Vill tillbaka

Vill tillbaka till New York, så himla härlig stad. Vill åka på en road trip genom USA också, bara att börja spara pengar igen, och lyckas få ledigt en så lång period också. Har inte skrivit så mycket om resan till New York här men vi hann faktiskt inte med så himla mycket heller, som jag skrev i ett tidigare inlägg. men jag tänker berätta om lite saker vi vart med om i alla fall, jag delar nog upp det på några inlägg. 
 
Första dagen i NYC var faktiskt ganska så hemsk.. Låter jättefel att säga så men ja, det öste ner regn, var värsta regnet på ett bra tag där och jag hade inte med mig extra skor. Så efter några minuters promenad runt i staden för att få se någonting så var mina skor helt j*vla dyngsura. Plaskade liksom sådär mellan tårna varje gång jag tog ett steg eller bara rörde lite på tårna. Man såg ingenting på grund av allt regn, vi var på "fel" gata också men såg inte vart vi var eftersom vi gömde oss så bra vi kunde under paraplyerna. Försökte hitta en affär som sålde stövlar också men nej, hitta inte en enda skoaffär. Aja, när vi gav upp och gick tillbaka till hotellet trodde jag inte att jag skulle kunna gå ut dagen efter, om jag inte skulle gå barfota då. Som tur var vaknade Filip någongång mitt i natten av jetlagen och började föna mina skor, haha! Och ja, på morgonen var dem lite fuktiga bara. Strumporna som var ofönade var fortfarande plaskblöta. Men strumpor hade jag i alla fall med mig fler par av.. Ja, så var första dagen i USA för mig. Inte den bästa. Men det kan inte alltid börja bra, eller hur? 
 
Okej, ALLT var inte hemskt första dagen. Vår taxichaufför var jättehärlig och pratade och berättade massor på vägen från flygplatsen. Gav mig lite värdefulla tips också. Sen hade vi ju en mysig Mc Donalds-middag i sängen också efter att vi fått tagit av oss alla blöta kläder och så! Haha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0