ÖVNINGSKÖR

Då har man testat på att köra (lagligt)! Bara några varv på en parkeringsplats blev det, sen var vi "tvugna" att sluta för att det kom en hjärndöd människa på cykel. Han fick för sig att han skulle cykla väldigtväldigt nära och flera varv runt bilen, och samtidigt glo med ett helt dött ansiktsuttryck! Det finns människor till allt. Tänkte skita i honom och försöka köra ändå men det hade slutat med att jag kört över honom så det hade nog inte varit så lätt att få körkort då. Han hade ju massa vittnen (han kom i flock). Aja, får köra en annan dag! Var ändå jätte mörkt och en massa bilar där, det var nog träningar där vid den tiden tror jag.


MUMS

Så jäkla gott. Bra dag idag alltså. Sov iofs bort halva men resten var väl bra. Jag menar, träffat Emelie, fixat en grej som jag behövt ett tag, ätit sjukt god mat, druckit julmust och nu äter jag denna! Har också tagit en skön dusch och packat lite. Och ja, jag älskar att äta. Trots att jag har sjukt ont i en tand.. Jag älskar mat.

Imorgon ska jag träffa min prins! Redan vid typ tio. Puss ♥

Måndag

Detta är vad jag precis åt till middag! Erkänn att ni är avundsjuka?! Såå sjukt gott alltså. Love it.


Life




Söndag

Har varit på handledarkursen idag så om högst fem veckor får jag börja övningsköra! Beroende på hur sega dem är på att skicka handledarintygen eller vad det nu var man måste ha. Så att ni vet liksom.


21 oktober (i fredags). Jag och älskling var på Heron och såg filmen Fright night i 3D. Jag tyckte att den var helt okej när jag tänker efter men då tyckte jag den var jätte bra. Det var nog för att det inte var alls många som såg den så vi satt helt ensamma på våran rad och hade inga framför oss och jag hade dessutom jätte mysigt med min fina pojkvän! Då kan det ju inte bli dåligt liksom ♥

På bion.

Efter bion.

Paradise


Lördag

Ååh nu är jag riktigt sur på mig själv. Min blogg suger verkligen.

Är hemma hos Gustav, själv typ. Han åkte nämligen till sitt jobb för lite mer än en timma sen, mellan fyra och nio jobbar han. Men eftersom han stänger lär han inte komma hem förän runt tio. Så vad jag ska göra nu i typ sex timmar har jag ingen aning om..

Han har ju förresten en lite bättre kamera på sin mobil än vad jag har så jag har ju försökt vara lite duktig och tagit bilder medans jag är här hos honom och har tillgång till den. Hade planerat att lägga in bilderna på datorn innan han skulle iväg så att jag skulle kunna blogga lite för en gångs skull. Självklart kommer jag på det precis när han satt sig i bilen och åkt iväg.. Så jävla typiskt. Nu har jag alltså fortfarande inga nya bilder till bloggen. Men jag får väl hoppas att jag kommer ihåg det ikväll då så att vi kan lägga in bilderna på datorn och sen lägga in dem på bloggen så jag kan blogga när jag kommer hem imorgon eller nått! Ska hem redan med halv tolv tåget för klockan ett ska jag på handledarkurs :) äntligen ska jag börja övningsköra, haha! Bättre sent än aldrig som man brukar säga ;)

100 ♥

Denna dag började jag hos tandläkaren. Inte det roligaste man kan göra liksom. Sen har jag varit på kyrkogården med pappa, hans syster och hans mamma. Något mer har jag tyvärr inte gjort idag, bara sovit lite, ätit och så spelar jag sims nu. Det var det. Skriver mer en annan dag! Försökte förresten blogga från syrrans mobil igår då vi var och träffade lilla söta Nellie för första gången! Men det gick ju inte att publicera det inlägget, typiskt. Aja, bye mina kära läsare! Lovar er, en vacker dag kommer det roligare inlägg.

Torsdag

Så otroligt uttråkad. Idag var min sista jobbdag så nu har jag ingen aning om när jag får jobba igen, om jag ens får jobba igen. Det är typ om någon tar ledigt eller är sjuk.. :( Kanske ska skriva det där jävla cv:t snart och börja söka lite jobb.

Men ja, jag har precis duschat och nu känner jag inte för att göra någonting. Tråkigt att bara sitta/ligga här, tråkigt att sova och orkar knappt inte ens kolla på en serie. Det får nog bli det ändå. Pappa köpte mina favoritchips också (jag bad honom, haha) så kanske ska bygga på med lite mer fett nu till vintern, så jag slipper frysa liksom. Och där kom jag på en till sak, jag måste börja träna eller nått! Orkar inte gå powerwalk när det är så kallt och det börjar dessutom bli lite långtråkigt. Typiskt mig att tröttna på en "träningsform" eller hur man nu säger. Alltså, gud vilket tråkigt och rörigt inlägg. Vet inte ens varför jag skriver nu när jag är så uttråkad, trodde jag att det skulle kunna bli ett roligt/bra inlägg då liksom? Nu får jag skärpa mig. Skriver när jag har något vettigt att säga, typ. :)




Min lilla bebis var förresten hos veterinären idag, igen. För sista gången nu! (Ifall han inte blir sjuk senare i livet då.) Dem tog bort stygnen i ögat och tyckte att det läkt jätte bra! Så nu ska han bara få lite fuktighetsbevarande (eller nått) droppar i en vecka till sen är det klart. Yeey! Har en lycklig hund hemma nu, äntligen :) Här får ni några bilder jag hittade långt bak i arkivet på min sötnöt i snön där han trivs som allra bäst! 


En månad + kanelbulle

Idag är det en månad tills jag fyller! Hihi kul va? Har jobbat idag. Efter jobbet träffade jag min käre vän Emelie på stan och hon shoppade loss ;) haha nej men, hon köpte massa och jag kom hem tomhänt som vanligt :(.

Jag känner absolut ingen lust till att blogga längre nu för tiden, vet inte varför. Kan vara för att inlägg utan bilder är sjukt tråkiga och jag tar knappt några bilder eftersom jag inte orkar bära med mig en kamera överallt.. Sen ska man orka lägga in bilderna på datorn också! Nu tänker jag faktiskt anstränga mig lite och gå och hämta den där jobbiga sladden till mobilen, så att jag kan lägga in en liten bild nu när det är kanelbullens dag och allt! Trevligt va?

"Jobbet" bjöd på kanelbullar från ett bageri som heter Prinsen (tror jag?)! Sjukt gott var det. Inte illa att jobba på kanelbullensdag liksom. Haha

RSS 2.0