Måndag

Fullspäckad dag! Detta fastnade jag med innan frukost, alltså vid 9 tiden. Började välja ut bilder och klippte dem till rätt storlek och satte sedan in dem i ramen. Längre än så hann jag inte med mitt rum.. Jo, plocka undan lite saker. Väldigt lite saker. Har börjat med några nya små projekt med rummet, att jag ens orkar efter den enorma städningen jag hade för bara någon månad sedan. Tar mig lite vatten över huvudet ibland känner jag! Men men, jag får ge det lite tid bara, så blir det nog bra tillsist!

 

Travel

 
Längtar så tills jag flyr landet igen. Sol, bad, värme och andra kulturer. Annan mat. Annat språk. Inga krav och bara få ta det lugnt. Se nya platser. Jag älskar att resa. 
 

(Bilden är tagen i Thailand, januari i år.)

Torsdag

Fullspäckad vecka! Men härlig har den varit, än så länge i alla fall. Om man bortser från gårdagens extrema huvudvärk då... Imorgon slutar jag redan 15:30! Då blir det Ikea och en skön och ganska så efterlänktad fredagskväll. Förhoppningsvis hittar jag på något roligt på lördag kanske? Fredag måste bli en vilodag för mig känner jag. Nu blir det duschen! 
 
 

Söndag

Idag har jag haft egentid hela dagen och bara tagit det lugnt, precis som man ska på en söndag. Ätit en sen frukost och legat ute i skuggan av alla moln och i solen den korta stund den var framme, men ska absolut inte klaga för varm var den! Blev en lång dusch efter det, lite serietittande och sen kom pojkvännen hem och då blev det mat och film! Nu ligger jag själv hemma i min säng och ska försöka sova, 07:15 börjar jag imorgon. Yey.. Lär vara hur trött som helst, hoppas barnen är snälla mot mig. Natti!
 
 

Torsdag

I helgen blir det att åka till Ikea! Har ett litet "projekt" jag velat göra hur länge som helst, är väl inget nytt direkt. Det är något dem flesta tänkt på någon gång. Men nu ska i alla fall jag göra det till någonting mer än bara en tanke! Bild kommer komma upp när det är klart. 
 
En del av min lilla plan:
 
 
 

Onsdag

Och så var man hemma igen. Förkylningen blev betydligt mildare efter att jag tog en timmes powernap. Den bästa medicinen var alltså något så enkelt som att slappna av, måste verkligen sluta stressa! (Note to myself typ..)

Allt gick i alla fall väldigt bra och vi hade det hur bra som helst där borta in the Big Apple! Dock hann vi inte med alls så mycket som jag hoppats på. Men får väl åka dit någon mer gång i livet, så kan jag ta det då! 

Bilder kommer upp senare, tror jag. Annars kanske på EyeEm (@eemmasundberg)! Några bilder ligger dessutom redan ute på Instagram (@emmasundberg). 

Nu ska jag äta upp min frukost och kolla på någon serie, är hur trött som helst. Har inte haft tid med soffmys den senaste veckan så ska bli otroligt skönt! See you

RSS 2.0