Nervös

 
Imorgon (idag) kommer jag antingen göra ett stort misstag, eller så kommer jag göra något bra. Det återstår att se kan man väl säga.. Nervös är jag. Låter ju som det är värsta grejen, men ja, i dagens samhälle så är det faktiskt det.
 
Bilden var mest för att säga ungefär såhär - hej sommar. Lust att komma tillbaka nu? Vill kunna sola vid poolen och dricka goda drinkar! Eller typ smoothie.. Kanske är ett lite bättre alternativ. Så otroligt gott också. Fast bilden är ju förresten tagen på midsommar, och då var det ju kallt.. Nej nu vet jag knappt vad jag pratar om längre. Måste sova. Ett litet möte imorgon och sånt. Godnatt. 

New in

 
Har shoppat massor denna vecka för att vara mig! Och shoppar jag så är det alltid oftast en massa linnen typ.. Men denna vecka (onsdag och torsdag) har jag köpt två par shorts, tre par kjolar, en klänning, en topp och en vässare till min ögonbrynspenna! Inte dåligt alls. Dessutom klickade jag precis hem ett par till shorts och ett par mysbyxor. Kan säga att plånboken är tom nu. Hoppas jag får en någorlunda bra lön denna månad.. haha. Lär få leva fattigt resten av sommaren!

Imorgon blir det jobb 08:00-13:45. Sen tar jag helg och hoppas på bra väder denna midsommar. Snart blir det sängen, pusshej.

Saturday

Stannade hemma hos pojkvännen idag medan han jobbade, fick världens fulaste bränna.. Blåste ju jätte kallt men var inte ett moln på himmelen. Så jag satt med shorts och linne på mig över bikinin då jag faktiskt frös. När jag gick in upptäckte jag bondebrännan, nice! Aja, får väl hoppas på en lika fin dag imorgon då kanske man kan rätta till den fula brännan ;)
 
Var i alla fall en riktigt skön dag, med promenad, lyxfrukost, sol, fika och sjukt goda pizzarester från igår! När pojkvännen kom hem hade han dessutom med sig en present till mig. Så himla fin är han. Överraskar mig lite hela tiden den charmören, hihi. 
 
Nu är han ute och roar sig medan jag har varit hemma och bland annat duschat vovven så nu är han ren och fin, kul var det inte men efteråt blev han lycklig igen. Han är så söt min lilla gubbe. Nu sitter jag här hemma och dricker mitt nyinköpta te med min nya tesil, musik på hög volym i öronen och skriver här! Mys. Snart blir jag upphämtad för att åka hem till honom och sova. Lugn och skön lördagskväll, kan vara skönt ibland.
 
 
 
 

Skämmer bort mig själv

Gick till indiska idag på lunchen (i stress då lunchen bara är 30 min..) och köpte detta! Lite lyx i vardagen sådär. Faktiskt första gången jag köper te till mig själv. Tesil (eller vad det heter?) också för den delen. Blir att testa/smaka imorgon tror jag. Yummy! 
 
Nu nu har jag precis smällt i mig pizza och en öl, nu dricker jag lite vitt och äter chips. Mysig kväll helt enkelt med pojlvännen och hans familj! Hoppas ni också har en lugn och skön fredagskväll, puss!

6 months

Världens finaste pojkvän har jag. Detta plus ett par örhängen gav han mig idag. Sex månader tillsammans nu, tiden går verkligen sjukt fort måste jag säga. Ser ni förresten att det är en liten westie han köpte? Jag sa det direkt men han hade inte ens märkt det, han tog bara någon han tyckte var söt. Lite roligt tyckte jag. Men inte så konstigt egentligen, westiesar är ju så söta att det inte är riktigt klokt!
 
Blev en kebab-lunch på stan tillsammans med min låtsasmormor också, så himla mysig dag.
 
Blev lite gos med vovven också! Såklart. Nu blir det sängen, upp tidigt imorgon och jobba! Natti
 

Vill tillbaka

Vill tillbaka till New York, så himla härlig stad. Vill åka på en road trip genom USA också, bara att börja spara pengar igen, och lyckas få ledigt en så lång period också. Har inte skrivit så mycket om resan till New York här men vi hann faktiskt inte med så himla mycket heller, som jag skrev i ett tidigare inlägg. men jag tänker berätta om lite saker vi vart med om i alla fall, jag delar nog upp det på några inlägg. 
 
Första dagen i NYC var faktiskt ganska så hemsk.. Låter jättefel att säga så men ja, det öste ner regn, var värsta regnet på ett bra tag där och jag hade inte med mig extra skor. Så efter några minuters promenad runt i staden för att få se någonting så var mina skor helt j*vla dyngsura. Plaskade liksom sådär mellan tårna varje gång jag tog ett steg eller bara rörde lite på tårna. Man såg ingenting på grund av allt regn, vi var på "fel" gata också men såg inte vart vi var eftersom vi gömde oss så bra vi kunde under paraplyerna. Försökte hitta en affär som sålde stövlar också men nej, hitta inte en enda skoaffär. Aja, när vi gav upp och gick tillbaka till hotellet trodde jag inte att jag skulle kunna gå ut dagen efter, om jag inte skulle gå barfota då. Som tur var vaknade Filip någongång mitt i natten av jetlagen och började föna mina skor, haha! Och ja, på morgonen var dem lite fuktiga bara. Strumporna som var ofönade var fortfarande plaskblöta. Men strumpor hade jag i alla fall med mig fler par av.. Ja, så var första dagen i USA för mig. Inte den bästa. Men det kan inte alltid börja bra, eller hur? 
 
Okej, ALLT var inte hemskt första dagen. Vår taxichaufför var jättehärlig och pratade och berättade massor på vägen från flygplatsen. Gav mig lite värdefulla tips också. Sen hade vi ju en mysig Mc Donalds-middag i sängen också efter att vi fått tagit av oss alla blöta kläder och så! Haha
 

Underbara sommardag

Har haft en helt underbar dag! Inte ett moln på hela dagen, varmt och skönt, pool, pojkvännen, kan inte bli mycket bättre. Började dagen med sovmorgon och sedan lite Supernatural och en kopp grönt te i sängen med pojkvännen, efter det tog vi en skön och rätt lugn promenad på ca en timma, där vi slutade med att handla lite på ICA så vi kunde göra en god lunch (då det blev lite sent för frukost). Efter att vi gjort mat och såklart ätit den så la vi oss ute vid poolen, med bra musik i högtalarna, där vi (eller jag kanske jag ska säga, Filip fixade lite med poolen och så) låg enda tills jag kände att jag bränt mig.. Så otroligt varmt och grymt skönt med en pool man kan flyta runt i! Love it. Efter det blev det ännu mer Supernatural, och ännu en promenad, men till ICA bara, för att köpa glass. Yummy! 
 
Nu har jag åkt hem, ligger i soffan med paddan och skriver här. Med musik i öronen. Imorgon har jag ett viktigt möte, nervös är jag. Jag hoppas att vi kommer funka. Att det kommer kännas rätt och inte vara några konstigheter. Funkar det har jag fyra jobb. Dags att ta farväl av ett snart känner jag. 
 
 
 

Bra vecka

Har haft en väldigt effektiv vecka. Jobbat hela veckan (måndag-torsdag), firat älsklingen på torsdagen efter jag slutat, lillasysters student på fredagen och Gröna Lund igår! Idag blir den enda dagen jag ska få ligga och BARA vila. Så himla skön söndag ska det bli. 
 
Torsdag: Började med jobb 8:00-13:00, otroligt skön och kort arbetsdag. Efter det blev det Papas Tapas-lunch med älsklingen och sen vidare hem till honom för att han först skulle prova på det nya fifa spelet som var en av grejerna han fick av mig och senare på kvällen kom hans vänner hit för att fira honom på hans dag! 
 
Fredag: Började med att bli hämtad tidigt på morgonen för att åka hem och blåsa ballonger och städa lite. Klockan 11 åkte vi till rekarne för att se när lillasyster skulle soringa ut klockan 12! Så Hilma fin är hon. Efter det blev det att gå till stan för att kolla på alla flak, fan vad jag önskade att det var jag på någon av flaken, tre år sen var det nu, en av de roligast saker jag varit med om. 
När vi hade stått där i någon timma så åkte vi hem för att vänta på att studenten skulle komma hem! Då blev det mat, presentöppning och en jättetrevlig kväll. Syrran drog självklart vidare och jag hoppas hon hade en en riktigt bra kväll!
 
Lördag: Åkte rätt tidigt till Stockholm med Filips familj, gick på stan ett tag först, blev inte mer shopping än ett par jättesöta elefantstrumpor, ett armband och superbra hårsnoddar som Filip köpte till mig från Urban Outfitters, hihi. Sen blev det mat, hem till hans syster och hennes pojkvän  och så vidare till Gröna Lund! Där hade vi femkamp, tillsammans med några vänner till deras familj. Otroligt kul och trevligt var det. Vi körde killarna mot tjejerna, sex killar mot sex tjejer. Och vet ni vilka som vann? Jo tjejerna såklart! Och vet ni vem som vann av alla 12? Jo JAG!! Woho! Så himla glad, trodde jag skulle komma sist. Haha :) blev en karusell också, Extreme. Efter det hem till hans syster igen och sen tog jag och Filip tåget hem, var väl hemma runt 01 någon gång. Stackars mina fötter. Men en riktigt bra dag hade vi, i alla fall jag. 
 
Nu ska vi äta frulost och gå ut och lägga oss i solen om det är varmt ute! Pusshej
 
 
 

RSS 2.0