Present

Fick ett presentkort för ett tag sedan, av två fina släktingar. Jag skulle köpa mig någonting jag kunde ha när jag en vacker dag ska flytta hemifrån. Har inte vetat alls vad jag skulle köpa då jag fortfarande inte verkar flytta hemifrån på ett bra tag framöver... Men så hittade jag dessa! Snygga och enkla, precis som jag vill ha det. Glasunderlägg är det, kanske inte syns på bilden. Har tidigare bara sett massor med en massa mönster eller i glas osv. Dessa är perfekta, i skinn. Dessutom till samma pris som beloppet på presentkortet, som gjort för mig alltså!

Fullt schema

Man kan ju lugnt säga att jag har ett ganska så varierande jobb.. Förskola igår, besök hos en brukare idag och en annan förskola imorgon. Värsta med det är att man ofta blir bokad dagen innan och att man aldrig hinner lära känna barnen osv när man är överallt. Annars funkar det rätt bra, i alla fall just nu.
 
Idag (efter besöket) så shoppade jag lite kläder att ha när jag jobbar, konstigt nog har jag inget som passar för det. Älskar att ha på mig ett par leggings och en längre tröja. Tycker inte det är fin över huvud taget, men så grymt skönt att ha när man jobbar och ska vara bland barn t.ex. Då kan man sätta sig ner på golvet/marken (eller nått) utan att bli mindre rörlig liksom. Sedan bryr jag mig inte heller om dem blir smutsiga eller nått då, eftersom jag inte använder det annars. Tycker inte om längre tröjor heller så det var det jag köpte, kan inte ha leggings och en kort tröja. Fult (enligt mig) och även opassande. Så nu har jag i alla fall köpt tre par lite längre toppar som jag kan jobba i!
 
Hittade även ett läppbalsam, som ni ser på bilden. Kan inte gå in dit utan att komma ut med något.  Förstår inte. Har huur mycket som helst! Haha
 
Ikväll blir det AW och imorgon börjar jag 7:30. Skjut mig. Nej men, slutar 14:00 så ska försöka tänka på det positiva istället! Är jag inte alldeles för trött efter det blir det nog träning också. Ska nämligen bli så mycket bättre på den fronten.  

Rainy day

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Eller hur? Nej men, jag är inte så förtjust i regn måste jag säga. Men nu när jag äntligen har ett par stövlar så känns det faktiskt mycket bättre, jag kan gå precis vart jag vill nu liksom. Inga pölar kan stoppa mig! Haha
 
Idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls, kollat på Lost och gått en liten promenad, innan det började regna. Sen när pojkvännen slutat jobba blev det Spicy Hot och nu ligger vi här i sängen, jag med min Phone och han med datorn. Sociala som bara den!
 
Imorgon blir det nog att åka till Tuna Park med mami, ringa ett lite spännande jobbsamtal och förbereda mig psykiskt inför på måndag. Då ska jag förhoppningsvis träna! Haha, det var typ, jättelängesen. Förra året kanske? Usch. Men nu jävlar ska det tränas!! Hoppas även på att mina nya träningskläder ska komma, som jag klickade hem för några dagar sedan.  Behöver motivationen av snygga träningskläder.

Hard work work

Tja tja bloggeeen!! Haha nej skoja bara lite. Bjuder på en osminkad (och ja, ett filter på) bild på mig just nu. Såhär jättefin är jag i detta ögonblick. Blöh,  vill bara hem just nu, har så boring.
 
Det jag tänkte säga från början (skriver alltid in en massa andra spontana skitgrejer så att inlägget inte har någon röd tråd alls...) är att jag saknar msn. Det var roligt tycker jag. Eller så saknar jag bara mina yngre dagar? Haha. Läste nämligen mina första inlägg här i bloggen, var ju rätt trög (eller töntig kanske?) på den tiden men det är kul att gå tillbaka ibland och läsa. Har ju haft bloggen i mer än 4 år nu! Jösses så fort tiden går.
 
Har inte så mycket att göra för tillfället, som ni märker. 

Saturday

Var ett tag sedan jag skrev nu igen, glömmer helt bort att jag ens har en blogg ibland. Som t.ex. nu när jag har suttit här i två timmar utan att ha haft någonting att göra, varför inte skriva här då liksom?
Igår var Björn Skifts i Sundbyholm så familjen (+ respektive) satt där utanför avspärrningen och åt kex & ost (vissa drack) och bara njöt av musiken. Det är något jag älskar med att ha vuxit upp i Sundbyholm på somrarna, att vi har en husvagn där, för det behöver inte vara ens favoritband/artist som är där och spelar,  det är själva grejen med live musik och en massa folk som gör det hela så mysigt. När jag var yngre var det roligaste med alla spelningar att man kunde springa runt bland bussarna som stod parkerade på gräsmattan och leka typ, att man inte fick se varandra? Haha. Nu har dem ju inte bussarna stående så längre tyvärr.. Men skulle nog inte springa runt bland dem längre ändå, haha! Det blev dock ganska sent med tanke på alla köer så kom inte hem till pojkvännen förrän runt tolv någon gång, så blev inte mycket sömn för mig som jobbar idag.. Började nämligen 8:45, slutar inte förrän om 2 timmar och 15 minuter, yey! Men ska inte klaga, behöver alla pengar jag kan få, eller nått. Samma pass imorgon, 8:45 - 21:15. Dödens pass kallar jag det. Dödens helg. Låter jättehemskt, men tiderna är ju faktiskt det.
 
Idag har jag gått till Ekeby, varit där ett bra tag, och gått "hem" igen. Lär bli samma visa imorgon. Pusshej! 

Yesterday

Igår åkte vi båten ut till Balos och Gramvousa. Bilderna säger väl rätt mycket, vackert var det! Jag lyckades dessutom ta mig enda upp till det gamla fortet som ligger högst upp på Gramvousa. Dock fick jag gå "själv" (utan mitt sällskap) men det gick bra ändå. Har även märkt att jag bara är höjdrädd när det gäller stup som verkligen går rakt ner, lär faktiskt känna mig själv mer för varje resa jag gör har jag märkt. Båtresan dit var i alla fall hur tråkig som helst.. hatar att sitta i en fullproppad båt, i mitten. Utan varken sol eller utsikt.. Bara massa gungande. På vägen tillbaka fick vi platser så vi kunde sitta med benen utanför, då blev resan lite mer värd kan jag säga! Idag är det sista dagen här, ska börja göra mig i ordning nu, klockan 12 måste vi lämna rummet, bussen hämtar oss runt 21. Blir mycket tid att döda på hotellet, utan ett rum. Men det fixar vi nog. Ses snart Sverige!

Fiskspa

Detta gjorde jag igår, i ca 10 min. Kan ju säga att jag inte direkt ser någon förändring.. Dock tyckte jag att det var en väldigt häftig känsla, kändes mest som att det liksom vibrerade. Sen kände man hur dem ryckte bort hud ibland. Fast mina fiskar började ju tillsist bråka med varandra och det enda jag kände då var hur dem slog till mig då och då, haha! Okej, det var typ tre fiskar som bråkade, så det var ju inte så att hela akvariet hade krig. Skulle faktiskt vilja göra om det! Men samtidigt tycker jag att det känns för "osäkert", med renlighet och så. Dessutom åker vi ju snart hem. Och hemma är det väl jätte dyrt? Kostar ju inte sextio kronor i alla fall.

Elafonisi

Hängt på Elafonisi Beach hela dagen! Så himla fint där, älskar vattnet. Dock väldigt mycket folk... såklart. Nu ligger vi utslagna i sängen och lär göra det resten av kvällen. Tar på krafterna att vara ute i solen och dessutom vaknade jag 06:30 idag, alla andra dagar har jag väl kommit upp tidigast nio!
Idag har vi sett allt från vilda getter och olivträd till branta stup. Vägen var otroligt häftig men samtidigt så skrämmande, man åkte på en smal väg i bergen. Med flera 100 meter stup nedanför. I vanliga fall hade jag suttit alldeles livrädd, men nu satt jag faktiskt och kollade ner i nyfikenhet, det var så fint och stort! Har väl lyckats tämja rädslan lite grann, med linbana i Thailands djungel t.ex. ;) nej men, tankarna gick "finns det någon chans att man kan överleva ett sånt fall?" Osv. Men fint var det. Skulle inte vilja åka där varje dag om man säger så. 
Stranden, som också kallas den rosa stranden var faktiskt lite rosa. Men det var ju inte mycket, lite längst kanterna bara. Vattnet var i alla fall alldeles turkost, love it. Hittade lite krabbor och småfisk också, som vi matade med pringles (chips) och det var väldigt poppis kan jag säga! Haha, som ni märker blev vi ganska uttråkade tillsist! Värt att åka dit om man inte varit där. Nu ska jag äta lite godis, puss på er!

Dag 8

Denna pizza åt jag idag, eller, halva åt jag. Önskar jag hade fått med mig andra halvan hem för just nu är jag riktigt hungrig och den var så otroligt god!! (Jämfört med alla andra pizzor på Kreta alltså.) Men jag får vänta med att äta tills frukost imorgon.. Blev en massa shopping i Chania också, bl.a. en jacka och en kappa. Hade gärna velat lägga upp bilder på det men går inte att ta rättvisa bilder i detta gula ljus vi har på rummet.. Nu gick Jennie iallafall precis tillbaka till hennes hotell efter några timmars pratande osv, och vi ska väl kolla ett avsnitt Lost innan vi somnar. Har inte bestämt oss för om det blir stranden eller poolen imorgon, det återstår att se!

Happy Birthday

Grattis världens finaste hund! 12 år, stor kille nu. Saknar dig massor, hoppas du får en superbra dag så ses vi om en vecka!
Haha ja, jag skriver till min hund som inte vet hur man använder internet, eller ens kan läsa, men ändå. Tänk, han har liksom varit med mig sen jag var 9 år,  snart 10. Brukade ligga på en madrass på golvet med honom och läsa sagor tills han somnade brevid mig, då kunde jag också somna. Jag har vuxit upp med denna vackra, trogna och underbara hund. Morris. Människans bästa vän helt enkelt. Åh. 

Outfit

Hatt - Någon liten butik i Chania Bikiniöverdel - Wonderland (köpt på Nelly.com) Bikinitrosor - Något kinesiskt (?!) märke (beställt från jfr tror jag) Väska Fått av Kicks för längesen

Bara 6 dagar kvar

Internet är segare än någonsin.. Tog mig säkert en timma att ens komma in på bloggen, så bilder är därför omöjligt. Idag har vi iallafall bara legat vid/i poolen och nyss åt vi lunch på rummet. Vid fyra ungefär ska vi gå till Apollos kontor och boka en båttur tills på torsdag! Synd att dett bara gick att åka då, eftersom vi åker hem dagen efter. Men ser verkligen fram emot det då jag älskar att åka båt och vara ute på havet! Kul att få se lite andra ställen också. På måndag åker vi buss genom bergen till Elafonissi också, den där stranden nästan alla här åker till. Den med så himla fint och blått vatten!
Efter att vi bokat det åker vi in till Chania, för lite shopping antar jag. Dock har jag som sagt jävligt tight med vikt i bagaget, då man bara får ha sammanlagt 20kg! Illa. Efter det kanske det bär av in till Platanias! 

RSS 2.0