Monday

Godmorgon! Igår hade vi solstolar vid stranden för första gången här, det gäller att vara nere i tid för att hinna få någon och sedan måste man köpa något i en av restaurangerna för att få ligga i deras solstolar. Värt då det annars kostar massor för att få ligga i en stol och äta och dricka måste man ju ändå göra. Blev en massa bad, frisbee och bollkastning,  och även madrassräddning! Haha, det började nämligen blåsa en massa och då flög madrasserna väldigt lätt ur folks händer. Så,  vi fick tag i en efter att ha simmar som galningar ungefär. Snälla som vi är gav vi självklart tillbaka den också, trots att han redan gett upp hoppet om den, haha!
På eftermiddagen gav vi oss upp till hotellet (jävla backe!!) och kollade på lite Lost och lagade lite makaroner (usch, blev inte så gott..). 
Runt klockan nio tog vi bussen in till Platanias för lite goda drinkar och dans! Kul var det men det är ju lite konstiga/jobbiga folk här måste jag säga.. haha. Vi kom väl hem runt tre någon gång. Så nu ligger jag här i sängen och orkar inte riktigt gå upp.. Har inte fått så mycket sömn sen vi kom hit. Blir ju inte stranden förrän i eftermiddag om vi ska dit iallafall, nu börjar det bli lite sent. Men poolen fungerar också hur bra som helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0