Blablabla

Ska till stan med syyrran typ snart, hon kom precis hem så drar väll snart.. Känns som att det kommer bli en lite stressig dag idag. Har typ lagt in kläder i min garderob hela dagen typ! Haha nej men har as mkt kläder men använder typ inget av det, borde nog rensa lite! Efter stan ska jag till sundbyholm och typ grilla och så vill jag bada men vet inte om det blir så.. Sen måste jag hem igen på kvällen! Ifall ni ville veta liksom... HEJDÅ hehe


Gillar inte prov, men nudlar är gott!

Bara kollat simpsons och scrubs sen jag kom hem från skolan, och ätit as goda nudlar också! Hade matte idag, sista lektionen innan provet som är på tisdag. Fattar ingenting och känner att jag verkligen måste kolla igenom det massor innan tisdag! Och det är bara räta linjen vi har då, tror jag.. Sen är ju nationella snart också, hur fan ska det gå?!

Det har hänt en väldigt konstig sak, igår var det ju Andra Avenyn men jag han inte kolla klart på det för att Efterlyst började. Sen GLÖMDE jag att kolla klart på AA, helt otroligt!! Hahah så jag måste kolla klart på det nu..

Mumsiga nudlar!


Muuumsigt

Fiiiika! Mathilda köpte en vanilj bulle och jag en budapest rulle.


Mmm loka! Inte smakat den här förut, men den är ju ny också ioförsig.


Mathilda tar min dip?! Hihi nejdå, hon ville bara vara hand model!


Pusshej:* Nu ska tjockisen inte blogga mer just nu!

Onsdag

Multimedia, fan vad tråkigt! Ska göra en hemsida som jag fortfarande inte börjat på. Hade precis rast, och nu är det snart lunch. Jag gillare! Efter skolan ska jag och Mathilda dra och fiiiika på tingsgården, mums.

Så jävla cool katt! Jag saknar den.. Han bor i Grekland. Haha


Bättrat på konditionen liite!

Fan vad duktiga Jenny och jag var på idrotten idag! Vi gick/joggade rätt långt i alla fall på typ en timma eller vad det tog? Jag dog nästan, har ju fan inte tränat på as länge och det var varmt och vi var helt stressade :( sen när jag kom hem dog jag på riktigt! Sov i typ en timma eller kanske mer? Sen när jag vaknade hade jag värsta huvudvärken och mådde riktigt illa.. Men efter en timma och en alvedon var det bra igen. Intressant att veta va? Haha nu är jag hungrig, så ska snart ta och äta något! Pusshej:*


Jag just nu! Visst är jag rolig?!


Fan.. (emo inlägg)

Allt suger just nu, valborg kommer bli att sitta ensam hemma och inte göra ett jävla skit (jag vet jag är mobbad..) jag ligger efter med allt i skolan och det är bara några veckor kvar, jag kommer alltså inte ha en chans att bli klar med det som måste bli klart. Jag har liksom inget att se fram emot, har längtat som fan till sommaren men nu har jag inte ens något planerat, förutom att jobba. Hur kul är det? Det här inlägget är rätt så patetiskt, så jag slutar nu. Var bara tvungen att skriva av mig lite...


BLÄÄÄ

Inte gjort ett skit idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har tråkigt, hehehehehheheh nu lyssnar vi (Jenny, Mathilda och jag) på:


Fett söta!


iPod

Heej!

Vaknade rätt tidigt idag men somnade om flera gånger så kom väl upp halv ett.. Lite senare åkte jag, mamma och pappa till Sundbyholm för att sätta upp vårat förtält, men det börjde ju regna så vi fick skita i det och åka igen och på vägen hem köpte jag en iPod! Det var på tiden.. haha aja, den här vart det i alla fall!


Nya hålfotstöd!

Hahah as bra bild säger jag bara! Men i alla fall, pappa köpte nya hålfotstöd till mig idag. Inte använt såna på väldigt länge och börjar ju få ont i knäna igen så kanske är dags. Hoppas nu bara att jag kommer orka använda dom, har ju inte ens några skor just nu som jag kan ha dom i, eftersom jag använder min systers skor pga mina skavsår.. Ska nog sova snart, har inget annat att göra och är trött. Så jag säger godnatt ♥


Friday

Hade nationella (svenska) idag. Gick inte bra alls, men det visste jag ju. Aja nu sitter jag bara vid datorn och lyssnar på musik! Vet inte vad jag ska hitta på idag, har liksom ingen aning faktiskt :( får väl lyssna på musik hela kvällen annars.. skit kul!! Eller inte..

HAHAH så jävlaa ful, men ja, SKJUT MIG?


Hm, beroende av just nu:


Engelskaaaaa

Nu har jag engelska. Hihiii vad kul jag har... NOT (engelskt ord) HAHA aja, kom på att jag var i skolan till FEM igår när vi sluta 20 över tre, då kan man inte vara normal? Men jobba gjorde jag ju inte i alla fall, körde typ en innebandy match med "konstiga" klubbor (Jenny använde ett brännbollsträ och jag änvände en typ tavel pekpinne, haha?) Nu ska jag ägna mig åt något annat! Hahaha puss!


Jag dör, seriöst..

Min mobil var precis som vanligt, ingenting var konstigt. Efter att jag lämnat den "ensam" i typ en minut eller något så har det blivit cp. Man kunde inte komma in på kontakter och i min samtalslista hette alla "e´" helt jävla skumt. Så jag stängde av den för att se om det blev bättre när man satte på den sen igen. Men nej, det gick ju fan inte!?

Fick åka för att kolla efter en ny mobil och så ville han som jobba där kolla på min mobil och typ få den att fungera igen. Och ja, det gick efter ett tag. Nu är det "bara" det att varenda jävla nummer och alla mina sms är borta!!!!!!! Allt har liksom försvunnit, har bara bilderna kvar. Fan jag ville verkligen ha kvar vissa sms, tror jag DÖÖR nu :'(

Aja, har ju inga fucking nummer så skulle vara trevligt om åtminstonde någon skulle kunna ge mig sitt nummer? Kanske inte här i bloggen men på msn eller skicka ett sms med ditt namn! Pusshej från en halvdöd Emma.


DU SUGER IDIOT MOBIL.


Hehehhhe

Oj, jag hade tydligen itne ens skrivit vem jag skulle möta. Men det var i alla fall Jenny!! Hahah. Nu sitter jag i skolan bredvid lille Jenny och lyssnar på musik, inte gjort så mycket som vanligt! Pusshej:*


Lite sega ..

Jag är fortfarande hemma, börjar ju egentligen 20 i nio men idag ska vi gå ute och lägga saker i brevlådor! Haha vet inte riktigt hur man säger men.. Aja vi har i alla fall inte ens träffats än! Ska väll cykla hem till henne snart. Känner mig as ful idag också, inte alls kul.. Men ska ju bara ha idrott efter det så då behöver man ju inte vara fin. Skriver väll kanske mer senare, får se om jag har något att säga eller om jag bara ska sova hela dagen! Är så trött.. Sen kanske man måste läsa det där jävla svenska häftet? Nationella är ju faktiskt på fredag och jag har inte läst det än :( pusshej!


Anledningen till att jag oftast plattar mitt hår:



Usch!!

Godmorgon!

Idag är det söndag, det innebär att det är skola imorn. FAN. Aja, jag har nyss ätit frukost och duschat, ska snart till min bror i flen. Han fyller nämligen år idag, GRATTIS MICKE ♥ Har inte träffat dom på ett tag nu så lille Alfred måste ha blivit jätte stor nu! Han är ju född i januari så han är ju över tre månader, om jag tänker rätt nu? Är rätt stressad så kan inte tänka så bra just nu! Haha nu måste jag dra, pusshej!:*


Mmmm tårta!

Nu ska jag äta prinsesstårta! Fett gott.. Vet inte varför vi har köpt en tårta men? Eller man brukar väll bara äta det om man typ firar något. Men inte vi tydligen! Haha älskar att vara tjockis!


Lördagsmys!


Lördag

Oj, känns som att klockan typ är fyra? Inte bra att sova bort halva dagarna, tiden går så fort då!
Jag har precis ätit mumsig tacos. Innan det var syster och Waldemar på besök, trevligt! :) ( shit, har ju inte gjort smileys på as länge! hahah) Och ännu lite tidigare idag tog jag fin fina webcambilder! Blir alltid lika fin på dom.. Men det kan vara rätt kul när man inte har något annat att göra! Nu är det musik som gäller! Haha rätt skönt att bara ta det lugnt faktiskt, känner liksom för det idag.


Hahah lunar!


Ja, man har ju vart en liten tönt en gång i tiden! Hahah var bara tvungen att gå in på lunar en gång, inte vart inne på as länge ju! Kommer ihåg att jag hade fyra stycker till och med.. Men tror två har försvunnit!  Minnen säger jag bara.


Trööött

Jenny har åkt hem nu, så nu sitter jag alldeles ensam framför tvn i mitt rum och äter chips, dricker cola och kollar på beck! Är jätte trött också orkar knappt hålla ögonen öppna! Så tråkigt att vara själv. Nu är beck lite spännande så det går inte snabbt att skriva.. haha. Men ska fortsätta med mitt chipsätande och tv tittande nu. Puuuss:*


FREEEEDAG

Äntligen helg igen!! Ska inte göra nått speciellt typ men ändå. Nationella nästa fredag, tror jag? Kommer fan att dö. Kommer inte gå bra alls.. Har kommit på att det inte är alls många veckor kvar nu, och jag ligger fortfarande efter i alla ämnen. Finns inte en chans att jag blir klar med allt nu liksom.. Aja, till något bättre, nu ska jag nämligen snart träffa Jenny! Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men blir väll att gå runt på stan eller nått. Så byyye:*


Hmm, webcambilder suger. Och jag ser helt störd ut. Men jag bjuder på den här iaf! Kommer nog ångra det här sen men ändå.. Hahah vilka problem jag har!


Skadad!!!!!!

Amanda fick vara doktor och jag var patienten! Såhär har mina hälar sett ut idag. Fattar ni hur stora skavsår jag har nu?! Kan liksom inte ha vanliga plåster, inte ens sådana man klipper själv längre.. Och bilden kanske är ganska mycket klippt, men fötter är så jävla fula! Usch.


Konstnär eller vad?


Ska göra en hemsida. Men hur troligt är det egentligen att jag skulle kunna det?


Skolan.. Läs inte om ni inte gillar en sur Emma!

SHOOOOOOOOOOOO!

Sitter i skolan och dör. Har medieproduktion och fattar som vanligt inte ett jävla skit. Ska bli klar med nån cykelgrej vi gjorde förra gången, trodde jag var klar med den men nu när jag kollade vad jag hade gjort så ser jag hur jävla fail den är! Så vad ska jag göra nu? Kan inte fixa den.. Sen ska man ju såklart börja på något nyt också, det fattar jag inte heller hur man ska göra. Hur trög kan man vara?

En sak som gör det ännu värre är att varken Jenny eller Mathilda är här idag..! Och värre blir det, jag har nämligen världens största skavsår! Borde kanske söka hjälp för mina hälar, typ gå till doktorn eller nått. Måste ju vara något som är fel..


En jätteeee fin cykel som jag ska ha med på nån sak! Bläää


Jag säger godnatt redan nu!:*


Äntligen hemma!

Usch vad det är jobbigt med skola. Äntligen sitter jag här och bara tar det lugnt, eller har gjort det ett litet tag nu men. Ikväll ska jag nog bara göra ingenting, duscha, äta och sova. Sköönt!

Tänkte att jag skulle visa två jätte fina bilder på mig. Dom är tagna till någon foto uppgift i skolan, vet inte riktigt vad uppgiften var men vi skulle i alla fall komma på någon konstig idé och då blev det att lindain mitt huvud i toalettpapper! Fyndigt va? hahah här är två mycket fina bilder?!


Typ jag som mumie? Haha tycker jag passar bra som det!


In the school!!!

Fan vad svenska suger! Förbereder inför nationella, inte kul alls, kommer ändå få ig eftersom jag inte fattar någonting av det här. Nu ska jag välja någon konstig sak? Infallsvinklar tror ja.. Sen skriva pm. Hmm? Aja, på foto så ska vi i alla fall kolla på film typ halva lektionen!!! Sen ska vi väll säkert få någon tråkig uppgift till det..

P.S Jag och Jenny hittade en vante idag, den var inte lika ful som den på bilden. Den var vit. Vi tyckte synd om den. Den var så ensam men det fick den förbli också... hehehehehe

Pusshej!:*


Vet inte hur jag ska orka med att bara ha fem veckors lov i sommar..

Nu vet jag hur många och vilka veckor jag ska jobba i sommar. Från vecka 26 till vecka 30, fem veckor alltså. Sitta inne hela dagarna från klockan sju till fem, herregud vad har jag gett mig in på?! Har dessutom alltid åkt med mina föräldrar eftersom dom också jobbar där och nu ska jag jobba när dom har semester, lite läskigt faktiskt hehe. Jag hoppas verkligen att jag överlever!

Söndag, sista dagen på lovet. Fan vad hämskt!

Hej!

Inte använt datorn på ett tag nu, bara vart inne några få minuter ibland så har inte hunnit med bloggen. Måste ju säga grattis åt Mathilda som fyllde 18 i torsdags och Nicole som också fyllde 18 fast i fredags. Grattis i efterskott!

I torsdags så åkte jag och Jenny buss till Mathilda i Flen, första gången vi åkte buss dit och inte tåg. Gick rätt så bra faktiskt men lite svårt var det faktiskt.. Vi tänkte överraska Mathilda och inte säga till när vi var framma. Men när vi smyger bakom hennes hus så sitter dom i köket hela familjen och såklart ser dom oss när vi försöker gömma oss, hahah det var rätt kul faktiskt! Aja, vi sov där och så. I fredags så åkte jag hem tidigt för att träffa Nicole på stan. Vi gick runt lite på stan och solade och så. Åkte hem till Nicole sen och kollade film, åt pizza och massa gott och gosade med alla otroligt söta valpar! Igår blev det att fira Nicole med hennes släkt och senare på akropolis med hennes vänner. Efter det blev det fest. Det var väll okej i början, sen fick jag as tråkigt och orkade inte vara kvar så jag åkte hem redan vid ett.

Imorgon är det skola. Jag vill typ bara dö, skolan suger.


OMG!!

EMMMA BLIR VÅLDTAGEN!!!!!!!!!!!!!!!

GÄSTBLOGG!

shooo på er alla coolisar där ute i världen!
just nu sitter vi (jag, emma och jenny) i mitt rum! och om ni undrar vem jag är så kan jag berätta att jag är den bästa människan emma vet (true story) jag är som ni säkert redan räknat ut Mathilda Brännman och jag, Mathilda Brännman, fyller faktiskt år idag (sant faktiskt) hela ARTON år |||||||||||||||||| (så många år).
jaaa vad ska man säga? jenny håller på att slå på min reflex på knät!
hm, det här var ju fantastiskt intressant inlägg!
nu håller dom visst på med att diskutera om dom ska kasta mitt lypsyl i huvet på mig eller ej... det slutade med att dom kastade på varandra! HAHAHAH
och du, GUSTAV WASSBERG, du har inte mitt jävla nummer! sluta ljug för emma, annars så kan det sluta illa för dig... (jag är riktigt farlig) ehehehehhehehehehehe
kommer inte på vad jag ska skrivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

lyssna o njut!
PUSSPUSS GULLEPLUTTAR!
(och gustav jag skojade)

Tack Margareta ♥



Fick dom här fina och mysiga sockorna av Margareta (min mammas moster) som hon har stickat åt mig! Sen en gullig ask(?) också med choklad i, jag gillare! Puss:*


Mums, bilar!

Jag är vääldigt trött, har tvingat mig själv att hålla mig vaken! Blev inte många timmars sömn inatt och jag har jobbat hela dagen. Men vet ni? Min snälla bror Dahniel kom med godis! Hihi^^ Eller ja, har skulle låna släpkärran och så hade han med sig två påsar med godis bilar, jätte gott! De var egentligen till mig och Amanda men hon äter ju inte godis, så blir extra mycket till mig!


Cheesecake, muums!

Så otroligt gott! Har blivit kär i min mammas cheesecake, jag kan fortfarande känna smaken! Den här fick inte vara i frysen tillräckligt länge pga att jag inte kunde vänta... heheh^^ men den är lika god ändå, mums!


Sorry!

Hej!

Har inte bloggat på ett tag, dåligt av mig! Men jag har inte orkat, typ. Har mått rätt dåligt och så och har inte orkat med datorn. Påskafton vart inte alls som jag hade tänkt mig, fan vad det sög.. Vill inte ens prata om det. Igår var jag på bio med Jenny och Mathilda, såg Remember me. Den var rätt bra men hade fan sämsta slutet, usch.
Imorgon ska jag jobba, åker hemmifrån klockan halv sju. Hur fan ska jag klara det? Sover ju hela dagarna nuförtiden! Det lär bli en kämpig dag.. Har världens jävla hicka just nu, ORKA!! Aja, nu ska jag fortsätta vara lite död. Kommer nog igång med bloggandet snart igen! Pusshej alla mina kära läsare:*


Fyra år sedan, på sätt och vis i alla fall.

Idag, långfredagen, för fyra år sedan så var jag med om en liten olycka. Då var det ioförsig den 14 april, men det var ändå på långfredagen. Jag var i Bjursås och åkte skidor, ramlade och fick min ena skida i mitt högra ben. Blev att åka in till akuten och sy 13 stygn. Det här var en väldigt enkel och förkortad verision av det som hände. Men ja, nu har jag i alla fall världens fulaste ärr typ. Tänkte att det kan vara lite bra att varna alla er som kommer att se mig i sommar, som inte redan sett det. Har nämligen fått höra att det ser välditg äckligt ut. Kul.. Men jag tycker inte det själv, och vissa tycker det är "coolt" haha, alla tycker olika helt enkelt.


Fredag

Hej

Tänkte berätta vad jag gjort idag bara. Det började med att jag sov till ett kanske? Sen åkte jag med mamma och handlade. Efter det vart det en promenad med min lilla vovve! Har vart hemma hos kusin en stund också, mitt gamla hem! Haha eller ja, bodde ju där under praktiken (fem veckor). Dom bor ju i slagsta så då blev det ju såklart slagstaglass på hemvägen! Mums

Älska mobilbilder, verkligen:* haha


Måste bara säga en sak, lösnaglar suger! Dom lossnar ju bara och man kan ju inte göra någonting! Eller är jag bara dålig? Hmm..


ÅÅÅÅÅÅH

Sitter och kollar på Alice in Wonderland. Har så sjukt tråkigt nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Shit... Vill inte att filmen ska ta slut ens för vad ska jag göra då liksom?! Har inget planerat för i morgon heller, så har inte ens något att se fram emot. KUL LIV!!!!! Ursäkta mig men är inte på bra humör alls ...


Sibylla och lösnaglar, en bra blandning?

Tjoo!

Har precis ätit Sibylla! Mums.. Har fixat lite lösnaglar idag också, är helt nybörjare på lösnaglar så vart as fult och är mycket jobbigare än vad jag trodde också... Jag var dessutom tvungen att fila massor på varenda jävla nagel eftersom dom var för stora. Sen vart det ju jätte svårt att limma fast dom också. Målade dom silvriga och det vart ju inte heller fint. Hahah vad lyckat allt blev!


Sjuk?

Usch, tror jag kanske håller på att bli sjuk. Har fått ont i halsen nu.. Har lite ont i hela kroppen faktiskt och känner mig rätt trött. Hoppas verkligen att det bara är ett aprilskämt eller nått från min kropp! Att allt är bra imorgon. Eller förhoppningsvis så är det bättre redan idag. Nu ska jag försöka hitta något gott att äta och sen vila mig lite framför tvn kanske. Pusshej:*


Caroline, min kusin fyller år!


Slagsta glass!

Idag öppnar slagsta glass, de är nice! Nu kommer det bara fler och fler vårtecken, jag gillare! Hoppas att det går riktigt fort nu, för jag vill ha sommar. NUNUNU! 



RSS 2.0