Seriehelg

Och så var denna helg slut. Blev en vit helg som till absolut största delen har bestått av serier, mest the walking dead. Så otroligt bra! Lite tråkigt bara att första säsongen var så mycket bättre.. Är på tredje nu. Nej men det har varit en bra helg i alla fall, hoppas dock på att nästa blir lite roligare. Inte bara mysig liksom. 


Just nu ligger jag nyduschad och nerbäddad i sängen, snart med the walking dead på skärmen. Kan inte bli så mycket bättre en söndagskväll ♥ 

 
 

Söndag

Bra dag. Tog en riktig sovmorgon och efter det städade jag hela rummet som en galning, hade kläder/saker precis överallt nämligen. Lite senare kom några av mina fina släktingar hit och fikade och så, jag blir ju nämligen 21 imorgon. Ganska gammal. 

Nu har jag rätt så nyligen kommit hem efter ett HIT pass på Friskis (hög intensiv träning) med min syster och kusin, otroligt jobbigt var det. Benen är spagetti!

Nej, nu blir det duschen! Och sen ska jag mysa ner mig i min stora mysiga soffa med tända ljus och serier, förmodligen The Walking Dead 





RSS 2.0