TV shows I following right now ♥


Drömtydning

Drömde en så konstig och obehaglig dröm inatt, en dröm som jag inte alls kan koppla till någonting. Så tänkte att jag skulle kolla upp vad det kan betyda, om man nu tror på sånt. Det blev ju ganska blandade "svar", men kan ju hoppas på att jag får tur och lycka i alla fall!


Dyka: Att dyka symboliserar problem, motgångar och svek.

Döden: Om någon annan dör så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.

Misslyckande: Drömmer du att du misslyckas, så betyder det att du kommer att lyckas om du bara anstränger dig.

Olyckshändelser: En dröm om olyckshändelser varslar om någon sorts prövning för dig.

Simma: Om du simmar i din dröm så får du tur.

Allt är så rörigt.



Bara tisdag





Detta är jag sugen på just nu. Är skitarg också. Sitter och lyssnar på hööög musik, det får mig att må så mycket bättre! Men nej, nu får det faktiskt vara nog. Så jävla trött på det här. Oseriösa äckel. Aaaah, vill bara skrika eller nått?!! Hahaha

Konstigt inlägg, men tänker inte skriva ut här vad jag pratar om. Dem som vet förstår. 

Men nu ska jag fortsätta lyssna på min underbara musik och sen blir det att sova, ny dag imorgon. Yey.. Ge mig helg tack!!

Trött tjej

Vill börja med att säga att jag har världens finaste hund.
Från och med idag så ska jag gå ut med honom varje dag innan jobbet, jag som är så morgontrött.. Det gick bra idag i alla fall! Får se om det fortsätter så. Nu blir det ju bara kallare dessutom, usch. Men vad gör man inte för sin bff? Jag får stå ut helt enkelt. Åkt på en riktig förkylning har jag också. Nej nog med klagomål. Livet är bra. Om fyra månader är jag dessutom i Thailand med en underbart fin vän ❤

 


RSS 2.0