ZzzZzzz

Bilden är tagen för ett par dagar sedan, i stadsparken.
 

Godmorgon! Eller nått. Är så otroligt trött. Vaknade klockan 5:30 av en hemsk mardröm, som kändes sådär riktigt verklig. Usch. Har sovit dåligt hela natten egentligen, är inte det lättaste att jobba "sovande" natt. Vaknar alltid flera gånger under natten, men den här mardrömmen gjorde att jag bestämde mig för att inte somna om igen. Nu får jag vara vaken liksom. Så, sedan klockan 5:30 har jag hunnit med att läsa lite i en tidning jag tog med mig, spelat lite candy crush och nu skriver jag här. Mina ögon vill bara stängas, så trött är jag.
Jobbade ju liksom på förskola hela dagen igår också, och när jag slutar om två timmar så har jag bara två timmar tills jag ska vara på nästa jobb! Och det tar ca 30 min att gå hem härifrån, plus 30 min att gå till andra jobbet. Stressstressstress. Nej men, det går nog bra. Kanske. Ska jobba själv och ha både öppning och stängning! 
 
Längtar tills klockan blir 16:15 så jag kan gå hem och sooova ☆ 

Tisdag

Känner att det här kommer bli en lång vecka. Längtar otroligt mycket till helgen, då ska jag försöka ta mig tid till ett långt skönt bad. Och sova!
 
Slutade 18:15 idag, bara hunnit äta och bosatt mig i soffan! Är ju svenska Hollywoodfruarna, älskar det. Men klarar inte av Gunilla.. 
 
Imorgon börjar jag jobba klockan 8:00 slutar 16:30, och sen hinner jag bara hem och äta, osv. Sedan börjar jag 21:15 igen och ska jobba natt. Alltså till klockan 8:30 på torsdag, tror ni jag får åka hem och sova då? Nej, för då ska jag bara hem och äta och byta om och så sen börjar jag 10:45 igen och jobbar till 16:15! Gaalet schema. Får se om jag går in i väggen innan helgen, haha.. för jag är ju inte ledig på fredag heller. Men då är det bara 8:00-13:00. Skönt att sluta tidigt i alla fall! Längtaaar.

Dubbla budskap

Gå eller inte gå? Jag gick! Badass

Elephant

Gjorde mig själv ett väldigt enkelt men gulligt armband för någon dag sedan! Älskar elefanter, så otroligt fina djur. Och tro mig, det finns inte mycket som är härligare än att bada tillsammans med en ung elefant, även fast det flyter omkring bajs i vattnet och man hela tiden är nära på att ramla av (vilket förmodligen skulle kunna vara livsfarligt). Den hade verkligen kul! Och det hade jag med.

Överallt och ingenstans

Som rubriken lyder känner jag. Förra veckan jobbade jag sex dagar, på sex olika arbetsplatser. Helt galet egentligen. Igår var jag ledig, idag har jag fixat lite saker och även jobbat, i butik. Slutade 18:15 och efter det har jag bara packat väskan för att åka vidare till pojkvännen. Ätit middag. Och nu ligger jag i sängen med TVn på och skriver här. Är helt slut. Imorgon börjar jag 7:15 i Kjula. Är verkligen överallt. Och med ingenstans menar jag att jag har en hel del saker att fixa och saker jag vill/måste göra, men jag hittar ingen tid till det och det bara flyttas fram hela tiden.
 
Bilden är från en av dagens promenader! Ibland är hösten faktiskt fin. Och jag älskar att ha stövlar i regnet.
 

RSS 2.0