Första advent

Denna dag har bestått av att sova med älskling, åkt tåg, städat, skaffat fyra nya tomtar och en ängel, tränat och tänt det första ljuset. Ganska bra dag. Nu är jag riktgit jävla trött och ska sova! Alarmet står liksom på 5:50, ska jobba imorgon. Nu blir det att borsta tänderna, nattinatti ♥

Detta var det enda julpynt jag hade innan.
Och detta är det jag köpt idag! Haha orkar tyvärr inte visa hur det blev när jag ställt dem på sina rätta platser.

Glittrig tomte ♥

Fredag

Sitter hemma hos Gustav i hans säng och dricker te! Han jobbar och slutar inte förän 21.30 typ. Väldigt lång tid kvar. Försöker få ihop ett personligt brev också men det går inte så bra. Sjukt svårt. Blir nog att göra klart det ikväll eller imorgon. Nu ska jag kolla på the vampire diaries och bara väänta. Ha en trevlig fredag alla fina läsare! :)


Gustav lägger aldrig heller in bilder på datorn, så här får ni en gammal bild.
Undrar när snön kommer iår förresten?..

Måndag

Kul att jag köpte träningskort för mindre än en vecka sen.. Jag skulle fått det 100 kr billigare om jag väntat till december men jag tänkte att jag skulle träna massa de här två sista veckorna i november att det skulle vara värt 100 kr. Men jag han bara träna en enda jävla gång för vad händer sen? Jo jag blir självklart sjukt. ÅÅH. Så frustrerande. Är sjukt sugen på att träna men skulle aldrig orka med den här förkylningen :( Hade tänkt att jag skulle ta det lungt och typ sova heela helgen så jag kunde träna igår, men nej. Är nästan mer förkyld. Aja, 100 kr är väl inte så mycket egentligen, och jag kunde ju inte veta att jag skulle bli sjuk. Hoppas bara att jag blir frisk snart så jag kan börja träna. Vill verkligen komma i form. Förresten så är det här ett tidsinställt inlägg. Ligger kanske och sover nu, vem vet med mig. Idag ska jag fortsätta med mitt försöka-bli-frisk-vilande. Med andra ord kommer jag glo på serier hela dagen, äta, sova och sånt. Kan ju vara skönt ibland att inte göra ett skit. Men jag är tyvärr trött på det nu. Vill träna, göra saker. Inte ligga hemma och snyta mig varje jävla minut typ. Min näsa är helt förstörd. Haha :( Hoppas ni kommer ha en bättre dag!



Kanske blir att bo i den här hela dagen?

Veronica Maggio

Som vanligt är jag seg. Men den här gången så beror det på att jag inte hade någon bild (som vanligt, men aa) eftersom min mobilkamera inte har något ledigt minne. Så nu snodde jag en bild. Haha.

Jag var i alla fall på Veronica Maggio i fredags med Emelie och Malin! Sjukt bra var det. Tyvärr fick inte jag någon "high five" som dem två fick, men jag nuddade henne i alla fall.. Hahah ;) Efter det så drog vi vidare och dansade resten av kvällen! Riktigt längesen sist jag dansade, så det var behövligt. Älskar det. Haha :)


Bilden är tagen av (och från, hehe) Malin.

Tisdag

Vet ni? Idag har jag tränat! Fan vad duktig jag är. Har också träffat Emelie en stund, köpt biljett till Veronica Maggio, gått till Komvux, kollat House och packat lite. En riktigt händelserik dag ;) haha, har faktiskt varit riktigt duktig idag. Nu ska jag kolla himym och sen soova! Ska bli skönt, får så ont i huvudet efter jag tränat, kanske dricker för lite? Vet inte riktigt vad det är :( men det är nog bättre imorgon i alla fall. Då ska jag förresten till Komvux igen och sen sätta mig på tåget. Kommer nog bli en riktigt bra dag det med, ska ju på bio med världens finaste kille ;)

Godnatt mina få men trogna läsare ♥ hihi


14 november


Fick merci av min mormors bror i födelsedagspresent ♥ Med på bilden är också en sööt liten sak jag fått av min älskling på alla hjärtans dag ♥ hihi


Idag har jag haft en riktigt tråkig och värdelös dag. Är lite random att jag helt plötsligt ska skriva om min dag förresten, nu när jag knappt bloggar längre liksom.. haha. Men i alla fall så har jag inte gjort ett skit förutom sovit, spelat the sims 3 (men blev sjukt uttråkad direkt så kunde inte spela speciellt länge..) och så har jag ätit mig fet samtidigt som jag kollat på How I Met Your Mother. Tur att jag antagligen ska köpa träningskort imorgon!! Så jag blir av med lite fett och då har jag dessutom något att göra på dagarna..

M Å S T E  S K A F F A  J O B B . Och gå till komvux. Och lära mig köra bil. Och ta reda på vad jag vill bli när jag blir stor. Det är mycket nu.

För 10 dagar sedan

För 10 dagar sedan (om man inte tänker på att klockan är över tolv) så fyllde jag 19 år. Det firades i Stockholm med min fina pojkvän. Blev bl.a. frukost på sängen, lite shopping, massage, jättegod mat och en massa mys ♥

Tänkte att ni kunde få se några bilder från den dagen, men har inte bilderna från Gustavs mobilkamera och det blev tyvärr inte många alls med systemkameran.. Lägger säkert upp dem någon annan dag!



Candy floss

Träffade Emelie en stund idag, gick runt hela stan och pratade massor! Men att bara gå förbi godisland är ju inte det lättaste, speciellt inte när lilla Emma fick syn på sockervadd i skyltfönstret! Haha :( var ju bara att gå in och köpa två burkar. Så jävla gott det ska bli :D och nej, jag äter inte båda burkarna idag. Måste ju spara. Heheh.

Snygg bild va? Jag tror jag är i trans eller nått. Har faktiskt letat efter sån här sockervadd huuuur länge som helst nu. Så är lite glad liksom.


P.S
Jag vet att du vill ha Gustav!!!! (sockervadden alltså, inte mig) Hoppas du är avundsjuk nu. Mohaha.

Dagen före

Idag är en bra dag. Eller ja, den började inte så bra men skitsamma.. Har i alla fall nyss duschat och ätit så nu sitter jag bara och myser i min mysiga soffa. Ska kolla lite serie nu och sen vid fyra kommer mamma hem från jobbet, då ska vi fira mig lite tror jag! Eller ja, kanske inte direkt det vet jag inte. Men äta lite gott och sen så har min syster lovat mig massage :D men har nyss sytt (bara två stygn men har stort plåster) i ryggen så vet inte hur det blir med det. Hon får väl göra ansiktsmassage eller nått kanske ;) Sen i kväll ska jag ta tåget till Stockholm och sova där, älskling hoppar på i Läggesta (hoppas jag!!) så ska vi fira mig lite imorgon, då jag fyller år. Ska bli jätte mysigt! ♥

Haha, happy face! (bilden är tagen den 10 juli)

RSS 2.0