Torsdag

Jag älskar vädret. Det kan fan inte bli så mycket bättre väder än såhär, tycker att vädret kan fortsätta vara såhär hela sommaren förutom vecka 25,26,27 & 32 då. Då kan det regna och sånt (eftersom jag ändå jobbar liksom). Idag fyller min fina vän Emelie år, så grattis till henne! ♥ Imorgon blir det att fira henne men innan det ska jag få reda på hur det blir med engelskan, är väldigt nervös nu. På lördag ska jag hitta på något med kusinen, en filmkväll eller nått tror jag det blir och sen på söndag ska jag förhoppningsvis spela badminton i Sundbyholm med lillsyrran! Om vi hinner/lyckas fixa badminton saker då och om någon ska till Sundbyholm så vi har någon att åka med dvs.

Dagens outfit: (för första gången, haha)
Shorts - Acne
Linne - Barcelona (kommer inte ihåg namnet på butiken)

Sötaste


Japp, jag gillar att göra gratis reklam. Haha men seriöst, så sötaaaa.

The End








Jag lägger upp det här inlägget så det hamnar några veckor bakåt i tiden, vill inte att det ska ligga högst upp och påminna mig, men vill ändå ha med det i bloggen. Det här var då de sista bilderna från Barcelona. Livet är verkligen oförutsägbart. Från lycklig till olycklig på bara några dagar. Att tiden läker alla sår är skitsnack, såren blir bättre med tiden, med de läker aldrig helt. Inte sår i hjärtat i alla fall.

Bildbomb nr.3



Bilder från sista dagen i Barcelona. Då vi bland annat åt på en fin restaurant på kvällen. Sen en bild från dagen efter, uppe i flygplanet. Jag hade en helt underbar resa, men jag orkar inte skriva så mycket om den då det hänt så mycket sen jag kom hem därifrån. Ett inlägg till kommer jag att lägga upp, med bilder från när vi var på stranden. Men just nu är det lite för jobbigt, ett inlägg i taget får räcka.
Vi är inte längre ett par, så som ni förstår går jag igenom en väldigt tuff period just nu.

Fredag

Tillbaka till verkligheten en stund. Eller ja, nutiden. Det här inlägget är tidsinställt, så just nu (eller snart) är jag och hälsar på farmor. Kanske för sista gången. När sånt här händer är man i lite chock, man förstår inte riktigt förän ett tag efter. Det är en sån stor och jobbig grej, även om det kanske är det bästa. 


Bildbomb nr.2


Camp Nou - Fotbolls arenan


Fina palmbilder, hihi (i en park nära Camp Nou)

I samma park



La Sagrada Familia - Kyrkan som fortfarande inte är klar och är hur stor som helst


Cool, och lite stel, kille


Heheheheh


Mums





Detta inlägg avslutas med en liten egobild inne på KFCs äckliga toalett. Trevligt va? Och ja, det kommer komma ännu ett (kanske två) inlägg med bilder, imorgon typ. Dock inte lika många, tror jag. Bilder säger ju mer än tusen ord så kände att det var en bra idé att lägga upp massa bilder istället för massa text. Är ändå så dålig på att skriva. Nu ska jag försöka äta nått sen ta en promenad i skogen. Ikväll kanske det blir att sitta helt ensam i min stora soffa och kolla hockey, kul va? Kanske kollar serie i sängen istället..

Bildbomb


På flyget till Barcelona. Fiskpuss :*


Besökte lite fiskar och sånt. Han i mitten var mongo.


Glad fisk!


Så jävla hemskt. Det var djurplågeri på hög nivå om ni frågar mig. Pingviner i en pytteligen bur. Vi trodde helt seriöst först att det var robotar, men nej, dem levde. Om man nu kan kalla det där ett liv. Hemskt.


Nemo


och Doris.



Avslutar med världens sötaste bild. Lägger upp ett till inlägg senare tror jag, med mer bilder. 28 april till den 2 maj var jag och Gustav i Barcelona förresten. Kanske är bra att skriva så att ni förstår vart bilderna är tagna och så liksom. Vi hade i alla fall en helt underbar semester. Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden eller nått.

RSS 2.0