Trötter

Är jätte trött men ändå sitter jag uppe.. Försöker fixa bilderna till mitt projekt men det går inte bra alls, jag är riktigt dålig på att redigera bilder :( men vad kan man göra mer än sitt bästa? Imorgon är jag ledig och det känns otroligt skönt! Jag, och några i klassen ska hem till Therese i morgon. Hoppas det blir skoj. Efter det åker jag hem till älskling och sen på fredag blir det Stockholm!! Längtar :) nu ska jag försöka fixa någon bild och sen måste jag sova.


I skolaan, aass kul. Eller?

Lalalaaa, äntligen snart helg! Eller, är ju liksom ledig imorgon såå :D men idag måste jag tyvärr plugga, som vanligt.. Ska ju lämna in projektet senast på fredag och jag har inte tid att plugga imorgon eller på fredag så.. Nu måste jag snacka med min läärare, bye!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssss = Bati förstör min dator :( (han bytte tangenterna och när jag skulle sätta dit dem blev det sådär..) hihi

Herregud..

Herregud vad mycket det är nu!!! Fick precis reda på att jag missat att jag har matte prov om en vecka exakt. Sen har jag historiaprov nästa vecka och projektet ska vara klart!!! :(

TAXI

Åkte taxi för första gången i Sverige igår! Haha jag har nämligen bara åkt taxi i grekland förut, tror inte jag åkt någon annan stans i alla fall. De som jag åkte med var älskling, skoog, micke, david och lucas! Fast var egentligen helt onödigt för vi hade inte speciellt kul när vi kom dit vi skulle så tog bussen hem igen.. hahah ;)


Tuna park, tåg, älskling!

Sitter och väntar på att tiden ska gå. Klockan sju så ska jag och mamsen till tnua park, jag måste köpa en ny fin sport bh! Om det finns någon.. Sen klockan åtta tar jag tåget till älskling, då kan tiden gärna få gå sakta igen, hihi ^^

Jag just nu! Kul att ta cam bilder, så enkelt liksom. Men bilderna blir dock inte bra alls. På den här bilden ser det ut som om jag har ögonskugga :o men det har jag inte.

Men nu måste jag leta efter mina skor. För imorgon blir det spinning! Undra hur det ska gå.. haha :)

Vääntar..


Sitter och väntar på att min älskling ska komma hit, as tråkigt :( slutade liksom halv 12 typ och sen dess har jag bara ätit, kollat runt på internet och, kollat på tv.. På bilden (som är tagen för några minuter sen) så sitter jag här i soffan, med datorn och framför tvn och bara vääntar på att få pussa min älskling ;) hahah. Han kommer nog snart, han tränar och har bara mage kvar! Niice, hihi :)

GRATTIIS!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min systers och Thereses födelsedag, hurra hurra hurraaa!! Hoppas ni får en underbar dag :D och du med Josefine som fyller år imorgon!! Det var allt jag ville säga just nu, hihi. Kram på eer!


Jag är sååå duktig på ps, eller? ;)

Två supermysiga veckor ♥

Bott med min älskling i två veckor, idag var sista dagen. Känns lite tomt nu :( tänkte i alla fall bjuda på lite bilder som är tagna under dessa veckor, önskar att jag hade tagit bilder lite oftare.. Vill ta bilder lika ofta som jag gjorde förut, är alltid roligt att kolla på gamla bilder och minnas precis hur det kändes när just denna bild togs. Har blivit jätte dålig på att ta bilder nu! Men börjar bli lite bättre nu igen, eller? :)


Feeest!


Det blev väldigt mycket godsaker! ;) hihi


På väg hem från skolan.



Söta lilla Lisa!


Mina två älsklingar lekte lite i snön :)


Tog en promenad i det underbara vårvädret! Innan vi skulle packa och skiljas åt :( buhu

17/3

Det var längesen jag hade så kul i skolan som idag! Liksom, jag Therese och Josefine skulle gå ut ur klassrummet och Therese säger typ att vi ska gå sakta för att vänta på Josefine. Jag väljer att istället gå snabbt, går förbi Therese och rakt in i dörren!! Hahah jag tyckte det såg ut som att dörren var lite öppen och tänkte liksom bara putta upp den.. Men istället står jag mosad emot dörren och tar handen nerh till handtaget och tar mig snabbt ut! Det måste verkligen sett kul ut, det tyckte nog i alla fall Therese som skrattade massor åt mig sen :( hahaha ;) såg ut ungefär såhär:


Nu till en annan sak som faktiskt gjorde min dag! Innan rasten så pratade vi om att vi var jätte sugna på munkar, rosa munkar. Vi sa till Micke (medialärare) att han skulle köpa munkar till oss, vi skojade ju såklart. Efter att vi hade varit på rast så säger Micke "gå in och kolla vad som ligger på era datorer" och vi fattade ingenitng, vi tänkte att han såklart skojar med oss men gick ändå och kollade. Och där, på min dator låg det tre rosa munkar!! Så himla gulligt av honom :D vi blev verkligen jätte glada och bestämde oss för att vi ville föreviga detta ögonblick så, här är resultatet ;)




Spöken? Haha cool bild tycker jag. Det var fler saker som var roliga idag, som det där med mikron, brända fingrar osv. men det räcker att bara jag/vi kommer ihåg det tror jag :)

Kärlek♥


Feta kvinnodagen!

Idag är det både fettisdagen och kvinnodagen. Det låter som en väldigt bra dag tycker jag :) blir att tjocka maassor ikväll ;) hihi. Har inte gjort mycket alls på den här lektionen, har samhällskunskap.. Har mest kollat bilder och lite annat skojigt. Hittade en bild som passar jätte bra in på det jag och Therese snackade om på väg från maten. Det handlade nämligen om citroner först och övergick till självmord osv. Låter sjukt men så sjuka är vi inte, faktiskt.. hahah :)


7/3

Började halv 11, skönt! Älskar att börja tidigt på måndagar. Har haft klassråd och fyllt i någon trivselenkät och just nu gör jag ingenting. Snart börjar matten och slutar inte förän helv fyra, som vanligt.. Imorgon är det fettisdagen, det är min dag det, haha ;) nu ska jag sluta skriva det här onödiga inlägget.

5/3

Tiden har gått väldigt fort idag! Kan bero på att jag låg kvar i sängen till klockan typ, ett.. Men sov inte så länge i alla fall! Låg faktiskt och pratade i tele, först med Emelie och sen med Älskling :) klockan fem så ska jag ta tåget till honom och vi ska ha en mysig filmkväll! Hihi

Jag imorse. Har gammalt smink kvar från gårdagen..

99 dagar kvar nu


Nu är jag (förhoppningsvis) hos Josefine och förar litee! För min del så blir det bara smirnoff ice, lär tröttna på det efter ikväll.. :( haha. Om några timmar blir det 100-dagarsfesen på nybron ;) kanske ses där! Var bara det jag ville säga, pusshej :*


3/3

Jag som vill spara pengar lyckades inte så bra idag. Efter att jag och Emelie hade ätit så gick vi på stan och sen blev jag 261:- fattigare. Bestämde mig nämligen för att köpa en ögonbryns penna! Har aldrig använt det förut men har länge tänkt testa det, hoppas jag passar i mörkare ögonbryn och att jag lyckas få det att se bra ut. Haha ;)
Efter att vi hade varit på Kicks så gick vi förbi The body shop och såg att det var jätte lång kö och sen stog det nått om nån gåva sak och ja, jag ville gå in och kolla. Det slutade med att jag köpte en "mango lip butter", har alltid velat ha såna men tycker att dem är för dyra men idag var det tydligen 20% rabatt så passade på! blev iofs bara 19:- billigare men sen var det ju ett till erbjudande, var man medlem så fick man dessutom en liten goodiebag såå, jag passade på att bli medlem som kostade 100:- också! Man skulle tydligen få tillbaka 100:- i värdecheck sen när man fyller år så, jag tyckte i alla fall att det var vart det :)


Vill heem..

Sitter i skolan och har medieproduktion. Har inte gjort någonting på lektionen idag.. Har redovisning och inser nu att det jag gjort är typ mycket fulare och rörigare än det dem andra i klassen gjort :( orkar inte göra om allt, orkar inte ens försöka förbättra men antingen det eller ett dåligt betyg. Har iofs inte en chans att få mer än G så, kanske ska låta det vara ändå. Slutar typ halt 12 idag, sköönt :) ska äta med Emelie då och sen drar jag hem och typ, sover.


Jag tror han har lärt sig av mig ;) min trötta lilla hund, som ser ut som en liten mus på bilden tycker jag! Hihi

Sötnos


Har inte lagt upp någon bild på söta Morris på länge! Så tyckte det var dags nu. På bilden så har han fått en tom toarulle med godis i som vi vikt ihop kanterna på, det tycker han är jätte skojigt! Visst är han sööt? hihi :)

Har haft rast nu, blev en skinkmacka! Eller den smaka inte skinka men.. Nu fick jag lite choklad av Bati också :D vilken lyckost jag är ;) aja nu ska jag hänga lite på fb, kul va?

2/3

Hej! Måste bara säga att jag lever, än sålänge. Sitter just nu och har mediekommunikation och det går åt helvete kan jag lova. Ska redovisa en sak näste vecka men är inte klar och måste göra om den helt eftersom den är så dålig och ja.. Känns inte bra alls.

Inatt sov jag hos älskling, han följde med mig hem efter skolan och sen bestämde vi oss för att jag skulle följa med honom hem sen med tåget :) vi firade också nio månader igår! Tiden går snabbt.. ♥ När vi kom hem till honom så tränade vi, och jag skojar inte när jag säger att min älskling är sjukt sexig när han tränar ;) haha. Idag tog jag bussen själv in till skolan eftersom älskling är ledig för han ska till stockholm. Höll på att dö var så jävla trött!! Nu är det rast och jag måste äta.

RSS 2.0