I love that song


En vecka senare

Tisdag igen. Har inte bloggat på en hel vecka, dåligt. Men har man inget att säga så.. Idag har jag bara sovit, suttit vid datorn och så åt jag nyss. Spelar lite sims också. Ganska kul men blir långtråkigt. Om några timmar tänkte jag ta en powerwalk och sen blir det nog lite städning. Ser inte så farligt ut i mitt rum men känns ändå som om det behövs. Har också kollat klart på Prison Break i helgen, hemskt. Gillade inte slutet, men det var en riktigt bra serie. Jag gillade det inte bara för att jag blir så ledsen :( haha. Så nu ska jag nog börja kolla på dem sista säsongerna av oth (som jag inte sett än)! Aja, det här blev ett mycket intressant inlägg.. Byye!



Tisdag

Usch, jag är helt slut. Jobbar ju den har veckan och har hållt på att somna tusen gånger både igår och idag på jobbet och på bilresorna hem.. Idag var jag så jävla trött att jag somna till ett antal gånger på vägen hem, sen när jag precis började känna att jag började piggna till och vi var nästan framme så jag tänkte att "den biten kan jag hålla mig vaken", då typ ramlar mitt huvud bakåt?! Helt sjukt. Aldrig varit med om det förut. Trodde verkligen att jag piggnat till och sen ramlar huvudet bakåt liksom? Hur normalt är det?.. Herregud. Jag måste gå och lägga mig i tid idag. Borde gå och lägga mig nu. Haha..

Nej men, när jag kom hem så åt jag och satt en stund vid datorn innan jag gick ut på en powerwalk. Duktig va? Måste röra mig i ca 30 min tre gånger i veckan och mina promenader är ca 45 min så det blir jätte bra. Hoppas det hjälper bara, för jag plågar verkligen min själv, haha. Och tjock som jag är så trycker jag i mig en stor bananbakelse (och en halvliter vatten!) nästan direkt efter min "träning".

Nu är det i alla fall bara tre dagars arbete kvar, sen får jag sova hur mycket jag vill. Men hur bra är det egentligen? Jag kommer ju inte att ha någon inkomst. Inget att göra på dagarna.

Jag måste fan komma på vad jag vill här i livet snart.





Fejk..?


Detta inlägg skriver jag för att varna alla mina läsare som använder sig av dl mått någongång! Detta dl mått är nämligen inte en dl! P.g.a. mitt blodtryck så måste jag bl.a. dricka två liter vatten/vätska om dagen och jag tycker att det lättaste sättet är att fylla en halvlitersflaska med vatten och dricka fyra stycken om dagen. För några dagar sedan så fick jag lust att testa om det verkligen rymmer en halvliter och hur mycket man ska fylla den för att vara exakt liksom. Då tog jag hjälp av detta dl mått och fem sådana fyllde knappast hela flaskan. Det fattades liksom över en dl. Helt sjukt ju, alla gånger jag bakat eller kokat makaroner eller nått så har det ju blivit alldeles för lite! Så ja, lita INTE på dessa dl mått!


Vackert. Eller?


Lördag


Kolla, jag är lika cool som alla andra nu som också gjort en gif. Eller vad det heter? Och bilderna är inte tagna nu, för jag har inte fixat mig än. Gick upp vid typ 10 och åt nudlar, sen gick jag och la mig igen till typ ett kanske. Nu är Micke (min bror), Malin, Edvin och Alfred här, vi ska vara barnvakt åt Alfred så dem andra åker väl snart igen!

Fredag


Hejsvejs, såhär ser jag ut idag! Jag är på ett lite blandat humör just nu. Ska träffa Josefine och några om typ, en timma kanske. Har typ inte träffat någon av dem andra vi ska vara med, hoppas dem är snälla mot mig. Haha nej men, klart dem är! Tror jag. Och ja, det känns väl kul, men älskling ligger fortfarande på sjukhuset och det känns mindre kul. Saknar honom jätte mycket nu och vill bara att allt ska bli som vanligt igen. Men men, det finns inget jag kan göra åt det så, nu ska jag försöka ha så kul som möjligt ikväll.

Onsdag


Jävla väder. Brukar tycka att åska är riktigt mysigt, men fan inte när man vaknar av det märkte jag nu.. Aldrig vaknat av åska förut men den har gången gjorde jag tydligen det och nu har jag försökt somna om tusen gånger och har fått huvudvärk. Aja, nu ska jag äta frukost och sen så bär det av till IKEA! Mamma har inte varit där än (i det nya IKEA i västerås alltså) så vi åker dit idag. Ingen behöver något speciellt, så vi kanske kommer hem tomhänta. Eller, vi lär ju i alla fall äta billig mat, det är ju alltid något ;) haha.

Förresten, visst är mina omgjorda cambilder fina? Haha. Tycker faktiskt det är jätte fint att göra om bilderna sådär, men cam bilder? Njaa, väldigt suddigt och fult. När blev min cam så dålig? :(


Sjukling.


Kolla, jag har blivit stucken i armen! Gjorde faktiskt skit ont. Men dem tänkte sticka mig i fingret men jag ville verkligen inte det och då undra dem om jag hellre ville ta det i armen. Dem tyckte det var konstigt för att de flesta vill ta i fingret. Men hallå, jag är inte som alla andra? haha ;) Nej men, blodet var väl bra. Men det var däremot inte mitt blodtryck och min puls. Ska tillbaka om typ tre veckor eller nått. Måste till en läkare om det inte blivit bättre då.. :( Nu vet ni det.

Tisdag


Bilden är tagen den 7 juli.

Idag har jag en tid på vårdcentralen klockan två men ska tydligen dit till halv två för att jag ska till labbet. Ska ta massa prover. Skit läskigt :( har nämligen fobi för blod och sånt. Stick i fingret är t.ex. omöjligt, senast så svimmade jag. Haha. Vi får väl se hur det går idag!

Just nu så sitter jag med hårinpackning i håret och en färsk fralla framför mig som väntar på att bli uppäten. Ska gå och hämta något att dricka nu och sen ska jag äta upp den goda frallan. Kanske till ett avsnitt av Prison Break? (Har bara tre avsnitt kvar?!!) Sen måste jag ju skölja ur håret också. Bye!

Måndag

Det är måndag idag och jag jobbar inte!! Är nämligen ledig den här veckan, hur skönt som helst. Har ju bara jobbat tre veckor men ändå, det är mycket tycker jag. Speciellt när jobbet är tråkigt :( nästa vecka jobbar jag igen, men det är sista veckan. Vad fan ska jag göra sen?! Usch. Kommer bli så jävla rastlös och fattig.. INGEN SOM VILL FÖLJA MED MIG OCH JOBBA I NORGE?! Nu ska jag snart i väg och göra en sak, efter det tänkte jag hälsa på älskling om han orkar det och om jag får det. Besökstiden börjar klockan tre men ibland kan man ju få komma dit tidigare, så jag hoppas på det :)

Beställd [√]


Hoppas den passar, och är skön. För snart är den min och jag ska ha massor av gosiga stunder i den! :D hihi. Den kommer nog tyvärr endast användas hemma/inomhus. Är nog för feg för att gå ut i en, "sparkdräkt" typ. Folk har ju en tendens (där kom det ordet igen!!) att bedömma en människa efter bl.a. klädsel, vissa kläder anses ju vara fel eller konstigt att ha på sig. Men egentligen så ska man skita i vad andra tycker och ha det man själv vill, det är ju så det ska vara. Grejen är bara den att jag tror inte jag själv kommer känna mig bekväm med att gå runt utomhus bland massa folk i den.. Haha :( vi får väl se hur den sitter på! ;)

Nu ska jag äta rämmar, kolla på ett avsnitt av Prison Break och sen gå och lägga mig! Byye

Söndag



"gammal" bild från 10 juli. (har man inte tagit några nya bilder på senaste tiden så har man inte!)
Nu har jag förhoppningsvis precis kommit till sjukhuset och stannar där så länge jag får. Hoppas verkligen att han mår bättre. Jag vill att han ska bli frisk NU. Det kommer nog att bli en både mysig och väldigt jobbig dag. Saknar honom massor men det är aldrig roligt att se någon må dåligt, speciellt inte en person man älskar. Men det kommer nog i alla fall kännas bra att vara där, så jag vet hur det är med honom och så. Känna hans närhet. BLI FRISK ♥

Serie


Ja, såhär ser jag ut just nu! Osminkad och ganska nyvaken. Tyvärr var jag tvungen att censurera tre av fyra bilder på grund av att jag inte ser så värst fin ut på dem, inte på den fjärde heller men den går i alla fall att visa! Haha. Nu ska jag kolla på lite Prison Break och sen måste jag väl äta frukort också. Har bara sju avsnitt kvar nu, så jävla sorgligt. Kommer inte klara mig utan det.. Heheh. Sen ska jag fortsätta kolla på oth igen! Har bara sett till sjätte säsongen så har ju sjuan och åttan kvar. Men åttan kanske inte finns än? Jag vet inte.

Leolina



Visst är dem fina? Fick hem dem i början av veckan. Tänkte att det kanske är dags att börja använda dem snart, se så att jag kan gå i dem och se så att de håller liksom! Alla mina saker har nämligen en tendens att gå sönder rätt så snabbt. Haha, tendens. Det har jag nog aldrig sagt förut. Inte seriöst i alla fall. Jag kanske börjar bli vuxen? ;)

Och vet ni varför jag är uppe så tidigt idag? (gick upp lite innan nio) Jo för att jag jobbat tre veckor i rad och endast sovit mellan 5-6 timmar varje natt. Antar att jag blivit ganska van vid det och nu kan jag inte sova mer än typ åtta timmar innan jag får världens huvudvärk när jag vaknar! Undrar om det är normalt, att få jätte ont i huvudet av att sova länge? Hmm.

Livet är så jävla orättvist. Jag hatar det. Varför kan inte alla bara må bra? Varför måste det finnas sjukdommar, svält, våld, hat osv? Det gör så jävla ont i mg.

Har så jävla mycket tankar just nu, allt är bara fel. Min pojkvän ligger på sjukhus igen och jag har ingen aning om hur han mår. Det gör så jävla ont och är så sjukt jobbigt. Jag har aldrig varit såhär orolig i hela mitt liv. Jag vet inte ens vart han ligger, jag vet inte hur jag ska få tag på honom, jag vet ingenting. Jag ringde honom vid klockan 10 men då var det hans pappa som svarade, han sa att han låg på sjukhus igen och han skulle säga till honom att ringa mig när han vaknat om han hade orken att ringa. Men han har inte hört av sig än och jag vet inte om jag ska vara jobbig och försöka ringa igen eller om jag ska vänta. Jag kan inte vänta hur länge som helst. Jag vet inte ens om jag kommer att få tag på honom, och får jag inte det vet jag inte om jag ska åka dit och typ leta efter honom eller om jag ska fortsätta vänta. Vänta. Jag orkar inte vänta mer, det känns som att det är det enda jag gör. Han skulle ju bli bättre nu. Han skulle ju snart bli bra. Nu vet jag inte någonting längre, jag vet inte om han blir bra snart eller inte, jag vet inte hur allvarligt det är. Jag är så rädd. Jag måste få träffa honom, prata med honom, se honom.

What are words

if you really don´t mean them when you say them


Grattis gubbe!

Idag fyller Morris 9. Shit vad snabbt tiden går, helt sjukt. Han är fan gammal nu. Och en till sak måste jag säga, igår för ett år sedan så åt jag "nyheten" ungsbakade chips med sourcream & sweet chili smak för första gången. Trodde fan inte jag hade varit "beroende" av dem så länge som ett helt år!! Eller, kanske överdriver lite. Tror jag haft ett uppehåll. Haha ;) ett tag var det ju "vilda western" chipsen och så! Men, ja, grattis Morris! ♥



Tisdag

Den värsta sommaren i hela mitt liv. På alla sätt. Studenten och summerburst var kul, det var det liksom. Visst har ändå många dagar varit bra men inte för att vara sommar om man säger så, dem sakerna hade jag lika gärna kunnat gjort på vintern..

Idag har jag jobbat. Efter jobbet åkte jag till sjukhuset för att hälsa på min älskling, han är tydligen lite bättre nu säger han men jag vet inte om jag kan hålla med om det. Han är ju fortfarande sjukare än vad jag någonsin varit liksom, tror jag. Det kanske inte är lika jobbigt som typ svininfluensan (som jag hade oturen att få)? Jag vet inte. Men det är ju i alla fall farligare om jag förstått rätt. Han får massa tabletter så jag hoppas han blir bra snart. De planer vi hade är ju bara att glömma, jag som hade längtat så sjukt jävla mycket. Hatar det. Varför ska han bli så sjukt för? Känns som det är min otur som till och med gått ut över honom nu. Borde vara jag som blir sjuk ju.. Önskar att det var jag om någon, hatar att se honom må dåligt.

Det var jätte jobbigt att vara på sjukhuset av en annan anledning också. Har inte varit där sen i januari 2010.

Saknar dig, världens finaste morfar

14 ♥

I fjorton månader har jag varit tillsammans med världens finaste person!

Detta inlägg tillägnar jag min fina pojkvän Gustav. Ännu en gång så fick vi inte fira denna dag tillsammans, senast var 11 månader, känns inte kul alls om jag ska vara ärlig. Men vi älskar varandra och är kära, det är ju det som är huvudsaken! Då spelar det ingen roll om vi träffas det datum vi blev tillsammans eller inte. Jag hoppas verkligen att du blir bättre snart för jag klarar inte av att du mår dåligt, jag blir så orolig. Du är verkligen det finaste jag har och jag ville mest bara säga att jag verkligen älskar dig, mer än du någonsin kommer att förstå 




Måndag

Idag har jag ju jobbat, som vanligt höll jag på att säga. Sen efter jobbet så åkte jag och mamma till körskolan där jag skulle kolla synen! Jag var helt säker på att jag skulle behöva glasögon/linser men nej, såå dålig hade jag tydligen inte :D hade självklart inte perfekt syn men skulle behöva se mycket sämre för att bli skickad till en optiker tydligen. Så nu är det klart, bara att skicka in! Har massa saker kvar men är i alla fall ett (pyttelitet) steg närmare körkortet, hahah ;)


RSS 2.0