solat hela veckan, men idag var det nästan för varmt så gick liksom in mitt på dagen och började kolla serie istället för att sola, inte likt mig. Skulle blivit utgång idag också men det blev liksom inte som planerat. Nu ska jag istället hem till Josefine och ha filmkväll med henne, myys! :)


Har busat lite med herr Morris också! Han är bara för söt. Han får sina små "bus ryck" ibland, idag kom det efter att han fått simma lite i poolen :D hihi

Hemma hos älskling

Sitter hemma hos min Gustav helt ensam, eller nej, Lisa och Sigge är hemma ;) haha. Gick inte upp förän typ halv ett idag, gick ut och solade lite, åt frukost och nu sitter jag här medans min man är på jobbet. Minns inte ens att han gick imorse, jag kanske inte ens vaknade? En riktig jävla sömntuta är vad jag är :( midsommar firades med boysen och Johanna! Kul var det :)

Ikväll blir det bio och äta massa gott om det blir som vi planerat :D vet inte vilken film än men om en timma ungefär kommer älskling hem så vi får väl bestämma film då ;) nu ska jag sluta skriva och typ, läsa runt på lite andra bloggar! Byee :*

ETT KORS †



Detta örhänge hittade jag för några dagar sedan och bestämmde mig för att jag bara måste ha det, det var då tyvärr slut i lagret så det gick inte att beställa.. Idag så orkade jag inte vänta längre så då skickade jag ett mail och frågade om det kommer att komma in fler och fick då svaret att det finns nu! Yeey :D haha, så nu är det snart mitt!

Btw så funkar det att infoga bilder nu som ni kanske ser ;) Nu ska jag nog gå en liten promenad tror jag. Så jävla tråkigt att vara ensam.. Hela familjen är i sundbyholm och här sitter jag helt ensam i min källare :( ska nog flytta upp datorn, känns inte lika ensamt att sitta där uppe!

Update: Promenaden gick inte så bra.. Hade helt glömt bort att jag inte är helt frisk än (är hostig). Men jag gick i alla fall i ca 40 min fast en lite kortare runda än vanligt, ganska bra ändå tycker jag!

Torsdag

Jaha, nu har min blogg blivit cp så man kan inte infoga bilder... Men men, tänkte bara säga att jag sitter och nördar lite Sims 2! Haha det var verkligen sjuukt längesen, var ju typ beroende av det förut :o Och ja, jag spelar sims 2 även fast jag har 3an, 2an är ju mycket roligare.. Onödigt köp! Har ätit donken också, är jag tjock eller är jag tjock?! haha :( kanske blir en promenad ikväll?

Imorgon är det ju fan midsommar också, ser inte fram emot det alls. Fan vad snabbt tiden gått nu, känns inte ens som att det blivit sommar än tycker jag. Hoppas det blir bättre väder snart så jag kanske kanske får lite mer sommarkänsla!

Camkul



Haha vilka är snyggast i stan? Jo, det är EMMA & WILMA!! Yeey ;) Nej jag bara skoja. Jag och Wilma camar lite och typ gör konstiga miner osv, ganska kul. Ville testa om min blåa fina sak fungerade men ångrar mig nu, hon dödar nämligen mina öron :( aja, nu ska jag sluta skriva och typ fortsätta snacka med Wilmis. Sen ska jag kolla klart på ett Sons of anarcy avsnitt som jag började på för några timmar sen, haha :)

Tisdag

Idag har jag varit på stan med Wilma! Hittade lite saker, inte alls mycket men blev ändå ganska dyrt med tanke på att jag inte har så mycket pengar :( är liksom massa rea också men köpte jag en enda grej på rean eller? Nej, såklart inte. Blev donken också.. bad girl, haha. Wilma fick lite dåliga nyheter också, stackarn :( men det blir bra ska du se! ♥

Först var det fint väder, sen regnade det, sen blev det fint igen och nyss regnade det massor. Nu är det strålande sol igen och ja, vädret har verkligen humörsvängningar. Tror jag ska kolla på en serie, ganska mysigt att sitta i sängen under täcket, speciellt när det regnar ute så jag hoppas det börjar snart igen! Haha :)


"Uppdrag - Hämta filt" haha (y)



Hahah igårkväll så var jag och Wilma lite uttråkade och ville gå ut och hoppa studsmatta men sen när vi kom ut upptäckte vi att det regnade. Så jag fick ett uppdrag istället, att hämta en filt som låg mitt ute på gräsmattan i regnet!

Idag frågade jag mamma varför filten låg där ute? Jag sa också att jag hade burit upp den på altanen eftersom att det regnade och den var alldeles blöt. Hon skrattade och sa att det var för att det var ett getingbo i den och att min kusin Caroline hade gjort likadant (alltså burit in filten)! Men sen sa hon att det var lungt för att det hade kommit en igelkott och ätit upp getingboet. Hahaha jag fatta ingenting, fett skumt allt blev.

Måndag

Vet ni?! Jag måste bara säga det här.. I lördags (den 18, hehe) så såg jag en livs levande rävunge för första gången i mitt liv!! Och ja, jag tycker det är coolt att se ett djur som jag inte sett förut, i verkligheten alltså. Den var jätte söt :D Det var när jag, Gustav och hans hund Milla var ute på promenad i skogen som Gustav frågade vad det var som stod där framme på stigen, då kollade den upp och hade världens sötaste rävansikte :D haha, men sen sprang den iväg :(


Milla och räven (a) hihi

Igår kom Wilma hit, vi kollade massa på Prison Break och så filmade vi lite, det kommer upp senare om det funkar att lägga upp dem (som det inte verkar göra just nu). Vi gick nog och la oss vid tre kanske och somnade ännu senare, kan vara därför vi inte vakna förän tolv någon gång. Sedan dess har jag bara solat en stund, men det började regna ganska snabbt (tror vädret har humörsvängningar..) så då gick jag in och satte mig här vid datorn..

STUDENTEN




Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera! Men ja, förra lördagen alltså den 11 juni så tog jag STUDENTEN! Yeey :D Haha det blev i alla fall en helt underbar dag som jag aldrig kommer att glömma. Önskar att jag kunde få uppleva den igen, men det kommer jag ju tyvärr aldrig att få. Sorligt, väldigt sorgligt faktiskt.. Sen på söndagen så åkte jag hem med älsklingen till honom och där har jag varit tills idag. Därför har jag inte bloggat något, ville nämligen lägga upp några bilder från studenten och hade inte bilderna då. Ändå lägger jag bara ut två bilder nu, det får faktiskt duga! Kaanske kommer mer någon annan gång. Men tråkigt nog så har jag faktiskt inte så många bilder från studenten eftersom att jag var så dålig och inte ens tog en enda bild. Så alla bilder är liksom på mig och det känns ju ganska ego att lägga ut många då, haha.

Inte långt kvar nu




Shit, jag tar studenten om fyra dagar. Det är så jävla nära nu, och jag vill inte ens. Har längtat sen jag.. hmm... började i femman kanske? Haha nej jag vet faktiskt inte men jag har varit skoltrött så sjukt länge och nu vill jag inte ens sluta? Vill inte fortsätta heller men ändå.. Vad händer sen liksom? Och jag har fortfarande inte allt klart till studenten, är klar med skolan och så men det är ju massa annat som ska fixas. Önskar att jag var lite mer taggad, att allt var solklart och att, nej det kan jag nog inte skriva här. Men alltså nej, studenten känns inte som att den kommer bli så rolig. Hoppas att det blir bättre än vad jag tror och att det inte kommer bli hemskt att inte ha skola eller jobb sen. Hur fan ska jag skaffa jobb?! Vet inte alls vad jag vill jobba med liksom, vad jag vill bli. Usch, känns inte bra. Det löser sig nog.

Min älskling är äntligen hemma

Måste bli bättre på att ta bilder. Har nämligen inga bilder från min och älsklings återförening, haha alltså från när jag fick träffa honom igen efter att han varit utomlands! Första gången jag traffa honom när han var 19 och efter att vi varit tillsammans i ett år :) Men har i alla fall några bilder från den 4 juni, och jag fick träffa honom den tredje så näästan samma sak ju ;)

Såhär såg jag ut!
Bilderna är tagna runt klockan 10, det var innan vi skulle ta tåget till stockholm (summerburst) :)

Bra fotograf?

Eh ja, det var egentligen bara jag som ville ta bilder, som vanligt.. :(

puss (?!)



P.S
Nu har jag blivit blogg galen och lagt upp tre inlägg idag.... Som knappt har med idag att göra?!
Sen måste jag också säga att jag måste lämna in datorn imorgon :( och..
Nu ska jag ut och gååå, så jäkla bra jag är. Hehe

4 JUNI



Bilderna är från Stureplan.se, hade tyvärr inte med mig kameran och har därför inte kunnat ta några bilder själv :( (är inte alltid så smart att jag använder mobilkameran.. inte för att den är så bra men ändå)


I lördags var jag, Älskling, David, Lucas och Skoog på Summerburst i stockholm! Det var riktigt bra faktiskt :D men vi var där ungefär från fyra till tolv och drog sen på efterfest så man var skapligt död efter ett tag, och nykter, haha... Nej men, benen (mest knäna) var heelt förstörda efter att ha stått och hoppat och dansat hela dagen! :( Det var väl det som var dåligt.. Skulle ha vilat lite mer. Sen var det också sjuukt kallt på kvällen/natten! Men ja, vi hade kul i alla fall :D

Årets första slagsta glass!


Aldrig smakat den förut (coke float) men hört att den ska vara god, så tänkte att det var dags! (Nu när jag typ blivit beroende av coca cola dessutom :(.. inte bra!) Själv har jag inte tyckt att det verkar så gott med glass i cola liksom? Och nej, trots mitt "beroende" så var det faktiskt inte så himla gott. Inte i början i alla fall sen blev det lite godare, när det blandats liksom :) haha aja, nu har jag ätit slagsta glass i år igen och det var på tiden! Bara det jag ville säga ;)

Hahahah!

Såå jävla söt!! :D

(http://existenz.se/out.php?id=35200)

Fuck

Alltså ååh, vad är det med mig?! Jag är helt slut, har ingen ork till någonting. Inatt (klockan tolv) är älskling i sverige! Jag borde vara hur taggad som helst på att packa och sånt tills imorgon, på att få träffa honom! Men jag orkar inte någonting. Orkar bara sitta i soffan framför tvn och datorn och göra ingenting. Längtar inte ens till lördag heller längre. Fan. Orkar inte med det här.

Hihi

Weeeee!!! Hihi, vet ni? Jag fick precis reda på att jag fick MVG i samhällskunskap!!! :D Förut har jag ALDRIG fått MVG i något, jag har alltid haft högst ett VG. På något enstaka prov kan jag ha fått ett MVG, men inte i en hel kurs. Men nu, sista året, så har jag fått TRE stycken :D helt otroligt. Det enda som fattas den här dagen är min älskling. Jag saknar honom.

Har gått 45 min idag också, så här ska det se ut Emma! Yeeah ;)

RSS 2.0