Årets första dopp

Årets första dopp blev av igår! Sjukt duktigt av mig tycker jag. Äckligt kallt var det, ca 17 grader tror jag? Plus dåligt väder. Och det var inte ett vanligt litet dopp jag gjorde, jag åkte faktiskt på en grejsimojs man drar bakom båten! Det var jag, Wilma och Amanda som blev offerna. Fyfan säger jag bara. Det brukar kännas jättevarmt i vattnet när man doppat sig och sedan sitter uppe på den dära saken och åker, det blåser kallt och vattnet SKA kännas varmt. Men nej, det var fortfarande iskallt, så vi fick typ värsta chocken när vi ramlade i första gången.. Men kul var det i alla fall! :)

Nu ska jag kolla på serie och äta popcorn resten av kvällen! Är helt slut så måste gå och lägga mig i tid också, för imorgon är det jobb som väntar.

Utrustning för årets första dopp.

Världens sötaste som snart är hela 10 år.


Words

"Alla barnen har varit ute i solen idag förutom Emma, hon stod i kassan och höll i en femma" Hahaha bra vaaa? Eller vad tycker ni? ;) Nej men, det stämmer liksom. Det var allt jag ville säga. Nu ska jag duscha, kolla serie och sen blir det sängen!


Vampire Diaries

Skönt avslut på dagen - Ett avsnitt av Vampire Diaries. Något som är mindre skönt är att jag åkt på en förkylning.. Det blir väl lätt så när man arbetar bland mycket folk då man inte är van vid det. Trots att jag använt massor av handsprit :( aja, får hoppas att det inte blir värre och att det inte är en långvarig förkylning. Nu ska jag fortsätta kolla serie innan jag ska sova. Imorgon blir det upp och jobba igen! Godnatt :)

 

Sushi lunch

Idag åt jag sushi för andra gången i mitt liv, på lunchrasten, så det blev lite stressigt. Men gott var det! Nom nom. Bilden är tagen från Google. Har ju ingen kamera att ta kort med på min mat längre.. Haha. Måste skaffa ny snart.

Muuh


Sötisshorts

Bara äääälskar mina nya mys-shorts ♥, som jag köpte idag när jag var i Västerås med kusinen! Var bara tvungen att säga det. Nu ska jag snart sova så jag orkar upp och jobba imorgon. Livet är hårt.

Kent

Åkte till Sundbyholm efter jobbet igår. Kent spelade ju där så vi (min familj typ) satt vid stranden och åt massa kex och ost och lyssnade på när dem spelade. Bilden är tagen med min jäätte braiga Sony Ericsson mobil.. Ganska fin ändå va? Idag har jag bara sovit och solat. Är helt slut efter jobbet, det tar verkligen alla mina krafter, men ikväll blir det förhoppningsvis bio i alla fall med Emelie! Mys. Längtar efter popcornen.... Och lite efter Emelie då. Haha nej men, älskar dem popcornen och man äter dem ju inte så ofta tyvärr. Så det ska bli gooott! :)

L.A. Candy

Är helt slut i mina fötter. Är verkligen inte van vid att endast sitta ner i en halvtimma på en åtta och en halvtimmas period, men det är väl något man vänjer sig vid så småningom. Nu är jag i alla fall hemma och har precis ätit, mamma kom nyss hem efter att ha köpt hålfotsinlägg till mig, så snäll som hon är. Tror nämligen jag behöver det tills imorgon för att mina fötter inte ska dö helt, haha.

Fick en liten "present" i brevlådan idag också, om man kan kalla det så när man betalat för det själv ;) nej men, jag beställde lite böcker förra veckan och idag kom dem! Hoppas bara dem är bra nu när jag köpt hela serien. Skitbilligt fick jag det i alla fall. Hoppas jag förstår dem också då de är på engelska. Men det borde inte vara något större problem, i värsta fall får jag väl sitta med google translate! Haha.

Nu ska jag fortsätta vila mina fötter. Måste packa nått också tills imorgon kväll då det blir att sova i husvagnen efter att ha lyssnat på Kent. Ska tyvärr inte in, men det är väl mysigt att sitta utanför och äta kex och ost ;) i alla fall om man är en tjockis inombords som jag!


Ny vecka, nya tag

Solat och tränat, det är väl typ vad jag har gjort idag. Nej men, började dagen med solning, åkte till kusinens jobb på lunchen och åt, sen hem och sola igen. Klockan 18:00 blev det träning! Det vettigaste jag gjort på länge. Det gick väl helt okej om man tänker på hur otränad jag är, så jag är nöjd. Nu blir det film med mamma, pappa, dippen, grönsakerna, kexen och osten! Haha ;)
 

Mys

Sitter och dricker te och kollar på "lillabloggen". Han är så himla bra alltså, haha! Snart blir det sängen och imorgon ska jag och mamma åka till kusinens jobb och käka donken-lunch. Ja, det är mitt påhitt. Är man halvt beroende så är man. :)

Bilden är från arkivet, orkade inte gå och hämta kameran.. Saknar min iPhone!!

Take a bath

Jag tycker det är skittråkigt att blogga utan bilder/läsa bloggar utan bilder, även om bilderna inte är så roliga så är det mycket roligare att läsa ändå. Min iPhone blev stulen för en vecka sedan, den var mitt internet, min kamera, min "kontaktbarhet" och ja, allt typ. Så efter det har jag inte bloggat något eftersom jag inte tagit några bilder osv. Men idag kom jag på att jag faktiskt har en kamera! Så kanske kan börja lite smått igen. Men nu ska jag faktiskt ta ett bad, hade tänkt göra det ikväll egentligen men ska till min kusin lite senare så då hinner jag inte det. Lyxar till det lite med en ansiktsmask och hårinpackning också!


Usch

Bäst före den 16 juli? Hmm, jag som alltid litat på bäst före datumen :( nu kommer det inte vara lika lätt att köpa mat i framtiden..


Told myself that you were right for me

Musiken jag lägger upp här på bloggen är oftast musik som betyder något för mig, därför vill jag att den ska finnas med på min blogg. Antingen betyder texten mycket, låten påminner mig om något eller så är det bara en låt som jag fastnat för på något sätt.

Btw, I love the guy in the middle ♥ han är så jävla grym. Är han singel eller? hehe

Love & hate

Städa städa städa städa. Det är vad jag gjort ikväll, och ätit.. haha. Men nu kommer jag få lägga mig i ett nystädat rum, nyduschad och med mitt nya täcke! Love it. Någon som jag hatar är däremot Clay. Fyfan vad jag hatar honom. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. I sons of Anarchy alltså. Så jävla hjärtlös och vidrig. DÖ BARA. Så, nu har jag fått det sagt. Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag. Jätte tidigt men vill inte vara så sjukt trött på jobbet som jag har varit typ varje dag nu.. Godnatt!


1 juli

Visst har jag en fin syster? Japp!
Det har varit fullt upp idag. Jag började dagen med ett par mackor och en kopp grönt te med vaniljsmak. Gott och nyttigt, kan inte bli bättre! Efter det gick jag ut och solade en stund innan det var dags att åka och träffa syskonen och deras familjer. Vi firade storasysters yngsta son som fyller 2 år idag. Trevligt var det med en massa söta ungar :) Efter det åkte mamma, syrran och jag till låtsasmormor för att baka kakor och sen efter det blev det en varsin thomas för mig och syrran. Heheh tjockisvarning på oss som ätit en massa onyttigheter idag.. Ja, sen hann vi med att handla också, två gånger. Nu har vi i stort sätt hela jobbveckans mat planerad i alla fall.
Just det, tårtan på bilden har min storasyster gjort! Duktig är hon.

RSS 2.0