Torsdag

Har inte skrivit på en miljard år typ. Det tänker jag faktiskt inte be om ursäkt för så fuck off bara!! Haha nej men ja, det är som det är.
Jag har en massa skit jag måste ta tag i nu och det är hur jobbigt som helst. Det har väl mest med arbetsförmedlingen att göra. Dem dödar mig. Hinner seriöst inte allt som jag måste så är riktigt stressad nu. Får se hur det blir med allt. Engelskan dödar mig förresten också, språket har någonting emot mig och jag förstår inte vad. 

Noteringar till mig själv:
  • Välja "aktivitet"
  • Sökasökasöka jobb
  • Fixa mitt personliga brev
  • Ta reda på hur man ska fylla i det där jävla pappret..
  • Komma på hur jag ska göra med engelskan
Så. Ni behöver varken läsa eller fatta det där.

Imorgon ska jag i alla fall till ett hotell med min pojkvän. Om åtmistonde något av det ovanstående är fixat tills dess (alltså fixat ikväll..) så kanske jag kan slappna av där och bara njuta av att få komma bort! Vilket jag verkligen hoppas på att jag kan nu när jag lägger ut massa pengar på det trots att jag är fattig. Haha. Det var faktiskt våran julklapp till varandra :) så jag hoppas det blir riktigt mys!

Har ni saknat mig förresten? Klart ni har. Här får ni lite bilder! Snällt va?

Här är jag på min födelsedag. En liten tomte. Tänk att jag blir 20 år i år.

17 november. Puss på er mina trogna läsare! Hahah
1 december. Ett och ett halvt år tillsammans. ♥
Jag på nyår. Alltså de nyaste bilderna på mig. Inte varit med på en enda bild i år kom jag på nu :o lite coolt. Och tråkigt. Det får räcka i alla fall. Får ni mer bilder än så, dör ni nog av en överdos! Haha ;)

RSS 2.0