UNDERBARA FREDAG

 
Idag har jag jobbat 3h på förskolan, vilket innebar Pippi-filmer med mysiga barn i knät, lek med sådana där mjuka klossar (vet ej vad dem kallas, om dem kallas något speciellt?) och lek i snön! Eller ja, jag kollade faktiskt bara på när dem lekte, för kallt för mig.. hehe
Lärde faktiskt barnen något idag också, att man kan balansera klossarna på huvudet! Väldigt roligt faktiskt. Fick även höra av en av pedagogerna att han tyckte jag var bra med barn, vilket kändes väldigt bra att höra från någon man faktiskt inte känner. Helt klart en boost för självförtroendet, det behövdes just nu kan jag säga! Avslutade även arbetsdagen med att få en stoor kram från tre av barnen, åh. Sånt värmer, speciellt när man bara känt dem i tre timmar.
 
Blev att ta bussen till stan och sedan gå hem, kallt.. Nu ska jag hoppa in i duschen! Dagen är ung så får se vad som händer. Blir förmodligen en mysig promenad med vovven och syrran, lite senare träffa F och kanske umgås med några fler. 
 
Fredagsmys på er alla!

THURSDAY

Så himla trött. I måndags började jag 11, resten av veckan har jag börjat 7:30, även imorgon. Då slutar jag dock redan 10:30! Jävligt glad för det, dock är det i Skogstorp så måste ta bussen.... Så, idag har jag stått ute och frusit i ca 1,5h och nu händer det inte så jätte mycket, längtar till klockan blir 16:45 så jag får åka hem, egentligen längtar jag bara efter att sova, haha.

GODMORGON

 
Gick ju som sagt på Tuna Park igår med en vän, meningen var att jag skulle komma hem med lite nya toppar. Så blev det ju inte kan jag tala om... Är nästan omöjligt för mig att hitta kläder jag gillar tyvärr. Däremot kom jag hem med ett nytt nagellack! Aldrig provat Essie förrut så jag ska nu se vad det går för, haha. 
 
Är på jobbet just nu och slutar om ca 20 min, skönt! Är dock ovanligt pigg för att ha sovit ganska så lite. Får väl se hur länge jag orkar hålla mig vaken.. Kanske sover en stund när jag kommer hem!

TUESDAY

Äntligen är denna mys-mössa min! Bestämde mig tillsist för vilken av mössorna jag ville ha. Det blev den bruna/beigea. Slapp till och med beställa den då jag hade sådan tur att min syster var på Erikslund och där hade dem den! Så ja, nu är den min! Och den är verkligen supermysig, nu väntar jag bara på att få tillfälle att använda den. Är kanske inte den ultimata mössan för en tur på stan eller liknande. Men nu har jag i alla fall en mössa som det inte blåser rätt igenom!

Imorgon blir det ett supertråkigt möte på morgonen, sedan, om tiderna passar, så blir det lunch på stan med min fina låtsasmormor. Efer det ska jag träffa en mycket fin vän för att ta några varv på Tuna Park, systemet och så. Sedan blir det att jobba natt igen. Nu ska jag och F kolla på Lost! Är inne på sjätte säsongen nu och ja, den är förvirrande. Tyckte jag hade hängt med väldigt bra genom hela serien men nej, nu är det lite många frågetecken.. Men får väl se vad jag tycker om slutet när jag kommit dit!

ONE DAY OFF

Efter att ha jobbat både dag och natt hela helgen så känns det otroligt skönt att vara helt ledig idag. Började dock dagen med att gå upp alldeles för tidigt (runt 7..) för att få skjuts in till stan (alltså hem) när F skulle till plugget liksom. Blev en promenad med vovven nästan direkt när jag kommit hem och nu sitter jag här i soffan och har tänkt kolla lite på någon serie! Hoppas helt enkelt på en lugn och skön tisdag.

STUPID

Hur dum är man om man fångar nycklar när man håller i mobilen samtidigt?! Svar: lika dum som jag. Gaah så j*vla arg. Fan. Någon gång ska väl vara den första... Men VARFÖR la jag inte bara den i fickan?! Sprickor överallt.
 
Bra dag. Först åtta timmar på förskola (alltså är jag nu grymt trött..) och sedan välkomnar nattpasset mig med att förstöra min mobil.

WEDNESDAY

// Vill ha någon av dessa!! Så otroligt mysiga och fina, dör lite //
 
Idag blev det sovmorgon, Lost-mys och sedan jobb 14:30-21:30. Sedan dess har jag bara hunnit typ, duscha. Och suttit här en stund. Imorgon blir det upp tidigt för att jobba igen, 8:00-13:00. Så det blir en ganska skön dag i alla fall, finns ju inte mycket bättre än att sluta tidigt! Dock blir det inte världens roligaste fredag då jag ska jobba 8 timmar på förskola först och sedan jobba natt på det. Sedan jobb hela helgen också. Hoppas ni får en roligare helg än mig :*

TISDAGSMYS

Seriemys med mig själv medan F spelar. Var ett tag sedan nu, inte kollat på Lost t.ex. sedan i New York! Imorgon blir det jobb igen och är inte ledig förrän nästa tisdag.. Om jag inte blir bokad då också såklart. Har en massa nätter nu, inte det roligaste när det är sjukt svårt att sova och grymt dåligt betalt.. men men, bättre än ingenting!

2 0 1 4


Ja som dem flesta säkert vet så är nu 2014 förbi. Satte ihop ett snabbt litet kollage av bilder jag lagt ut på Instagram år 2014. (Jag har tyvärr varken ork eller något bra program på datorn för att klippa till andra bilder, därför valde jag Instagrambilder.) Har faktiskt väldigt blandade känslor för året som gått, kommer förmodligen inte att resa lika mycket 2015 vilket känns grymt tråkigt.. Är ju egentligen ingenting jag vet nu men har nog inte tid och pengar att resa i 2 månader och ca 3 veckor detta år också. Så om man tänker på resandet, som är det bästa jag vet, så var det ett väldigt lyckat år! Men lat som jag är tog jag inget körkort, och har inte någon trygghet i jobben heller om man kan säga så. Är "bara" vikarie och jobbar även extra på ett annat jobb. Så att ha tre jobb är väl ändå bra, dock inte det jag vill. Vore skönt att ha ett ställe att gå till faktiskt! Men nuförtiden ska man vara glad om man får ett heltidsjobb direkt..

Nej nu fokuserar vi på det positiva, jag har faktiskt besökt både Asien och Nord Amerika för första gången! Utmanat mig själv genom att åka linbana i trädtopparna trots att jag är höjdrädd. Klappat tigrar och bäst av allt, badat med en ung och väldigt busig elefant! Jobbat arslet av mig. Njutit. Fått vara med om min fina systers student och även sett henne gå på balen (vilket jag själv aldrig fick vara med om, tråkigt). Umgåts med fina vänner ♥ Ett bra år faktiskt. Blir svårt att få ett till lika bra år tror jag! Men jag ska göra mitt bästa såklart.

ÄNTLIGEN

Sådärja. Lyckades äntligen byta typsnitt på mina rubriker samt i inläggen! Vet inte hur länge jag velat byta?! Säkert i en evighet. Men med lite sökande på nätet och lite envishet så funkar allt, haha. Jag är i alla fall nöjd, letade inte i mer än ett par minuter efter dem rätta typsnitten så kan säkert finnas bättre. Men nu vet jag ju i alla fall hur man gör så det kan jag ta någon annan gång i så fall, när jag tröttnat på det jag har nu liksom. Hoppas ni också gillar det!


Uppdatering: Jag skoja bara. Tydligen är det bara i Safari man kan se mina nya typsnitt? Shit känner mig så lost, fattar verkligen ingenting. HELP PLEASE.

RSS 2.0