12:30

- Sverige är väldigt fint måste jag säga, på vissa platser, vissa årstider -
 
Måndag idag och jag är ledig, skönt. Dock har jag inte gjort mycket alls denna helg vilket är lite tråkigt. I lördags besökte vi några av Fs släktingar vilket var väldigt trevligt, med mycket god mat, vin och mello i bakgrunden! Har blivit lite shopping också, bl.a. nya sommarskor och en regnjacka. Men annars har det inte hänt mycket. Nu har jag precis suttit och kollat på alla avsnitt jag missat av The Big Bang Theory och snart ska jag ut med vovven. Lite senare har jag en massage inbokad. Mycket efterlängtat och ska bli otroligt skönt!
 

16:50

- t-shirt från Levisbutiken på Times Square + nyklippt hår -
 
Denna lördag började med att jag vaknade otroligt tidigt, gick faktiskt upp runt 7:40 och var då klarvaken. Åt lite frukost och sedan blev det yoga klockan 9:30 och en timma framåt. Tufft var det, känner verkligen hur mycket jag behöver träna och hur skönt det är att röra på sig. Ännu en timma senare satt jag hos frisören och fick bort mina slitna toppar, också väldigt skönt. Och nu sitter jag ute i solen och har gjort det några timmar, måste passa på när det är så fint väder! Medan jag suttit här och latat mig så har F stått i köket och bakat hamburgerbröd och hemmagjorda pommes, riktig lyxmiddag. Speciellt för mig som älskar just hamburgare med pommes, haha. Själv gillar jag inte alls att stå i köket, så jag är lyckligt lottad som har honom.
Trevlig lördag på er!

FREDAG

- under Kvicksundsbron -
 
Började med en hyfsat lugn dag på jobbet (för att vara på en förskola), var god mat och fick en hel del kramar av barnen. Dock gick tiden väldigt sakta ett tag.. Efter det blev det tacosmys med min F och en tur till Ica i solnedgången för att köpa choklad. Bra fredag. 
 
Nu ska jag faktiskt sova snart så jag orkar upp till yogan imorgon. Börjar känna det i kroppen nu, att jag börjat röra på mig mer. Härlig känsla. Blir även ett besök hos frisören imorgon! Äntligen ska dem slitna topparna bort. Ha en trevlig helg allesammans!

RSS 2.0