Money, money, money

Inte för att skryta eller så men jag har pengar! Hihi mycket vaa?! ;) 1070 kr!!!!! Shit, rik liksom.
Men dom är nog snart slut, och en stor del kommer gå åt till mat.. Är man tjockis så är man!



(Hoppas att alla förstår att jag inte alltid är så seriös.. hehehe)

Sommar lov snart, eller?

Gillar inte det här.. Sommarlov på fredag, eller inte! Har bara skolavslutning då. På måndag blir det skola som vanligt för min del antar jag, ska nämligen på "stuga". Det innebär att man får gå till skolan och arbeta med det man ligger efter med medan alla andra får vara lediga! Stackars stackars mig säger jag bara.. Blir ju aldrig någon riktig sommarlovs känsla då :( men jag ska ju ändå jobba halva sommaren så blir väl ändå inga sommarlovs känslor för mig.



Haha skum bild typ?!

Hihihi



Sova på en studsmatta!

Det finns fan inget som är skönare än att ligga på en studsmatta ute i solen ända tills man somnar! Jag rekomenderar starkt er alla med en studsmatta hemma att testa detta. Ni kommer INTE att bli besvikna, tro mig..

Det här kommer sluta illa!



Jag har kommit på (eller ja, jag har väl vetat det länge..) att jag oftast äter väldigt mycket onyttigt och väldigt lite nyttigt. Som till exempel idag så åt jag typ chips till frukost och hela förmiddagen, och en banan också! Bananen var ju nyttigt i alla fall haha.. Sen åt jag inte riktig mat fören hm, ganska sent var det.. Och efter det tårta bara. Måste fan förbättra mig, man kan ju inte leva på massa onyttigheter!

Allt slutar?

Kollade nyss på säsongens sista Parlamentet. Varför slutar allt till sommaren? Fattar inte riktigt det :O kommer ju inte ha något att "följa" under sommaren. Så jag får väl hoppas att det inte blir en så tråkig sommar att jag måste sitta framför tvn! Haha ;)

Igår och idag i ett enda inlägg! Inte dåligt..

Blev inget bloggande igår, hade faktiskt inte tid kan man nog säga. Dagen började med att Mathilda kom hit och vi drog till stan, köpte paj, pommes, ett par shorts och en byxdress. Vädret var väldigt konstigt igår, var typ kallt och blåste massa först, sen var det sol och sen spöregna det och till och med haglade! Efter det kom värsta blixtarna och åskan, var lite läskigt eftersom vi var ute och det var inte alls stort mellanrum på blixtarna och åskan! Men vi sprang till bilden och satt där ett tag, haha :)

När det hade lugnat ner sig så skjutsa hon hem mig (vi var bara några meter från mitt hus men är man tröga så är man.) Sen satte jag mig vid tvn och somnade typ direkt.. Lite senare så kom Gustav hit!

Jag ska nog köpa t-shirten på bilden, den var ganska söt!


Idag har jag vart med Gustav ett tag först då, sen har jag bara legat ute på studsmattan! Så skönt med sol, hoppas det fortsätter vara fint väder nu.

Juste, det är ju mors dag idag! Men min mamma är inte hemma, så det blir väl inget "firande" för henne antar jag? Eller hon kommer nog hem snart förresten, klockan är ju redan kvart i fem typ! Nu ska jag göra något annat, puss!

Godnatt..

Jaha, det här var ju kul.. Jag vaknade precis efter att ha somnat i soffan för flera timmar sedan!! Är väl bara att borsta tänderna och gå och lägga mig i sängen, godnatt!

Hipp hipp hurra!!


Pokerfaceeee

Fan vad bra jag är alltså! Haha nej men hade precis ett videosamtal med Wilma på msn, spelade lite också och jag var ju fett bra för att vara nybörjare! Eller? hihii



Nej men nu ska jag nog dra och sola tror jag.. orkar inte sitta hemma hela dagen och är ju vit som ett spöke, så det behövs ju. Och jag vet att det inte blir så mycket skillnad eftersom jag inte solar alls ofta men det skiter jag i! Min iPod funkar igen tror jag, fan vad jag är bra på att laga saker! (var nog ganska ironisk men ändå)

Pusshej:*

"#%?&#"!=½!?"

Min iPod har gått sönder?! FAAN... Skulle ladda den och sen typ "fastnade" den, alltså den funkar varken att stänga av eller sätta på. Den ser liksom ut som när den laddar fast den inte ens gör det längre... Får väl vänta tills batteriet dör igen så kanske den blir som vanligt. Hoppas det i alla fall!


Storlekar suger..

Alltså shit så jävla fin, vill ha den, villvillvillvill!!! (tror det är färgen på den som gjort mig kär i den, hehe) Varför har jag en störd storlek för? Kan liksom inte köpa den eftersom jag inte har samma storlek på brösten och rumpan!!!! :@



Nytt kök beställt!

Mamma & pappa har köpt nyss kök nu! Det behövdes verkligen, det vi har nu ser nämligen ut att komma ifrån medeltiden eller nått. Men får inte hem köket fören i augusti, ganska lång tid kvar.. :( nu ska jag sova för jag är helt död! Att vara stressad tar verkligen på krafterna. Ska upp tidigt imorgon också för jag måste hinna duscha innan skolan, så godnatt:*

Sääämst.

Fan vad allt ska vara jobbigt nu då. Är sjukt stressad nu men kan inte göra mycket åt det. Suger fan i skolan, ligger efter i allt utom matte, vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska hinna. Finns liksom inte en chans att jag klarar det, och kul att ha högst G i alla ämnen :/ förutom matten då som jag har VG i... Orkar inte vara sämst mer.

HAHAHA vad sööt!


Ojojoj

Höll nyss på att dö. Sitter i min soffa med datorn och så vänder jag mig om och där hänger en äcklig stor spindel på väggen precis vid mitt huvud!! Kunde slutat riktigt illa. Men jag ropade på pappa som fick komma och fånga den, så nu lever jag trots allt!

Jeg kalder på dig

Denna låt sitter fast i mitt huvud just nu, om någon ville veta. Men den är rätt bra!! Haha


Godnatt!

Ibland måste man unna sig något liite extra och ta hand om sig själv, hahah nej men.. Ikväll har jag bland annat gjort detta:


Hahah


Lördag..

Hej!

Har nyss vart ute och gått i 40 min, känner mig rätt trög som helt plötsligt fick lust att gå ut och gå, utan hund och allt!
Jag som typ alltid är trött är faktiskt pigg just nu, även fast jag bara sovit typ fyra timmar kanske.. Rätt skumt tycker jag faktiskt. Jag var med Gustav igår kväll/natt och en stund på dagen idag, för er som ville veta! Hehe.. Ikväll lär jag dö, ska inte göra ett skit. Nu ska jag inte skriva mer för den här gången, puss!

YEAH!

heeeej!
mathilda här, har ni saknat mig? jag sitter just nu i emmas soffa o chillar, ska snart dra på fotbollsmatch, HEJA JENNY!! emma städade nyss lite och klagade som fan över att hon inte kan dammsuga sitt rum men det gick ju faktiskt riktigt bra till slut. vi va på tuna park förut och provade finfina kläder som vi kommer köpa så fort vi får råd! eller inte... hihihihihi okej jag vet inte vad jag ska skriva, som vanligt.
lyssna på den här låten istället, och gör som dom säger FÖRFAAAN!
pusshej :*
p.s. kommentera, snälla, känner mig lite mobbad eftersom att ni aldrig kommenterar när jag väl skriver.. d.s
p.s.2 jag skoja.. d.s.2
p.s.3 hejdå! d.s.3

Shit!!

Måste bli klar med någon sak idag på mediablabla annars blir det IG, FAN!

Godnatt ♥

Mycket bloggande det vart idag... not! Haha nej men har inte blivit så bara. Kanske blir mer imorgon vem vet! Fick förresten årets första myggbett igår på min skogspromenad.. Haha känns inte alls bra, det råkar nämligen vara så att myggor älskar mitt blod så det känns som det kommer bli många myggbett framöver. Vilka problem!! Haha.. Imorn ska jag på stan med Mathilda efter skolan, ska försöka hitta liite kläder hoppas jag, har ingenting nu känns det som. Godnatt:*

Skönt!!


Åska och regn!

Heeeeeeeej...

Jag är ganska död. Helt trött och magen har ont... Gick en långpromenad i dag i skolan! Haha det var jb loppet och det var väl egentligen meningen att man skulle springa, men jag har dålig kondition och är förkyld så nej, det skulle inte riktigt funka! Det var i alla fall ungefär 6,5 km långt tror jag? Dessutom åskade det och började också spöregna efter ett tag, kul.. Såg ut som om jag nyss kommit ut från duschen med kläderna på typ? Och när jag sen gick på skiftingebussen så var det ju bara jag som vart ute och gått i allt regn märkte jag när jag satt där helt dyngsur och alla andra var helt torra, haha!

Bara tisdag? Känns som fredag...

Tja!

Sitter och kollar på Ugly Betty, typ aldrig sett det förut men börjar tycka att det är rätt bra. Är lite seg har jag märkt... Sen var det ju nationella idag också, i matte B. Som högst kommer jag få ett väldigt svagt G.. Men vill verkligen inte ha IG och behöva göra omprov. Fattar liksom inte, det var massa saker med på provet som jag aldrig sett förut, tycker inte vi har fått lära oss särskilt mycket.. Känns som att det är helg eftersom vi sluta efter provet, men det är det ju tyvärr inte. Blir att gå till skolan imorgon som vanligt..

Igår vart det inget bloggande.. Så här kommer en liten bild för Norge i efterskott, eftersom det var deras nattionaldag igår! Haha


Sitting on thaa toilet

Tjaa, anonym här!
Sitter här och chillar med självaste bloggarN, de e najzzzz vill jag lova heheh (H)
Har haft en romantisk middag med kärlekens färg ketchup ♥ det var mysigt thihi!
Men nu ska vi dra o sitting on thaa toilet... SÅÅ byebyeee era neeerds

Och.. 100 spänn till den som kan gissa vem jag är! Gäller ej Mathilda & Gurra!
(inte pengarspänn alltså, utan armspänn)


Söndag

Sho!

Jag har ont i halsen, vill fan inte bli sjuk nu :( så jag hoppas att det går över snart.. Sitter och äter vindruvor just nu och det är inte så skönt för halsen kan jag ju säga! Kollar på wallander, jokern, också som man såklart sett förut men jag orkar inte göra något annat just nu så.. Borde kanske plugga matte men nej, det orkar jag inte. Imorn är sista chansen att plugga, fan, kommer gå åt helvete på tisdag!

Happy birthday!

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min mamma år. Grattis till henne vaaa!! ♥


Godnattmorgon!?

Nu ska jag sova, Gustav har nyss gått hem och det känns inte alls bra, tomt liksom. Men natti?!

Morris!!

Är han inte bara föör söt :D hihiih i love him!


Solen är äntligen här!

Tja!

Underbart väder idag måste jag säga! Har faktiskt inte gjort så mycket idag, solat lite ute på studsmattan och gått en promenad med lille Morris. Annars har jag bara ätit, duschat och bäddat sängen typ? Haha
 
Eftersom jag inte skrev något i torsdags så visade jag ju inte vad jag hade köpt, det var ju inte så mycket men ändå, kan ju vara kul att veta!? haha aja jag köpte alltså dessa skor och en bikiniöverdel! Sen mat (donkan då) och två par svarta tights men det behövs inte visas tycker jag..


Godnatt!

Kollade nyss på My sisters keeper och kunde fan inte sluta böla.. Nu har jag as ont i huvudet och tänker nog sova. Godnatt!

Seg..

Hej, och förlåt får den dåliga uppdateringen!

Idag har jag jobbat! Och igår var jag på stan och så sen orkade jag bara inte skriva.. Så jag skriver nu istället då! Haha

Alla kommer nog tycka att jag är lite trög nu meeen...... JAG SÅG TVÅ VILDSVIN IDAG :D dom var as söta och stod och åt i gräset med deras söta små trynen! Jag trodde att vildsvin var stora läskiga saker men dom jag såg var typ jätte små och söta!

Efter en lång dag på jobbet så åkte vi direkt till Ikea. Min syster skulle bara köpa ramar.. Men det vart bara en ram, och massa annat! Eller inte så mycket, vart bland annat lite kuddar, lakan, galgar, godis och ett rosa paraply!

Nu ska jag typ dö. Eller sitta här helt ensam och kolla film eller något.. Har inte ens pluggat på matten än, och orkar inte ens bry mig just nu. Mår inte så jätte bra.. Pusshej:*

Onsdag

Heej!

Idag var jag i skolan en lektion (tre timmar) heelt i onödan! Eftersom våran lärare satte frånvaro på mig och Mathilda för att hon påstod att hon inte sett oss på lektionen fast hon till och med snacka med oss i början av lektionen, hmm? Aja, lärarna verkar inte gilla mig speciellt mycket.. Men efter skolan vart det i alla fall att skynda hem och göra nudlar innan jag skulle iväg och sola med syrran. Efter det vart mitt face en stor fet tomat :o hahah och ja, nu tänkte jag försöka plugga till matte nationella som är på tisdag men har inga papper och allt känns bara så jobbigt så vet inte om det blir något plugg för mig..

I SKOOLAAN, YEAH

Min lille sötnos på bild, hihi. Sitter i skolan och gör ingenting just nu, nyss påbörjat en riktigt bra radioteater, kommer bli en succé! Haha.. Shit, ledig imorn ju! Så jävla skönt, men på fredag blir det ingen ledighet för mig inte..


Söt hund

Usch vad jag har blivit dålig på att blogga tycker jag! Men har inte haft något speciellt att säga och det har jag inte nu heller, haha!

Idag älskar min hund mig, jag har vart jätte snäll! Nej men, har tagit en promenad i ungefär 40 min, sedan lekt och "masserat" honom massor och duschat honom också, han verkligen älskar att springa runt och torka sig på alla mattor och att någon torkar honom med en handduk. Min lilla sötnos :)

Ingen ny bild, men tycker den ser lite rolig ut.. haha!!

Vart ligger det? Tror inte jag är så bra på kartor..


SHALALALALALALAAA

Heejsan!

Skolan är ju bara så jävla nice elllleeer?! Sitter i gruppis med Mathilda och dunkar musik på högsta volym på TVÅ datorer dessutom!!! Fett coola.. (har egentligen svenska) Foto börjar direkt efter lunch och sen slutar vi redan halv två :D i´m happy


Söndag

Usch och fy! Hade glömt att det redan är söndag, dvs skola imorgon... Idag har jag inte gjort så mycket bara soovit, ätit, fixat lite med mobilen och kollat simpsons! Haha. Snart ska jag åka till min moster och fika, mums!


Trött...

...men orkar inte sova? Nej men, har ingen lust att sova men har egentligen inget bättre för mig!

Glass och rosa strumpor?

Hihi vet ni? Mathilda är här hos mig nu :D vi äter glaaaaass (bygger på fett) inför beach 2010!!

Ny mobil!

"Ett grönare alternativ
GreenHeart™ handlar om att minska påverkan på miljön. Återvunnet plasthölje, inget bly och mindre kemikalier, e-manual, ultrakompakt förpackning och energisnål laddare: C901 GreenHeart™ är kort sagt ett grönare och hållbarare alternativ."

Bra va?! hihi



GreenHeart

Fredagsmys alldeles ensam..

Ska kolla på Avatar nu, skulle kollat på den för längesen men då gick den bara skumma tider på bion så det blev aldrig av. Hoppas att den är bra, för jag har riktigt tråkigt just nu och inget bättre för mig.. Juste, jag har inte ätit popcorn på typ jätte länge! Ska nog gå och poppa lite nu.



Blir denna nu!


Goood!

Heej!

Sorry för den dåliga uppdateringen, försöker bli bättre men är inte så lätt. Kan inte vara mer än mig själv! Hahah. Aja jag har i alla fall precis ätit tacos, mums! Måste bara säga att jag vart riktigt jävla förvånad när jag fick reda på hur det gick på matteprovet, gjorde det ju imorse och det vart rättat direkt. Fick MVG, helt sjukt! Haha fast det var ioförsig ett lätt prov sa han (matteläraren Gustav!) så så duktig kanske jag inte var, men det gick ju mycket bättre än jag trodde att det skulle göra. Men nu är jag lite deppig trots att det gick så bra, saknar nämligen en viss person..


STOLT hahah

Miffo

Sho bloggN!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva..men jag lyssnar på bra musik. Det är beck på tv1000 och äter tonvis med guggumin. Gustav tror att jag är rädd för honom och det är jag faktiskt :/.... Fast han är mer rädd för mig.

Fin va? hihii


Pluggpluggpluggar

Hej!

Jag pluggar matte, duktig jag är! Men går inte så jätte bra om jag ska vara ärlig, kollar mycket i facit och massa så det lär ju inte gå så bra på provet på fredag.. Men jag gör så gott jag kan, det får duga! Måste hinna kolla på Andra Avenyn ikväll också, är tydligen absolut sista avsnittet?! :o Vart helt chockad när jag fick höra det, hade liksom ingen aning om det.. Aja sen är det ju efterlyst också. Måste plugga vidare nu! Bjuder på en liiiten ful "emma pluggar" bild också, så njut! Hahahh puss:*

Som vanligt,

SÅ HAR JAG INTE  GJORT ETT SKIT IDAG. Men Mathilda ska i alla fall hjälpa mig lite med matten sen, tur jag har som har henne! ♥


hihohohihihohioo

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Emma ville att jag skulle gästblogga, och vem kan säga nej till henne? :o

jaha, vad ska jag skriva här då??????? typ vi sitter här och har disco i klassrummet. JENNY VI SAKNAR DIG! du bara inte svarar på sms eller nåt heller :( sömntuta! snart äre rast, om typ 35 minuter. vi har målat mustach på våra fingrar, fantastiskt fint om jag får säga det själv.. just det ögon också (: hihihihi

jag försöker övertala emma att köpa en mcflurry med mig på rasten WOHOOOO :D hhhihihihi nåt mer ni vill veta? fråga isf! jag kan svara i ett annat inlägg! (skoja) heheheh

JAJA PUSS PÅ ER! :*

söta vi är! eller hur? iaf hon till höger :* :D:D:D:D:D:D:D:D:D hihihhihihi


/MATHILDA

Laalalalalla!

Tja!

Jag köpte ett par shorts i fredags, hittar verkligen aldrig jeans shorts som inte är förstora eller sitter fult. Men då hittade jag ändå ett par, som jag tyckte satt okej i alla fall. Blir ju aldrig perfekt på mig har jag märkt..

Mamma kom typ nyss hem från affären och hade köpt en gullig rosa tandborste med stjärnor på till mig, jätte fin! Haha och den fick mig att tänka på att det är rätt så synd om mina tänder.. Har nämligen ätit massa onyttigt idag (som vanligt..) glass, cola, chips och nu sitter jag och äter massa maränger!! Ojojoj. Men nu ska jag fortsätta med..... att lyssna på musik!


Tisdaag

Var hemma från skolan idag. Men ingen sovmorgon för det inte, hade tid hos tandregleringen 9.20 imorse. Har inte ont än fast dom sa att jag skulle få det, känns lite irriterande för jag vill ju ha ont, så att jag vet att det händer något liksom.. Aja, när jag kom hem igen låg jag bara och lata mig framför tvn! Sen var jag tvungen att gå ut men lille Morris också, efter det vart det nudlar och hoppa lite studsmatta för första gången iår, haha! Sen vart jag trött och sov en timma typ. Det var min dag, så nu vet ni! Puusss

Reklam.. haha


Måste bara säga att han är sjukt snygg!! Men inte lika snygg som ****** då, hehhe puss

ÅÅÅÅÅÅÅH

Fick precis ett jävla meddelande från tandregleringen om att jag har en tid imorgon!!!! Hade ingen aning om det och kul att jag var där idag också och sa att jag skulle komma tillbaka den 15de eftersom min mamma kollat fel och trodde det var då.... Missar ju matten då också? Och det har jag ju såklart inte sagt till om. Vet inte hur jag ska göra nu, fan vad komplicerat allt blev då.

Fan vad seg jag äär...

Kan inte plugga, skjuter bara upp det hela tiden.. Imorgon är det prov. Jag är så gott som död! Haha :(

Kul liiiiv asså


I skolan..


Jag ska duscha snart!


Känner mig otroligt trög..


Söndag

Det är söndag idag, gillare verkligen inte! Har inte pluggat matte än, så måste ju göra det. Sen är det skola imorgon och jag har inte direkt något att se fram emot heller så känns bara inte så bra just nu. Kollade nyss på 2012 med Wilma, usch den är sorglig fattar inte varför jag ville se den igen.. Nu vill jag äta glass, inte ätit upp min Ben&Jerrys än! Undra när jag hade tänkt plugga? haha..

Shooo!

Var fanktiskt inte jag som skrev igår, eller i morse? Så ni vet! Aja jag har precis ätit massa glass, köpte Ben&Jerrys för första gången igår hihi, mums! Nu lyssnar jag på musik och kollar tv typ?! Byye:*

valborg!

Jag är uppe nu och lyssnar på asbra musik! fett cool va? Mathilda är tunnis....

RSS 2.0