SNART HELG

// Min superfina vovve //
 
Denna vecka har faktiskt gått snabbt måste jag säga, känns riktigt underbart. Jobb varje dag (alltså har jag lyckats hålla mig hyfsat frisk nu, speciellt med tanke på hur många barn som är sjuka) och igår var jag även och tränade efter jobbet, så nu, N U, är jag äntligen igång igen och ska fan inte ge upp eller bli för lat. Är dock missnöjd med min insats då jag inte har någon träningsvärk idag.. Men imorgon blir det gymmet igen! Dock stänger dem tidigt då så blir inte så länge tyvärr. Annars har jag inga planer för helgen men hoppas på att jag kommer på något att göra. Klarar inte av att sitta hemma en hel dag längre efter att ha haft så mycket jobb den senaste tiden, vet inte om det är något bra eller dåligt, haha. Men så är det i alla fall.

Nu väntar jag på att F ska komma och hämta mig så vi kan åka hem till honom. Har musik i öronen och mår rätt bra!!

SGS6

Måste bara säga att jag efter nu en hel vecka är toknöjd med min Samsung Galaxy s6. Vi har lärt känna varandra väldigt bra nu. Förhoppningsvis blir detta en långvarig relation. Jag ska göra mitt allra bästa för att inte vara en lika stor klant som jag var med min förra, dem har ju samma slags glas (har jag för mig) så är rätt nervös. Puss&Kram
 
(Bilden hitta jag på Google, just so you know.)

FRIDAY

// I hate being sick... //

Efter allt jobb med minimal vila så var det väl inte så överraskande att förkylningen tillsist kom ifatt mig. Varenda unge på förskolan är ju som vandrande snormaskiner, usch. Var hemma igår och stannar hemma idag också, känner faktiskt redan att det är på väg att bli bättre. Kunde nog behöva en sån här "långhelg" (om man kan kalla det helg när man är sjuk? haha) så är jag förhoppningsvis redo för jobb på måndag igen! Har verkligen svårt för att sjukanmäla mig, tycker det känns så fel på något sätt, men egentligen är det väl mer fel att gå till jobbet om man är sjuk. Speciellt när man arbetar bland människor.
 
Så ja, min helg kommer väl säkert bli väldigt lugn och, tråkig.. Ska i alla fall på bio på söndag med en väldigt fin och bra vän, så det ser jag fram emot!
 
Btw så är jag lite stolt över mig själv for the moment, hade nämligen lyckats få virus på datorn (mindre stolt över det) men efter bara en sökning på nätet så hittade jag en bra video på hur man skulle få bort det och fick bort det utan problem. Aldrig tur annars! Woho. Men jag kanske inte borde sagt nått såhär tidigt, vem vet, kanske dyker upp igen.. Håll tummarna för mig! Ciao

SAMSUNG IN MY HEART

Är så otroligt nöjd med min nya Samsung Galaxy S6. Var nervös att den inte skulle vara så bra som jag trodde då jag bestämde mig för att köpa den innan jag ens fått se den i verkligheten, men ja, gud så bra den är!!
Blev dock inte den "guldiga" som jag tänkt mig då den var typ, beige? Och otroligt glansig. Nej den föll mig inte alls i smaken. Så det blev en vit som jag haft på nästan alla mina telefoner.
 
Enda jag inte gillar med samsung är att det är oranget i temat på sms (och grönt i telefonen och så).. bara där uppe typ men ändå. Vet att man kan ändra sånt men har inte hittat någon bra app för det.. inte någon som bara ändrar temat och inte ikonerna.
 
Tänk att jag hade iPhone i ca 3 år kanske, och var grymt osäker på om jag skulle göra rätt i att byta eller inte. Nu hade jag min gamla iPhone i några veckor bara (medan jag vänta på den nya) och höll på att bli galen på att det var så mycket mindre funktioner och så vidare. Jag gjorde alltså helt rätt.
 
Nu ska jag tillbaka och jobba igen, see you later alligator!

WEEKEND


Imorgon ska jag äntligen köpa min samsung, är nästan nervös! Helt sjukt ju. Det är ju "bara" en pryl.

Har varit otroligt skönt att vara ledig den här helgen, blev middag på Trädgårn och sedan vidare till Harrys i fredags och igår middag på Papas Tapas. Idag ska jag skaffa fri träning för en månad framöver. Ska bli underbart skönt att komma igång med träningen igen, behöver verkligen det.

MONDAY

// Så otroligt jäkla gott //
 
Ja, jag har såhär sent i livet kommit på hur gott det är med apelsiner. Nej men, alltid tyckt det är jobbigt att det kladdar så mycket och jobbigt att skala, så har inte ätit det på länge. Men det är ju helt klart värt det! Så ni vet liksom.
 
Saknar samsung väldigt mycket också, har min gamla iPhone 5 nu när jag väntar på att nya samsung s6 ska komma ut. Blir snart galen.. Gah

RSS 2.0